در باره FiFa 2005 [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : در باره FiFa 2005

Harry Potter
02-07-2005, 03:47 AM
ببخشيد اگر سوالم كمي مسخره است براي اون هايي كه توي بازي استاد هستند !

من چند وقت پيش يك(در اصل 2 تا !) CD فيفا 2005 خريدم كه براي برادرم نصب كنم . ( خودم اصلا اهل بازي نيستم) اما مشكلي كه داره اينه كه اصلا كيفيت تصوير و به طور كلي بازي اش خوب نيست. يعني خودم حدس مي زنم ممكنه نسخه آزمايشي باشه .

حالا ميخواستم بدونم از كجا ميشه اين موضوع رو فهميد كه فيفا 2005 اصله يا آزمايشي . (اين ورژني كه من دارم هم سريال داره و هم كرك )

Arash4u
02-07-2005, 11:25 AM
شايد كارت گرافيكت پايينه يا DirectX رو سيستمت نصب نيست

Harry Potter
02-07-2005, 12:23 PM
نه آرش جان گرافيك مشكلي نداره . DirectX هم آخرين ورژنه . (گرافيك 128 هست )

شايد هم فيفا 2005 همينجوريه و من توقع زياد دارم (در حد پلي استيشن 2 !) ؟؟

علیرضا
02-08-2005, 12:38 PM
سلام.
اگر درايور كارت گرافيكتو از سايتش دانلود كني به احتمال زياد كيفيت بهتري خواهي ديد :wink:

omid_p30
02-11-2005, 12:13 PM
يه چيز ديگه!!!

رزولوشن تصويرت با بازي مشكلي نداره؟؟؟

Harry Potter
02-11-2005, 02:31 PM
رزولشن تصوير در حالت عادي (توي ويندوز ) 1024*768 هست با 32 بيت.

اما توي بازي از 1024*768 با 16 بيت بالا تر نميره . نمي دونم چرا :idea:

كسي ميدونه ؟

Ship Storm
02-13-2005, 09:24 AM
اخرين قدرت بازي فيفا 2005 همين است وبيشتر نيست داداش
:lol: :lol: :lol:

omid_p30
02-13-2005, 02:02 PM
نبايد مشكلي براي بازي كردن پيش بيايد

Arash4u
02-13-2005, 02:46 PM
شايد اشكال از نصب يا خوده سي دي هست

ashkanbuffon
03-30-2005, 10:24 PM
ای بابا! چی فکر کردی؟! فوتبال های فیفا همین طوری هستن دیگه. اصلا قشنگ نیستن. از من به تو نصیحت برو فوتبال های کونامی رو بخر
نه گرافیکش مشکل داره نه کارت گرافیک تو. من خودم این فوتبال رو با کارت 256 مگابایتی جی فورس بازی کردم ولی پاکش کردم. گرافیکش مثل باز های میکروست !

Mehdi_Best
04-06-2005, 07:30 PM
سلام
بازيهاي فيفا حتي fifa2004 براي كامپيوتر خيلي از نظر گرافيك بالاتر از بازي هاي پلي استيشن 2 هستن. من تعجب مي كنم كه شما مي گي كيفيت تصوير نداري
من خودم و خيلي از دوستام كه بازي فيفا 2005 رو نصب كرديم و بازي مي كنيم خيلي راضي هستيم و اصلا مشكلي نيست.
كيفيت هم عاليه.
اين آقا اشكان هم فكر كنم از كونامي حقوق مي گيره كه تبليغش رو بكنه
چون همه مي دونن كه در فوتبال كامپيوتر فقط فيفاست كه هنوز هم حرف اول رو مي زنه

ashkanbuffon
04-16-2005, 09:26 AM
کی گفته آخه فیفا توی کامپیوتر حرف اولو می زنه؟؟ آره شاید فیفا توی سگا حرف اولو بزنه ولی توی کامپیوتر و پی اس 2 کونامی از همه بهتره. خدای فوتبال ها خدای یکتایی است که کونامی نام داره.
ولی آشغال فوتبال ها، فیفا نام داره. تازه این آشغال هم یکتاست!!!

Mehdi_Best
04-16-2005, 01:41 PM
اشكان جان تا حالا تونستي يك پست بدي كه توش چهار تا توهين و حرف بد نباشه؟ اگه تونستي خبرم كن!!! كسي كه نمي تونه منطقي صحبت كنه اصلا بهتره كه باهاش بحث نكنيم!!

