PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نویز و سرعت پایین و قطع و وصل زیاد !!!



Delkook
18-10-2009, 12:49
سلام
اول بگم ما قرار بود سرویس رو عوض کنیم ولی به خاطر تکمیل شدن ظرفیت آی اس پی های خوب و ترسناک بودن وضعیت بقیه آی اس پی ها تصمیم گرفتم تو همین سپنتا بمونم تنها مشکلم باهاش قیمتهاش و نداشتن سرویسهای حجمی بود به هر حال دوباره برگشتیم سپنتا..
اما الان چند ماه بدجور از مشکل نویز خط و قطع و وصل زیاد عذاب میکشم! با اسپلیتر مشکلم حل نشد نمیدونم اگه اسپلیتر دیگه ای بگیرم مشکل برطرف میشه؟ بخدا بعضی وقتها با dial up زپرتی سریعتر از 128 adsl میتونم صفحات رو باز کنم!!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟:41:

Delkook
19-10-2009, 12:29
کسی جواب نمیده؟

micropersian
19-10-2009, 12:35
اسپلیتر رو ببر سر خط وصل کن وضع بهتر میشه یه تماسم به اونجا بگیر بگو نویز من جدیدا زیاد شده شاید یه پیشنهاد بهتر داشته باشن

Delkook
19-10-2009, 14:54
مرسی..
من اسپلیتر رو وصل کردم به خط تلفن(Line) از اونجا هم که یه سیم میاد واسه مودم(DSL) یه سیم هم واسه تلفن(phone) .. دوباره adsl رو وصل کردیم حرص خوردنمون باز شروع شد!:13:

p_samimi
19-10-2009, 20:45
من با داتک این مشکل رو داشتم.
آخر از طبقه پایین برج یک خط تلفن مستقیم کشیدم تا تو اتاق!!!!!!
جواب نداد.
الان که تو تاپیگ ها چرخ میزندم به فکر خرابی مودم افتادم.
البته من تا 2 سال پیش و به مدت 2.5 داتک داشتم.
کلا این موارد رو پیشنهاد میکنم.

سعی کن رو خط هیچی نباشه (مخصوصا بیسیم و فکس)
مودم رو نزدیک اسپیکر و مانیتور نذار.
از سالم بودن سیم مطمئن باش.
شرکت رو تحت فشار بکذار که اسپیلیتر تو مخابرات رو واست عوض کنند.
اگه از USB استفاده میکنی و مودمت LAN داره از اون استفاده کن.
و اگه میتونی از کسی مودم بگیر با اون هم چنر روزی تست کن

موفق باشی

Delkook
20-10-2009, 01:34
خیلی ممنون عزیز بابت راهنمایی..
باز اسپلیتر رو وصل کردم واقعا" درست شد!:18: ظهر که پست میذاشتم بدجور رفته بود رو مخ و اعصابم! اسپلیتر رو هم برداشته بودم چون چند بار وصل کرده بودم تاثیری نداشت. اما ظهر باز وصلش کردم راستی راستی گوش شیطون کر دیگه درست شد!! از ظهر به بعد دیگه 1 ثانیه هم نه قطعی داشته نه سرعت پایین اومده! نمیدونم چی شد اما هر چی بود دیگه الان دارم با خیال راحت و بدون هول و هراس صفحه باز میکنم و دانلود میکنم!:31:

p_samimi
20-10-2009, 13:03
خیلی خوبه.
ولی حتما باید همیشه اسپلیتر رو بذاری.
چون یک جورایی نویز گیره .
اینکه میگم یک جورایی چون اصلا کار اصلیش این نیست و برای نویز گیری باید قطعه ی دیگه ای خریداری بشه که من تو ایران پیداش نکردم.
البته الان اسمش رو یادم نمیاد.
ولی یک جورایی کار میکروفیلتر رو میکنه که البته همین میکروفیلتر هم درست گیر نمیاد و به شرکت که میگی میگه به همون اسپلیتر میگن میکرو فیلتر.
تو رو خدا ببین گیر چه آدمایی افتادیم!!!!!!!

با نت خوش باشی

ghahremanimehdi
20-10-2009, 13:19
ISP ت رو عوض کن. شاتل یا صبانت.

p_samimi
20-10-2009, 13:32
ISP ت رو عوض کن. شاتل یا صبانت.

نه اینکه بخوام بگم زیاد به ISP ربط نداره ولی باید بگم بحث بیشتر سر کانکشن های تو مخابرات هست.

اگه مخابراتت بد باشه هر کاریش کنی درست نمیشه.
اگه مخابراتت خوب باشه از بدترین ISP ها میتونی جواب بگیری.

چون تقریبا میدونم چه بازار شامی تو مخابرات هست.

Delkook
20-10-2009, 13:47
ISP ت رو عوض کن. شاتل یا صبانت.

عزیز من که تو پست اول گفتم ظرفیت شاتل و بقیه isp های خوب اینجا پر شده. در ضمن نمیدونم مشکل از isp باشه یا خود مخابرات هر چند حدس میزنم مشکل از خود خط و مخابرات باشه. به هر حال الان مشکل قطعی و سرعت پایین دیگه ندارم.