PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوع مودم adsl ربطی به هماهنگ بودن با isp داره؟



malkemid
13-10-2009, 22:00
سلام
من یه مودم tplink دارم...می خوام الان از شاتل adsl بگیرم..ولی میگه این مودم با خطهای ما هماهنگ نیست ممکنه مشکل داشته باشی و این حرفا.
حالا واقعا همچین چیزی هست یا فقط می خوان مودم خودشونو بهم بفروشن؟

ahriman323
13-10-2009, 22:10
نه ربطی نداره!
الان خیلی از دوستان هستن که مودمهایی که شاتل میگه ساپورت نمیکنه دارن و مشکلی ندارن ...
خیلی بچه های شاتل همین فروم هم tplink دارن و مشکلی ندارن با شاتل!

در ضمن نیازی به تاپیک جدید نبود باید توی قسمت مودم یا شاتل پست میزدی!

MaSoOd
13-10-2009, 22:38
مطمئنا مشکلی هم باشه مربوط به پشتیبانی ضعیف شرکت هست وگرنه از لحاظ تئوری نباید مشکلی پیش بیاد 


چون استاندارد یکی هست نه بیشتر 

pedram_sad
13-10-2009, 23:01
من که با پشتیبانی صحبت کردم راجع به همین قضیه
در مورد d-link که میگفتن اصلا سرویس رو نمیدیم

بقیه موده ها مخصوصا tplink رو گفتن سازگار نبودنش باعث افت سرعت و Dc های متعدد میشه و اگه مسولیت پشتیبانی فنی و مشکلاتش رو خودتون بر عهده میگیرید میتونید استفاده کنید

khaiyam
13-10-2009, 23:27
من مودم D-link دارم از شاتلم سرویس میگیرم مشکلی نیست نه DC میشیم نه افت سرعت دارم این ها به خاطر اینکه اون کسایی که می فرستن برای نصب بلد نیستن با هر مودمی را نصب کنن برای من که یارو بلد نبود خود کانکشن را بسازه زنگ زد پرسید

undertaker_ss
14-10-2009, 11:13
من که با پشتیبانی صحبت کردم راجع به همین قضیه
در مورد d-link که میگفتن اصلا سرویس رو نمیدیم

بقیه موده ها مخصوصا tplink رو گفتن سازگار نبودنش باعث افت سرعت و Dc های متعدد میشه و اگه مسولیت پشتیبانی فنی و مشکلاتش رو خودتون بر عهده میگیرید میتونید استفاده کنید

منم tplink دارم
هیچ مشکلی هم باهاش ندارم
این حرف الکیه که میزنند شما گول نخور:31:

wichidika
14-10-2009, 12:12
خيلي نادر پيش مياد احتمال 5درصد ولي در اكثر موارد اگر به تنظيمات مودم وارد باشيد مشكلي پيش نمياد

malkemid
14-10-2009, 14:16
خيلي نادر پيش مياد احتمال 5درصد ولي در اكثر موارد اگر به تنظيمات مودم وارد باشيد مشكلي پيش نمياد

منظورتون از تنظیمات مودم چیه؟من مودم رو همینجوری وصل کردم به lan و روشن کردم و کار کردم...چه تنظیمی باید انجام بشه؟

jamy_khoshtip
14-10-2009, 16:07
بابا خیلی باحاله -- من هم با پشتیبانی صحبت کردم ، به من گفت که مودم های Dlink را ساپورت نمی کنیم و چند نمونه از مارک های متفرقه رو نام برد حتی Asuse رو نام نبرد .

در هر صورت من که Dlink دارم و می خواهم از آسیاتک رو برگردونم با شاتل ( این که میگه ما Dlink رو ساپورت نمی کنیم ، شکر اضافی خورده ) من که میرم می گیرم .

ولی کسانی که از Dlink استفاده می کنند ، راستش رو بگوید که آیا مشکلی دارند یا خیر

H.Operator
14-10-2009, 17:05
چرت میگن من با maxnet و d-link و tp-link به آسیاتک وصل شدم که همگی راحت کار میکردن و خبری از dc و .....نبود.
البته تنظیمات مودمهای maxnet و tp-link با زدن 192.168.1.1 تو آدرس بار باز میشه اگر یوزر و پسورد بخواد admin رو بزنید که بعد از اونجا میشه مودم رو هر جور خواستی تنظیم کنی(اگرم ریخت بهم دکمه ریسیت پشت مودم رو برای یک ثانیه بگیرید تا دیفالت بشه تنظیمات)....

malkemid
14-10-2009, 17:18
چرت میگن من با maxnet و d-link و tp-link به آسیاتک وصل شدم که همگی راحت کار میکردن و خبری از dc و .....نبود.
البته تنظیمات مودمهای maxnet و tp-link با زدن 192.168.1.1 تو آدرس بار باز میشه اگر یوزر و پسورد بخواد admin رو بزنید که بعد از اونجا میشه مودم رو هر جور خواستی تنظیم کنی(اگرم ریخت بهم دکمه ریسیت پشت مودم رو برای یک ثانیه بگیرید تا دیفالت بشه تنظیمات)....

