PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی فوری میخوام کانکت میشم منتها هیچ صفحه ای رو نمیتونم باز کنم!!



reza,n
21-08-2009, 09:39
با سلام:
دوستان من اینترنت 128 دارم که حدود 6 ماه دارم ازش استفاده میکنم.تا حاا مشکلی با کانکت شدن و این حرفها نداشتم منتها حدود دو روزه که مشکل پیدا کردم و اون هم بدین ترتیبه که کانکت میشم منتها هیچ صفحه ای رو نمیتونم باز کنم!!!!! با مرورگرهای اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس و اپرا هم چک کردم ولی متاسفانه هیچ صفحه ای باز نمیشه. ضمنا" با تماس گرفتم و مشکل از اونها نیست و کاملا" کانکت هستم به طوری که وقتی Ping میکنم کاملا" Reply میده و هیچگونه اروری از بابت اتصال نوت بوک به اینترنت وجود نداره!!! یکی از دوستان گفت احتمالا" چون از آنتی ویروس Node32 کرک شده استفاده میکنم سرورش شناسایی کرده و پورتها رو مسدود کرده اونو هم آنیستال کردم ولی باز هم مشکل همونه !!!!!!!!!!!!! ضمنا" برای مرورگرها ------ تعریف نکردم و مشکل از ------ نیست حالا واقعا" موندم اشکال از چیه و چه موارد دیگه ای ممکنه علت این قضیه باشه؟؟؟؟؟؟ اگه پورتهام بسته شدن چطور میتونم اونها رو بازشون کنم؟؟؟؟
اینو هم بگم که با دیال آپ هم چک کردم و متاسفانه با اونهم همین مشکل رو دارم.
حالا میخواستم دوستان راهنمایی کنن و نظر بدن که مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟ چه جوری میتونم تمام تنظیمات کانکشن (اینترنت) رو به حالت دیفالت دربیارم و یا پورتها رو اگه بسته هستند باز کنم و ...
با سپاس فراوان
رضا

DrXoX
21-08-2009, 13:41
1-SystemRestore
2-اسکن سیستم با آنتی اسپایور==>پیشنهاد SpywareDoctor
3-اگر دو راه قبلی جواب نداد تعویض ویندوز

parsa205
21-08-2009, 13:44
احتمال زیاد میدم گزینه پ ر و ک س ی تو کانکشن ستینگ تیک خورده....

reza,n
21-08-2009, 16:02
1-SystemRestore
2-اسکن سیستم با آنتی اسپایور==>پیشنهاد SpywareDoctor
3-اگر دو راه قبلی جواب نداد تعویض ویندوز

دوست من نشد که نشد!!!!!!!!! متاسفانه با تعویض ویندوز هم مشکل دارم اینجا رو ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

reza,n
21-08-2009, 16:03
احتمال زیاد میدم گزینه پ ر و ک س ی تو کانکشن ستینگ تیک خورده....
نه دوست عزیزم به اون قضیه مربوط نیست چک کردم.
بهرحال ممنون

SA3EDLORD
21-08-2009, 16:47
فکر کنم باید بری روی استارت بعد کلیک راست کن و روی گزینه ی peroperties کلیک کنی بعد یه پنجره باز میشهبعد روی یگ گزینه که نوشته customise میزنی بعد یه پنجره ی دیگه باز میشه.پایینش دو تا تیک داره که یکیش تیک اینترنت هست و مربوط به مروگرهاست.میری مروگری که باهاش کار میکنی رو انتخاب میکنی بعد ok میکنی.من همین راه حل رو میدونستم چون من هم همین مشکل رو داشتم که اینکار رو کردم درست شد.دیگه نمیدونم.

saman3230
21-08-2009, 16:51
به احتمال فراوان دوست من DNS ویندوز شما با مشکل مواجه شدن که شما هیچ پیچیو نمی تونی باز کنی


بهترین راه تست اینکه که شما لپ تاپتو ببری کافی نت و اونجا با شبکه وارد نت شی ببینی بازم مشکل باقی هست اگر بازم مشکل داشتی راهی بجز تعویض ویندوز نداری، نهایتا می تونی فعلا از DVD ریکاوریت استفاده نکی و یه ویندوز عادی نصب کنی ببننی مسکلت حل میشه یا نه

اگر حل نشد بدون ایراد از مرکزی مخابراتی که شما از سرویس گرفتی

DrXoX
21-08-2009, 18:26
فکر کنم باید بری روی استارت بعد کلیک راست کن و روی گزینه ی peroperties کلیک کنی بعد یه پنجره باز میشهبعد روی یگ گزینه که نوشته customise میزنی بعد یه پنجره ی دیگه باز میشه.پایینش دو تا تیک داره که یکیش تیک اینترنت هست و مربوط به مروگرهاست.میری مروگری که باهاش کار میکنی رو انتخاب میکنی بعد ok میکنی.من همین راه حل رو میدونستم چون من هم همین مشکل رو داشتم که اینکار رو کردم درست شد.دیگه نمیدونم.

سلام

این که شما گفتی برای نمایش آیکون مرورگر در منوی Start هستش و ارتباطی به سوال این دوستمون نداره

SA3EDLORD
21-08-2009, 20:11
سلام

این که شما گفتی برای نمایش آیکون مرورگر در منوی Start هستش و ارتباطی به سوال این دوستمون نداره
عزیز من که میگم من اون همین مشکل رو داشتم با این کار درست شد.اره تو همون جایی که من گفتم یه قسمتش برای بزرگ کو چیک کردن ایکون ها رو دسکتاپ هست.:27:

DrXoX
21-08-2009, 23:27
عزیز من که میگم من اون همین مشکل رو داشتم با این کار درست شد.اره تو همون جایی که من گفتم یه قسمتش برای بزرگ کو چیک کردن ایکون ها رو دسکتاپ هست.:27:


نیازی به توضیح نیست.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza,n
22-08-2009, 09:33
دوستان ممکنه دلیلش وجود ویروس باشه.آخه ظاهرا" سیستمم دچار ویروسی به نام LMS.exe شده.!!!