PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL مخابرات



armin321
21-10-2009, 19:36
تو قبض مهرماه تلفن خونه دیدم نوشته مبلغ ADSL

کسی میدونه آیا مخابرات اینترنت پر سرعت میده یا نه؟؟

شرایط چطوریه؟

jigar-tala
21-10-2009, 19:40
وقتی که از این اینترنت بدون کارت استفاده میکنم مینویسه مبلغ اینترنت

خط ADSL خودم که دارم یه پول مالیاتی میکشن روش که اونو سایر خدمات حساب میکنن

a1000a
21-10-2009, 20:59
تو قبض مهرماه تلفن خونه دیدم نوشته مبلغ ADSL

کسی میدونه آیا مخابرات اینترنت پر سرعت میده یا نه؟؟

شرایط چطوریه؟

؟؟؟؟؟؟
یعنی هنوز برای شما هزینه ای دی اس ال رو رو قبض میکشن؟؟؟

MaSoUd555
21-10-2009, 21:48
کسی میدونه آیا مخابرات اینترنت پر سرعت میده یا نه؟؟


آره میده برو نزدیکترین مرکز مخابراتیه خونتون بپرس(البته فکر کنم فقط تو بعضی از شهرها باشه)

a1000a
21-10-2009, 21:55
فقط به شرطی که خط تلفنتون فیبر باشه مخابرات ارائه میده

armin321
21-10-2009, 23:03
؟؟؟؟؟؟
یعنی هنوز برای شما هزینه ای دی اس ال رو رو قبض میکشن؟؟؟

نه مبلغ که صفر بود.
من اولین بار بود رو قبض میدیدم و خواستم بدونم جریانش چی هست

a1000a
21-10-2009, 23:13
اوکی
اون همیه هستش
حتی زمانی که شما نصب نکرده باشین

farshid0009
21-10-2009, 23:28
خیلی عالیه این تاپیکم بکنید تاپیک مرجع مخابرات

منم میرم راه بندازم 2-3 روز دیگه و فهمیدم که :

128 ماهی 10 تومن تمام هست , کل عوارض اینا حساب شده فقط 10 تومن میدی کلهم و 24 ساعتم آن میتونی باشی

خیلی به صرفه تر از اون 9092 کوفتی هست
مودمم میفروشن 30-40 تومن که خودم دقیق نمیدونم

نمیدونم چند روزه راه میوفته ولی خیلی زودتر باید راه بیوفته چون تو مخابراته و دیگه اون ای اس پیها دیگه نمیتونن بگن باید صبر کنی بفرستیم مخابرات

هزینه نصب و رانژه نداره برعکس ای اس پیها

مدارکم فک نکنم بخوان (نمیدونم شاید شناسنامه و فیش اخر رو بخوان!؟ میخوان؟ )

همینا اگه اشتباه بود درستشو بگید

MaSoUd555
22-10-2009, 01:25
بدون مدرک که نمیشه

من میترسم بریم از مخابرات خط بگیریم ISPها بیان حال بدن به مشتریها

ولی قیمتش عالیه

a1000a
22-10-2009, 01:26
بدون مدرک که نمیشه

من میترسم بریم از مخابرات خط بگیریم ISPها بیان حال بدن به مشتریها

ولی قیمتش عالیه

مخابرات فقط به کسانی ارائه میده که فیبر نوری شده باشن
از خط مسی به فیبر نوری تغییر پیدا کرده باشن

farshid0009
22-10-2009, 02:01
بدون مدرک که نمیشه

من میترسم بریم از مخابرات خط بگیریم ISPها بیان حال بدن به مشتریها

ولی قیمتش عالیه

نه فک نکنم
این ای اس پیها حالا حالاها همین پخن

مگه ندیدید اعتراض کردن به اینکه ارزون نباید بشه!!

