PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ِِهرکی adsl رو خطا DLC اصفهان میخواد بیاد تو



ehsan1059
19-10-2009, 00:27
هرکی adsl رو خطا DLC اصفهان میخواد با شماره 3387274 - 3387275 تماس بگیره
تا پورتاش پر نشده ,عجله کنید

a.abbasi72
19-10-2009, 01:15
میشه درمورد سرعتش و هزینه‌ش توضیح بدید؟

ehsan1059
19-10-2009, 10:11
میشه درمورد سرعتش و هزینه‌ش توضیح بدید؟




فعلا سرعت 128 وقیمت 10220( یک ماه ) با ترافیک حجمی 4G

roozbehsf
30-12-2009, 01:20
سلام
کسی میدونه چه مودمی بهتر روی این خطها و تجهیزات جواب میده؟
مودم وایرلس میخوام

deluxeboy
03-02-2010, 19:11
سرعت دانلود ؟
شبانه ؟

lindows
03-02-2010, 19:44
خط dlc چي هست ؟

mehrdad38
04-02-2010, 04:10
ميشه يه توضيح بديد كه چطور سرويس ADSL رو بر روي بستر فيبر نوري ارائه ميديد؟ چون تو تهران هم همچين چيزي نيست و اگر هم باشه مشترك بايد از جيب خودش هزينه ي سنگيني رو متحمل بشه. شما هزينه اوليه اي كه بايت اين سرويس مي گيريد چقدره؟

oranoos_92
04-02-2010, 09:41
هرکی adsl رو خطا DLC اصفهان میخواد بیاد تو هرکی adsl رو خطا DLC اصفهان میخواد با شماره 3387274 - 3387275 تماس بگیره
تا پورتاش پر نشده ,عجله کنید


سرعت دانلود چقدر هست؟
بعدش چه مخابراتی پشتیبانی میشیه (چه مراکزی)
و چرا تو تهران بدون محدودیته؟ اینجا محدودیت دار؟
بالاتر از 128 نمیدید؟

mehrdad38
04-02-2010, 10:03
الان چند ساعته ما معطليم پس چرا تاپيك درست كردي ول كردي و رفتي........................:13:

sei_pm
04-02-2010, 10:39
فعلا امکانش تو اصفهان و مشهد هست. پول سنگین هم نمی خواد متحمل بشید

mehrdad38
04-02-2010, 14:32
جالبه من نمي دونستم كه اصفهان و مشهد روي بستر فيبر نوري ADSL ارائه مي دن اونهم بدون هزينه زياد.:5: جالب تر هم اينكه صاحب تاپيك يك تاپيك باز كرده بعد گذاشته و رفته .....................

sei_pm
04-02-2010, 15:21
جایی نرفته اگر زنگ بزنی به اون شماره که داده میبینی سر جاش نشسته متظر شماست که زنگ بزنید.

online_amin
04-02-2010, 16:51
میخواستم همین رو بگم :دی بنده خدا که شماره گذاشته.

pinokio
04-02-2010, 19:40
اقایون خانومها سام علک
عرض به حضور انورتون این شوماره تیلیفونهایی که این لوتی با مرام داده شماره تیلیفونهای مرکز مخابرات در اصفوهونه
که لطف می کنن زنگ میزنین داد می زنین ما اینترنت ای دی اس ال می خواهیم. تفهیم شد. زت زیاد

masoudboy
04-02-2010, 20:32
اين سايت هم نماينده مخابرات اصفهان برای ارائه ADSL روی خطوط DLC هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pinokio
05-02-2010, 22:07
اقایون خانومها سام علک
عرض به حضور انورتون این شوماره تیلیفونهایی که این لوتی با مرام داده شماره تیلیفونهای مرکز مخابرات در اصفوهونه
که لطف می کنن زنگ میزنین داد می زنین ما اینترنت ای دی اس ال می خواهیم. تفهیم شد. زت زیاد

بسیار ممنون از مطالب مفیدتان جناب استاد پینوکیو (اوس پینی)
(خودممنونی به سبک رسانه (Z) ملی )

ta_tarsa
12-03-2010, 23:34
اقایون خانومها سام علک
عرض به حضور انورتون این شوماره تیلیفونهایی که این لوتی با مرام داده شماره تیلیفونهای مرکز مخابرات در اصفوهونه
که لطف می کنن زنگ میزنین داد می زنین ما اینترنت ای دی اس ال می خواهیم. تفهیم شد. زت زیاد

نه داداش شماره مخابرات نيست.
شماره يه شركته كه روي خطوط dlc اينترنت adsl ارائه ميده توي اصفهان!
آدرس سايتش هم اينه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هشت بهشت
12-03-2010, 23:50
سلام .

