PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك در شاهزاده فارسي قديمي



Babak_King
28-02-2006, 12:59
سلام من تو شاهزاده قديمي مرحله چهار گير كردم كمك كنين اينا عكس اونجاييه كه گير كردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Babak_King
28-02-2006, 13:52
بابا يكي كمك كنه

Babak_King
28-02-2006, 18:59
كسي نيست بياد كمك كنه تو اون تصوير اولي بايد بپرم ولي بابا خيلي بلنده چه جوري؟

Mirage
04-03-2006, 23:17
سلام من تو شاهزاده قديمي مرحله چهار گير كردم كمك كنين اينا عكس اونجاييه كه گير كردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قدیما هم 1 رو بازی کردم هم 2 رو ولی این صحنه ها رو ندیدم

البته 2ش رو تو مرحله 11 گیر کردم

Alipacino
05-03-2006, 08:42
آقا بابک لینکی از این بازی داری؟
می دونی چند وقت دنبالشم؟

M E H D I
05-03-2006, 11:27
من قدیما هم 1 رو بازی کردم هم 2 رو ولی این صحنه ها رو ندیدم

البته 2ش رو تو مرحله 11 گیر کردم

:blink: سلام

اين بازي مال كنسول سگا هست :blink: شما اين رو با شاهزاده ايراني كه ساخت شركت يوبي سافته اشتباه نگرفتين؟


آقا بابک لینکی از این بازی داری؟
می دونی چند وقت دنبالشم؟

از اينجا مي تونين داونلود كنين(غير مستقيم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بايد يك شبيه ساز كنسول سگا هم استفاده كنين تا باز بشه.

Mirage
07-03-2006, 23:29
marge_moosh نمی دونم اون موقع که من بازی کردم، یوبی سافتی نبود.

من که با کامپیوتر بازی می کردم، شبیه ساز سگا نمی خواست.

M E H D I
08-03-2006, 00:04
سلام

فهميدم. احتمالا شما Prince of Persia 4D رو بازي كردين كه تحت داس هست.

arthuhzard
13-03-2006, 00:37
اقا بابک.این بازی خیلی قدیمیه ولی در مورد اون عکس اول باید بگم که اگه یادم مونده باشه.تو صحنه قبلی(ها) باید بری رو اهرم و زود بیای بپری.
صحنه دوم هم آشناست ولی به نظرم من هم نتونستم اون مرحله رو برم و مجبور شدم که از کد استفاده کنم.