PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغيير پارتيشن بندي هارد




    

Hossein 12
12-09-2009, 19:47
سلام، من يه هارد 500 گيگ مکستور دايموند مکس 22 دارم.

قبلاً پارتيشن ‌هاي من اين طوري بود:
50 گيگ C و 50 گيگ D و 3 تا 60 گيگ و يکي 185 گيگ.

درايو Cاز نوع primary و D وبقيه logical هستن. تو C ويندوز اکس پي و D ويستا داشتم. خواستم دوتا 50 رو بکنم يه 100 گيگ و ويندوز 7 نصب کنم.

تو ست آپ سون C , D رو Delete کردم بعد تازه فهميدم اونجا نميشه. دوباره درايو C رو ساختم ولي موقع ساخت D ارور ميده (شکل زير)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته با ست آپ ويندوز xp درايو D رو ميتونم با اسم H بسازم. ولي بعش پارتيشن مجيک ارور ميده و اجرا نميشه. (در مورد extended)

به نظرم بايد کل هاردو از اول پارتيشن بندي کنم، آيا با اين کار مشکل حل ميشه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سؤالهاي من: (لطفاً در نظر داشته باشين اطلاعات من کاملاً ابتدايي هست)

1- چطوري اون 50 گيگ دومي که مشکل پيدا کرده رو درستش کنم و C رو 100 گيگ primary کنم.

2- نرم افزار پارتيشن مجيک بوتيبل رو هم که اجرا مي‌کنم بازم يه ارور ميده و وقتي باز ميشه يه بالا سمت چپ ظرفيت هاردو نوشته و فقط يه دکمه Format ش کار ميکنه ظاهرا. مي‌تونم با اون کل پارتيشنامو حذف کنم و موقع نصب ويندوز پارتيشن هاي دلخواهمو بسازم؟

3- چطوري کل هارد و از اول پارتيشن بندي کنم که 100 گيگ درايو C از نوع pimary‌براي ويندوزم داشته باشم؟

يه CD ويندوز 98 دارم که توش Norton Commander داره و تو help اون چيزايي در مورد فرمت و Fdisk نوشته . نميدونم چطوريه و به درد هارد 500 ميخوره يا نه؟

نرم افزاره Acronis Disk Director Suite 10 از نوع بوتيبل رو هم دانلود کردم ولي هنوز اجرا نکردم. اون چي به دردم ميخوره؟

خواهشن کامل توضيح بفرماييد.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

داخل انجمن سرچ کردم، ولي به نظرم رسيد به خاطر اون ارور سوالم رو در اينجا مطرح کنم.

آيا با اين آموزش مشکل من حل ميشه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aqronis
12-09-2009, 22:28
درود.
بهترین برنامه Acronis Disk Director Suite هستش. من و باقی دوستان از پارتیشن مجیک ضربه های زیادی خوردیم. (تو تالار یه سرچی بکنی می فهمی)
برای اینکار کافیه تو برنامه های Acronis یا Partition Magic حجم درایو c رو افزایش بدی با گزینه Resize و در واقع قسمتی رو که خالیه و پارتیشن نشده هست رو با درایو c یکی میکنی.
نیازی نیست که کل هارد رو پارتیشن بندی کنی.
نکته:
از دستکاری زیاد هارد خود داری کنید
از پاک کردن درایو c یا درایو Primary هارد جدا خود داری کنید.

rouzbeh_ziafati
13-09-2009, 17:00
موقع نصب ویندوز می خوام کل پارتیشن ها روپاک کنم و از اول پارتیشن بندی کنم . اما وقتی پارتیشن درایو C رو delete میکنم و بقیه درایو ها هم delete میکنم . این پارتیشن ها با درایو c ادغام نمیشه . علت این کار چیه ؟ و چطور میشه کاری کرد که همه پارتیشن ها یکی بشه و از اول بشه پارتیشن بندی کرد با سایز های دلخواه؟

khark11
14-09-2009, 13:37
موقع نصب ویندوز می خوام کل پارتیشن ها روپاک کنم و از اول پارتیشن بندی کنم . اما وقتی پارتیشن درایو C رو delete میکنم و بقیه درایو ها هم delete میکنم . این پارتیشن ها با درایو c ادغام نمیشه . علت این کار چیه ؟ و چطور میشه کاری کرد که همه پارتیشن ها یکی بشه و از اول بشه پارتیشن بندی کرد با سایز های دلخواه؟


اگه ممكنه يه عكس بگير با موبايل بعد آپ كن بببينيم چيكار كردي!

اين حالتي كه شما ميگي وقتي رخ ميده كه تمام درايوها رو حذف نكرده باشي! حالا شما كه ميگي حذف كردي! به هر حال عكس تمام صفحه حتما كمك ميكنه!

rouzbeh_ziafati
14-09-2009, 17:39
اگه ممكنه يه عكس بگير با موبايل بعد آپ كن بببينيم چيكار كردي!

اين حالتي كه شما ميگي وقتي رخ ميده كه تمام درايوها رو حذف نكرده باشي! حالا شما كه ميگي حذف كردي! به هر حال عكس تمام صفحه حتما كمك ميكنه!



یه لپ تاپ بود که الان در اختیارم نیست .
موقع نصب ویندوز xp درایو c رو delete کردم .
بعد درایو d , e, f
درایو d , e, f با هم ادغام شد . اما با درایو c ادغام نشدند .

khark11
15-09-2009, 09:06
یه لپ تاپ بود که الان در اختیارم نیست .
موقع نصب ویندوز xp درایو c رو delete کردم .
بعد درایو d , e, f
درایو d , e, f با هم ادغام شد . اما با درایو c ادغام نشدند .

لپ تاپ ها دنياي خاص خودشون رو دارن، واسه لپتاپ بازم زياد اين كارو كردم ولي اين رقميش رو نديدم، حدس من اينه كه از كمپاني فقط يه درايو سي داشته كه اينا بد پارتيشن بنديش كرده بودن! ولي به هر حال شدني بوده! بايد بعد از حذف همه پارتيشن ها يه درايو سي ميساختي و ريست مي كردي بار دوم كه اومده بودي واسه انتخاب درايو ميتونستي حذفش كني و يكي بشن

Mam.Q
20-09-2009, 13:19
سلام به همه دوستان عزیز
من دیشب داشتم حجم درایو F را کاهش میدادم(با Acronic )که در ثانیه های آخر ارور بد سکتور داد ودیگه هیچ کاری انجام نداد.کنسل هم نمیشد.با تاسک منیجر برنامه رو بستم ولی بعد از اون دیگه درایو F باز نمیشه و ارور زیر رو میده
F:\ is not accessible
The File or directory is corrupted and unreadable
لطفا در این مورد راهنماییم کنید.من تو این درایو اطلاعات خیلی باا ارزشی دارم...........:41::41::41::41::19::19:

p_samimi
20-09-2009, 14:28
دوستان که گفتند هر کاری با پارتیشن هارد داری برو سراغ Acronis.
و از اونجایی هم که هاردت مکستور هست اگه اطلاعات برات مهم نیست از Maxblast هم میتونی استفاده کنی

Mam.Q
20-09-2009, 14:50
اگه کسی در مورد پست 7 اطلاعاتی داره خاهشن راهنمایی کنه.......

p_samimi
20-09-2009, 17:17
اگه کسی در مورد پست 7 اطلاعاتی داره خاهشن راهنمایی کنه.......

خوب وقتی دوباره با Acronis بازش میکنی هاردت به چه شکل هست.
پارتیشن F هست؟ فرمتش چی شده.رنگش چیه؟

p_samimi
20-09-2009, 17:21
در ضمن اگه اطلاعات خیلی خیلی مهمه قبل از دستکاری مجدد F که ممکنه اطلاعات رو کلا بپرونه با نرم افزارهای Recovery اطلاعاتم رو در میووردم.
GetdataBack خوب هست.
این فقط یک پیشنهاده.

Mam.Q
20-09-2009, 17:31
خوب وقتی دوباره با Acronis بازش میکنی هاردت به چه شکل هست.
پارتیشن F هست؟ فرمتش چی شده.رنگش چیه؟

مثل همون اول.پارتیشن F هست.رنگشم بنفشه.فرمتشم NTFS
ولی وقتی که روش کلیک میکنم محتویاتش رو نشون نمیده.تو قسمت Properties هم ارور فایل سیستم رو میده....:19:

p_samimi
20-09-2009, 17:53
بعد درایو جدیدی تشکیل شده یا نه اصلا به تفکیک نرسید.
در ضمن یک کاری کن.
داخل Acronis روی پارتیشن راست کلیک کن و Checkرو انتخاب کن.
بعد بگذارش رو گزینه 3 .بگذاز یک چک بکنتش.

Mam.Q
21-09-2009, 13:37
بعد درایو جدیدی تشکیل شده یا نه اصلا به تفکیک نرسید.
در ضمن یک کاری کن.
داخل Acronis روی پارتیشن راست کلیک کن و Checkرو انتخاب کن.
بعد بگذارش رو گزینه 3 .بگذاز یک چک بکنتش.
درایو جدیدی تشکیل نشده.
وقتی که روی Check کلیک میکنم پیغام زیر رو میده:
The type of the file system is NTFS.
Unable to determine volume version an state.CHKDSK aborted.:41::41:

p_samimi
21-09-2009, 14:15
checkdisk از طریق ویندوز کردی؟
روی درایو راست کلیک کن.
Tools.
check.
شاید مشکلت حل بشه.
هر چی هست یک خراب کاری تو index یا mbr یا ... شده.

اطلاعات سر جاشه.
فقط کار خطری نکنی که اونا هم بپره.

Mam.Q
21-09-2009, 14:41
پدرام عزیز از طریق خود ویندوز هم checkdisk کردم ولی این پیغام رو میده:
The disk check could not be performed becuse windows can not access the disk.
ولی الان که به MBR اشاره کردی یادم افتاد که دفعه اول که سیستم ریست شد error MBR 3 رو همون اول کار داد ولی سیستم بالا اومد ودیگه این ارور رو نداد.....

p_samimi
21-09-2009, 15:41
به نظر من partition table به هم خورده.
من میتونم یک برنامه پیشنهاد کنم .
احتمالا اگه از این collection ها داشته باشی توش هست.
Partition Table Doctor

این رو نصب کن و باهاش پارتیشن مورد نظر رو چک کن.
اگه نداشتی بگو واست میل کنم .
5 MB.

Mam.Q
21-09-2009, 15:56
ممنون میشم اگه برام میل کنل پدرام جان....
acide98@yahoo.com
راستی رو windows 7 نصب میشه؟

blu1351
22-11-2009, 08:29
با سلام ،
بهترين نرم افزار مديريت براي پارتيشن بندي در Win 7 چيست
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
رضا

khark11
22-11-2009, 08:40
با سلام ،
بهترين نرم افزار مديريت براي پارتيشن بندي در Win 7 چيست
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
رضا

سلام

به انجمن پي سي ورد خوش اومدين، دوست عزيز اينجا بخش مشكلات سخت افزاره شما بايد به قسمت نرم افزار مراجعه كنيد.

يكي از بهترين نرم افزارهاي موجود Paragon partition manager 2010 هست واسه وين 7 .