PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان هرمزگان






صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6

yaghob.boss
25-09-2009, 17:07
سلام دوستان مخابرات بندرعباس داره اینترنت adsl رو بطور مستقیم به مشترکین واگذار میکنه حالا در این باره چند سوال داشتم .

1- آیا در شهرهایی دیگه هم مخابرات بصورت مستیقیم سرویس میده؟
2- دلیل ارزان بودن آن چیه مثلا 64k در بندرعباس از شرکت بخوای بگیریم ماهیانه 22هزار تومان هست ولی مخابرات همین سرعت رو با هزینه ماهیانه 6000 تومان واگذار میکند
3- به نظر شما تعداد سایت های خیلتر شده و یا سرعت اینترنت شرکتهای خصوصی بالاتر است یا مخابرات ؟

Tornado2800
26-09-2009, 02:03
2- دلیل ارزان بودن آن چیه مثلا 64k در بندرعباس از شرکت بخوای بگیریم ماهیانه 22هزار تومان هست ولی مخابرات همین سرعت رو با هزینه ماهیانه 6000 تومان واگذار میکند
3- به نظر شما تعداد سایت های خیلتر شده و یا سرعت اینترنت شرکتهای خصوصی بالاتر است یا مخابرات ؟ اول
سلام همشهری
1- چون دولتیه
2- فرقی ندارند همه جای ایران قیلترینگ من است
ولی بعضی از ISP ها یه قیلترینگی روی بعضی از سایت ها هم اعمال میکنن

wahid2003vj
26-09-2009, 21:59
چند روز پیش رفتم مرکز تلفن بلال واسه همین جریان ADSl شرکت مخابرات

میگفتن برا خونگی فقط 128 میدن ماهیانه هم 10000 تومان هزینه ش میشه که همون اول باید ما 2 ماه رو جلو بدی (20000)، برای

مودم و پشتیبانی هم 36000 در نظر گرفته بودن ، البته این هزینه مودم و پشتیبانی اختیاری بود . مارک مودم هم Ti Teck بود

(ما که تو اینترنت گشتیم ولی به همچین چیزی برخورد نکردیم) جالبترین نکته قضیه این بود که سرویس ها فعلا محدودیت

برا ترافیک نداره ، میگفتن شاید بعدا بزارن.

تا اون روزی هم که من رفتم 1000 نفر ثبت نام کرده بودن و میگفتن تا 3000 جا داریم.

اما سرویس هایی اداری شون هم نسبت به قیمتی که میدن عالی هست (526 رو میدن ماهی 12000) ، این سرویس ها رو فقط به شرکت ها میدن و موقع

ثبت نام باید مدارکی دال بر اینکه شرکت داری هم ببری.

shahedi
26-09-2009, 22:36
سلام
خوش به حالتون.128 اینجا ماهی 40 تومن با پهنای باند 1 گیگ و شبانه 3 ساعت رایگان!
راستی اگه همگانی بشه مودم هایی که داردند بهمون قبوله یا نه!

man7tomani
27-09-2009, 00:52
مخابرات قرار بود از اول مهر سرویس بده
الان میده؟وضعیت چطوره؟

wahid2003vj
27-09-2009, 08:29
سلام
راستی اگه همگانی بشه مودم هایی که داردند بهمون قبوله یا نه!


منظورت رو متوجه نشدم!!!

خوب بابت مودم 36000 میگرن که مودم رو به طرف بفروشن دیگه...

wahid2003vj
27-09-2009, 08:30
مخابرات قرار بود از اول مهر سرویس بده
الان میده؟وضعیت چطوره؟

بندرعباس که هنوز راه نیافتاده میگفتن از این هفته قراره دست به کار بشن

الله و اعلم...

Tornado2800
28-09-2009, 02:34
ایا شهر های اطراف بندرعباس هم پوشش میدن ؟
دانشگاه بریم بی اینترنت نمونیم !
لطفا دوستان در این مورد منو مطلع کنند !

M.AMIN-USA
08-10-2009, 17:21
بله من ديروز رفتم مخابرات هنوز فعال نشده بود . گفتن از هفته ديگه قراره راه بيفته !
من براي خونه از مخابرات اينترنت 2Mb رو گرفتم . البته مدارك شركت مون رو بردم .
البته خدا كنه تو اين هفته ديگه راه اندازيش كنن . چون هفته قبل هم گفتند از هفته بعد . اين هفته هم گفتند از هفته بعد .....!

راستي كسي اطلاعي نداره كه براي كانك شدن بايد Account داشته باشي يا نه مثل Pars online به محضي كه به شبكه كانكت بشيد اينترنت رو داريد ؟

isbn
08-10-2009, 21:04
بله من ديروز رفتم مخابرات هنوز فعال نشده بود . گفتن از هفته ديگه قراره راه بيفته !
من براي خونه از مخابرات اينترنت 2Mb رو گرفتم . البته مدارك شركت مون رو بردم .
البته خدا كنه تو اين هفته ديگه راه اندازيش كنن . چون هفته قبل هم گفتند از هفته بعد . اين هفته هم گفتند از هفته بعد .....!

