PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در ورود به كنترل پانل مودم Tp Link



eblis_boy1386
04-09-2009, 23:33
سلام من ميخوام وارد مودم بشم
192.168.1.1
ميزنم ولي هيچي نمايش داده نميشه

ميره تو گوگل سرچ ميكنه دوستان تنظيماتي داره من بلد نيستم بگيد

سي دي ش هم گم شده ولي دانلودش كردم .. و كلا هيچي دفترچه هم ندارم

fujin
05-09-2009, 00:32
شما رنج آی پی PC رو بردید به رنج آی پی مودم .. مثلا 192.168.1.2

eblis_boy1386
05-09-2009, 00:43
شما رنج آی پی PC رو بردید به رنج آی پی مودم .. مثلا 192.168.1.2

دقيق همرو ميشه بگيد

192.168.1.2 Ip

subnet mask : 255. 255 .255.0

default : 192.168.1.2

تا اين جا درست

اون دوتا رو خالي ميزارم

ولي نمياد
بازم

hellbrain666
05-09-2009, 01:11
به
default : 192.168.1.1
تغییرش بده

parsa205
05-09-2009, 10:55
مودم رو ریست کن...

Cleeev
05-09-2009, 11:05
اولاً که تاپیک داره عزیز برادر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوماً شما مودم رو خاموش کن و سیم تلفن رو از مودم جدا کن... بعد در حالی که مودمت از سیم تلفن قطعه روشنش کن، امتحان کن به احتمال 95 درصد صفحه تنظیمات مودمت میاد... اگرم نیومد، در حالی که مودم روشنه، دکمه reset پشتش رو فقط یه فشار کوچولو بده (نگه ندار) (سیم تلفنم همچنان قطع باشه)...

بعد که صفحه تنظیمات مودمت اومد برو و دنبال Lan IP بگرد و وقتی پیداش کردی از 192.168.1.1 که الان هست تغییرش بده به یه چیزی توی همین محدوده ولی متفاوت (مثلا 193.168.2.3)... بعدشم save یا هر چیز دیگه ای که نوشته رو بزن تا تنظیماتت ذخیره بشن... مودم رو خاموش کن و سیم تلفن رو دوباره بهش وصل کن و روشنش کن... از این پس برای دسترسی به تنظیمات مودمت باید از آدرس جدیدی که گذاشتی (مثلا همون 193.168.2.3 که من گفتم) استفاده کنی... این هیچ ارتباطیم به کانکشنات نداره و اونا همچنان از همون محدوده قبلیه استفاده میکنن...

بازم مشکلی بود بگو... :46::11::8:

hashem_wolf
05-09-2009, 13:27
سیم dsl رو جدا کنید

getway , dns هم ست کنید رو ای پی دیفالت

eblis_boy1386
05-09-2009, 17:01
سیم dsl رو جدا کنید

getway , dns هم ست کنید رو ای پی دیفالت

دقيق ip هارو ميگيد

ardalan_zapata
05-09-2009, 17:49
دقيق همرو ميشه بگيد

192.168.1.2 Ip

subnet mask : 255. 255 .255.0

default : 192.168.1.2

تا اين جا درست

اون دوتا رو خالي ميزارم

ولي نمياد
بازم


سلام این درسته ولی گت وی دیگه ندید !!!

192.168.1.2 Ip

subnet mask : 255. 255 .255.0

همین