PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبکه کردن دو کامپیوتر ویندوز 7




    

H-E-S-A-M
27-09-2009, 23:15
سلام
من یه لب تاپ دارم و یه کامپیوتر.
روی هر 2 اینا ویندوز 7 رو ریختم.
چجوری می تونم این 2 رو شبکه کنم و از هر 2 اینترنت بگیرم.
تو XP کاری نداشت و اولایل به فرض اینکه مثل XP باید باشه و فقط قیافه اش عوض شده باشه. اما بعد دیدم تفاوت زیاده و دانش ما کم.
از اساتید تقاضا کمک دارم.

موفق باشین.

syamak790
28-09-2009, 12:39
سلام
راستش نمی دونم کجای کار مشکل داره
اما اگه هر دو 7 باشن به محض اتصال کابل شبکه هر دو همدیگرو میشناسن و اصلا نیازی هم به دردسر های xp از قبیل آی پی و dns نیست
حتی اگه یکی xp باشه اون یکی 7 باز هم ویندوز 7 سریع کامپیوتر رو میشناسه بدون اینکه بازهم تغییری توی آی پی ها بدین
هر کانکشنی هم که شیر کرده باشین ویندوز 7 توی لیست network میاره

H-E-S-A-M
29-09-2009, 22:05
اما متاسفانه بر قرار نمی کنه اتصال رو.
درضمن نمی تونم اینترنت رو هم شیر کنم.

hamed-sos
11-11-2009, 19:31
میشه دوستان توضیح بدن..برای ما بیسوادها
اگر بخواهیم کانتر بازی کنیم؟؟؟؟
دو ویندوز7

hamed-sos
11-11-2009, 19:34
میشه دوستان توضیح بدن..برای ما بیسوادها
اگر بخواهیم کانتر بازی کنیم؟؟؟؟
دو ویندوز7

EXTREME
11-11-2009, 19:59
بعد از اینکه کابل شبکرو زدید و ip دهی کردید باید connection اینترنت تونو بزنید گزینه ی peroperties سربرگ advance
و گزینه یallow other network user رو فعال کرده وتوی قسمتhome networking کانکشن مورد نظر رو انتخاب میکنید و اینترنت
share میشه در ضمن در شبکه ی کابلی ip دهی بکنید بهتره اگه در ip دهیش مشکل دارید بگید تا راهنماییتون کنم

hamed-sos
12-11-2009, 06:45
من هیچ نفهمیدم....لطفا ساده تر توضیح بدین
میگن تو 7 نیازی به ip نیست

hamed-sos
12-11-2009, 06:47
من هیچ نفهمیدم....لطفا ساده تر توضیح بدین
میگن تو 7 نیازی به ip نیست

EXTREME
12-11-2009, 08:14
من هیچ نفهمیدم....لطفا ساده تر توضیح بدین
میگن تو 7 نیازی به ip نیست
کجاشو نفهمیدید قسمت اینترنتشو؟
من که قشنگ توضیح دادم

TURBO_BOY2006
15-11-2009, 21:44
سلام

لطفآ در مورد شبکه کردن دو ویندوز7 از طریق بلوتوٍث هم راهنمایی کنید.

ممون

TURBO_BOY2006
18-11-2009, 15:59
سلام

کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟

Molibden
18-11-2009, 16:25
برو توی network & sharing center
network discovery رو on کن
بعد برو توی network هم دیگرو باید ببینن

TURBO_BOY2006
20-11-2009, 17:23
سلام

دستت مر30 که راهنمایی کردی میرم تست کنم.:11:

keihan001
22-11-2009, 00:06
من هم مشکل اتصال دو کامپیوتر از طریق کابل رو دارم . کامپیوتری که ویندوز 7 داره به کامپیوتری که ویندوز vista یا xp داره کاملا دسترسی داره . اما اینترنت رو در ویندوز 7 به اشتراک (share) می گذارم هیچ اتفاقی نمی افته و کامپیوتری که vista داره به اینترنت وصل نمی شه. توی network هم به صورت home network هست و بالای کانکشن اینترنت نوشته joined .