Arashi
04-16-2005, 01:57 PM
1. بحث راجب فيفا يا كونامي يا ... تو يه تاپيك ديگه است پس لطفا اينجا ديگه نياريدش
2. اشكان جان لطفا به نظر بقيه دوستان توهين نكنيد هر كسي نظري داره
3. داش حسين نسخه هايي كه آزمايشي هستن تو فايل Readme شون نوشته كه بتا هستن يا فول در ضمن به نظر من هم حرف عليرضاي عزيز درسته بايد درايور جديدشو داشته باشي
4. بعضي كارخونه ها هر چند وقت يك بار برنامه هاي جديدي براي ارتقاي سطح كارت هاي گرافيكيشون ميدن بيرون( مثل NVidia ) شما بايد اونارو يا دانلود كني يا از جايي بخري
موفق باشيد :wink: :wink: :wink:

ashkanbuffon
04-19-2005, 06:20 AM
بابا جمع کنید بابا. من هر جا که لازمه از فیفا بد میگم.
آخه شما دیدید تاحالا مثلا توی بحث برنامه های کامپیوتری این کارو بکنم؟!!!

alix19446
04-19-2005, 09:15 AM
من هم تجب ميکنم اينو ميشنوم آخه گرافيک در pc خيلی بهتر از ps2 هست . حتماً مشکل از سيستم يا درايور کارت شما ست

Sinagood
04-19-2005, 04:59 PM
اشکان جان زوریه نه؟
قبوله

همه میدونن همه میگن اگه زوریه فیفا آشغاله. منم میتونم بسازمش. هر کی فیفا داره از بازی سر در نمیاره. نمیدونه فوتبال چیه. نمیدونه توپ چیه :mrgreen:
خوبه؟کافیه؟میخوای مدیر سازنده هاشو بیارم بزنیش؟

توی جای خود یه چیزی یعنی توی تاپیک خودش
هر چیزی هم یه تاپیک داره. نه؟
تو این تاپیک چرا مزاحم میشی؟

ashkanbuffon
04-20-2005, 07:51 AM
sinagood
تازه معلومه که فیفا آشغاله! چه خوب که خودت به این نتیجه رسیدی!

اين پست به دليل عدم رعايت قوانين اصلاح شد
ميثم

Mehdi_Best
04-20-2005, 08:04 AM
بابا جمع کنید بابا. من هر جا که لازمه از فیفا بد میگم.
آخه شما دیدید تاحالا مثلا توی بحث برنامه های کامپیوتری این کارو بکنم؟!!!

در مورد اينكه چرا تو بحث برنامه هاي كامپيوتري اين كارو نمي كني خوب حتما به خاطر اينه كه چيزي سر در نمي آري!!!!
در مورد بد گفتن تو از فيفا هم مي خوام با ادبيات خودت بهت دو ضرب المثل قديمي رو يادآوري كنم:
1 - به دعاي گربه كوره بارون نمي آد!!
2 - به خاطر يه بي نماز در مسجد رو نمي بندن!!!
راستي ديگه دارم مطمئن مي شم كه تو از كونامي حقوق مي گيري كه بر عليه فيفا حرف بزني!!!

Mehdi_Best
04-20-2005, 08:07 AM
اشکان جان زوریه نه؟
قبوله

همه میدونن همه میگن اگه زوریه فیفا آشغاله. منم میتونم بسازمش. هر کی فیفا داره از بازی سر در نمیاره. نمیدونه فوتبال چیه. نمیدونه توپ چیه :mrgreen:
خوبه؟کافیه؟میخوای مدیر سازنده هاشو بیارم بزنیش؟

توی جای خود یه چیزی یعنی توی تاپیک خودش
هر چیزی هم یه تاپیک داره. نه؟
تو این تاپیک چرا مزاحم میشی؟

اينكه آقا اشكان هر جا صحبت فيفا هست خودشو قاطي مي كنه نشون دهنده اينه كه فيفا خيلي كارش درسته. چون اگه به قول ايشون فيفا آشغال بود ديگه نيازي نبود اشكان اين همه خودشو به زحمت بندازه و هر جا كه اسم فيفا ديد يه پست بده!!!
من فكر مي كنم ايشون اسم فيفا رو سرچ مي كنه و هر جا از فيفا اسمي اومده يه پست مي ده. مي ترسم ما اگه در مورد فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) هم تاپيكي داشته باشيم ايشون از هولش يه پست هم بر عليه اين فدراسيون بده!!!!

Mehdi_Best
04-20-2005, 08:27 AM
sinagood
تازه معلومه که فیفا آشغاله! چه خوب که خودت به این نتیجه رسیدی!