این DLC چرا یه سری از پیش شماره ها را ساپورت نمیکنه . مثلا 275 که مال ردانی پوره را سرویس میده اما 265 که مال همون مرکزه را ساپورت نمیکنه ؟

میگن dlc مخابرات قعطی زیاد داره . درسته ؟

LΩRD
13-03-2010, 00:36
هرکی adsl رو خطا DLC اصفهان میخواد با شماره 3387274 - 3387275 تماس بگیره
تا پورتاش پر نشده ,عجله کنید

با سلام خدمت شما دوست عزیز
این شماره مخصوص شرکت داده نگار نقش جهان (311) هست که فقط روی خطوط 785 و 786 سرویس میده ! فقط هم سرعت 128 میده و برای خطوط DLC شبانه ی رایگان نداره ! سرعتش هم اصلا به صرفه نیست ! اگه 128 بگیرید خیلی که زور بزنه 105 تا پر می کنه !
کلا به نظر من به صرفه نیست ! می تونید تعرفه ها رو توی لینک زیر ببینید !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظر من اگه از خود مخابرات بگیرید بهتره ! چون شبانه رایگان نداره همیشه سرعتش ثابته ! اگه 128 بگیرید ، 180 تا رو پر میکنه ! معایبش نداشتن شبانه رایگان و کنترل بیش از حد هست !
موفق باشید :40:

LΩRD
13-03-2010, 00:42
ميشه يه توضيح بديد كه چطور سرويس ADSL رو بر روي بستر فيبر نوري ارائه ميديد؟ چون تو تهران هم همچين چيزي نيست و اگر هم باشه مشترك بايد از جيب خودش هزينه ي سنگيني رو متحمل بشه. شما هزينه اوليه اي كه بايت اين سرويس مي گيريد چقدره؟



با سلام خدمت شما دوست عزیز
در هیچ کجا نیازی به هزینه ی زیاد نیست ! شما اگه به مخابرات استان تهران مراجعه کنید همین مقدار پول میگیره !
موفق باشید :40:


---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------


سلام .

این DLC چرا یه سری از پیش شماره ها را ساپورت نمیکنه . مثلا 275 که مال ردانی پوره را سرویس میده اما 265 که مال همون مرکزه را ساپورت نمیکنه ؟

میگن dlc مخابرات قعطی زیاد داره . درسته ؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز
اتفاقا تنها مخابراته که قطعی هاش خیلی کمه ! و سرعتش هم همیشه ثابته !
موفق باشید :40:

LΩRD
13-03-2010, 00:59
هرکی adsl رو خطا DLC اصفهان میخواد با شماره 3387274 - 3387275 تماس بگیره
تا پورتاش پر نشده ,عجله کنید

با سلام خدمت شما دوستان عزیز
این شماره ای که این دوستمون نوشته مخصوص شرکت داده نگار نقش جهان و نماینده شرکت پیشگامان (311) است که فقط روی خطوط 785 و 786 سرویس میده ، شبانه رایگان نداره و فقط سرعت 128 داره که سرعتش هم افتضاحه ! اگه خیلی زور بزنه سرعتش به 100 یا 105 میرسه ! شما اگه از مخابرات سرویس بگیرید خیلی بهتره و خیلی که طول بکشه ظرف مدت 1 هفته ADSL شما وصل میشه ! علاوه بر اون قطعی های مخابرات خیلی خیلی کمه و علاوه بر 128 سرعت 64 هم میده ! شما اگه 128 بگیرید تا 180 تا هم می تونید باهاش دانلود کنید ! سرعتش عالیه ! معایبش یکی اینه که شبانه رایگان نداره و دومی اینکه شدیدا کنترل میشه !
من خودم میخام از مخابرات سرویس بگیرم ! شاتل که کلا روی خطوط DLC سرویس نمیده ! ندا هم فقط روی 785 و 786 !
لینک تعرفه های شرکت داده نگار :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدول تعرفه های مخابرات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

در دوستان مطمئن هستن که خطشون DLC هست ؟! با مخابرات تماس بگیرید و بپرسید چون همه ی خطوط یک منطقه DLC نیستن ! مثلا مرکز استقلال هم DLC داره هم کابلی !

هشت بهشت
15-03-2010, 13:41
سلام .

