PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قضیه فیبر نوری چیه ما نفهمیدیم؟



online_amin
14-10-2009, 22:43
سلام,

الان میگن اگر مرکز مخابراتی شما فیبر نوری شده باشه, ADSL نمیتونی استفاده کنی و ADSL رو برات راه اندازی نمیکنند. درست؟!

بعد من شنیدم دیگه هیچ راهی نداره و باید بیخیال شد. باید از همون دایالاپ استفاده کرد. مگر اینکه یه جوری بشه که بتونن ADSL رو روی مرکز مخابرتی که فیبر نوری شده, راه اندازی کنند. راه دیگه ای که نیست که؟ البته منظورم بدون استفاده از وایرلس Wireless هست.

حالا مشکل اینجاست که یه جا مرکز مخابراتی شون, فیبر نوری شده. حالا من نمیدونم اونا چیزی میدونستن یا نه, رفتن مخابرات گفتن ما اینترنت پر سرعت میخوایم. اونا هم گفتن این فرم رو پر کنید. الان هم اینترنت 128 دارن که شنیدم سرعتش خیلی بالاست.

راستی از اینکه اونجا مرکزشون فیبر نوری شده, 100% مطمئن هستم. اینترنتش هم سرعتش بالاست.

این قضیه اش چیه؟ این یه چیز دیگه هست؟ یعنی دارن فیبر نوری استفاده میکنن؟ همونی که کره جنوبی داره استفاده میکنه؟ مگر نه اینکه تا همین چند وقت پیش همین بچه ها تو انجمن میگفتن چرا وقتی فیبر نوری کشیده میشه نمیتونیم از خود فیبر نوری استفاده کنیم و بعضی ها جواب میدادن که این فیبر نوری, با اونی که برای اینترنت استفاده میشه فرق میکنه...

kinder
14-10-2009, 23:53
سلام فیبر نوری کابل هایی هستند که از شیشه ساخته میشن و ارتباطات رو با نور لیزر جابه جا میکنن و میتونن هم زمان 50000 مکالمه رو منتقل کنند و جایگزین کابل های مسی هستند و در نتیجه سرعتش هم بالاتر و اگر جایی فیبر نوری بشه اون منطقه فقط از مخابرات میتونن سرویس بگیرن

ah.hooman
15-10-2009, 01:12
سلام دوست عزیز
فیبرنوری چیزی نیست به جز یه زیر ساخت ارتباطی که به خاطر مزایای فوق العاده از قبیل پهنای باند بالا ,تضعیف کم سیگنالها ,سبک وارزانتر بودن و سرعت نشر بالای الکترو مغناطیس (سرعت نور) نسبت به رقبای خود یعنی مخابرات ماکرو ویو و سیم مسی محبوبیت بالایی دارد.
حالا قضیه مخابرات ما چیه که خودش داستانی متفاوت دارد, بر خلاف چیزی که به شما گفتند تمام زیرساخت ارتباطی ایران برروی فیبر نوری منتقل شده و تقریبا تمامی ایستگاهای پایانی(مخابرات منطقتون) به فیبر نوری وصل شده اند ولی مشکل از مخابرات نیست مشکل از جعبه تقسیم پایین خونتون هست.
پهنای باند کابلهای زوج به هم تابیده cat2 (همون کابلی که مخابرات برای تلفنتون داده)برابر با 1.1 مگاهرتز میباشد که برای مکالمات حداکثر از 4000 هرتز استفاده میشود که تقریبا1/256 پهنای باند کانال هست dsl در حقیقت با استفاده از تکنلوژی FDM یعنی مالتی پلکس تقسیم فرکانس از پهنای باند باقی مانده کانال استفاده میکند حالا مشکل کجاست؟
مشکل از زرنگی مخابرات هست .
برای dsl باید یک جفت سیم به صورت اختصاصی تا مخابرات داشته باشید (در اصل تمام کانالها از جعبه تقسیم محل زندگی شما تا مخابرات بر روی یک یا چند کابل کواکسیال مالتی پلکس میشوند ولی پهنای باند 1.1 مگاهرزی شما ثابت میماند) حالا مخابرات چیکار کرده برای اینکه کابل کمتری از زمین بکشه پهنای باند شما رو که قرار بود شما باهاش از dsl استفاده کنید از جعبه تقسیم پایین خونتون با یه عملیات مالتی پلکس دیگه بین همسایه ها شما تقسیم کرده یعنی کابلی که قرار بود تمام پهنای باندش مطعلق به شما باشه بین چند ده نفر تقسیم شده اینطوری مخایرات تو مصرف سیم صرفه جویی کرده اما با امدن جادوی فیبر نوری مشکل مخابرات بی پول ایران حل شد هر کابل فیبر نوری چند ده برابر کابل کواکسیال پهنای باند دارد با کشیده شدن فیبر نوری از مخابرات تا جعبه تقسیم پایین خونه شما مخابرات دیگه مشکل پهنای باند که نداره هیچی کلی هم اضافه داره,شما هم بهتره مثل من دعا کنی تا خدا یه پولی به این مخابرات بی پول ایران برسونه تا طفلکی بتونه تا جعبه تقسیم پایین خونه من وشما هم فیبر نوری برسونه.
در مورد سرعت فیبر نوری هم بگم یک رشته تکی کابل فیبر نوری با تکنولوژی SONET میتونه حدود 40 Gbps بر روی خطوط OC-798 نرخ ارسال داشته باشه