کسی هست کمک کنه که چگونه اینترنت رو میشه در ویندوز 7 برای کامپیوتر دیگری که با کابل lan وصله و ویندوز غیر ویندوز 7 داره به اشتراک گذاشت؟

البته شاید هم مایکروسافت یادش رفته این قسمت رو ؟ این هم 2 تا عکس از network an sharing center و multiple networks کامپوتر من .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Molibden
22-11-2009, 00:30
شما اینترنت رو با کدوم Localarea conn شیر میکنی؟
باید با 1 شیر کنی (در 7)

keihan001
22-11-2009, 11:29
local area connection که وصله به مادربورد و مودم و local area connection 2 وصله به کارت شبکه و وصله به کامپیوتر دیگه .
کابل ها هم جابه جا کردم فایده نداشت .
الان که کابل رو برعکس این چیزیه که گفتم وصل کردم کاملا به فایل های شیر شده توی سیستم دوم دسترسی دارم. کانکشن اینترنت هم شیر هست اما خوب سیستم دوم که ویستا داره به اینترنت وصل نمیشه به فایل های کامپیوتر اصلی هم وصل نمیشه .

لطفا راهنماییم کنین :42:

Molibden
22-11-2009, 23:41
local area connection که وصله به مادربورد و مودم و local area connection 2 وصله به کارت شبکه و وصله به کامپیوتر دیگه .
کابل ها هم جابه جا کردم فایده نداشت .
الان که کابل رو برعکس این چیزیه که گفتم وصل کردم کاملا به فایل های شیر شده توی سیستم دوم دسترسی دارم. کانکشن اینترنت هم شیر هست اما خوب سیستم دوم که ویستا داره به اینترنت وصل نمیشه به فایل های کامپیوتر اصلی هم وصل نمیشه .

لطفا راهنماییم کنین :42:
در مورد دسترسی فایل ها توسط ویستا
ارورن پرمیژن میده یا کلا نمی تونه در قسمت نتورک ببینه؟

keihan001
23-11-2009, 14:48
من موفق شدم در هردو کامپیوتر که کامپیوتر اصلی ویندوز 7 داره و کامپیوتر دوم ویستا داره داخل فولدر شیر داک برم و مثلا sample video ها رو پخش کنم. اما فایلی رو شیر می کنم داخل فولدر ها نمی ره و ارور دسترسی میده .
اما مشکل اصلی اینه که باید با شیر کردن کانکشن اینترنت و انتخاب کردن تیک allow other network users ... بدون هیچ چون و چرایی اینترنت شیر شه . مثل بقیه ی ویندوز ها.
کسی هست که بدون مشکل این کار رو انجام داده باشه ؟
نکته دیگه اینه که توی ویندوز های دیگه این تیک رو انتخاب می کردید تا اونجایی که بخاطر دارم تصویری کنار کانکشن شیر شده ظاهر می شد.

Molibden
23-11-2009, 20:50
برو توی Advanced sharing settings
password protected sharing رو خاموش کن
ببین حل میشه

keihan001
30-11-2009, 09:22
سلام.

خوشبختانه مشکلم حل شد. و تونستم اینترنت رو شیر کنم.
در کامپیوتر دوم روی کانکشن شبکه رفتم و در قسمت properties>internet protocol v 4< تنظیمات آی پی روی obtain ip address automatically که بود . اما قسمت dns گزینه ی use the following DNS server addresses رو فعال کردم و به ترتیب این اعداد رو وارد کردم :
192.168.1.1
192.168.1.2
تیک شیرینگ کانکشن اینترنت هم که قبلا فعال بود.
اگه کسی هم تا به حال مشکل شیرینگ اینترنت با ویندوز 7 داشته و حل نشده این رو تست کنه و لطفا جواب رو بنویسه.
اگه کسی هم با تنظیمات کاملا automatic ویندوز 7 و کامپیوتر دوم تونسته اینترنت رو شیر کنه لطفا بگه که از گمراهی بیرون بیایم. بدونیم فقط من این مشکل رو داشتم یا اینکه باید در ویندوز 7 کلا به صورت دستی عدد وارد کنیم.