راستي كسي اطلاعي نداره كه براي كانك شدن بايد Account داشته باشي يا نه مثل Pars online به محضي كه به شبكه كانكت بشيد اينترنت رو داريد ؟


ایول 2 مگ آقا گرفتی حتما یه تست سرعت و پینگ بذار:5:

majid49
09-10-2009, 00:08
من سرویس رو گرفتم البته مودم مال خودم بود بردم خودشمن کانفیگش کنند البته جواب نداد الان از مودم یکی از دوستام استفاده می کنم که از خود مخابرات گرفته جواب داد کسی نمی دونه تنظیمات مودم رو چطور باید انجام بدیم

Tornado2800
09-10-2009, 03:10
از مخابرات بندرعباس ADSL گرفتید وصل کردند ؟!
چون ظاهرا هنوز به مرحله اجرا نرسیده !

ali9095
09-10-2009, 12:37
هر كس تعرفه سرويس ها رو داره بزاره سرويس هاي بالاي 2 مك هم دارند ؟

Tornado2800
09-10-2009, 12:44
برای شرکت ها اره.

ali9095
09-10-2009, 12:51
برای شرکت ها اره.

تعرفه هاي كاملش رو شما مي دونيد?

majid49
09-10-2009, 20:24
من همین حالا دارم از این سرویس استفاده می کنم البته مرکز شهید قندی بقیه هنوز راه نیفتادن

Tornado2800
09-10-2009, 20:49
تعرفه هاي كاملش رو شما مي دونيد?

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Tornado2800
09-10-2009, 20:51
من همین حالا دارم از این سرویس استفاده می کنم البته مرکز شهید قندی بقیه هنوز راه نیفتادن
جالبه
بهم قبلا گفته بودند تا مرحله اجرا زمان میبره
در مورد اینکه شهر های دیگه استان هم راه اندازی شده یا خیر اطلاعی دارید و من فعلا بندرعباس نیستم ، می تونید اطلاعی کسب کنید ؟
خیلی ها منتظرش هستند خبرشون بدم ثواب داره :31::46:

M.AMIN-USA
12-10-2009, 10:07
هر كس تعرفه سرويس ها رو داره بزاره سرويس هاي بالاي 2 مك هم دارند ؟
فعلا بالاترين آن 2 مگ هست كه ماهيانه 76 هزار تومان و فقط براي شركت ها هست.

MINOR
16-10-2009, 13:10
امروز قبض تلفن اومد در خونه جالب این بود که یه بخشی تو قبض باز شده بود به عنوان ADSL !!!!!!
کسی میدونه داستان چیه؟؟؟؟؟
فک کنم اگه خدا بخواد دیگه مشکلات ADSL داره تموم میشه؟؟!!

wahid2003vj
17-10-2009, 13:57
من سرویس رو گرفتم البته مودم مال خودم بود بردم خودشمن کانفیگش کنند البته جواب نداد الان از مودم یکی از دوستام استفاده می کنم که از خود مخابرات گرفته جواب داد کسی نمی دونه تنظیمات مودم رو چطور باید انجام بدیم

اون مودمی که کار نکرد چه مودمی بود؟

و اون مودمی که کار کرد چه مودمی؟


من نمیخوام ازمودم های خودشون استفاده کنم میخوام یه دونه بگیرم

میخوام بدونم جه مارک هاییکارمیده


کسی میدونه؟

wahid2003vj
17-10-2009, 14:10
من همین حالا دارم از این سرویس استفاده می کنم البته مرکز شهید قندی بقیه هنوز راه نیفتادن

چه سرعتی گرفتی؟

کیفیتش چه طوری؟

Tornado2800
17-10-2009, 17:19
توصیه می کنم هر مارکی میدن خودت با نظر خودشون مودم بخر.
چون اصولا مودم های جالبی نمیدن

isbn
17-10-2009, 17:58
بلاخره چه شد یکی نگرفت بگه کیفیت و سرعتش چه جوره؟

Tornado2800
17-10-2009, 18:39
دوستان امار دادن 128 رو 16 کیلو میده

starpars
17-10-2009, 21:41
چرا اين دوستمون majid49‎ ‎‏ نمياد در مورد سرويسي كه گرفته صحبت كنه نكنه كلا اينترنتش تعطيله!!!

isbn
17-10-2009, 22:19
دوستان امار دادن 128 رو 16 کیلو میده



در مورد اینکه ip STATIC هست یا DYNAMIC چیزی نگفتن و اینکه پینگ چطور برا بازی آنلاین خوبه؟

wahid2003vj
18-10-2009, 06:02
توصیه می کنم هر مارکی میدن خودت با نظر خودشون مودم بخر.
چون اصولا مودم های جالبی نمیدن

شما خودت مودم هاشون رو دیدی؟

اینا که جواب درست و حسابی به آدم نمیدن. برا ثبت نام بایدبری امور مشترکین اونجا هم که طرف اصلاعات تخصصی نداره . من خودم پیش رئیس مرکز بلال هم رفتم ، اطلاعاتش در حد همون بخش نامه ای هست که بهشون دادن.


این مجید هم نیومد جواب بده تا تکیفمون روشن بشه...

Tornado2800
18-10-2009, 11:58
وحید جان ! اگه صبر کردنت برای مودم هستش ! الکی وقتت هدر نده .
برو یه مودمی که خودت مد نظرته از بازار بخر !
البته از مخابرات تایید بگیر که مودم های دیگه کار میکنند یا خیر.

wahid2003vj
18-10-2009, 12:56
وحید جان ! اگه صبر کردنت برای مودم هستش ! الکی وقتت هدر نده .
برو یه مودمی که خودت مد نظرته از بازار بخر !
البته از مخابرات تایید بگیر که مودم های دیگه کار میکنند یا خیر.

بحث اینجاست که اون دوستمون میگه مودمش کار نکرده و رفته مودم دوستش رو گرفته میخوام بدونم مدل مودمی که کار نکرده چی بوده . وگرنه خود مخابرات هم اجباری برای استفاده از مودم هایی که خودشون میگن نداره....