خیلی مضخرفن

این لینکم قبلا گذاشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه تهران هستی خوب ببین میخوره بهت

خیلی جاها رو ساپورت میکنند تو تهران

hosein63
22-10-2009, 03:19
اگر این مورد اجرا شود این isp ها روشون کم می شه خیلی پرور شدن قیمت بالا که دارن 3 هم باید شارج کنی به قول معروف آش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته اگر این مسئله جدی شود بعضی از این isp ها به غلط کردن.......

mstf666
22-10-2009, 10:04
جدی روی فیبر نوری میدن ؟؟؟
حالا اطلاعاتش رو از کجا باید بگیریم ؟

a1000a
22-10-2009, 11:11
جدی روی فیبر نوری میدن ؟؟؟
حالا اطلاعاتش رو از کجا باید بگیریم ؟

آره فقط روی فیبر میدن
از خود مخابرات
جالبیی که داره اینه که نامحدوده!!!1:31:

mstf666
22-10-2009, 11:30
آره فقط روی فیبر میدن
از خود مخابرات
جالبیی که داره اینه که نامحدوده!!!1:31:
همون مخابرات منطقه خودمون باید بریم ؟؟؟؟

armin321
22-10-2009, 11:34
آره فقط روی فیبر میدن
از خود مخابرات
جالبیی که داره اینه که نامحدوده!!!1:31:

128 نا محدود ، اون وقت 10 تومان؟؟؟

بابا مخابرات .

a1000a
22-10-2009, 11:37
همون مخابرات منطقه خودمون باید بریم ؟؟؟؟
آره من که رفتم همون جا
بهم گفتن

128 نا محدود ، اون وقت 10 تومان؟؟؟

بابا مخابرات .

آره
نامحدوده
البته من مشهدم
مال مشهد اینطوریه
(به احتمال 99% همه جا اینطوریه)

Mandana.B
22-10-2009, 13:04
حالا با این وضع اینترنت تو کشور این که مخابرات داره خودش می ده یه خورده به نظر یه مدلهایی میاد!! اونم با این قیمت و سرعت!!!!!

a1000a
22-10-2009, 13:08
حالا با این وضع اینترنت تو کشور این که مخابرات داره خودش می ده یه خورده به نظر یه مدلهایی میاد!! اونم با این قیمت و سرعت!!!!!

یعنی چی؟؟؟؟؟؟

Mandana.B
22-10-2009, 13:13
آخه این جا که نمی شه حرف زد!!ولی به نظرم این ترفند خود مخابرات باشه شاید!!

a1000a
22-10-2009, 13:51
آخه این جا که نمی شه حرف زد!!ولی به نظرم این ترفند خود مخابرات باشه شاید!!

مشکل نداره
بگو
فقط سیاسی نباشه:31:
فکر کنم منظور شما این باشه که مخابرات میخواد آی اس پی ها بخودشون بیان؟؟؟
البته فکر کنم:18:

@R3Z
22-10-2009, 14:08
به نظر من یکی از دلایلش نظارت مستقیمه...وگرنه یهو به این فکر نمیفتن!!

keylogger
22-10-2009, 14:14
من تبریز زندگی میکنم از کجا پیگیر بشیم ؟ سایت نداره ؟

a1000a
22-10-2009, 14:18
من تبریز زندگی میکنم از کجا پیگیر بشیم ؟ سایت نداره ؟

زنگ بزنید به مرکز مخابراتیتون
بعد بپرسین ببینید که فیبر هستین یا نه

linkin_park
22-10-2009, 14:43
تو تهران کودوم مراکز مخابراتی این سرویسو میدن .... من مرکز محلاتی تهرانم ... شمال شرق .... هنوز زنگ نزدم ولی میخوام بدونم چه مراکزی الان میدن ... (من فیبرم :دی)

a1000a
22-10-2009, 14:44
تو تهران کودوم مراکز مخابراتی این سرویسو میدن .... من مرکز محلاتی تهرانم ... شمال شرق .... هنوز زنگ نزدم ولی میخوام بدونم چه مراکزی الان میدن ... (من فیبرم :دی)

همون مرکز مخابراتیتون میده
اگه فیبر باشین
من از خدام بودش که فیبر بودم تا از مخابرات میگرفتم:27::31:

wichidika
22-10-2009, 16:35
همه مراكز مخابراتي adsl ميدن تا پايان امسال فعلاً در حال راه اندازي براي كاربراي خانگي 128k وبراي غيره 256 ,512
نامحدود.
من تازه شنيدم ;i اشتراكي هم نيست ولي مطمئن نيستم . اگر اشتراكي نباشه كيفيت بسيار عالي خواهد داشت.
زير 10000 تئمان

farshid0009
22-10-2009, 18:22
آخه این جا که نمی شه حرف زد!!ولی به نظرم این ترفند خود مخابرات باشه شاید!!