ashkan.2tia
18-01-2010, 20:37
سلام دوستان

من یه کافی نت زدم

روی همه سیستم ها 7 ultimate رو نصب کردم تا حالا هم ندیده بودم اینو اما

باهاش ور رفتمو یاد گرفتم بدجوری توی کتم رفته که کاربرا با این ویندوز حال کنن
اما خیلیا می گن xp بزنم
چند روز بیشتر وقت ندارم تا اینو درست کنم حالا مشکل من :::
همه چی onboard isj هست روی کارت شبکه علامت زرد رنگه
کابل ها و سوییچ سالمه
آی پی ها :
192.168.1.1
geteway و dns رو هم می زنم
تنظیمات رو هم انجام می دم توی این ویندوز
پینگ که می کنم یه بار میشناسه یه بار نه

یه بار ارور می ده یه بار نه

یکی گفت بایست سطح دسترسی یوزر اکانت رو بیارم پایین

---
شما می گین چیکار کنم گیر کردم کافی نت هم بایست زود راه بیفته

meysam8004
27-01-2010, 07:20
سلام
لطفا در مورد شبکه DHCP در win7 توضیح بدهید
با تشکر

CG_
27-01-2010, 21:56
ببینین من این کارو کردم و مشکلی هم نداشت.
شاید شما windows firewall رو disable نکردین.
شاید هم تو قسمت network and sharing center نگفتین که allow file sharing و allow فلان و فلان. برین اونجاهاش هم دست کاری کنین.
من هم اول مشکل داشتم ولی الان کار می کنه.
بازی هم تحت شبکه راه انداختیم. مثل need for speed یا call of duty modern war fare 2.

gamesaz
17-08-2010, 08:47
سلام بنده یه مودم Adsl که دارای یک خروجی Ethernet و یک خروجی Usb هست و اسم این مودم Skynet مدل DSL P2 هست و این مودم را به دو کامپیوتر (یکی با Ethernet و دیگری با Usb) برای اتصال به اینترنت میخواهم استفاده کنم. میخواهم سیستم اصلی که به اینترنت متصل میشه و اینترنت رو به اشتراک میذاره اونی باشه که با کابل یو اس بی به مودم وصله. مشکل اینجاست که وقتی به سیستمی که با یو اس بی به مودم وصله به اینترنت وصل میشم سیستم دوم به اینترنت وصل نمیشه یعنی توی تسک بار ویندوز روی شکل اون مانیتور علامت تعجب هست و باید کلی به این آی پی ها ور برم و از اول وارد کنم تا این علامت بره و سیستمی که با Ethernet به مودم وصله به اینترنت متصل بشه. لازم به ذکره که هر دو سیستم به صورت جدا با کابل هاشون بدون مشکل میتونن به اینترنت وصل بشن. ویتدوز هر دو سیستم هم سون هست. وقتی مشکل رو توی سیستم دوم (همونی که با Ethernet وصله) پی گیر شدم این پیغام ها رو مشاهده کردم: کسی میدونه مشکل از کجاست و چرا بعضی وقتا اینقدر باید بهش ور برم تا با کلی زحمت سیستم دوم هم به اینترنت وصل بشه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sepantamino
18-11-2010, 04:57
سلام.

خوشبختانه مشکلم حل شد. و تونستم اینترنت رو شیر کنم.
در کامپیوتر دوم روی کانکشن شبکه رفتم و در قسمت properties>internet protocol v 4< تنظیمات آی پی روی obtain ip address automatically که بود . اما قسمت dns گزینه ی use the following DNS server addresses رو فعال کردم و به ترتیب این اعداد رو وارد کردم :
192.168.1.1
192.168.1.2
تیک شیرینگ کانکشن اینترنت هم که قبلا فعال بود.
اگه کسی هم تا به حال مشکل شیرینگ اینترنت با ویندوز 7 داشته و حل نشده این رو تست کنه و لطفا جواب رو بنویسه.
اگه کسی هم با تنظیمات کاملا automatic ویندوز 7 و کامپیوتر دوم تونسته اینترنت رو شیر کنه لطفا بگه که از گمراهی بیرون بیایم. بدونیم فقط من این مشکل رو داشتم یا اینکه باید در ویندوز 7 کلا به صورت دستی عدد وارد کنیم.