MaSoUd555
18-10-2009, 13:24
حالا به نظر شما به ADSL مخابرات میشه اعتماد کرد؟؟؟؟

نگیریم بعدش بببینیم از Dial-UP بد تره!!!!!


در ضمن wahid2003vj جان در مورد مستاجرها چیزی هم گفت؟؟؟

مستاجرها باید چی کار کنن؟؟؟؟

wahid2003vj
18-10-2009, 14:01
من میخوام بهش اعتماد کنم ، شما اگه بندرعباس باشی و از سرویس های که شرکت های مختلف میدن ا

ستفاده کرده باشی میبینی که به غیر از پارس انلاین بقیه همچین تعریفی ندارن (البته من خودم

پارس انلاین رو تجربه نکردم و تعریفش رو از دوستان شنیدم) و قیمت هاشون هم تقریبا دو برابر قیمت

مخابرات هست. و شرکت مخابرات الان اینترنت رو بدون ترافیک میده ، البته بررسی کیفیت ADSL شرکت مخابرات

مستلزم این هست که بچه هایی که تا الان اشتراک گرفتن بیان بگن وضعیت چطوره...


برای کسانی هم که مستاجر هستن مشکلی پیش نمیاد چون توی فرم ثبت نام یه قسمتی هست که مالک یا مستاجر بودن فرد

درخواست کننده مشخص میشه. در واقع فرم ثبت نام همون قرارداد هست که بین متقاضی و شرکت مخابرات بسته میشه و هر زمان

متقاضی اراده کنه میتونه قرارداد رو فسخ کنه که برای این کار یه قسمتی پایین فرم پیش بینی شده ، من فکر میکنم هزینه ADSL رو

قبض تلفن اضافه کنند که البته منطقیش هم همین است ...

wahid2003vj
21-10-2009, 05:44
کس دیگه ای از مخابرات ADSL نگرفته...

wahid2003vj
21-10-2009, 05:45
کس دیگه ای از مخابرات ADSL نگرفته...

wahid2003vj
21-10-2009, 05:54
کس دیگه ای از مخابرات ADSL نگرفته...

M.AMIN-USA
22-10-2009, 10:26
تا امروز كه دارم اين پست رو ميزنم هيچ خبري از مخابرات درباره وصل شدن اين سرويس نشده .
تا اين سرويس وصل نشه نمي تونيم چيزي رو بگيم .
=====
در مورد مودم هم فكر نمي كنم هيچ شركتي با مودم مشكل داشته باشه تقريبا تمام شركتها از 98 درصد مودم هاي بازار پشتيباني ميكنند و قاعدتا مخابرات هم از اين قاعده مستثنا نيست . من خودم مودم Lynksys شركت Cisco رو خريدم .
========
همچنان منتظر وصل شدن اين سرويس هستيم ....
در ضمن اگه دوستان يك سري هم به شركت مخابرات بزنند و پيگيري كنند كه چه موقع اين سرويس وصل ميشه و اين درخواست ها اگه زياد باشه شايد يكم در تسريع كار كمك بيشتري كنه ....

M.AMIN-USA
24-10-2009, 10:24
از يكي از دوستان مخابراتي در باره وضعيت سرويس ADSL پرسيدم:
گفت كه مخابرات فقط ثبت نام كرده و هنوز هيچ صحبتي در باره نصب و راه اندازي اون نيست !

اگه اين طور باشه كه اين دوست عزيز ميگه . اون موقع تكليف ما چيه ؟؟؟؟

Tornado2800
24-10-2009, 10:28
راستش من در مدت زمانی که هستم با بعضی شرکت های بندری در ارتباط هستم
طبق گفته ی یکیشون هنوز چند ماهیی مونده تا اماده به راه اندازی بشه ! لیست پر بشه ... از این حرفها میگفتند
و در نهایت به یک شرکت خصوصی واگذار میکنند

wahid2003vj
24-10-2009, 21:04
پس اینکه میگن اینترنت مرکز شهید قندی فعال شده صحت نداره؟

M.AMIN-USA
26-10-2009, 13:29
انتظار ها به پايان آمد
The Wait Is Over

خوب پس از انتظارها و حرفهاي خوب و بدي كه در مورد واگزاري سرويس Adsl شد .
اين سرويس بالاخره فعال شد .
امروز مخابرات بودم ، مخابرات بلال تمام ليست ها رو فرستاده مخابرات امام خميني كه بر اساس اولويت شروع به راه اندازي كنند .
طبق گفته مسئولين مخابرات بلال . كابل كشي اين مركز تازه تموم شده و مخابرات آماده ارائه اين سرويس به مشتركان خود است.

دوستان براي اطلاع از وضعبت سرويس خود با شماره هاي زير تماس بگيرند :
2235241
5553505

wahid2003vj
28-10-2009, 14:05
خدا رو شکر

M.AMIN-USA
29-10-2009, 23:09
خوب دوستان .
كسي بالاخره تونست با مخابرات به اينترنت دسترسي پيدا كنه يا هنوز چشم به راه باشيم.....
من تماس گرفتم گفتند كه تا آخر هفته خط شما رو وصل ميكنيم ولي بازهم ......... بد قولي !
تا الان كه چراغ هاي مودم ام همشون روشن هستند بجز Internet و اون چراغ Status كه داره مدام چشمك ميزه و اين به اين معناست كه بازهم مخابرات پشت گوش انداخته .

خوشحال ميشم كه دوستان هم نتيجه تماسهاشون رو اعلام كننند .

