PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک!!!!! اینترنتم 128 هستش ولی اندازه 64 جواب می ده لطفان کمک کنید



sinaset
10-10-2009, 12:45
سلام دوستان
من چند روز پیش از شرکتی اینترنت 128 نامحدود گرفتم
ولی سرعت دانلودم از 8 بالاتر نمی ره .....
زنگ زدم به شرکتش چک کردن گفتن مشکلی نیست و احتمالان اشکال از طرف من هستش
دوست دیگم که از این شرکت استفاده می کردهگفته که سرعت اونا 15 یا 16 هستش
ولی ماله من زیر 8 هستش
شرکتش گفتش که فقط شما این مشکل رو دارید
سیم ها رو چک کردم جایی خرابی یا پارگی نبود همه چیز خوب بود
من قبلان از یک شرکت دیگه اینترنت گرفته با اون سرعتم خوب بود و 14 یا 15 بود
ولی این که نمی دونم اشکال از کجاست اون که می گن اشکال از طرف من باید باشه احتمالان .....
تویه 192.168.1.1 که میرم سرعتم رو زده 64 کیلو بایت......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed774
10-10-2009, 14:12
این قسمت مودم( سرعت نت ) چیزی نیست که بتونی دستی تغییرش بدی . همون 64 رو به شما بجای 128 فروختن .

sinaset
10-10-2009, 15:05
این قسمت مودم( سرعت نت ) چیزی نیست که بتونی دستی تغییرش بدی . همون 64 رو به شما بجای 128 فروختن .
سلام
چند درصد امکان داره که اشکال از طرف من باشه ........
***
ببخشید من عصر می خوام برم پیش همین شرکت
به نظرتون چه بهشون بگم که کارم راه بی افته؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه من هر چی به منشیش می گفتم سرعتم از 8 بالاتر نمی ره اولش که گفت همشون همینطوری هستن بعد که بهش که چندبار تاکید کردم که سرعتم دانلودم از 8 بالاتر نمیره برخره قبول کرد که یک مشکلی هست بعد رفت چک کرد و گفتش که اشکال از طرف شماست از طرف ما که مشکلی نیست
متاسفانه تویه شهر ما دوتا شرکت بیشتر نیست که خدمات ای دی اس ال می ده
یکی چند وقت پیش باهش قطع ارتباط کردم .. این یکی که سرعتش پایین
ببخشید یک سوال دیگه وقتی رفتم شرکتشون مشکلم رو به کدوم یک از قسمت شرکت بگم مثلان به مدیر یا مدیرفنی یا منشی
به کی

mani_2004_2006
10-10-2009, 17:44
سلام همشهری :دی

من 128 گرفتم سرعت دانلودم هم 16 هست . بهت 64 دادن گمون کنم !

mf.designing
10-10-2009, 18:00
احتمالا اشتباهی از طرف ISP رخ داده ، با پشتیبانیش تماس بگیر ...

sinaset
10-10-2009, 18:13
سلام همشهری

من 128 گرفتم سرعت دانلودم هم 16 هست . بهت 64 دادن گمون کنم !
سلام دوست من
من از ارمان نت گرفتم...
هرچی به منشیش می گم مگه که نه اشکال از شماست ( البته پشت تلفن)
الان می خوام برم حضوری بهشون بگم..
خودم احتمال می دم برام 64 بستن .......
باتشکر

reb
10-10-2009, 18:46
گاهی اشتباه پیش میاد ولی این که میگه از خودته یعنی عمدا 64 دادن.

ahriman323
10-10-2009, 21:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که توی عکس مشخصه دوان استریمی که برای شما بستن 64 هست که به اشتباه بسته شده شما باید بگی دوان استریم منو 64 بستید در صورتی که باید 128 باشه!
به قسمت فنی بگو !

sinaset
10-10-2009, 22:45
سلام دوستان
اقا من امروز عصر رفتم شرکتشون
برای 3 نفر از مسعولینش توضیح دادم
اون هم چک کردن گفتن 128 هستش
هر چی براشون توضیح می دادن اون هم می گفتن 128 هستش و تویه کنترول پنل خودشون که نگاه می کردن 128 بود
تا اینکه نفر سومی امد مثل اینکه مدیر فنی یا همچنین چیزی بود
سیستمش رو روشن کرد و چک کرد و گفتش که 128 هستش اون طرف گفتش که من خودم پورت رو بستم و مشکلی نیست
اون گفتن احتمال داره مشکل از طرف شما باشه منم براش توضیح دادم که نیست ...( بعضی از توضیحات که تویه پست اول دادم رو برای اون گفتم )
من هر چی برای اون دو نفر اولی گفتم که من رفتم تویه سایت 192.168.1.1 اونجا زده بود 64 اون مثل اینکه گفتن اونجا معتبر نیست یک همچنین چیزی البته بهشون گفتم تویه یک سایتی هم تست کردم و اونجا هم 52 بهم داده بود
ولی به اون مدیر فنی ( درست نمی دونم چه کار بود) یکمی کوتاه امد و تعجب کرد بود
و گفتش که یک نفر رو می فرستم تا چک کنه
دوستان اگر اون طرف امد و اونم متوجه نشد به نظر شما اشکال از کجاست
اشکال نه از پیش من هستش نه از طرف اونا پس این اشکال از کجاستتتتتتتتتت...................
باتشکر