منم با این روش تونستم وصل بشم
نکات مهمی که به نظرم میرسه اینه که آی پی ها باید نوشته بشن و اون تیک هم حتما زده شده باشه البته اون تیک در ویندوز سون تو قسمت sharing هست
در ضمن برای شبکه کردن باید به کامپیوتر دوم زمان داد تا وصل بشه به اولی. یعنی به محض وصل کردن کابل و زدن ای پی اتصال برقرار نمیشه و بعد از چند صباحی این اتصال بر قرار میشه. البته به سی پی یو هم ربط داره

ali-u
18-11-2010, 08:06
با سلام

یه سوالی داشتم

وقتی فولدوری رو شرینگ می کنم(تو ویندوز 7) پوشه شکلش عوض نمیشه

منظورم اینه تو ویندوز xp یه دست زیر پوشه ظاهر می شه ولی تو ویندوز 7 این چنین نیس چرا؟

ebicross
18-11-2010, 13:07
منم با این روش تونستم وصل بشم
نکات مهمی که به نظرم میرسه اینه که آی پی ها باید نوشته بشن و اون تیک هم حتما زده شده باشه البته اون تیک در ویندوز سون تو قسمت sharing هست
در ضمن برای شبکه کردن باید به کامپیوتر دوم زمان داد تا وصل بشه به اولی. یعنی به محض وصل کردن کابل و زدن ای پی اتصال برقرار نمیشه و بعد از چند صباحی این اتصال بر قرار میشه. البته به سی پی یو هم ربط داره
دوست عزیز شما پست مربوط به دقیقا یک سال و چند روز پیش رو جواب دادی و تاپیک رو بالا کشیدی... :13:

SANR
18-11-2010, 13:39
سلام:
یکی کابل شبکه دارم می خوام بین یک لپ تاپ و کامپیوتر شبکه راه بندازم واسه بازی.
لپ تاپ سون داره و کامپیوتر خانگی هم ایکس پی
چگونه عمل کنم؟

ebicross
18-11-2010, 17:43
اول نیاز به یک کابل کراس دارید. کابل کراس کابلی با سیمهای ضربدری است که فقط چهار رشته ی مورد استفاده دارد.
این کابل رو به همین اسم میتونید از هر جایی بخرید.
به هر حال شما کافیه در ویندوز ۷ بر روی آیکون کامپیوتر کنار ساعت کلیک کنید و Open Network and sharing center را انتخاب کنید.
در صفحه ی باز شده از سمت چپ Change adapter settings را بزنید.
حالا در Properties کارت شبکه TCP\IP 4 را انتخاب و IP دهید.
192.168.0.1 برای سیستم اول و همچنین Subnet Mask هم 255.255.255.0 و برای ویندوز XP کافیه در Start Menu بر روی Network Connection کلیک کنید و سپس Show All Connection را بزنید.
سیستم دوم را IP 192.168.0.2 و Subnet Mask مشابه سیستم اول وارد کنید.
به این وسیله سیستمها شبکه خواهند شد.
البته توجه کنید Firewall ویندوز در این مواقع ممکن است مانع شبکه شدن شود که بهتر است Firewall را تنظیم و اگر تنظیم آن را نمیدانید پس خاموش کنید.

SANR
19-11-2010, 09:26
مرسی،
اگه تمامی درایوها،شیر باشن،وصل اینترنت بشم اشکالی پیش میاد؟منظورم اینه که کسی نمیاد اطلاعات شخصیم رو بدزده؟

ebicross
19-11-2010, 14:38
مرسی،
اگه تمامی درایوها،شیر باشن،وصل اینترنت بشم اشکالی پیش میاد؟منظورم اینه که کسی نمیاد اطلاعات شخصیم رو بدزده؟

خب برای Everyone شما Share نکن.
برای همون طرف مورد نظر Share کن. لزومی هم نداره تمام درایوها Share باشن و کلا کار درستی نیست.
اگر Firewall داشته باشید کسی نمیتونه از طریق اینرتنت به سیستنتون دسترسی داشته باشه.