Diego
15-10-2009, 01:35
برای dsl باید یک جفت سیم به صورت اختصاصی تا مخابرات داشته باشید (در اصل تمام کانالها از جعبه تقسیم محل زندگی شما تا مخابرات بر روی یک یا چند کابل کواکسیال مالتی پلکس میشوند ولی پهنای باند 1.1 مگاهرزی شما ثابت میماند) حالا مخابرات چیکار کرده برای اینکه کابل کمتری از زمین بکشه پهنای باند شما رو که قرار بود شما باهاش از dsl استفاده کنید از جعبه تقسیم پایین خونتون با یه عملیات مالتی پلکس دیگه بین همسایه ها شما تقسیم کرده یعنی کابلی که قرار بود تمام پهنای باندش مطعلق به شما باشه بین چند ده نفر تقسیم شده اینطوری مخایرات تو مصرف سیم صرفه جویی کرده
به این خطها میگن pcm

wichidika
15-10-2009, 07:59
سلام,

الان میگن اگر مرکز مخابراتی شما فیبر نوری شده باشه, ADSL نمیتونی استفاده کنی و ADSL رو برات راه اندازی نمیکنند. درست؟!

بعد من شنیدم دیگه هیچ راهی نداره و باید بیخیال شد. باید از همون دایالاپ استفاده کرد. مگر اینکه یه جوری بشه که بتونن ADSL رو روی مرکز مخابرتی که فیبر نوری شده, راه اندازی کنند. راه دیگه ای که نیست که؟ البته منظورم بدون استفاده از وایرلس Wireless هست.

حالا مشکل اینجاست که یه جا مرکز مخابراتی شون, فیبر نوری شده. حالا من نمیدونم اونا چیزی میدونستن یا نه, رفتن مخابرات گفتن ما اینترنت پر سرعت میخوایم. اونا هم گفتن این فرم رو پر کنید. الان هم اینترنت 128 دارن که شنیدم سرعتش خیلی بالاست.

راستی از اینکه اونجا مرکزشون فیبر نوری شده, 100% مطمئن هستم. اینترنتش هم سرعتش بالاست.

این قضیه اش چیه؟ این یه چیز دیگه هست؟ یعنی دارن فیبر نوری استفاده میکنن؟ همونی که کره جنوبی داره استفاده میکنه؟ مگر نه اینکه تا همین چند وقت پیش همین بچه ها تو انجمن میگفتن چرا وقتی فیبر نوری کشیده میشه نمیتونیم از خود فیبر نوری استفاده کنیم و بعضی ها جواب میدادن که این فیبر نوری, با اونی که برای اینترنت استفاده میشه فرق میکنه...