Tornado2800
30-10-2009, 18:44
این چشمک زدن ها نشون میده که اصلا هنوز کاری انجام ندادن.

superman_gh
01-11-2009, 20:59
سلام دوستان بالاخره امروز 10/08/1388 تونستيم با پيگيري تمام انترنت رو وصل كنيم رو مركزبلال هستيم يه خط يك گيگ گرفتم به اميد سرعت بالا مودم را دست يكي از همكاران دادم بردن مخابرات كونفيگ كردن و حالا كه اوردن وضع رو براتون تشريح ميكنم
قبل از اون بگم من خودم هم مشتري پارس انلاين بودم هم شاتل و يه خط ليز 64 هم از مخابرات داريم
1 - تمام شماره هاي پشتيباني رو گرفتم ولي دريغ كه يكيشون جواب بدن ؟|||||||||
2- ديال اپ بهتر پيچ رو باز ميكنه تا اين خط يك گيگ
3- رنج اي پي رو طوري گذاشتن كه نتوني هيچ مانوري برا سرور داشته باشي
4- دانلود اون حد اكثر رو 18 كيلو بيشتر نميره
5 - من با يكي از خطوط بالا كه گفتم تو ساعات شلوغ رو 50 كيلو دانلود دارم
6 - ..............
من خطوط را باهم مقايسه نميكنم اميدوارم فردا كه ديتا باز بشه برم و بگن كه اشتباهي رخ داده و اصلاح بشه و كسي رو بزارن يا سايتي باشه كه جوابگو مشكلات مردم باشه .
يادم رفت بگم من مسئول شبكه يكي از ادارات هستم و ناشي و بي تجربه هم نبودم كه مشكل خودمو حل كنم اما .......

a1000a_New
01-11-2009, 21:17
ولی من در مشهد مخابرات نا محدود ارائه میکنه
واسه شما محدوده؟@#

starpars
01-11-2009, 22:30
شما منظورتون از يك گيگ چيه? محدوديت ترافيكتونه? مگه قرار نبود نامحدود باشه ? شايد منظورت 1Mb‏ هستش
مشترك حقيقي هستي يا حقوقي?
تا جايي كه ميدونم به مشتركين حقيقي فقط 64 و 128 ميدن اگه شما 128 گرفتي كه سرعت 18 براي دانلود خوبه كه .
تلفنتون فيبر نوريه يا نه?

starpars
01-11-2009, 22:31
ويرايش شد....

wahid2003vj
01-11-2009, 23:03
سلام دوستان بالاخره امروز 10/08/1388 تونستيم با پيگيري تمام انترنت رو وصل كنيم رو مركزبلال هستيم يه خط يك گيگ گرفتم به اميد سرعت بالا مودم را دست يكي از همكاران دادم بردن مخابرات كونفيگ كردن و حالا كه اوردن وضع رو براتون تشريح ميكنم
قبل از اون بگم من خودم هم مشتري پارس انلاين بودم هم شاتل و يه خط ليز 64 هم از مخابرات داريم
1 - تمام شماره هاي پشتيباني رو گرفتم ولي دريغ كه يكيشون جواب بدن ؟|||||||||
2- ديال اپ بهتر پيچ رو باز ميكنه تا اين خط يك گيگ
3- رنج اي پي رو طوري گذاشتن كه نتوني هيچ مانوري برا سرور داشته باشي
4- دانلود اون حد اكثر رو 18 كيلو بيشتر نميره
5 - من با يكي از خطوط بالا كه گفتم تو ساعات شلوغ رو 50 كيلو دانلود دارم
6 - ..............
من خطوط را باهم مقايسه نميكنم اميدوارم فردا كه ديتا باز بشه برم و بگن كه اشتباهي رخ داده و اصلاح بشه و كسي رو بزارن يا سايتي باشه كه جوابگو مشكلات مردم باشه .
يادم رفت بگم من مسئول شبكه يكي از ادارات هستم و ناشي و بي تجربه هم نبودم كه مشكل خودمو حل كنم اما .......

این خط یه گیگ دیگه چطوریه؟

یه کم بیشتر توضیح بده...

a1000a_New
01-11-2009, 23:15
تلفنتون فيبر نوريه يا نه?
تا اونجایی که من خبر دارم
مخابرات فقط به فیبر ری ها سرویس میده....

arash_uiq3
02-11-2009, 03:36
آقا من الان برم به نظرتون من ثبت نام می کنند
من از دابکو اکنت دارم و 15 روز دیگه تموم میشه
میتونم از الان برم مخابرات ثبت نام کنم ؟
بعد تلفن ما قطع !!
یعنی بدهی داره آیا باید این بدهی پاس بشه ؟
دوستان کمک کنند

starpars
02-11-2009, 20:55
من مخابرات شهيد بهشتي كه رفته بودم يارو گفتش بايد آخرين قبض تلفنتو بياري تا ببينيم بدهي نداشته باشي

mali.sh
02-11-2009, 21:08
اینترنت مخابرات تمام مرکز راه افتده یه مقدار قطع داشت که گفتن حل میشه محدودیت ترافیک نداره و احتمال داره از ماههای اینده اعمال بشه ولی فعلا خبری نیس...........
برای کانفیگ مدم به غیره مخابرات میتونین جاهای دیگه هم برین........
منم تنظیمات کانفیگ مخابرات رودارم اگه لازم هست آموزش اش رو بگذارم؟

a1000a_New
02-11-2009, 21:19
آقا من الان برم به نظرتون من ثبت نام می کنند
من از دابکو اکنت دارم و 15 روز دیگه تموم میشه
میتونم از الان برم مخابرات ثبت نام کنم ؟
بعد تلفن ما قطع !!
یعنی بدهی داره آیا باید این بدهی پاس بشه ؟
دوستان کمک کنند
اگه خطتون فیبر باشه مخابرات سرویس میده