این DLC چرا یه سری از پیش شماره ها را ساپورت نمیکنه . مثلا 275 که مال ردانی پوره را سرویس میده اما 265 که مال همون مرکزه را ساپورت نمیکنه ؟



کسی اطلاعی نداره ؟

Mr.Aras
23-05-2010, 10:39
کسی اطلاعی نداره ؟
تا اونجايي كه من فهميدم خود اين تجهيزات DLC هم، قديمي و جديد دارن. تجهيزات قديمي كه مربوط به شركت جلفاست امكان نصب تجهيزات ADSL را ندارن. به همين خاطر حتي روي يك پيش شماره مثل 274 يك سري شون رو ADSL ميدن يك سري ديگشون رو نه( مثل خونه ما).
به نظر من تنها راه حل اينه كه بريم و اين كافوهاي فيبرنوري قديمي را منفجر كنيم تا بلكه دستمون به اينترنت پرسرعت برسه :27:

vahid javani
02-06-2012, 14:02
اگه امکان داره راهنمایی کنیدچه شرکت هایی با پیش شماره 765 که dlc هست سرویس میدند؟؟خودم سپاهان گستر رو پیدا کردم ولی نمی دونم کیفیتش چطوریه؟؟؟این 311.ir منو های سایتش باز نمیشه ؟؟؟؟

vahid javani
02-06-2012, 14:06
با سلام خدمت شما دوستان عزیزاین شماره ای که این دوستمون نوشته مخصوص شرکت داده نگار نقش جهان و نماینده شرکت پیشگامان (311) است که فقط روی خطوط 785 و 786 سرویس میده ، شبانه رایگان نداره و فقط سرعت 128 داره که سرعتش هم افتضاحه ! اگه خیلی زور بزنه سرعتش به 100 یا 105 میرسه ! شما اگه از مخابرات سرویس بگیرید خیلی بهتره و خیلی که طول بکشه ظرف مدت 1 هفته ADSL شما وصل میشه ! علاوه بر اون قطعی های مخابرات خیلی خیلی کمه و علاوه بر 128 سرعت 64 هم میده ! شما اگه 128 بگیرید تا 180 تا هم می تونید باهاش دانلود کنید ! سرعتش عالیه ! معایبش یکی اینه که شبانه رایگان نداره و دومی اینکه شدیدا کنترل میشه ! من خودم میخام از مخابرات سرویس بگیرم ! شاتل که کلا روی خطوط DLC سرویس نمیده ! ندا هم فقط روی 785 و 786 !لینک تعرفه های شرکت داده نگار :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:40:سلام دوست عزیز هنوز هم همین طوریه؟؟؟

vahid javani
03-07-2012, 00:11
بچه ها نمی خوایید یه حرکت دست جمعی انجام بدیم(شورشی ، کودتایی)؟؟؟!! کسی پیشنهادی نداره؟؟؟

gta6767
03-07-2012, 00:16
ـقا از ماهم پیش شمارمون 529 هست و dlc هست چیکارکنم.

vahid javani
04-07-2012, 17:57
هیچی عین من هی بزن تو سر خودت و بعد کلی تحقیق راجع به وایمکس ها برو یه بسته GPRS ایرانسل فعال و به عنوان مودم از گوشیت استفاده کن!!!!!

Aless
04-07-2012, 18:54
مخابرات 2030

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid javani
05-07-2012, 09:10
مخابرات 2030

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونم سرویس نمیده شک داری باش پیش شماره 765 امتحان کن

Aless
05-07-2012, 17:25
اونم سرویس نمیده شک داری باش پیش شماره 765 امتحان کن

تلفنی به روز نیست
چرت و پرت میگه
اینترنتی ثبت نام کن ببین چی میگه

vahid javani
06-07-2012, 16:35
تلفنی به روز نیست
چرت و پرت میگه
اینترنتی ثبت نام کن ببین چی میگه

اینترنتی هم ثبت نام کردم میگه نمیشه توی نمایشگاه هم از غرفش سوال کردم گفت نمیشه به نظرت برم مخابرات فایده ای داره؟؟
اگه تونستی آدرسشو بگو
ممنون

Aless
06-07-2012, 16:45
اگه گفته نمیشه پس نمیشه
البته میتونی بری مخابرات و درخواست بنویسی تا واست راش بندازن ولی خیلی طول میکشه و شایدم پیگیری نکنند
ادرسش توی دروازه تهران.اول خیابان فروغی