منظورت اینه که میخوان همه برن اینجا و بعد کنترل کنند سایتهایی که میریمو مثل شنود کردن تلفن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

اگه اینه که بیخیالش اینا میتونن بدون اینکه از ای اس پیها اجازه بگیرن نظاره کنن کجا میری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

در هر صورت همینه ولی فکر نکنم اینطوری باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

kourosh_sos
22-10-2009, 18:47
اگرم باشه مطمئن باشید اینقدر بار ترافیکیش بالاست که باز سمت همین ISP ها میریم مخابرات اول بره یه فکری برای تلفن همراهش کنه اینترنت پرسرعت پیشکشش

a1000a
22-10-2009, 18:55
منظورت اینه که میخوان همه برن اینجا و بعد کنترل کنند سایتهایی که میریمو مثل شنود کردن تلفن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

اگه اینه که بیخیالش اینا میتونن بدون اینکه از ای اس پیها اجازه بگیرن نظاره کنن کجا میری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

در هر صورت همینه ولی فکر نکنم اینطوری باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
اصلا حق چنین کاری ندارن
و نمیکنن

اگرم باشه مطمئن باشید اینقدر بار ترافیکیش بالاست که باز سمت همین ISP ها میریم مخابرات اول بره یه فکری برای تلفن همراهش کنه اینترنت پرسرعت پیشکشش

مخابرات به نظر من خیلی بهتره

mohammad20005
22-10-2009, 20:23
من اي دي اس ال مخابرات دارم . مشهد - مركز خاتم

سرعتش با ديال آپ 50 درصد تفاوت داره . و سرعت دانلودش حد اكثر 17 هستش .

يك هفته اي هست كه سرعت تخت شده و به زور سايت ها رو باز مي كنه .

a1000a
22-10-2009, 20:26
من اي دي اس ال مخابرات دارم . مشهد - مركز خاتم

سرعتش با ديال آپ 50 درصد تفاوت داره . و سرعت دانلودش حد اكثر 17 هستش .

يك هفته اي هست كه سرعت تخت شده و به زور سايت ها رو باز مي كنه .

سلام
من هم خاتم هستم
ولی خاتم که فیبر نیستش
فیبره؟؟؟؟؟؟؟:18:

Mandana.B
22-10-2009, 21:49
منظورت اینه که میخوان همه برن اینجا و بعد کنترل کنند سایتهایی که میریمو مثل شنود کردن تلفن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اینه که بیخیالش اینا میتونن بدون اینکه از ای اس پیها اجازه بگیرن نظاره کنن کجا میری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در هر صورت همینه ولی فکر نکنم اینطوری باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی من دقیقا همین فکر و می کنم. با این اوصاف که سپاه 51 % سهام مخابرات رو خریده!!:41:

farshid0009
22-10-2009, 22:05
اصلا حق چنین کاری ندارن
و نمیکنن
نمیدونم شاید.


ولی من دقیقا همین فکر و می کنم. با این اوصاف که سپاه 51 % سهام مخابرات رو خریده
نه به دلت بد راه نده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

هیچی نمیشه

اهان اینم بگم میاین نت دیگه نترکونید با چیزای سک.سی و سیاسی .

بیاید فقط اهنگ بگیریدو تو فروما سوالاتونو بپرسید.


این قانون کشتو کشتارسیاسی و اینجور چیزها هم تو چین و جاهای دیگم هست

مثل اون قضیه که تو 360 یاهو چندتا چینی کارای سیاسی میکردن اخرشم گیر افتادن و اعدام شدن .

mohammad20005
23-10-2009, 13:03
سلام
من هم خاتم هستم
ولی خاتم که فیبر نیستش
فیبره؟؟؟؟؟؟؟:18:

همه مناطق نه .

شما كجا مي شيني دقيقا . ما آزادي 111 يا به عبارتي توس 75 هستيم . :10:

فقط هم تو راسته ما همين توس 75 فيبر نوري شده حتي خيابون بغلي كه 100 متر با ما فاصله داره توس 77 هم فيبر نوري نيست :27:

اون جوري كه ازبچه ها توي مخابرات شنيدم واسه سرعت 512 حتما يا بايد كافي نت يا گيم نت داشته باشي و سرعت دانلودش هم 70 هستش :18:

linkin_park
23-10-2009, 13:39
در مورد مسائل + 18 و + 21 خیلی حساس نباید باشن ... چون کار بیهوده و پر خرجی میشه براشون ....
اما خوب مسائل سی یا سی چرا خیلی مهمه ...

a1000a
23-10-2009, 15:42
همه مناطق نه .

