PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه حل برای کابل کشی



sadeghpa80
26-08-2009, 13:57
دوستان ما در محیط کارخانه احتیاج داریم تا 4 تا کامپیوتر رو که در فاصله تقریبا 900 متری از هم هستند رو به هم شبکه کنیم چه راه حلی پیشنهاد می کنید تا افت سرعت نداشته باشیم .
توضیح فقط از طریق کابل باید انجام شود . یعنی وایرلس و ... بکار نمیاد . فقط کابل .
از چه نوع کابلی استفاده کنم ؟؟؟
از چه نوع سوئیچی ؟؟؟
و ...
لازم به ذکر است که 400 متر از این مسیر در مسیر خاکی و رفت و آمد کامیون ها می باشد که برای این موضوع ما یک کانال کندیم و باقی مسیر از داخل سوله خط تولید رو میشود .

jahanifara
26-08-2009, 14:18
دوستان ما در محیط کارخانه احتیاج داریم تا 4 تا کامپیوتر رو که در فاصله تقریبا 900 متری از هم هستند رو به هم شبکه کنیم چه راه حلی پیشنهاد می کنید تا افت سرعت نداشته باشیم .
توضیح فقط از طریق کابل باید انجام شود . یعنی وایرلس و ... بکار نمیاد . فقط کابل .
از چه نوع کابلی استفاده کنم ؟؟؟
از چه نوع سوئیچی ؟؟؟
و ...
لازم به ذکر است که 400 متر از این مسیر در مسیر خاکی و رفت و آمد کامیون ها می باشد که برای این موضوع ما یک کانال کندیم و باقی مسیر از داخل سوله خط تولید رو میشود .
فکر کنم بهترین نوع کابل بزای مسیرهای طولانی کابل CAT 7 باشه که از نظر قیمت از بقیه گرون تره

sadeghpa80
26-08-2009, 15:11
فکر کنم بهترین نوع کابل بزای مسیرهای طولانی کابل CAT 7 باشه که از نظر قیمت از بقیه گرون تره

ممنون . حدود قیمتش رو میدونی متری چنده ؟؟؟
بعد بردش چقدره ؟؟؟ یعنی ماکسیمم متری که جواب میده چقدره ؟؟؟

mehdi_08
26-08-2009, 20:01
دوستان ما در محیط کارخانه احتیاج داریم تا 4 تا کامپیوتر رو که در فاصله تقریبا 900 متری از هم هستند رو به هم شبکه کنیم چه راه حلی پیشنهاد می کنید تا افت سرعت نداشته باشیم .
توضیح فقط از طریق کابل باید انجام شود . یعنی وایرلس و ... بکار نمیاد . فقط کابل .
از چه نوع کابلی استفاده کنم ؟؟؟
از چه نوع سوئیچی ؟؟؟
و ...
لازم به ذکر است که 400 متر از این مسیر در مسیر خاکی و رفت و آمد کامیون ها می باشد که برای این موضوع ما یک کانال کندیم و باقی مسیر از داخل سوله خط تولید رو میشود .
فکر کنم تا 900 متر کابل جواب بده
اگر هم بخواین انجام بدین با افت سرعت مواجه می شین
بهتره که از فیبر نوری استفاده کنید ولی مشکل هزینه داره که ممکنه تا 10 برابرقیمت کابلی در بیاید

ولی شاید بشه با کابل کت 7 بشه یه کاریش کرد قیمت به بسته هزار متریش حدود 1.700.000.000 دربیاد البته با بر قیمتی که از تو نت در اوردم
اکلا شاید یه 2 تومنی درباید به تجهیزات و......
بهترین کارت استفاده از وایرلسه قیمت هر کدام از آنتناش 250 تا 400 تومنه شایدم ارزون تر باشه که در این صورت وایرلس به صرفه تره

jahanifara
26-08-2009, 21:56
فکر کنم تا 900 متر کابل جواب بده
اگر هم بخواین انجام بدین با افت سرعت مواجه می شین
بهتره که از فیبر نوری استفاده کنید ولی مشکل هزینه داره که ممکنه تا 10 برابرقیمت کابلی در بیاید

ولی شاید بشه با کابل کت 7 بشه یه کاریش کرد قیمت به بسته هزار متریش حدود 1.700.000.000 دربیاد البته با بر قیمتی که از تو نت در اوردم
اکلا شاید یه 2 تومنی درباید به تجهیزات و......
بهترین کارت استفاده از وایرلسه قیمت هر کدام از آنتناش 250 تا 400 تومنه شایدم ارزون تر باشه که در این صورت وایرلس به صرفه تره