اینترنت مخابرات تمام مرکز راه افتده یه مقدار قطع داشت که گفتن حل میشه محدودیت ترافیک نداره و احتمال داره از ماههای اینده اعمال بشه ولی فعلا خبری نیس...........
برای کانفیگ مدم به غیره مخابرات میتونین جاهای دیگه هم برین........
منم تنظیمات کانفیگ مخابرات رودارم اگه لازم هست آموزش اش رو بگذارم؟
اگه بزاری که خیلی خوبه...

starpars
02-11-2009, 23:03
منم تنظیمات کانفیگ مخابرات رودارم اگه لازم هست آموزش اش رو بگذارم؟[/QUOTE]
نيكي و پرسش اگه داري بزار احتمالا نيازمند ميشيم. راستي شما خودت هم سرويس گرفتي ? از كدوم مركز كيفيتش چطوره?

v4421
04-11-2009, 09:05
سلام دوستان

آقا منم میخوام برم از مخابرات ADSL بگیرم بنظر شما خوبه که این کار رو بکنم یا نه الان پارس آنلاین دارم 128 ماهی 18 تومن سرعت دانلود 30 هستش الان 128 مخابرات سرعت دانلودش چنده ولی دوستان نا گفته نمونه ما دوتا دوست بودیم که رفتیم از پارس آنلاین ADSL گرفتیم الان سرعت اون رفیقم 128 دانلودش 60 هستش ولی مال من که تو همون محله هستم و مرکز مخابراتی مون هم همونه 30:41: هر چه رفتم نمایندگیشون و هر چی زنگ زدم تهران آخرش هیچی سرعت همونه دوستان لطف کنند و یه توضیحاتی در مورد ADSL مخابرات بدید ممنون میشم

wahid2003vj
04-11-2009, 09:16
بهتره کل مباحث همین تاپیک رو بخونی...

M.AMIN-USA
04-11-2009, 21:47
دوستان تا امروز اينترنت رو به خوبي داشتم . ولي از يعد از ظهر به بعد هر كاري ميكنم نمي تونم به شبكه وصل بشم . اصلا Ip رو به صورت اتوماتيك تنظيم نمي كنه و كانكت نميشه !

مودم رو هم خود مخابرات برام كانفينگ كرده بود ولي من وقتي وصل نشد دست كاريش كردم .
از دوستان اي كه تنظيمات كانفينگ مخابرات رو دارم خواهشمنديم كه ما رو هم راهنمايي كنند .

M.AMIN-USA
04-11-2009, 22:16
من يك سري عكس ميزارم شايد بيشتر كمك كنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين هم عكس از تنظيم كانفينگي كه خودم انجام دادم . اگه مشكلي داره بگيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من مشكلم اينه كه مودمم نميتونه Ip رو به صورت اتوماتيك دريافت كنه .

M.AMIN-USA
05-11-2009, 11:48
مشكل رو يافتم ....
از تنظيمات Config بود . خوب من تنظيمات كانفينگ رو به صورت صحيح ميزارم .
تمام تنظيمات مثل عكس پست قبلي هست فقط تنظيم 32 رو بايد كلا پاك كنيد .
ولي تنظيم دومي كه در عكس موجوده فقط بايد در قسمت آخر State رو روي Enable تنظيم كنيد تا مودم به صورت اتوماتيك IP رو دريافت كنه .

arash_uiq3
05-11-2009, 12:38
بچه ها من 60 هزار تومن بدهی دارم

الان از دابکو اکانت دارم

رفتم مخابرات پرسیدم و فروم هم گرفتم

2 تا فروم بهم داد !!

گفت هر دوتاش پر کن

ولی یادم رفت بپرسم که آیا باید بهدی پاس بشه یا نیازی نیست؟

بچه راهنمایی کنید

مشکل من همین بدهی که به مخابرات دارم

اگر هم شماره تلفن پشتیبانی دارید برام بزارید

mali.sh
05-11-2009, 17:00
اول ازهمه دوستان در باره کانفیگ مخابرات عذرخواهی میکنم.........
حتما تا چند روز آینده کانفیگ رو به طور کامل میگذارم
این چند روز سرم خیلی شلوغه ............... :44:
ولی دوستانی که آشنا هستن این رو بگم که vip رو 0 و vci رو 30 ..........

Tornado2800
05-11-2009, 19:57
بچه ها من 60 هزار تومن بدهی دارم

الان از دابکو اکانت دارم

رفتم مخابرات پرسیدم و فروم هم گرفتم

2 تا فروم بهم داد !!

گفت هر دوتاش پر کن

ولی یادم رفت بپرسم که آیا باید بهدی پاس بشه یا نیازی نیست؟

بچه راهنمایی کنید

مشکل من همین بدهی که به مخابرات دارم

اگر هم شماره تلفن پشتیبانی دارید برام بزارید

تو همین تاپیک دوستی شماره تلفن رو گذاشته بود

arash_uiq3
05-11-2009, 22:39
یکی از دوستان میگفت باید خط تلفنت فیبر نوری باشه

و دیگه من میخوام از مخابرات اکانت بگیرم باید زنگ بزنم به دابکو و بگم خط من قطع کنه ؟؟؟؟؟؟؟

و اگر این کاره نکنم مخابرات نمیتونه برای من ADSL وصل کنه آیا صحت داره؟

من الان از شرکت دابکو اکانت دارم و تکلیفم چیه ؟

wahid2003vj
06-11-2009, 10:37
یکی از دوستان میگفت باید خط تلفنت فیبر نوری باشه

و دیگه من میخوام از مخابرات اکانت بگیرم باید زنگ بزنم به دابکو و بگم خط من قطع کنه ؟؟؟؟؟؟؟

و اگر این کاره نکنم مخابرات نمیتونه برای من ADSL وصل کنه آیا صحت داره؟

من الان از شرکت دابکو اکانت دارم و تکلیفم چیه ؟


فهمیدنش کار خیلی مشکلی نیست...