hadi_vazi
23-11-2010, 08:25
من راحت با سوئیچ دوتا کامپیوترم رو به هم وصل کردم و اینترنت هم شیر کردم ولی میخوام با استفاده از کارت شبکه دومی که روی کامپیوترم وصله این کارو بکنم به کارت شبکه دوم یه آی پی مخصوص تو رنج همون کارت اولی دادم و تو کامپیوتر دوم بازم یه آی پی تو رنج اون دوتا دادم و gateway و dns رو نمی دونم چی باید بدم که اینترنت هم شیر بشه با این وضعیت یکی از درایوای هاردم شیر شده ولی اینترنت شیر نشده کسی می تونه کمک کنه بگه تو قسمت gateway و dns باید کدوم آی پی رو وارد کنم؟

ebicross
23-11-2010, 12:53
من درست متوجه نشدم! یعنی یک سیستم به مودم وصله و از طریق یک کارت شبکه ی دیگه به سوئیچ وصله و از اونجا به سیستم دوم نصب میشه؟

شما طبق زیر عمل کنید.
برای کارت شبکه یا سیستمی که مودم ADSL دارد IP و دیگر مشخصه ها را به صورت زیر در نظر بگیرید.

IP Address: 192.168.0.2
Sub net Mask: 255.255.255.0
Preferred DNS server: 192.9.9.3
Alternate DNS server: 4.2.2.4
و برای کارت شبکه ی دوم که به هاب یا سوئیچ وصله (ویا مستقیم به سیستم دیگری)هم به صورت زیر عمل کنید:


IP Address: 192.168.0.3
Sub net Mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.0.2
Preferred DNS server: 192.9.4.3
Alternate DNS server: 4.2.2.4


برای سیستم دوم هم به صورت زیر:


IP Address: 192.168.0.4
Sub net Mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.0.2
Preferred DNS server: 192.9.4.3
Alternate DNS server: 4.2.2.4


اما بهترین راه به نظرم اینه که مودم ADSL رو بوسیله ی DHCP تنظیم کنید. تنظیمات ADSL رو به صورت PPPOe تنظیم کنید و به سیستمهای هیچ IP ندین و بزارید اتومات باشه. مودم رو به هاب/سوئیچ وصل کنید و سیستمها رو هم همینطور.
اینطوری هم شبکه دارید و هم اینترنت برای هر کلاینتی که به هاب وصل باشه.

hadi_vazi
23-11-2010, 16:57
مشکل اینه که من مودم adsl ندارم من یه اینترنت point to point دارم که کابلش از آنتن بالای ساختمون وصل می شه به یه آداپتور و آداپتور هم یک خروجی داره که اونو وصل کردم به کارت شبکه اصلی کامپیوتر و یه کارت شبکه pci خریدم و از اون یه کابل کراس برای کامپیوتر دوم بردم حالا فکر کنم منظورم رو فهمیده باشید حالا من درایو هاردم شیر شده ولی اینترنت نه.
این رو هم بگم که من اصلا مودمی ندارم که dhcp داشته باشه وقتی نیاز به dhcp داشته باشم با نرم افزار این کارو می کنم من آی پی کارت اول رو172.16.10.25 و کارت دوم رو 172.16.10.24 و آی پی کامپیوتر دوم رو 172.16.10.26

ebicross
23-11-2010, 19:38
طبق همونی که گفتم راحت اینترنت Share میشه.

اگر میتونید IPها رو اونطور که من گفتم در نظر بگیرید تا مشکلی پیش نیاد.

این آداپتور حتما یک IP داره دیگه؟ قابل تغییر نیست؟
شما همچنین میتونید کانکشن رو Share کنید. در Properties کانکشن سربرگ Sharing تنظیمات موجوده.

hadi_vazi
24-11-2010, 13:37
ممنون از راهنمائیتون فقط یه سوال دیگه دارم اینکه؟
تمام آی پی ها رو متوجه شدم رو چه حسابیه بجز یکی جریان Preferred DNS server: 192.9.9.3 چیه؟
به چه درد می خوره و اینکه این آی پی رو روی چه حسابی می گید بذارم ؟ کلیه یا برای هر کسی یه آی پی خاصی باید بگیره؟
مثلا اگه آی پی من با 172 هم شروع بشه بازم باید تو اون قسمت همین عددی که گذاشتید رو بذارم؟ آخه من باید و مجبورم آی پی کارت اول رو بذارم 172.16.10.25 که بتونم اینترنت داشته باشم در غیر اینصورت اینترنت ندارم.
راستی آخرین جمله ای که گفتید که می تونم کانکشنم رو شیر کنم خوب من همین الان این کار رو کردم که این آی پی ها رو دادم مگه بدون مودم adsl می شه اینترنت رو از طریق دیگه ای به جز همین شیر کردن کانکشن انتقال داد؟

