PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور adsl را بین دو کامپیوتر تقسیم کنیم؟



Soalziad
05-10-2009, 07:32
با سلام
من یک کامپیوتر خانگی دسکتاپ و یک لپتاپ دارم. یک مودم adsl هم دارم. دیگر هیچ کابل و وسیله و قطعه ای ندارم و نمیدانم اصلا چه باید بکنم؟ حالا میخواهم کاری کنم که اینترنتم بین کامپیوتر و لپتاپ شیر بشود. لطفا آسان ترین و کم هزینه ترین راه را بگویید.

با تشکر

taghi_ramzi
05-10-2009, 11:21
مودمتون چند تا پورت داره ؟


اگه تعداد پورتش بیشتر از یکیه ، با همون مودم میشه

اگه پورتش یکیه،می تونید از یه سوئیچ 8 پورت استفاده کنید که قیمتش حدود 20-30 چوقه یا یه مودم دو پورت به بالا بخرید.
ضمنا اگه مودمتون تک پورتش یو اس بی باشه ، نمیتونید اینترنت رو باهاش تقسیم کنید.

موفق باشید.

Soalziad
05-10-2009, 12:51
مودمتون چند تا پورت داره ؟


اگه تعداد پورتش بیشتر از یکیه ، با همون مودم میشه

اگه پورتش یکیه،می تونید از یه سوئیچ 8 پورت استفاده کنید که قیمتش حدود 20-30 چوقه یا یه مودم دو پورت به بالا بخرید.
ضمنا اگه مودمتون تک پورتش یو اس بی باشه ، نمیتونید اینترنت رو باهاش تقسیم کنید.

موفق باشید.

لطفا دقیق تر توضیح بدین ممنون می شوم
مودم من پورت usb و ethernet هر کدام یدونه داره.
حالا این سوئیچ 8 پورت رو که بخرم چی میشه؟ یعنی یه دستگاهی هست که هشت تا جای داره؟ اونوقت چطور با مودم ارتباط بر قرار می کنه؟ الان سه سیم یکی سیم برق یکی تلفن و یکی usb از مودم به ترتیب به سه راهی و خط تلفن و کامپیوتر وصل است. حالا اون سوئیچ 8 پورت رو که بگیرم چه اتفاقی میفته؟ با در نظر گرفتن اینکه میخوام از لپتاپ در اتاق دیگری استفاده کنم و اینترنتی که الان روی کامپیوتر دارم رو نصف کنم روی همین کامپیوتر و اون لپتاپ. با تشکر از شما

taghi_ramzi
05-10-2009, 13:11
خب
شما به سوئیچ احتیاج ندارید

یه سیستم با کابل شبکه و یکی با یو اس بی وصل میشه
شما فقط به کابل نیاز دارید که معمولا روی خود مودم هست
فقط اگه با متراژ بالا می خواید باید از بیرون بگیرید.

مراحلش اینه
اولا باید تنظیمات وصل شدن به شبکه به صورت pppoe روی مودمتون کانفیگ شده باشه
اگه کانفیگ نیست
(کانفیگ بودن نشونه ش اینه که وقتی مودم و کامپیوتر رو روشن کنید ، خود به خود وصل میشه و احتیاجی به کانکشن ساختن نداره)
ولی اگه اینطوری نیست ، یا باید شرکتی که ازش سرویس می گیرید کانفیگش کنه، یا بگید اگه بتونیم (من یا دوستان دیگه) همینجا کمک می کنیم خودتون کانفیگ کنید.

دوم کابلها رو وصل می کنید. ممکنه اونی که با یو اس بی وصل شده درایور بخواد، که معمولا یه سی دی همراه مودم هست.

Soalziad
05-10-2009, 13:56
اگر شما محبت بکنید و من رو همراهی کنید تا راهش بندازم که خیلی عالی میشود
این کابل دقیقا چه شکلی است؟ چه قیمتی دارد؟ کابل خاصی است؟ یا منظور همین سیم هایی است که یک سرش به خط تلفن میرود و یک سمتش به کامپیوتر برای وصل شدن به اینترنت؟ همان کابلی که باهاش دایال آپ هم وصل میشوند؟ و یا کلا کابل دیگری رو میگویید؟ من pppoe وصل میشوم. یعنی اگر کامپیوتر را روشن کنم, ویندوز بالا می آید و بعد دکمه روشن شدن مودم power را میزنم. بعد از چند ثانیه از قسمت connect to کانکشنی که از قبل ساخته شده را کلیک و connect می کنم و وصل میشوم. حالا آیا مودمم کانفیگ شده است؟ سیدی درایور مودم را دارم. فقط هنوز متوجه نشدم که کدام کابل ها را وصل می کنیم؟ با تشکر از وقتی که گذاشتید

taghi_ramzi
05-10-2009, 19:25
شما مودمتون کانفیگ نیست. با این روش نمی تونید اینترنت رو تقسیم کنید، حتما باید مودم کانفیگ باشه.