شما زنگ میزنی 118 وشماره تلفن مرکز مخابراتی که تلفن شما از اونجا اداره میشه رو میگیری ؛ بعدش زنگ میزنی مرکز میگی با امور

مشترکین کار دارم ، بعد هم هر سوالی داری میتونی بپرسی...

به همین راحتی...

newhamedpc
06-11-2009, 17:50
یکی از دوستان میگفت باید خط تلفنت فیبر نوری باشه

و دیگه من میخوام از مخابرات اکانت بگیرم باید زنگ بزنم به دابکو و بگم خط من قطع کنه ؟؟؟؟؟؟؟

و اگر این کاره نکنم مخابرات نمیتونه برای من ADSL وصل کنه آیا صحت داره؟

من الان از شرکت دابکو اکانت دارم و تکلیفم چیه ؟

اگه فيبر نوري باشه اتفاقا اينترنت ADSL نمي توني وصل كني
بايد بري دابكو قراردادت رو فسق كني بعدش بياي مخابرات

wahid2003vj
07-11-2009, 15:34
آخرش هیچکس نیومد درست و حسابی از کیفیت ADSL اش بگه...

newhamedpc
07-11-2009, 20:14
كيفيتش خوبه روي 128 بالا 20 كيلوبايت دانلود ميده

wahid2003vj
08-11-2009, 06:16
کسی بیشتر از 128 نگرفته؟

wahid2003vj
08-11-2009, 06:20
كيفيتش خوبه روي 128 بالا 20 كيلوبايت دانلود ميده



راستی شما کدوم مرکزی؟

arash_uiq3
08-11-2009, 13:30
بچه ها کسی کونفیگ مخابرات بلد نیست همراه با آموزش تصویری بزاره ؟

newhamedpc
10-11-2009, 16:51
راستی شما کدوم مرکزی؟

امام خميني 55

Arash.Ajdary
10-11-2009, 23:31
امام خميني 55

سرعت دانلودد در شب ها چنده

شماره پشتیبانی داره ؟
چنده شمارش ؟

قبلا هم adsl داشتی ؟

از چه شرکتی و چیکار کردی

هزینش چند شد ؟

128 دو ماه چقدر شد ؟

magicvista
11-11-2009, 15:39
سلام تعرفه اینترنت مخابرات بندرعباس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودم اختیاری هست

فکر کنم ظرف 3 الی 10 روز نصب می کنن بستگی به خط و... داره

برای اونایی که خونگی می خوان تا 128 کیلو بیشتر نمی دن مگر اینکه شرکت داشته باشید

الان از مرحله ثبت نام در اومده داره نصب می کنه.

یک شماره برای اینکار هست فکر کنم این باشه : 461001 الی 14

شرکت های خصوصی مثل شاتل 96 کیلو رو ماهی 19000 تومن + 3000 تومن آبونمان مخابرات می دن که سرعت دانلودش بین 7 تا 10 کیلو نوسان داشت جالب اینجاست پشتیبانیش فقط برای این ساخته شده که به مردم رو آروم کنه و نذاره مردم بریزن سرشون.

magicvista
11-11-2009, 16:14
دوستانی که الان اینترنت از مخابرات دارن با هر سرعتی تصویر سرعتشون رو بزارند.
راحترین راه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد این سایت بشید وقتی لود شد کافیه روی Begin test کلیک کنید
وقتی پینگش تموم شد روی Copy direct link کلیک کنید و تویه تاپیک پست کنید

مثل این البته این ماله دیال آپه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wahid2003vj
11-11-2009, 20:02
سلام تعرفه اینترنت مخابرات بندرعباس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودم اختیاری البته از یکی از دوستام شنیدم می گفت مودم رو براش 22000 تومن بیشتر حساب نکردند

فکر کنم ظرف 3 الی 10 روز نصب می کنن بستگی به خط و... داره

برای اونایی که خونگی می خوان تا 128 کیلو بیشتر نمی دن مگر اینکه شرکت داشته باشید

الان از مرحله ثبت نام در اومده داره نصب می کنه.

یک شماره برای اینکار هست فکر کنم این باشه : 461001 الی 14

شرکت های خصوصی مثل شاتل 96 کیلو رو ماهی 19000 تومن + 3000 تومن آبونمان مخابرات می دن که سرعت دانلودش بین 7 تا 10 کیلو نوسان داشت جالب اینجاست پشتیبانیش فقط برای این ساخته شده که به مردم رو آروم کنه و نذاره مردم بریزن سرشون.