شما كجا مي شيني دقيقا . ما آزادي 111 يا به عبارتي توس 75 هستيم . :10:

فقط هم تو راسته ما همين توس 75 فيبر نوري شده حتي خيابون بغلي كه 100 متر با ما فاصله داره توس 77 هم فيبر نوري نيست :27:

اون جوري كه ازبچه ها توي مخابرات شنيدم واسه سرعت 512 حتما يا بايد كافي نت يا گيم نت داشته باشي و سرعت دانلودش هم 70 هستش :18:
ما تو شاهد میشینیم
ولی خوب جزء خاتم هستیم
پیش شماره 657 هستش
با کارت دانشجویی نمیدن؟؟

در مورد مسائل + 18 و + 21 خیلی حساس نباید باشن ... چون کار بیهوده و پر خرجی میشه براشون ....
اما خوب مسائل سی یا سی چرا خیلی مهمه ...
یعنی چی؟؟
به کجا مربوط میشه؟؟؟؟:31:؟:31:؟

aliani
23-10-2009, 15:47
اینو از کجا آوردید که باید فیبر نوری باشه تا مخابرات Adsl بده ؟ من یه نفر رو میشناسم که از یکی از این isp ها adsl داشته عوض کرده رفته از مخابرات گرقته .

a1000a
23-10-2009, 15:52
اینو از کجا آوردید که باید فیبر نوری باشه تا مخابرات Adsl بده ؟ من یه نفر رو میشناسم که از یکی از این isp ها adsl داشته عوض کرده رفته از مخابرات گرقته .

از جایی نیاوردیم
از مخابرات گفتم
اگه چند پست قبل منو میخوندید نوشته بودم که مشهد اینطوریه
شهرهای دیگه رو نمیدونم
(ولی همه جا اینطوریه)
شاید اون دوست شما به این علت تغییر داده که خطش فیبر شده باشه
شما برین بپرسین ازش

online_amin
23-10-2009, 16:29
عجب؟

الان معلوم هست قیمت 512 مخابرات چنده؟ مگر میشه نامحدود باشه؟ من حاضرم نامحدود باشه ولی تمام اعمالم رو زیر نظر بگیرن :دی


از چیزی نمی ترسم بیکار هم نیستم برم پشت سرشون حرف بزنم :دی

اگر اینطور باشه, ایران هم یه کره جنوبی دیگه میشه...

a1000a
23-10-2009, 16:31
عجب؟

الان معلوم هست قیمت 512 مخابرات چنده؟ مگر میشه نامحدود باشه؟ من حاضرم نامحدود باشه ولی تمام اعمالم رو زیر نظر بگیرن :دی


از چیزی نمی ترسم بیکار هم نیستم برم پشت سرشون حرف بزنم :دی

اگر اینطور باشه, ایران هم یه کره جنوبی دیگه میشه...

512 رو نمیدونم
ولی 128 نامحدود فک کنم 10 تومن بودش
بخدا کنترلی هم در کار نیستش
اونا که بیکار نیستن بشینن کنترل کنن:27:
هنوز خیلی مونده ایران بشه کره جنوبی:41:

mohammad20005
23-10-2009, 17:50
512 رو فقط به شركت هاي خاص و به كافي نت ها و گيم نن ها مي دن ولاغير .

512 هم قيمتش زياد توفيقي نداره خيل زياد بگيرن 18 يا 20 تومن هستش ولي سرعت دانلودش همونطور كه از يكي از بچه هاي مخابرات شنيدم 70 هستش . و نا محدود كه خيلي مي ارزه

farshid0009
23-10-2009, 19:14
بچه ها این 256 که ماهی 12 تومنه و 128 10 تومنه که!
2 تومن فقط بیشتره 256!؟

خو جای 128 بریم 256 ...
حالا چجوری بگیریم؟

با کارت دانشجویی خدا کنه بدن ...

a1000a
23-10-2009, 19:18
بچه ها این 256 که ماهی 12 تومنه و 128 10 تومنه که!
2 تومن فقط بیشتره 256!؟

خو جای 128 بریم 256 ...
حالا چجوری بگیریم؟

با کارت دانشجویی خدا کنه بدن ...

