PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : متخصص W800i



Man Hunter
07-03-2006, 04:26
سلام بچه ها.آقا ميدونم خيلي تيترم ضاغارت ولي.... :blush:

آقا من يه مشكل اساسي دارم !!!من هرچي عكس ميريزم تو گوشيم...هيچي نشون نميده.

اصلا‘‘ انگار نه انگار كه چيزي واردش كردي!!!!!! :blush: اگه عكس ريختن قلق خاصي داره لطفا‘‘ بگين بهم.

اينم بگم,اين عكسها رو قبلا‘‘ با خود گوشي گرفته بودم,از تو گوشي پاكشون كردم,حالا كه باز ميخوام بريزمشون

تو گوشي,توي DCIM->100MSDCF ميريزمشون,اونجا عكس رو نشون ميده,ولي وقتي گوشي رو از كامپيوتر جدا

ميكنم,(با روش درست(safety Remove...))) هيچي نشون نميده.كمم,كمك,كمك

راستي,من گوشي رم يه بار كامل فرمت كردم,,,بازيهاي فابريك گوشي پاك شدن. :sad:

از همكاريتون ممنونم....دم همتون گرم.مرسي.

30naa
07-03-2006, 16:02
عزیز عکسها رو در اونجا نباید کپی کنی
الان دقیق یادم نیست
ولی جز mp3 و DCIM یه فلدر دیگه هم وجود داره
تو اون یه شاخه ی pictures هست که باید عکسها رو اونجا بریزی.
با تشکر
سینا

Man Hunter
07-03-2006, 21:57
30naa جون,حاجي ممنون,بازم تو, دمت گرم.ولي آخه اينجا كه ميريزم,بعضي از عكسارو باز ميكنه,وقتي هم كه از تو گوشي

ميخوام برم توي Pictures ,ميهنگه!!!.ايمو چي كار كنم؟(عكسايي كه نيخوام بريزم تو گوشي با Digi.Cam گرفته شده)

9خرتيم.

Radin
07-03-2006, 22:56
دوست عزیز فقط بگم (نمیدونم میدونید یا نه) ولی اگر از کامپیوتر عکس بریزید و کابل تو کامپ باشه هیچی نشون نمیده باید کابل را در بیارید بعد

30naa
08-03-2006, 23:11
30naa جون,حاجي ممنون,بازم تو, دمت گرم.ولي آخه اينجا كه ميريزم,بعضي از عكسارو باز ميكنه,وقتي هم كه از تو گوشي

ميخوام برم توي Pictures ,ميهنگه!!!.ايمو چي كار كنم؟(عكسايي كه نيخوام بريزم تو گوشي با Digi.Cam گرفته شده)

9خرتيم.
نمی دونم والا علت هنگ چیه اگه میتونی یه پشتیبان بگیر و مستر ریست کن.
ببین درست میشه
شرمنده دییگه بیشتر از این نمی دونم
با تشکر
سینا

Man Hunter
09-03-2006, 04:14
نمی دونم والا علت هنگ چیه اگه میتونی یه پشتیبان بگیر و مستر ریست کن.
ببین درست میشه
شرمنده دییگه بیشتر از این نمی دونم
با تشکر
سینا
آقا سينا دوست عزيز دشمنت شرمنده باشه.همين كه اينقد مرام داري و پيگري ميكني و به من احترام ميزاري
به اندازه 100000 تا w8ooi ارزش داره.ديگه از اين حرفها نزن كه نافرم شاكي ميشم. ;)

اون مشكل آهنگ هم حل شد :biggrin: ;) بايد آلبوم به آلبوم بريزي.بهتر هم هست كه هر 2-3 تا آلبوم كه ريختي
گوشي رو در بياري,,بعد دوباره وصلش كن و دوباره......

آره قربونش! :tongue: خلاصه خيلي 9كرتيم.حالا يه مشكل جديد. :blush:

كليپ ها مو به 3pg. تبديل كردم ولي تو گوشي كه ميزيزم...فقط 2 تا گزينه Send و More ميده.به عبارتي كليپامو
تحويل نميگيره!!!!اينم اگه كمكم كني به طور كامل بازم مرامو ميتركوني. ;)

غلامتيم به مولا.يا حق. ;)

EMPERATOUR
09-03-2006, 10:36
ممكنه 3gp2 تبديل ميكنه با برنامه هاي ديكه امتحان كن و در فولدر مخصوص بريز درست ميشه

30naa
09-03-2006, 15:11
برای من هم این مشکل پیش اومده
بعضی وقتها درست فایل ساخته نمیشه. نگاه بکن ببین میتونی اونها رو با quicktime پخش کنی؟؟؟
اگه نشد بدون که مشکل از فایلته

Man Hunter
10-03-2006, 16:22
برای من هم این مشکل پیش اومده
بعضی وقتها درست فایل ساخته نمیشه. نگاه بکن ببین میتونی اونها رو با quicktime پخش کنی؟؟؟
اگه نشد بدون که مشکل از فایلته

سلام داش سينا.آقا اينو با Auick Time هم نتونستم ببينم...برنامه اي هم كه باهاش تبديل كردم..

AOne 3GP Convertor هست.ولي توي ليست گوشيهاش W800i نبود..من به جاش گفتم به K750 تبديل كنه.

آيا اينا فرمتاي فيلمشون يكيه؟يه نرم افزار ديگه برا تبديل چي داري؟

يا حق.

EMPERATOUR
10-03-2006, 19:24
از نرم افزار imtoo 3gp convertor استفاده كن
منم دبليو800 دارم