اين فيبر نوري مساله اش با اينترنت از طريق فيبر نوري فرق ميكند. وقتي ميگويند مركز مخابراتي فيبر نوري شده يعني اين كه ارتباط پستهاي مخابرات با مركز مخابرات ارتباطش با فيبر نوري هستش ولي
احتمالاً شما در خيابان هم ديده باشيد مال شركت برق زرد رنك مال مخابرات سفيد رنگ رويش هم نوشته چساباندن تبليغ وآگهي پيگرد قانوني داره.
ولي از اين پستها تا در خانه يا محل تحويل تلفن به مشترك ارتباط با سيم مسي هستش.
به همين خاطر اكثر شركتها ميگند اگر خط شما فيبر نوري باشه نميشه روش adsl بدهند مگر اين كه خود مخابرات لطف كنه تجهيزاتش را بره بخره. كه اين مساله هم تا آخر امسال با واگذاري adsl توسط خود شركت مخابرات حل ميشه وتمام مشتركيني همم كه مراكزشون فيبر نوري هست از نعمت adsl برخوردار ميشند.
----------
اما اينترنت بر بستر فيبر نوري يه چيز ديگس كه ربطي به adsl نداره اگر يه روزي تا دم در خونه هر مشترك فيبر نوري بكشند اون وقت ميشه اينترنت بر بستر فيبر نوري بدهند كه سرعتش فوق العاده بالاس فكر كنم در حد گيگابيت در ايران هم حالا حالا فكر نكنم تكنولوژي اش اومده باشه.
تو كره جنوبي وتركيه وخيلي جاهاي ديگه استفاده ميشه.

online_amin
15-10-2009, 09:35
من درست درمون نفهمیدم.

حالا این یعنی اینکه اونا از اینترنت فیبر نوری استفاده نمیکنند درسته؟

ADSL هم که نیست چون میگید تا آخر سال خود مخابرات باید ADSL واگذار کنه.

پس اینا الان دارن از چی استفاده میکنن؟


اما با امدن جادوی فیبر نوری مشکل مخابرات بی پول ایران حل شد هر کابل فیبر نوری چند ده برابر کابل کواکسیال پهنای باند دارد با کشیده شدن فیبر نوری از مخابرات تا جعبه تقسیم پایین خونه شما مخابرات دیگه مشکل پهنای باند که نداره هیچی کلی هم اضافه داره,شما هم بهتره مثل من دعا کنی تا خدا یه پولی به این مخابرات بی پول ایران برسونه تا طفلکی بتونه تا جعبه تقسیم پایین خونه من وشما هم فیبر نوری برسونه.

پس با این بحثها, این جادوی اینترنت بر بستر فیبر نوری الان تو ایران راه نیفتاده دیگه نه؟

Amin.Senator
15-10-2009, 11:52
اونجور كه شنيدم شركت هاي pap از فيبر پشتيباني نميكنن و فقط ميشه از adsl اي كه خود مخابرات ميده استفاده كرد

a1000a
15-10-2009, 15:23
شما یاد بری قط از مرکز مخابراتیتون Adsl برگیری
شرکت ها خصوصی و مسی رو پشتیبانی میکنن

Diego
15-10-2009, 15:37
من درست درمون نفهمیدم.

حالا این یعنی اینکه اونا از اینترنت فیبر نوری استفاده نمیکنند درسته؟

ADSL هم که نیست چون میگید تا آخر سال خود مخابرات باید ADSL واگذار کنه.

پس اینا الان دارن از چی استفاده میکنن؟



پس با این بحثها, این جادوی اینترنت بر بستر فیبر نوری الان تو ایران راه نیفتاده دیگه نه؟

ببینید,جاهایی که از فیبر نوری استفاده میشه,مخابرات تجهیزاتی رو که با فیبر نوری هماهنگ باشه واسه adsl نداره.باید پیگیری کنی...خودشون میگن میتونی درخواست بدی اگه کابل مسی در محله ی شما وجود داشت به شما سرویس بدن.

online_amin
15-10-2009, 19:39
آها فهمیدم قضیه چیه. تا حالا نمیدونستم.

رفتن از خود مخابرات ADSL گرفتن. من نمیدونستم که خود مخابرات ADSL میده. پس اگر فیبر نوری شد باید از خود مخابرات بگیری.

Diego
15-10-2009, 20:09
آها فهمیدم قضیه چیه. تا حالا نمیدونستم.

رفتن از خود مخابرات ADSL گرفتن. من نمیدونستم که خود مخابرات ADSL میده. پس اگر فیبر نوری شد باید از خود مخابرات بگیری.

البته فکر کنم خود مخابرات هم روی فیبر نوری به هیچ وجه سرویس نمیده.چون تجهیزات adsl واسه فیبر نوری رو نداره.فقط به کابل های مسی سرویس میدن.گفتن تا یکسال دیگه تجهیزات میخرن.