شرکت های خصوصی میدن
مخابرات رو نمیدونم

@R3Z
24-10-2009, 12:48
اونا که بیکار نیستن بشینن کنترل کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستما کامپیوتریه...برادرا که نمیشینن جزء به جزء بررسی کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کشورتو دست کم نگیر...تو این چیزا هیچ کشوری به پای میهن گرامیمون نمیرسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MaSoUd555
24-10-2009, 16:07
سیستما کامپیوتریه...برادرا که نمیشینن جزء به جزء بررسی کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کشورتو دست کم نگیر...تو این چیزا هیچ کشوری به پای میهن گرامیمون نمیرسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جزو حریم خصوصیه شماس هیچ کس نمیتونه همچین کاری کنه مگر با اجازه کتبی(که فقط در صورتی داده میشه کا سابقه داشته باشی یا مشکوک باشی)

همچین کاری فوق العاده هزینه بر هست

در کل هیچ احتیاجی به این کار نیست پس احتمالش 0e

Mandana.B
24-10-2009, 19:24
واقعا باور ندارید مثل اینکه کجایید و چند وقته چه خبره!! همه مشکلشون اینه که اخبار سیا سی و از تو نت پیگیری می کنن همه!!

a1000a
24-10-2009, 21:49
واقعا باور ندارید مثل اینکه کجایید و چند وقته چه خبره!! همه مشکلشون اینه که اخبار سیا سی و از تو نت پیگیری می کنن همه!!

در هر صورت اصلا زیر نظر داشته باشن
چی کار میخوان کنن؟؟:27:

MaSoUd555
24-10-2009, 23:48
واقعا باور ندارید مثل اینکه کجایید و چند وقته چه خبره!! همه مشکلشون اینه که اخبار سیا سی و از تو نت پیگیری می کنن همه!!


شما که هنوز مراحل پیگیری رو نمیدونی نباید همینجوری اظهار نظر کنی

چون اول باید یه کاری انجام بدی که بخوان ردتو بزنن وگرنه اخبار خوندن که جرم نیست

@R3Z
25-10-2009, 00:28
چون اول باید یه کاری انجام بدی که بخوان ردتو بزنن وگرنه اخبار خوندن که جرم نیست
دوست عزیز...شما که مراحل پیگیری رو میدونی بهتر میدونی که همه اطلاعات به واسطه isp رد و بدل میشه و به راحتی میشه کلمات کلیدی رو نشونه گذاری کنن...شما یا خیلی از تکنولوژی بی خبری یا دست کم گرفتی بعضیارو
حالا هر چقدر هم بگید نمیتونن کاری بکنن اونا کاری به حرف من و شما ندارن کار خودشونو میکنن
موفق باشی

Cleeev
25-10-2009, 05:52
در ایران همانند چین تمامی ترافیک اینترنت و حتی چت های شما کنترل میشه که چت به دلیل اینکه هیچ گونه کدگذاری روش انجام نمیشه بسیار خطرناک تره... اینم که بگید مگه بیکارن کوته فکریه... اینهمه نیرو ندارن که این کار رو بکنن... ولی چند تا ابرکامپیوتر به راحتی این کار رو میکنن... این سیستما بر اساس فی*ل*تر کلمات کار میکنن و اگه شما از از اون کلمات استفاده کنید، متنی که نوشتید و یا حتی چت صوتی که انجام دادید در جا ضبط و ذخیره میشه و به سیستم های فی*ل*تر قوی تر فرستاده میشه و کم کم طی چند سیستم فی*لتر، تعداد کمی میمونن که به نظر مهم میان که اونا توسط انسان کنترل میشن...

پس مخابرات و غیره نداره چون تمام پهنای باند کشور رو شرکت ارتباطات زیرساخت که یه شرکت زیر مجموعه وزارت ICT هستش تأمین میکنه و از همونجا فی*ل*تری*نگ انجام میشه...

بهترین کار استفاده از راه های کدگذاری بر روی اطلاعاته که برای سایتا سعی کنید اگه اون سایتا پروتوکول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن از اونا استفاده کنید یا از پر*اک*سی های آنلاین یا برنامه ای که به سرورای خودشون وصل میشن و اطلاعات شما رو کدگذاری میکنن استفاده کنید...

برای سیستم های چت هم تنها راه (که البته برای چت صوتی و انتقال فایل از طریق مسنجرها کاربردی نداره و کلاً زیاد برای این دو مورد چیز عملی ای وجود نداره و فقط برای متنی که رد و بدل میشه راه وجود داره) استفاده از برنامه ای به نامSimp هستش که نسخه رایگانش عالیه و میتونه اطلاعاتتون رو به صورت 2048 بیتی رمزنگاری کنه... فقط هر دو طرف باید این نرم افزار رو نصب کرده باشن و اگرم توی گوگل بگردید راهنمای فارسیشو خواهید یافت... این برنامه یکی از برنامه هاییه که شرکتا به کارمنداشون میگن استفاده کنن... البته توی نسخه Pro ش امکانات بیشتری داره که زیاد به درد کاربر خونگی نمیخورن...