ahriman323
10-10-2009, 23:09
از داون استریم مشخصه که 64 بستن ..
مشکل از اوناست که پورت 64 دادن بهت!

sinaset
11-10-2009, 11:03
از داون استریم مشخصه که 64 بستن ..
مشکل از اوناست که پورت 64 دادن بهت!

سلام دوست من
ممنون
باور کن دیگه خسته شدم دیروز برای همشون توضیح دادم
دیدی وقتی یک چیز برای خودت ثابت شده می خوای برای دیگران ثابتش کنی ولی اون قبول نمی کنند چه حسی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
منم هر چی می گم سرعت دانلود ماله 64 هستش اون چند نفر اولی( به غیر از اون مدیر فنی) می گفتن احتمالان ماله اینکه که ببین 10 نفر تقسیمش کردن
من گفتم بابا خوب حرف شما درست ولی دوستان من استفاده می کنند و می گن سرعتشون کم کمش زیر 10 و حداکثر هم 16 هستش و میانگینش هم 15 یا 16 هستش ( البته یکی از دوستان که به تازگی گرفته بود می گفتش که 12 یا 13 هستش یه بار مال اون به 2 هم رسید)
ولی مال من هم به 12 سا 13 یا 14 میرسه ولی چند ثانیه هستش و اگر دوستان اهل دانلود باشن این نکته رو می دونند که بعضی موقعه ها به صورت کاذب میره رویه این سرعت ها
من تویه 1 ساعت تقریبان 22 تا 24 مگ می تونم بگیرم پس یعنی سرعت من چنده؟؟؟؟؟؟
پس سرعت من اگر ساعت 22 تا 24 مگ میگره( حالا ما 24 رو حساب می کنیم )
سرعت دانلود من میشه ببین 6 تا 7
*********
حالا امروز قرار یک نفر رو بفرستن ببیند مشکل از طرف من نیست ...( مودم من maxnet 530i)
گفتم قبلان هم با یک 128 دیگه کار می کردم( ماله یک شرکت دیگه) بودم سرعتم 14 تا 15 بود( میانگین) حتا یک بار به 100 هم رسید...
ولی این متاسفانه...
به نظر شما اگر اون طرف هم امد چک کرد مشکل رو نتونستن از مدم پیدا کنه
من چه کار کنم
برم بگم پورتم رو عوض کنید ؟یا که از دوبار ببندید یا ریستش کنید؟
من از چیزی که گفتم زیاد اطلاعی ندارم باید کدومش رو بهشون بگم
باتشکر

akharwarbaz
11-10-2009, 13:27
میتونی بهشون بگی یه 64 بهت بدن بعد ببینی سرعت فرقی میکنه(کم میشه یا باز همینه)

asklt
11-10-2009, 13:56
مال من هم ایطوری شده بود برو تو شرکتش با یوزر و پسورد خودت امتحان کن ببین چن میندازه 100% بالای 14 میندازه اگه رفیقات هم از این شرکت دارن استفاده مکنن یک تستی بزن بازم 100% بالای 14 میندازه.
حالا دو تا چیز مونده یا مشکل از مخابرات هست یا از سیم کشی خونه امکان داریه جایی یک اتصالی کوچیک داشته باشه برو و از سر خط(یعنی جایی که سیم تلفون وارد خونتون میشه) یک تستی بزن اگه اونجا هم سرعت کم بود مشکل 100% از مخابرات هست برو یقه مخابرات رو بگیر.