اشكان جان اين حرفي كه سينا زد رو يه بار ديگه بخون!!! از 100 تا جواب برات بدتره!!!

Harry Potter
04-20-2005, 11:32 AM
mehdi_best عزيز ، ashkanbuffon جان تازه وارد لطفا بی خیال ...!

این تاپیک مربوط به 3 ماه پیش بود، چرا دوباره فعالش کردید ؟
آخه نه فیفا به شما پولی میده نه بقیه، پس دیگه چرا اینقدر خودتون رو اذیت می کنید؟

لطفا این دیگه آخرین پست این تاپیک باشه !

(اگر ممکنه مدیر محترم اینجا رو قفل کنند چون از موضوع اصلی خیلی منحرف شده)

Mehdi_Best
04-20-2005, 12:21 PM
حسين آقا الان 2 هفته است كه اين تاپيك فعاله. دليل نداره اگه شما نمي خواي اينجا پست بدي بقيه هم نظر ندن. در مورد تازه وارد بودن اشكان هم مگه قراره هر كي تازه وارده هر چي خواست بگه و از كلماتي مثل آشغال و ... استفاده كنه؟ ما هم كه چيز بدي نگفتيم. در مورد فيفا و كونامي هم كسي پولي نمي ده اما هر كسي مي تونه در مورد عقيده اش ابراز نظر كنه. البته به شرطي كه بي احترامي نشه.

Harry Potter
04-20-2005, 09:15 PM
مهدی جان! موضوع اين نيست كه من مي خوام پست بدم يا نه ، بلکه این تاپیک دیگه موضوعش باطل شده و شما دارید در مورد مسائل دیگه بحث می کنید که ربطی به سوال 3 ماه پیش من نداره .

بهتره بحث فیفا و کونامی را در جای دیگری دنبال کنید، من که مخالف آن نیستم ؛ فقط اینجا نه ! (لطفا)

در مورد اشکان گرامی هم حق با شما است.

به هر حال ... :idea:

Mehdi_Best
04-21-2005, 12:20 AM
مهدی جان! موضوع اين نيست كه من مي خوام پست بدم يا نه ، بلکه این تاپیک دیگه موضوعش باطل شده و شما دارید در مورد مسائل دیگه بحث می کنید که ربطی به سوال 3 ماه پیش من نداره .

بهتره بحث فیفا و کونامی را در جای دیگری دنبال کنید، من که مخالف آن نیستم ؛ فقط اینجا نه ! (لطفا)

در مورد اشکان گرامی هم حق با شما است.

به هر حال ... :idea:

حسين جان سلام
الان كه توضيحات متين شما رو خوندم ديدم حق باشماست. به خاطر منحرف نشدن تاپيك و همچنين گل روي شما ديگه پستي اينجا نمي دم.

ashkanbuffon
04-22-2005, 09:06 AM
شما اگه 2 زار از بازی حالیتون بود که فیفا بازی نمی کردید!!
دلیل اینکه منهم هرجا قیقا هستش ظاهر میشم اینه که می خواهم بقیه رو هم آگاه کنم که به بیراهه نرن و یه موقع فیفا بخرن!!
Sinagood و mehdi_best
ولی خدا وکیلی من همون موقعی که کامپیوتر خریدم سریع دنبال بازیهای فیفا گشتم تا پاکشون کنم!!

اين پست به دليل عدم رعايت قوانين اصلاح شد
ميثم

Sinagood
04-22-2005, 09:33 AM
من که یه بار گفتم که
من رفتم پی کارم. حالا دوباره من رو نکشید وسط

دارم مدیر سازنده های فیفا رو آماده مبکنم که باهاش یه خرار شخصی بزاریم و بزنیمش :lol:

Mehdi_Best
04-22-2005, 12:42 PM
من گفتم دیگه اینجا پست نمی دم. الان هم فقط خواستم بگم که ما که گفتیم دیگه چیزی نمی گیم. اصلا ما چیزی نمی فهمیم. ببخشید.
فقط من موندم مافیا جان یا مدیر محترم انجمن پست های سراسر توهین و بی ادبانه ایشون رو اصلاح نمی کنند؟

Meisam
04-22-2005, 01:47 PM
سلام
من پست ها رو ويرايش كردم :arrow:
به دوستان خاطي هم اخطارم رو به صورت پيغام خصوصي ارسال كردم
اين تاپيك رو هم به خاطر اينكه از مسيرش جدا شده رو قفل ميكنم