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaSoUd555
25-10-2009, 12:32
دوست عزیز...شما که مراحل پیگیری رو میدونی بهتر میدونی که همه اطلاعات به واسطه isp رد و بدل میشه و به راحتی میشه کلمات کلیدی رو نشونه گذاری کنن...شما یا خیلی از تکنولوژی بی خبری یا دست کم گرفتی بعضیارو
حالا هر چقدر هم بگید نمیتونن کاری بکنن اونا کاری به حرف من و شما ندارن کار خودشونو میکنن
موفق باشی

اول اینکه این سیستم مال الان نیست مال 20 سال پیش آمریکاست

دوما من کی گفتم نمیشه کنترل کرد؟؟؟من میگم شامل همهی افراد نمیشه چون اول باید یه کاره غلطی ازت سر بزنه بعد

یه قول آقای cleeev فقط مواردی که مهم به نظر میان توسط انسان کنترل میشن از بقیه میگذرن(نه این که دیگه اخبار خوندن کارایه دیگه انجام دادن)

@R3Z
25-10-2009, 17:11
اول اینکه این سیستم مال الان نیست مال 20 سال پیش آمریکاست
خیلی جالب گفتی این تیکه رو :دی

دوما من کی گفتم نمیشه کنترل کرد؟؟؟من میگم شامل همهی افراد نمیشه چون اول باید یه کاره غلطی ازت سر بزنه بعد
ببخشید کار غلط که از نظر اینا از همه سر میزنه!!!
حرفای cleev جان کاملا تایید میشه...به هر حال همه عقل دارن میخونن و تصمیم میگیرن
موفق باشید

nikaan
28-10-2009, 00:02
سلام

بغیر از دلیل قبلی به نظر من می خوان با قیمت پایینی که میدن isp ها رو از میدون به در کنن و اونها در واقع بشن نمایندگی فروش برای مخابرات

از طرفی هم چون مثلا مخابرات خصوصی شده ، دیگه نمی تونن شرکت های پاپ با اصل 44(خصوصی سازی) جلوی حضور

مخابرات رو در بازارadsl بگیرن

اینجوری بعد از یه مدت adsl میفته دست مخابرات(سپاه) که علاوه بر فعالیت های فضولی!!!!!!! ، هر جور که بخواد قیمت گذاری

میکنه چون دیگه رقیبی نداره و اون موقع است که قیمت ها رو می بره بالا و پول خون سپاهی های ارجمند رو !!!! از جیب من و

شما میگیره

roman82
28-10-2009, 12:52
دوستان من سوالی در مورد استفاده از اینترنت هوشمند داشتم

وقتی از اینترنت هوشمند استفاده بشه در قبض هزینه استفاده فقط در کادر کارکرد شبکه هوشمند نوشته میشه یعنی هزینه اینترنت + پالس شهری باهم در این قسمت؟

و یا در قسمت کارکرد شهری میزان پالس استفاده شده نوشته میشه و هزینه اینرنتش در قسمت کارکرد هوشمند ؟

لطفا میشه راهنمایی کنید که کدام یک از این دوحالت اعمال میشه

MaSoUd555
28-10-2009, 15:25
دوستان من سوالی در مورد استفاده از اینترنت هوشمند داشتم

وقتی از اینترنت هوشمند استفاده بشه در قبض هزینه استفاده فقط در کادر کارکرد شبکه هوشمند نوشته میشه یعنی هزینه اینترنت + پالس شهری باهم در این قسمت؟

و یا در قسمت کارکرد شهری میزان پالس استفاده شده نوشته میشه و هزینه اینرنتش در قسمت کارکرد هوشمند ؟

لطفا میشه راهنمایی کنید که کدام یک از این دوحالت اعمال میشه


کل هزینه رو تو شبکه هوشمند مینویسه(فکر کنم دقیقه ای 5 تومان هم هستش)--->حالت اول

farshid0009
28-10-2009, 15:56
هوشمند دقیقه ای 5000 تومنه به نظر من

خیلی گرونتر از اونی که فکر میکنید براتون رو قبض میاد!

استفاده نکنید اگه کاربر دائم اینترنتین که قبض بیاد سورپرایز میشین...