مطمئی هزینه ها درسته؟

آخرین باری که من رفتم هزینه ای بابت پشتبانی در کار نبود . تنها کافی بود شما هرینه دوما رو واریز کنی و مودم هم که اختیاری بود

مثلا برا 128 فقط باید 20000 تومان واریز میکردی و قضیه تموم بود اسمت میرفت تو لیست واسه رانجه شدن خط.

wahid2003vj
11-11-2009, 20:06
دوستانی که الان اینترنت از مخابرات دارن با هر سرعتی تصویر سرعتشون رو بزارند.
راحترین راه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد این سایت بشید وقتی لود شد کافیه روی Begin test کلیک کنید
وقتی پینگش تموم شد روی Copy direct link کلیک کنید و تویه تاپیک پست کنید

مثل این البته این ماله دیال آپه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله ، اگه دوستان همکاری کنند زودتر به نتیجه میرسیم

magicvista
11-11-2009, 20:12
مطمئی هزینه ها درسته؟

آخرین باری که من رفتم هزینه ای بابت پشتبانی در کار نبود . تنها کافی بود شما هرینه دوما رو واریز کنی و مودم هم که اختیاری بود

مثلا برا 128 فقط باید 20000 تومان واریز میکردی و قضیه تموم بود اسمت میرفت تو لیست واسه رانجه شدن خط.


آره بابا من همین امروز زنگ زدم یک بار دیگه پرسیدم همینو گفت

magicvista
11-11-2009, 20:17
آقا پینگ اینترنت 128 ماله مرکز بلال پیش شماره 666 یکی از دوستان لطف کردند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Cain
11-11-2009, 20:36
سلام دوستان.
من اینترنت 512 از شرکت نوید رایان کیان دارم و از مورد سرعت دانلود خیالم راهته. اما بیشتر استفاده من جهت Gaming هست و داشتن Timeout , زیادی مشکل سازه .:41:
می خواستم ببینم از دوستانی که از مخابرات ADSL گرفتند کسی اینجا واسه Game استفاده میکنه؟و مشکلی در مورد Timeout یا داشتن Ping بالا , داره یا نه؟
مخابرات بلال . پیش شماره 666.

magicvista
11-11-2009, 21:07
سلام دوستان.
من اینترنت 512 از شرکت نوید رایان کیان دارم و از مورد سرعت دانلود خیالم راهته. اما بیشتر استفاده من جهت Gaming هست و داشتن Timeout , زیادی مشکل سازه .:41:
می خواستم ببینم از دوستانی که از مخابرات ADSL گرفتند کسی اینجا واسه Game استفاده میکنه؟و مشکلی در مورد Timeout یا داشتن Ping بالا , داره یا نه؟
مخابرات بلال . پیش شماره 666.

من خودم می خوام 512 برای شرکت بگیرم به محض اینکه تونستم براتون امتحان می کنم البته اگه این دوستمون 666 وقت داشت می دم بهش امتحان کنه

wahid2003vj
11-11-2009, 21:56
آقا پینگ اینترنت 128 ماله مرکز بلال پیش شماره 666 یکی از دوستان لطف کردند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بلال از کی داره واگذار میکنه؟

magicvista
12-11-2009, 08:45
بلال از کی داره واگذار میکنه؟

فکر می کنم 10 یا 12 روز پیش ثبت نام کردند ایشون منتهی تو این مدت پیگیری نکردن دیروز صبح زنگ زندن بهشون گفتن خط رانژه شده مودمتونم بیاین تحویل بگیرید .

M.AMIN-USA
15-11-2009, 08:25
بلال زياد تعريفي نداره 256 كه واسه يكي از خط هامون گرفتم 20 كيلو دانلود ميده !
يه 2 مگ هم كه گرفتم اصلا سرعت به 200 كيلوبايت هم نميرسه !
بايد يه سري به مخابرات بزنم و ببينم داستان چيه؟

superman_gh
15-11-2009, 19:47
اقا يون سلام راستش لينگ اين پست را گم كرده بودم ببخشيد كه تو پست اولم اشتباه لوپي رخ داده بود فرمايش شما صحيح بود من اينترنت 2 مگ گرفتم برا اداره رو مركز بلال هست ولي چشمتون روز بد نبينه از روزي كه گرفتم در گير اونم 10 خط تلفن مركز ديتاي سه را ه جهانبار داره اگه روزي بگين 10 بار به هر خط زنگ ميزنم كمه ولي دريغ از يه بار جواب من نميدونم چكار ميكنن ولي يه روز وصله يه روز قطع تازه وقتي هم وصله يك بار پيج باز ميكنه دوبار نه كسي هم نيست جواب بده و چند بار رفتم سرو صدا دادم ديدم اونايي كه اونجان از من ناشي ترن فقط تنها چيزي كه فهميدم اينه كه بلدن مودم را كانفيگ كنن پشتيباني فني و غيره كيلويي چنده ؟؟؟؟؟/؟
اگه برا خودتون تو خونه ميخواهيد بگيريد حرفي نيست ولي خدا وكيلي برا اداره و شركت نگيريد كه دهن همه روتون باز ميشه بيچاره كردن منو سرعت دانلود خوبه ولي چه فايده يه پيچ را چند بار بايد رفريش كني تا باز بشه رفتي سراغ ديگري همين مسيبت را داري
تازه يادتون باشه اول كه ميگيريد 64 وصل ميكنن بايد حضوري بريد اونجا تا ژهناي باند بهتون عطا كنند اگه هم نرفتيد به نفع اونا
رو فيشتون همون هزينه را خواهيد داشت كي به كيه ؟
تازه يادم رفت بگم چند روزه كه افتضاح شده رفتم اونجا يكي از افايون ميگه حتما بچه ها دوباره روترها رو دسكاري كردن درست ميشه
قربون همتون رضا بندرعباس