ebicross
24-11-2010, 15:18
در مورد DNS ها من اطلاعاتم همین بود و بچه های انجمن شبکه میتونند بیشتر راهنمایی کنند. علت اونها رو من نمیدونم. اگر شما مطلبی پیدا کردین حتما برام بفرستین.

برای Share کردن اینترنت راههای زیادی هست. یکیش Share کردن کانکشن که در این حالت دیگه DNS و این چیزها نمیخواد و هروقت سیستم اول به اینترنت وصل باشه دومی هم وصله.

راه بعدی استفاده از همون IPها و DNSها و این چیزها که بدون Share کردن کانکشن اینترنت به اشتراک گذاشته میشه.

راه سوم هم استفاده از DHCP و تنظیم اون برای مودم یا سوئیچ هستش که از همه راحت تره.

راههای دیگه مثل NAT و غیره هم هست.

falahikhah
23-06-2011, 17:49
بسلا به همه pcwordها

khalilpakbaz
03-10-2011, 03:24
سلام

دوستان 2 تا لپتاپ دارم و میخوام Share کنم و اطلاعات جابجا کنم و الان درایوی که Share کردم هم توی اون یکی لپتاب میبینم ولی وقتی روش کلیک میکنم با این ارور مواجه میشم!! مشکل چیه؟باید چی کار کنم؟ از کابلی که برای مودم ADSL استفاده میکنم هم برای وصل شدن 2 لب تاپ استفاده کردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khalilpakbaz
04-10-2011, 00:55
کسی نیست به ما کمک کنه؟ خیلی کارم گیره

Reza_69
03-11-2011, 14:51
سلام بنده یه مودم Adsl که دارای یک خروجی Ethernet و یک خروجی Usb هست و اسم این مودم Skynet مدل DSL P2 هست و این مودم را به دو کامپیوتر (یکی با Ethernet و دیگری با Usb) برای اتصال به اینترنت میخواهم استفاده کنم. میخواهم سیستم اصلی که به اینترنت متصل میشه و اینترنت رو به اشتراک میذاره اونی باشه که با کابل یو اس بی به مودم وصله. مشکل اینجاست که وقتی به سیستمی که با یو اس بی به مودم وصله به اینترنت وصل میشم سیستم دوم به اینترنت وصل نمیشه یعنی توی تسک بار ویندوز روی شکل اون مانیتور علامت تعجب هست و باید کلی به این آی پی ها ور برم و از اول وارد کنم تا این علامت بره و سیستمی که با Ethernet به مودم وصله به اینترنت متصل بشه. لازم به ذکره که هر دو سیستم به صورت جدا با کابل هاشون بدون مشکل میتونن به اینترنت وصل بشن. ویتدوز هر دو سیستم هم سون هست. وقتی مشکل رو توی سیستم دوم (همونی که با Ethernet وصله) پی گیر شدم این پیغام ها رو مشاهده کردم: کسی میدونه مشکل از کجاست و چرا بعضی وقتا اینقدر باید بهش ور برم تا با کلی زحمت سیستم دوم هم به اینترنت وصل بشه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما باید مودم را کانفیق کنین و در حالت اتوماتیک قرار بدین

moghaddasipouya
02-08-2012, 17:39
سلام

دوستان 2 تا لپتاپ دارم و میخوام Share کنم و اطلاعات جابجا کنم و الان درایوی که Share کردم هم توی اون یکی لپتاب میبینم ولی وقتی روش کلیک میکنم با این ارور مواجه میشم!! مشکل چیه؟باید چی کار کنم؟ از کابلی که برای مودم ADSL استفاده میکنم هم برای وصل شدن 2 لب تاپ استفاده کردم.



up.-------------.com/images/3kxoctwjho5tlbnd5cg.png
برای من این ارور رو میده تطفا راهنمایی کنید