یه مزیتم داره:

از اونی که خیلی بدتون میاد برید یه چندتا شماره هوشمند بدید و از مزایاش براش بگید!

wichidika
28-10-2009, 16:38
دوستان من سوالی در مورد استفاده از اینترنت هوشمند داشتم

وقتی از اینترنت هوشمند استفاده بشه در قبض هزینه استفاده فقط در کادر کارکرد شبکه هوشمند نوشته میشه یعنی هزینه اینترنت + پالس شهری باهم در این قسمت؟

و یا در قسمت کارکرد شهری میزان پالس استفاده شده نوشته میشه و هزینه اینرنتش در قسمت کارکرد هوشمند ؟

لطفا میشه راهنمایی کنید که کدام یک از این دوحالت اعمال میشه

خير جدا حساب ميشه يه هزينه ميگرند براي هوشمند وبه همان اندازه كه از هوشمند استفاده كني پول تلفن
شهري حساب مي كنند

roman82
28-10-2009, 20:30
خير جدا حساب ميشه يه هزينه ميگرند براي هوشمند وبه همان اندازه كه از هوشمند استفاده كني پول تلفن
شهري حساب مي كنند
یعنی مبلغی که توکارکرد هوشمند میزنه فقط هزینه اشتراک اینترنته ؟

wichidika
28-10-2009, 21:04
یعنی مبلغی که توکارکرد هوشمند میزنه فقط هزینه اشتراک اینترنته ؟
بله
يعني دوتا هزينه حساب ميشه

Cleeev
29-10-2009, 02:05
یعنی مبلغی که توکارکرد هوشمند میزنه فقط هزینه اشتراک اینترنته ؟


نه جانم... در شبکه هوشمند هزینه تلفن و اینترنت با هم محاسبه میشن و توی فیلد شبکه هوشمند توی قبض تلفنتون منظور میگردن... اینترنت شبکه هوشمند دقیقه ای 5 تومن (ساعتی 300 تومن) هستش که از این 300 تومن به صورت ثابت (در هر ساعتی از شبانه روز که استفاده کنید) پول تلفن 100 تومن و پول اینترنت 200 تومنه که یه درصدیش متعلق به مخابرات و بقیه ش مال ISPیه... ولی در اینترنت کارتی، پول تلفن توی فیلد معمولی نوشته میشه... پول اینترنت رو خودتون موقع خرید کارت میدید و پول تلفنم بنا بر هزینه هر پالس در هر ساعت شبانه روز متفاوته (بسته به ساعات اوج مصرف تلفن و اینا از ساعتی 80 تومن تا ساعتی 100 تومن هستش... به tct.ir مراجعه کنید)... پس میبینید که برای شمایی که هنوز داری از Dial-up استفاده میکنی هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ هزینه به صرفه تره که از ارت اینترنت استفاده کنی چون همه تجربه شون نشون داده که کیفیت شبکه هوشمند اندازه پفک نمکی ارزش نداره...! (حالا انگار چقدر کیفیت توی Dial-up مهمه...!!! خدا نصیب هیشکی نکنه)...

roman82
29-10-2009, 12:07
سوال دیگه ای داشتم
هر پالس شهری چند دقیقه یا ثانیه هستش؟

piroooz
29-10-2009, 12:31
سلام...
آقا یکی درست و حسابی بگه این قضیه ADSL مخابرات چیه؟
آیا این قیمت هایی که میگن واقعیه؟
کلا میخوام روشن شم...

wichidika
29-10-2009, 16:48
سلام...
آقا یکی درست و حسابی بگه این قضیه ADSL مخابرات چیه؟
آیا این قیمت هایی که میگن واقعیه؟
کلا میخوام روشن شم...

ببين مخابرات ميخواد بي واسطه adsl واگذار كنه.
اول قرار بود تيرماه امسال بدن بعد موكول شد به مهرماه بعد هم آذرماه جديدترين خبر هم اين كه تا آخر سال
واگذار مي كنندخانگي 128k تجاري وغيره 256k و 512k البته به طور نامحدود از لحاظ حجمي .
پهناي باندش هم مثل اين اختصاصي هست يعني share نشده بين چند نفر
قيمتش ماهي 10 هزار تومان.
بايد تا آخر سال صبر كرد.

wichidika
29-10-2009, 17:00
سوال دیگه ای داشتم
هر پالس شهری چند دقیقه یا ثانیه هستش؟

اين جدولشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

farshid0009
29-10-2009, 18:42
ببين مخابرات ميخواد بي واسطه adsl واگذار كنه.
اول قرار بود تيرماه امسال بدن بعد موكول شد به مهرماه بعد هم آذرماه جديدترين خبر هم اين كه تا آخر سال
واگذار مي كنندخانگي 128k تجاري وغيره 256k و 512k البته به طور نامحدود از لحاظ حجمي .
پهناي باندش هم مثل اين اختصاصي هست يعني share نشده بين چند نفر
قيمتش ماهي 10 هزار تومان.
بايد تا آخر سال صبر كرد.

