PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال درباره ی کدک ها



M.K_Soft
28-08-2009, 12:21
سلام.
چند تا فیلم دارم که هنگام پخش با JetAudio 7، جلوی تصویر برفک های سفید دیده میشه. ولی وقتی با مدیا پلیر اجرا میکنم، چنین مشکلی ندارن. خودم فکر میکنم مشکل از کدک ها باشه.
ممنون میشم کمکم کنید.

ms368
28-08-2009, 12:50
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

senatore20042003
28-08-2009, 13:03
سلام.
چند تا فیلم دارم که هنگام پخش با JetAudio 7، جلوی تصویر برفک های سفید دیده میشه. ولی وقتی با مدیا پلیر اجرا میکنم، چنین مشکلی ندارن. خودم فکر میکنم مشکل از کدک ها باشه.
ممنون میشم کمکم کنید.

دوست عزیز از این لینک آخرین کدک ها رو دانلود کن.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

M.K_Soft
28-08-2009, 14:20
مرسی عزیز. دانلود میکنم ولی میخواستم ببینم تا به حال کسی به چنین مشکلی خورده یا نه و یا اصلا این مشکل به کدک مربوطه یا چیز دیگه ای؟ در ضمن کدک خاصی در این باره مد نظرتون هست؟

senatore20042003
29-08-2009, 00:52
مرسی عزیز. دانلود میکنم ولی میخواستم ببینم تا به حال کسی به چنین مشکلی خورده یا نه و یا اصلا این مشکل به کدک مربوطه یا چیز دیگه ای؟ در ضمن کدک خاصی در این باره مد نظرتون هست؟

دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل شما با نصب کدک ها حل میشه و همچنین به نظرمن اگه شما برای دیدن فیلم هاتون از km player استفاده کنی خیلی بهتر هست چون به نظر من کاملترین برنامه برای دیدن فیلم هست.

M.K_Soft
29-08-2009, 10:50
ممنونم دوست عزیز. با نصب همون کدک پک مشکلم حل شد. حالا با Jetaudio هم مشکلی ندارم. KM رو شنیدم که در ویندوز 7 خوب کار نمیکنه؟ اگه نسخه ی خوبی ازش دارید لینکشو بزاری ممنون میشم.