کابلها :

این کابل شبکه س
یه طرفش می خوره به مودم و یه طرف می خوره به کامپیوتر ، از دو طرف هیچ فرقی نداره
روی مودمتون هم احتمالا هست، بیرون هم میتونید بدید به هر متراژی براتون بسازن :
(ضمنا با کابل تلفن هم اشتباه نشه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

***

کابل یو اسی بی هم تقریبا این شکلیه که یه طرفش که بزرگه میخوره به کیس و یه طرفش که کوچیکتره هم میخوره به مودم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مارک و مودم مودمتو اگه بگی من دقیقتر می گم چیکار کنی.

Soalziad
05-10-2009, 22:43
با تشکر از شما. پس همون کابل معمولی هست. بله الان هم با همین کابل وصل میشم. یک سرش به خط تلفن هست و سر دیگرش به پشت مودم رفته. کابل usb هم که یک سمتش به کامپیوتر و سمت دیگرش به پشت مودم رفته. مودم از مارک symphony هستش. پشتش رو دیدم. مدل sy602 زده است

taghi_ramzi
05-10-2009, 23:15
نه برادر نشد !

پورت مودم که خط تلفن وصل میشه یه چیز دیگه س

کابل شبکه پورتش یه مقدار بزرگتره، هم کابلش کلفت تره و هم پورتش بزرگتره
اگه همراه مودمت نیست ، میتونی از فروشنده های تلفن یکیشو به متراژ دلخواه بخری.

Soalziad
06-10-2009, 08:37
آیا همون کابلی هست که داخل قسمت lan پشت مودم میره؟ یعنی ethernet? اون رو دارم. اگر بگید چه کار کنم ممنون میشوم

taghi_ramzi
06-10-2009, 18:42
بله همونه.
کابلها رو وصل کنید و مودم رو به هر دو سیستم بشناسونید
اگه موفق شدید بگید بقیه شو انجام بدیم.

Soalziad
08-10-2009, 20:36
با سلام
یک سر کابل شبکه رو به کامپیوتر و سر دیگرش رو به لپتاپ زدم. حالا چه کنم؟ مودم را چطور به لپتاپ بشناسونم؟ آیا یکبار مودم رو از کامپیوتر جدا کنم و به لپتاپ وصل کنم و اونجا بشناسونم. بعد دوباره بزنم به کامپیوتر و اینبار لپتاپ بدون نیاز به مودم میشناسه؟ با تشکر از شما

armin15000
09-10-2009, 17:45
سلام دوستان
من هم يه همچنين مشكلي دارم .يه كامپيوتر دارم كه از طر يق usb مودم به اينتر نت وصله و يه سيستم ديگه دارم كه ميخوام با

كابل شبكه و از طريق پورت مودم وصل بشم و حالا 1- بايد چه كار كنم ؟ 2 - چه تنظيماتي رو روي سيستم جديد انجام بدم ؟

فاصله بين اين دو سيستم هم حدود 15 متره .ممنون ميشم كمك كنيد .

Soalziad
12-10-2009, 12:47
بله من هم همین سوال را داشتم

online_amin
12-10-2009, 16:58
فکر کنم منظور دوستمون اینه که یه سر کابل شبکه رو به کامپیوتر, و یه سر دیگه اش رو به پشت مودم وصل کنید. البته مودم شما جای وصل کردن کابل شبکه نداره چون USB هست.

راه دیگه:

دو تا کامپیوتر رو با هم شبکه کنید.
کانکشنی که با اون به اینترنت وصل میشید رو Share میکنید.
حالا اینترنت برای هر دو کامیپوتر در دسترسه.

فقط نمیدونم این فقط برای من اینطوریه یا برای همه که وقتی Share میکنم, سرعتم به شدت افت پیدا میکنه مثلا میشه 1 کیلوبایت در ثانیه. با اینکه هیچ کدوم از کامپیوتر ها از اینترنت استفاده نمیکنن...