چرا تا اخر سال ؟!!

همینشم دارن میدن که بعضی مناطق

اهان منظورت اینه که کله کشور رو تا اخر سال ساپورت میکنند؟؟؟

farshid0009
07-11-2009, 18:24
بچه ها امروز رفتم بگیرم از مخابرات
مسخهر ها میگفتن ما کلا نمیدیم تو هیچ مناطقی!

فقط معرفی میکنیم adslها رو

داشت شماره اسیاتکو میداد گفتم نمیخوام!


واقعا نمیدن یا این یارو حالیش نبود؟؟؟

rozbeh85
08-11-2009, 00:45
بچه ها امروز رفتم بگیرم از مخابرات
مسخهر ها میگفتن ما کلا نمیدیم تو هیچ مناطقی!

فقط معرفی میکنیم adslها رو

داشت شماره اسیاتکو میداد گفتم نمیخوام!


واقعا نمیدن یا این یارو حالیش نبود؟؟؟

ما خطمان فیبره، زنگ زدن که بدو بیا
رفتیم با کلی شور و شوق، فقط گفتند ما از فیبر در میاریم باید از شرکت ها بگیرید ما خودمان نمیدیم

s2010
08-11-2009, 01:51
یه سری اینجابزن


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bachemahal
09-11-2009, 20:00
آقا ما بلاخره رفتیم مرکز مخابرات سلمان فارسی(سعادت آباد)برای adsl خود مخابرات
اول اینکه همه از ارائه اینترنت توسط مخابرات اظهار بی اطلاعی میکردن یا خودشونو اینجوری نشون میدادن(من تو یه مرکز دیگه دیده بودم که شرکتی که adsl میداد به کارمندهای مخابرات سکه هدیه میداد.....)
خلاصه با کلی سمج بازی رفتیم پیش مسئولش و اینطوری که بهم میگفت ارائه میشه ولی به از ما بهترون....
به خانواده های شهدا و جانبازان و ایثارگران و همچنین به افرادی که عضو هیئت علمی دانشگاه هستند
جالب اینجاست حتی اگه متقاضی سرویس 128 هم باشید باید تو یکی از دسته های بالا باشید

farshid0009
09-11-2009, 22:03
ما خطمان فیبره، زنگ زدن که بدو بیا
رفتیم با کلی شور و شوق، فقط گفتند ما از فیبر در میاریم باید از شرکت ها بگیرید ما خودمان نمیدیم


آقا ما بلاخره رفتیم مرکز مخابرات سلمان فارسی(سعادت آباد)برای adsl خود مخابرات
اول اینکه همه از ارائه اینترنت توسط مخابرات اظهار بی اطلاعی میکردن یا خودشونو اینجوری نشون میدادن(من تو یه مرکز دیگه دیده بودم که شرکتی که adsl میداد به کارمندهای مخابرات سکه هدیه میداد.....)
خلاصه با کلی سمج بازی رفتیم پیش مسئولش و اینطوری که بهم میگفت ارائه میشه ولی به از ما بهترون....
به خانواده های شهدا و جانبازان و ایثارگران و همچنین به افرادی که عضو هیئت علمی دانشگاه هستند
جالب اینجاست حتی اگه متقاضی سرویس 128 هم باشید باید تو یکی از دسته های بالا باشید

نیگا گیره چه ادمایی افتادیم که تو تهران این اداهارو در میاران ولی شهرستان زرتی نصب میکنن بدون اینکه خونوادت شهیدی چیزی باشه!




s2010

این چی بود دیگه همش هوشمند بود!
من adsl منظورم بود.

shervin83
10-11-2009, 15:00
من رفتم از مخابرات شهید قدوسی(منطقه میرداماد و ظفر) پرسیدم بهم گفتند که بطور محدود و فقط به پزشکان adsl واگذار میکنیم.