اگر در کارخونه تون از موتورهای برقی بزرگ که دارای ترانس هستند استفاده میکنید به هیچ وجه دنبال وایرلس نرو چون اون موتورها نویز خیلی زیادی ایجاد میکنند که اصلا وایرلس رو غیرقابل استفاده میکنند

mehdi_08
26-08-2009, 22:08
اگر در کارخونه تون از موتورهای برقی بزرگ که دارای ترانس هستند استفاده میکنید به هیچ وجه دنبال وایرلس نرو چون اون موتورها نویز خیلی زیادی ایجاد میکنند که اصلا وایرلس رو غیرقابل استفاده میکنند
اینو دیگه صاحاب تاپیک باید بیاد توضیح بده ببینیم محیط کار خونش چه جوریه

choory
26-08-2009, 22:30
فکر کنم تا 900 متر کابل جواب بده
اگر هم بخواین انجام بدین با افت سرعت مواجه می شین
بهتره که از فیبر نوری استفاده کنید ولی مشکل هزینه داره که ممکنه تا 10 برابرقیمت کابلی در بیاید

ولی شاید بشه با کابل کت 7 بشه یه کاریش کرد قیمت به بسته هزار متریش حدود 1.700.000.000 دربیاد البته با بر قیمتی که از تو نت در اوردم
اکلا شاید یه 2 تومنی درباید به تجهیزات و......
بهترین کارت استفاده از وایرلسه قیمت هر کدام از آنتناش 250 تا 400 تومنه شایدم ارزون تر باشه که در این صورت وایرلس به صرفه تره


دوست عزیر این مبلغی که دادی واحدش چی هست؟:18:
اگر ریال هم باشه با عقل جور در نمیاد.:13:
یکم صفرهاش زیاد نیست؟

mehdi_08
26-08-2009, 23:37
دوست عزیر این مبلغی که دادی واحدش چی هست؟:18:
اگر ریال هم باشه با عقل جور در نمیاد.:13:
یکم صفرهاش زیاد نیست؟
شرمنده صفر زیاد زدم 1.700.000 تومان

sadeghpa80
29-08-2009, 12:36
ممنون دوستان .
من گفته بودم از وایرلس نمیشه استفاده کرد . فقط کابل .
البته در حال حاضر از کابل کت 6 و تعداد 3 عدد سوئیچ که بعنوان ریپیتر هست داریم استفاده می کنیم ولی سرعت به طور وحشتناکی کمه یعنی سرور رو می تونه ببینه ولی نمی تونه فایل های شیر شده رو باز کنه به خاطر سرعت بسیار بسیار پایین .
تو ping هم سه تا درمیون یا 4،5 تا درمیون Replay میده .
حالا یه سوال اگه از کابل های SFTP CAT6e که شیلد داره و مخصوص فضای بازه استفاده کنم بهتر میشه ؟؟؟
آیا استفاده از سوییچ بعنوان ریپیتر میتونه کمکم کنه ؟؟؟

mehdi_08
29-08-2009, 13:05
ممنون دوستان .
من گفته بودم از وایرلس نمیشه استفاده کرد . فقط کابل .
البته در حال حاضر از کابل کت 6 و تعداد 3 عدد سوئیچ که بعنوان ریپیتر هست داریم استفاده می کنیم ولی سرعت به طور وحشتناکی کمه یعنی سرور رو می تونه ببینه ولی نمی تونه فایل های شیر شده رو باز کنه به خاطر سرعت بسیار بسیار پایین .
تو ping هم سه تا درمیون یا 4،5 تا درمیون Replay میده .
حالا یه سوال اگه از کابل های SFTP CAT6e که شیلد داره و مخصوص فضای بازه استفاده کنم بهتر میشه ؟؟؟
آیا استفاده از سوییچ بعنوان ریپیتر میتونه کمکم کنه ؟؟؟
یعنی همین طوری رفتی 900 متر کابل خریدی حالا هم می گی نمی شه دیدی که همه نطرمون رو cat7 بود
فکر کنم بخاطر هزینه این کارو کردین اما ها هزینه ی بیشتری به شما تحمیل می شه

vioman
30-08-2009, 02:25
دوست عزیز

شما برای اتصال از طریق وایر باید حداقل 7 ریپیتر رو بکار بگیرید( استاندارد 9 ریپیتر، برای هر 100 متر 1 عدد)

در این حالت CAT5E هم برای شما پاسخ گو خواهد بود.

بهترین روش هایی که به ذهن من میرسه اینهاست...

1-استفاده از فایبر
2-استفاده از سیستم وایرلس ، دور از سرور
به این روش که شما آنتن ، اکسس پوینت یا کلا سیستم فرستنده گیرنده رو به بیرون از محل مورد نظر منتقل کنید (مثلا سقف) و ارتباط بین سیستم وایرلس و سرور رو از طریق وایر برقرار کنید:20:

:11: