View Full Version : درخواست رساله توضيح المسائل آيت الله جناتي
p30time
09-06-2009, 12:31 AM
با سلام
من رساله آيت الله جناتي رو مي خواستم، اين هم سايت ايشون:
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
http://2.bp.blogspot.com/_THEq1gR4GOQ/R89GoqTyJnI/AAAAAAAAAGM/tukyduICn9M/s200/j.JPG
با تشكر فراوان :11:
samanmsc
09-23-2009, 03:38 AM
با سلام
من رساله آيت الله جناتي رو مي خواستم، اين هم سايت ايشون:
http://2.bp.blogspot.com/_THEq1gR4GOQ/R89GoqTyJnI/AAAAAAAAAGM/tukyduICn9M/s200/j.JPG
با تشكر فراوان :11:
سلام دوست عزیزم
من هم مدت زیادی هست که دنبال رساله ایشون هستم چه e-book وچه کتاب. متاسفانه در تهران نیست و فقط در انتشارات انصاریان در قم موجود هست هم تک جلدی داره و هم چند جلدی!! به علاوه ی یک جلد استفتائات ایشون.
کاش می شد یه جوری یکی PDF می کرد اینجا.
البته من بسیار میل فرستادم برای ایشون ... 3روز پیش شنیدم که قراره در سایتشون رساله هم بگذارند. امیدوارم این کار سریع تر انجام بشه..
اگه شما هم خبری داشتید لطفا در پیام خصوصی برام بگذارید ممنون میشم.
p30time
09-23-2009, 10:37 AM
سلام
من يكي دو سال پيش، در قم هم پيدا نكردم رساله ي ايشون رو .....
اگر دوستان هم خبري داشتند، لطفا بگن
ninabina
09-26-2009, 04:08 PM
ایشون فرد خاصی هستند؟
منظورم اینه چه علتی داره که اینقدر دنبال رساله ی ایشان می گردید. نظر خاصی در احکام دادن.اگر نه مگر رساله قحطه. من تا حالا اسمشون رو نشنیدم.
p30time
09-26-2009, 06:47 PM
ایشون فرد خاصی هستند؟
منظورم اینه چه علتی داره که اینقدر دنبال رساله ی ایشان می گردید. نظر خاصی در احکام دادن.اگر نه مگر رساله قحطه. من تا حالا اسمشون رو نشنیدم.
سلام
بله! خيلي از احكام ايشون، خيلي به روز و Update :31: هستش! به همين خاطر من خيلي مشتاقم كه رساله آيت الله جناتي رو پيدا كنم. اگر كسي سايتي پيدا كرد كه رساله رو مي فروشه، لطفا اينجا اعلام كنه!
با تشكر فراوان
:10:
خودتون ببينيد:
sadegh.irani
09-28-2009, 03:46 AM
با سلام به همه
من رساله را حدود 2 ماه پیش اسکن کردم برای خودم بعد ی ایمیل زدم به سایت ایشون تا بپرسم اگه تکثیرش کنم از نظر شرعی مشکل داره یا نه ولی از جواب خبری نشد تا اینکه این ایمیل آخر اومد که می خوان رساله را در سایت قرار بدن. با توجه به این موضوع من نتیجه گرفتم که تکثیرش به اینصورت نباید مشکلی داشته باشه ورساله رو آپ کردم اینجا.
موفق باشید
صادق
amin313f
10-21-2009, 01:29 PM
دوستان عزیز شما می توانید رساله ی توضیح المسائل ایشان را از طریق سایت و با کارت های اعتباری (پرداخت الکترونیک) تهیه نمایید: !!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!! در ضمن از این آدرس هم ظاهراً در تهران می توانید تهیه کنید: ميدان انقلاب_كوچه 12 فروردين _كوچه نوروز_~20undefined22~ اول_انتشارات ايده نو منبع: !!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!! این رو هم ببینید جالبه: !!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!! موفق باشید. یا علی
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.