wahid2003vj
15-11-2009, 22:38
اقا يون سلام راستش لينگ اين پست را گم كرده بودم ببخشيد كه تو پست اولم اشتباه لوپي رخ داده بود فرمايش شما صحيح بود من اينترنت 2 مگ گرفتم برا اداره رو مركز بلال هست ولي چشمتون روز بد نبينه از روزي كه گرفتم در گير اونم 10 خط تلفن مركز ديتاي سه را ه جهانبار داره اگه روزي بگين 10 بار به هر خط زنگ ميزنم كمه ولي دريغ از يه بار جواب من نميدونم چكار ميكنن ولي يه روز وصله يه روز قطع تازه وقتي هم وصله يك بار پيج باز ميكنه دوبار نه كسي هم نيست جواب بده و چند بار رفتم سرو صدا دادم ديدم اونايي كه اونجان از من ناشي ترن فقط تنها چيزي كه فهميدم اينه كه بلدن مودم را كانفيگ كنن پشتيباني فني و غيره كيلويي چنده ؟؟؟؟؟/؟
اگه برا خودتون تو خونه ميخواهيد بگيريد حرفي نيست ولي خدا وكيلي برا اداره و شركت نگيريد كه دهن همه روتون باز ميشه بيچاره كردن منو سرعت دانلود خوبه ولي چه فايده يه پيچ را چند بار بايد رفريش كني تا باز بشه رفتي سراغ ديگري همين مسيبت را داري
تازه يادتون باشه اول كه ميگيريد 64 وصل ميكنن بايد حضوري بريد اونجا تا ژهناي باند بهتون عطا كنند اگه هم نرفتيد به نفع اونا
رو فيشتون همون هزينه را خواهيد داشت كي به كيه ؟
تازه يادم رفت بگم چند روزه كه افتضاح شده رفتم اونجا يكي از افايون ميگه حتما بچه ها دوباره روترها رو دسكاري كردن درست ميشه
قربون همتون رضا بندرعباس


ممنون از راهنمایی هاتون.

شما بیشتر به فروم سر بزن

راستی سرعت دانلود چقدر هست؟

magicvista
16-11-2009, 15:48
جناب superman_gh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما راست می گید خیلی افتضاست خدایش همون شرکتای خصوصی می موندیم بهتر بود شاید چند سری بعدی درست بشه ولی حالا حالاها راه داره به نظر من کسانی که الان از شرکتای خصوصی دارند بهتره همونجا جاشون رو سفت کنن

magicvista
17-11-2009, 16:25
برای تحویل مودم و Config و "مثلا" پشتیبانی به مخابرات سه راه جهانبار (مخابرات امام خمینی) مراجعه کنید

اتاق 106 ماله config هست ویکسری وسایل قدیمی هم تو اتاقه تعجب نکنید اینا شلخته ترین قسمت رویه زمین هستند برای همین اینقدر سرویسشون بده.

مودم هم همچین شکلی هست با مارک TP-LINK:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و عکس جعبه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک سری مودم هم دارن با جعبه قرمز من مارکشو ندیدم چیه.

یک قسمت از config اینا رو دیدم در قسمت Wide Area Network (WAN) Setup

PORT: 0
VPI: 0
VCI: 33

موفق باشید

yaghob.boss
19-11-2009, 18:50
با سلام دوستان من تا دیروز میخواستم برم ثبت نام کنم قیبل از اون 64 از شاتل گرفتم که سرعت دانود 10KB است . اما دیروز که از یکی از دوستام شنیدم که یه 128 گرفته و 20 دقیقه طول میکشه تا یه آهنگ دانلود کنه شاخ درآوردم واقعا موندم چی بگم . حالا از کسایی که گرفتن میخوام نظرشون رو بپرسم سرعت دانلدتون چقدره؟ راستی شنیدم یاهو هم آن نمیشه درسته؟

wahid2003vj
20-11-2009, 10:09
با سلام دوستان من تا دیروز میخواستم برم ثبت نام کنم قیبل از اون 64 از شاتل گرفتم که سرعت دانود 10KB است . اما دیروز که از یکی از دوستام شنیدم که یه 128 گرفته و 20 دقیقه طول میکشه تا یه آهنگ دانلود کنه شاخ درآوردم واقعا موندم چی بگم . حالا از کسایی که گرفتن میخوام نظرشون رو بپرسم سرعت دانلدتون چقدره؟ راستی شنیدم یاهو هم آن نمیشه درسته؟

اینکه دستتون گفتن 20 دقیقه طول کشیده تا یه آهنگ دانلود کنند مبنای خوبی برای کند به حساب آوردن اینترنت نمیشه چون ممکنه

آهنگی که ایشون میخواستن دانلود کنند حجم زیادی داشته ، اما با این حرف که دوستان بیان و از کیفیت اینترنت در یافتیشون بگن موافقم

magicvista
20-11-2009, 16:26
اینکه دستتون گفتن 20 دقیقه طول کشیده تا یه آهنگ دانلود کنند مبنای خوبی برای کند به حساب آوردن اینترنت نمیشه چون ممکنه

آهنگی که ایشون میخواستن دانلود کنند حجم زیادی داشته ، اما با این حرف که دوستان بیان و از کیفیت اینترنت در یافتیشون بگن موافقم

معمول یک آهنگ اگر MP3 باشه بین 1.5 مگ تا 6 مگ هست البته اینا رو همه می دونن ولی گفتم که به این ترتیب دوستان محاسبه نکنن بهترین راه همون سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست.

magicvista
22-11-2009, 19:03
دوستان نزارید چراغ این تاپیک خاموش بشه خواهش می کنم در مورد وضعیت ADSL چه دولتی و چه خصوصی نظر بدید تا در آخر به یک ن