View Full Version : سفيد شدن نوار تسكبار
shadi johariyan
07-29-2009, 01:51 PM
سلام
مشكل من اينه كه وقتي ويندوز عوض ميكنم نوار تك بار بعد از يكي دو روز سفيد ميشه و ديگه ويندوز درست كار نميكنه حتما بايد ريست بشه ، گفتم شايد ايراد از cd ويندوزم باشه اما با اينكه اونم عوض كردم هيچ فرقي نكرده .
اينم بگم كه كامپوترم داخل شبكه است شايد ويروس باشه اما آنتي ويروسا چيزي پيدا نميكنن.
لطفا راهنمايي كنيد
در ضمن ويندوز من xp و سرويس پك 2 .
mehdi1368
07-29-2009, 02:26 PM
سلام
مشكل من اينه كه وقتي ويندوز عوض ميكنم نوار تك بار بعد از يكي دو روز سفيد ميشه و ديگه ويندوز درست كار نميكنه حتما بايد ريست بشه ، گفتم شايد ايراد از cd ويندوزم باشه اما با اينكه اونم عوض كردم هيچ فرقي نكرده .
اينم بگم كه كامپوترم داخل شبكه است شايد ويروس باشه اما آنتي ويروسا چيزي پيدا نميكنن.
لطفا راهنمايي كنيد
دوست عزیز این سوال چه ربطی به اینجا داره!!! لطفا مقررات رو رعایت کنید.
جای سوال شما اینجا است.
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
.:HAMED:.
08-31-2009, 12:45 PM
سلام
لطفا راهنمايي كنيد
هرچند که ربطی نداره ولی باید بگیم که ویندوز شما احتمالا کرم داره
بهتره کلا اف دیسک کنین و مراحل نصب ویندور رو طی کنی و حواستو جمع کنی که دیگه کرمی نشه
(آنتیی ویروس نصب نکن. چون همینا هم سیستمو خراب میکنن تا بهشون نیاز پیدا کنی . این شگرد شرکتهاشونه تا فروش آنتی ویروس ها بالا بره)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.