sinaset
11-10-2009, 14:41
مال من هم ایطوری شده بود برو تو شرکتش با یوزر و پسورد خودت امتحان کن ببین چن میندازه 100% بالای 14 میندازه اگه رفیقات هم از این شرکت دارن استفاده مکنن یک تستی بزن بازم 100% بالای 14 میندازه.
حالا دو تا چیز مونده یا مشکل از مخابرات هست یا از سیم کشی خونه امکان داریه جایی یک اتصالی کوچیک داشته باشه برو و از سر خط(یعنی جایی که سیم تلفون وارد خونتون میشه) یک تستی بزن اگه اونجا هم سرعت کم بود مشکل 100% از مخابرات هست برو یقه مخابرات رو بگیر.
سلام دوست من
مگه یوزر پسورد فقط رویه تلفن خودم کار نمی کنه ؟؟؟؟
و نکته بعدی من که به شما گفتم من تا همین چند وقتی پیش از یک شرکتی دیگه که 128 نامحدود می داد استفاده می کردم
اون سرعت 14 تا 15 بود و تا 100 هم یه بار رسید
پس چطور ممکنه که الان اینطوری شده باشه ؟؟؟
بعد نکته بعدی اینکه اگر سیم و کابل کشی مشکل داشته باشه چه ربطی داره که سرعت 64 بشه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
و سرعت دانلود اندازه 64 باشه
این حرف شما با منطق جور در نمی یاد
من احتمال 99 درصدی می دم یا مشکل از طرف اونا یا مخابرات
اینجا هیچگونه مشکلی نیست .
من رو سیم کشی کمی حساس بودم و بردگی ایجاد نکردم و همه چیز با فیش باهم دیگه وصل شدن ( فیش پرس سیم تلفن )
*******
حالا من خودم چند راه به ذهنم خورد
1- به طرف بگم یک 128 محدود دار بهم بده ( چون 128 محدود داره کم کمش سرعت 16 هستش) برای چند ساعت یا چند دقیقه !!
2- پورت ها رو از دوباره وصل کن یا تنظیم رو پاک کن و از دوباره تنظیمش کن
3- اخرین کار پورت من رو با پورت دیگه تعویض کنه !!!
نظر دوستان چیه ؟؟؟؟؟؟

mani_2004_2006
11-10-2009, 17:04
سلام . آقا منم از همین آرمان نت گرفتم ( 128 نامحدود) گفت بین 10 نفر تقسیم میشه .
با IDM دانلود میکنم سرعت دانلودش 16 - 18 حتی 22 دیگه از 16 پایین تر نمیاد
مشکل از مودمت نیست ؟

mohammad8711
11-10-2009, 17:53
وقتی داون استریم رو نوشته 64 پس 100 % به شما ای دی اس ال 64 دادن و هیچ شکی در این نیست !!!
تهدید کن بگو اگه درستش نکنید شکایت می کنم

sinaset
11-10-2009, 18:22
وقتی داون استریم رو نوشته 64 پس 100 % به شما ای دی اس ال 64 دادن و هیچ شکی در این نیست !!!
تهدید کن بگو اگه درستش نکنید شکایت می کنم

سلام دوست من
کلمه تهدید کمی خطرناک هستش
و دوست من تویه شهر ما دوتا شرکت بیشتر نیست که یکیش حضوری و یکش غیر حضوری( واسطه ای)
با اون غیر حضوری کنسل کردم و با اینکی هم که این مشکل برام پیش امد
من برم بهشون بگم یا درستش می کنی یا ازتون شکایت می کنم؟
بعد اگر گفت بیا پولت رو بگیر شرت رو از شرکت ما کم کن بعد من چی بگم ؟؟؟؟؟؟
*****
فعلان بحث رو با کمی ارمش پیش می برم
و اون 3 کار بالا رو بهشون می گم که انجام بدن
به نظر من در حد 1 درصد امکان داره اشکال از طرف من باشه
من که می گم 99 درصد یا از طرف شرکتشون یا از طرف مخابرات ........

sinaset
11-10-2009, 18:30
سلام . آقا منم از همین آرمان نت گرفتم ( 128 نامحدود) گفت بین 10 نفر تقسیم میشه .
با IDM دانلود میکنم سرعت دانلودش 16 - 18 حتی 22 دیگه از 16 پایین تر نمیاد
مشکل از مودمت نیست ؟
سلام
مودم من maxnet 530i هست از دانش گرفتمش....
یکی از دوستانم که همین مدل مودم رو داره و با 128 محدود کار کرده بود گفتش که سرعتش ببین 16 تا 22 هستش
الان همون دوستمون که می گم 128 محدود گرفته به دلایل رفته 128 نامحدود گرفته
فعلان نیست
ولی قبل از اینکه بر گفتش که روز اول سرعتش ببین 12 تا 13 می چرخه البته گفتش که فردا زدمش سرعتش شده بود 2 یا 3 ( حالا یادم رفت ازش بپرسم 2 یا 3 لحظه یا ساعتی )
ولی خوب وضعیت ما بقیه فرق داره چون ماله من رو تویه 192.168.1.1 میزنه 64 اپلود و دانلود . و سرعتم هم زیر 8 هستش
و هر 1 ساعت 23 تا 25 می گیرم
به نظر شما با وضعیت بالا که گفتم اینترنت من 128 نامحدد است ولی چون شر شد سرعتم پاینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا که به هر دلیلی اشتباهان برام 64 بستن ؟؟؟؟؟
باتشکر