تو کدوم آدرس بار؟مرورگر یا ویندوز اکسپلورر؟تو جفتش زدم خبری نشد؟

undertaker_ss
14-10-2009, 17:44
تو کدوم آدرس بار؟مرورگر یا ویندوز اکسپلورر؟تو جفتش زدم خبری نشد؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی IE یا هر browser دیگه
اینو بزن
البته اگه ip مودم رو تغییر ندادی

s2010
14-10-2009, 18:40
دوست عزیزمن باسرعت اینترنت که ازیک شرکت جدید گرفتم مشکل داشتم بهم گفتن یا باهمین سرکن یامودم شرکت مون روبخرکه سازگارباشه .حالاچقدرگفته ایشون راست باشه خدامیدونه

undertaker_ss
14-10-2009, 22:54
دوست عزیزمن باسرعت اینترنت که ازیک شرکت جدید گرفتم مشکل داشتم بهم گفتن یا باهمین سرکن یامودم شرکت مون روبخرکه سازگارباشه .حالاچقدرگفته ایشون راست باشه خدامیدونه

دروغه شما باور نکن
بعد اگه بخری و سرعت درست نشه میگن حالا دیگه مرکز تون شلوغ شده مشکل از ما نیست:31:

malkemid
15-10-2009, 00:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی IE یا هر browser دیگه
اینو بزن
البته اگه ip مودم رو تغییر ندادی

هیچ اتفاقی نیفتاد

MaSoOd
15-10-2009, 08:00
شما قبل این برو ببین ip  کانکشن اینترنتت چیه ؟ 

H.Operator
15-10-2009, 23:41
هیچ اتفاقی نیفتاد
ببین نباید کانکت باشی ها من امتحان کردم که بهت میگم....
اگر از usb استفاده میکنی این راه رو برو تا از کانکت شدن جلوگیری کنه:
tools\internet option\connection\ never dial a connection
never dial a connectionرو تیکشو بزن...
اگر هم از lan که نمی خواد کاری کنی ولی اگر نشد فیش تلفن رو از مودم جدا کن:20:....
این تو دفترچه maxnet و tp-link هم هست اگر خواستی تا برات pdfشون رو بزارم.....
در ضمن تو تمام مرورگرها هم کار میده....

salam4802
26-01-2019, 00:12
سلام
من یه مودم tplink دارم...می خوام الان از شاتل adsl بگیرم..ولی میگه این مودم با خطهای ما هماهنگ نیست ممکنه مشکل داشته باشی و این حرفا.
حالا واقعا همچین چیزی هست یا فقط می خوان مودم خودشونو بهم بفروشن؟
سلام.. من هم مودم دی لینک دارم هم تیپیلینک ..هیچ مشکلی نداشتم به هیچ عنوان ...فقط مودم تی پی لینک از نظر سیگنال به نویز خیلی وضعیت بهتری داره و تقریبا 3 مگابیت برثانیه سرعت قابل دستیابی روی خط رو افزایش میده..اون هم اگه وضعیت خط شما خوب باشه هیچ اهمیتی نداره

shaahani
26-01-2019, 06:14
سلام.. من هم مودم دی لینک دارم هم تیپیلینک ..هیچ مشکلی نداشتم به هیچ عنوان ...فقط مودم تی پی لینک از نظر سیگنال به نویز خیلی وضعیت بهتری داره و تقریبا 3 مگابیت برثانیه سرعت قابل دستیابی روی خط رو افزایش میده..اون هم اگه وضعیت خط شما خوب باشه هیچ اهمیتی نداره

صبر میکردی یک ده سال دیگه هم از این پست ها میگذشت ، بعد می اومدی جواب میدادی .

:n08::n08::n08::n08::n08:

salam4802
26-01-2019, 14:58
صبر میکردی یک ده سال دیگه هم از این پست ها میگذشت ، بعد می اومدی جواب میدادی .

:n08::n08::n08::n08::n08:
پاسخ بنده به پرسش بود نه به پرسش گر،،الان من متوجه نمیشم،شما دارید از چه چیز ایراد میگیرید؟
یعنی انقد کارم اماتور و ناجور حساب میشه؟بس که شرکت های مختلف عوض کردم وهزینه کردم در حالی که اگه یه بزرگواری جواب سوالات منو میداد انقد من وقت و اعصاب هزینه نمیکردم ..یه خاطر همین هرجا سوالی ببینم حتما بهش جواب میدم بلکه به کسی کمک کنه

crash00
27-01-2019, 01:43
تاپیک قدیمی حذف شود....