A L I E N
11-10-2009, 19:06
سلام دوستان

ربطی به اینجا نداره اما یه سوال :

قیمت 128 نامحدود چنده ؟

من 64 نامحدود گرفتم 28 تومن!
البته برام 94 زده و سرعت دانلودم 11 تاست

sinaset
11-10-2009, 22:33
سلام دوستان
اقا امروز مدیر فنی امد
با ایشون هم کمی صحبت کردیم
خلاصه این شود رفتم دفتر این دفعه با ریسشون صحبت کردم
ادم خیلی خوب بود
کلی برام توضیح داد
و حتا سرعت پورت ها رو هم نشون دادم
گفت ما برای شما با سرعت 256 می دیم ولی وقتی میرسه به دست شما میشه 64
گفتش که احتمالان مشکل از مودمتون هست اشکال گفت باید فرم ریت مدمت رو بگیری ( باهم یه سرچی زدیم تویه اینترنت ولی پیدا نکردیم )
پورت باقی افراد رو دیدم برای اون هم 256 می فرستاد و اونا 128 می گرفتن
ولی ماله من 256 می فرسته ولی 64 می گیره
گفتش که بسته به عواملی سرعت شما زیاد تر میشه ( مثل خط و مودم اگر اشتباه نکنم)
مثلان یکی رو نشون داد شرکت براش 256 می فرستاده ولی اون طرف 512 می گرفت ( یعنی خطش خوب بوده)
خلاصه این شود گفتش که من برات سرعت شما رو می زارم رویه اخرین درجه
و گذاشت الان سرعت بهتر شده معمولان سرعتش 13 یا 14 است ولی پایین تر هم میشه
الان Upstream رویه 256 هستش
و Downstream رویه 512 هستش
الان اوضاع بد نیست....
************************
دوستان خواهشان کمک کنید تا این فرم ریت رو پیدا کنم رو رویه مودم اپلود کنم
مدل مودم من
maxnet 530i
امیدوارم فایلش پیدا بشه
دوستان کمک کنید لطفان
باتشکر

zed2
12-10-2009, 15:55
دوستان عزیز خواهشا از زدن تاپیک های دارای موضوعات مشابه با تاپیک های مرجع خودداری کنین و در همان تاپیک های جامع این مسائل را مطرح کنین تا نظم انجمن بهتر حفظ شود
تشکر

saeed774
12-10-2009, 20:08
احتمالان مشکل از مودمتون هست اشکال گفت باید فرم ریت مدمت رو بگیری

عزيز فرم ريت نه ! Firmware كه واسط نرم افزاري بين سخت افزار و ويندوز هست . احتمال اينم وجود داره كه بعد آپگريد مشكلت حل بشه ولي اينو بگم كار حساسي هست خودت بلد نباشي ممكنه مودمت ايراد پيدا كنه . ببر خودشون واست بزن .
مودم من SP3 رو ساپورت نميكرد ولي خيلي راحت تونستم با آپگريد فريم ور حلش كنم .


هر 1 ساعت 23 تا 25 می گیرم
ADSL من 256 هست و با 31-32 برميدارم و تو 55 دقيقه براحتي 100 mb دانلود ميكنه .


الان Upstream رویه 256 هستش
و Downstream رویه 512 هستش

DownStream برادرم 512 هست كمترين سرعت 62 هست و تا 80 هم نوسان ميكنه . در عرض 25 دقيقه 100 مگا بايت دان ميشه .

اينطور كه معلومه ADSL شهر شما قضيش مثه كافي نت ها ميمونه كه واسه خودشون 512 بستن و از شركت خودشون براي بقيه به اشتراك گذاشتن ولي ADSL شهر ما يا بقيه شهرها مستقيما از مخابرات داده ميشه .

sinaset
13-10-2009, 00:27
عزيز فرم ريت نه ! Firmware كه واسط نرم افزاري بين سخت افزار و ويندوز هست . احتمال اينم وجود داره كه بعد آپگريد مشكلت حل بشه ولي اينو بگم كار حساسي هست خودت بلد نباشي ممكنه مودمت ايراد پيدا كنه . ببر خودشون واست بزن .
مودم من SP3 رو ساپورت نميكرد ولي خيلي راحت تونستم با آپگريد فريم ور حلش كنم .
سلام دوست من
ممنون بابت راهنمایی
حالا شما می تونی راهنمایی بفرمایید تا من Firmware رو از اینترنت بگیرم
مثله اینکه این مدم تقریبان به حد زیاد گم نام هستش
من تا به الان نتونستم سایت درست حسابی در رابطه با مودم خودم پیدا کنم
شما یک کمک بفرمایید تا این Firmware رو بدست بیارم ممنون می شم
maxnet 530i
باتشکر