PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد شبکه بین دو لپ تاپ(کمک فوری فوری)



camry
22-07-2009, 13:33
سلام
من دو تا لپ ناپ دارم که می خوام اینا رو بهم شبکه کنم و بتونم با اونا بازی رو آنلاین بازی کنم با توجه به اینکه خود لپ تاپ ها بلوتوس و ... دارن
لازم به ذکر است که من قبلا یک نفر رو اوردم تا کامپیوترمو با لپ تابم شبکه کنه(برای آنلاین و با هم بازی کردن و در حقیقت تحت شبکه بازی کردن) اون فرد نه کابلی آورد و نه کابلی و نه هیچ سیمی وصل کرد و به طور کلی اصلا هیچ کار سخت افزاری انجام ندا و فقط از طریق یک سری کار های نرم افزاری کامپیوترمو با لپ تابم شبکه کرد حالا مشکلم اینجاست که میخوام همین لپ تاپ رو با یک لپ تاپ دیگه شبکه کنم با توجه به اینکه یکی از اونها همون طور که گفتم تحت شبکه است اما اون یکی نه
آیا نیاز به کابل و سیمی هست یا نه باید کار های دیگه ای انجام بدم
ممنون میشم کمکم کنید

با تشکر:40::40::11:

ravi22
22-07-2009, 13:49
سلام.
بستگي به اين داره كه شما ميخواين p2p كار كنين شبكه رو يا اينكه سه تا رو به هم وصل كنين.

vioman
22-07-2009, 14:17
سلام
من دو تا لپ ناپ دارم که می خوام اینا رو بهم شبکه کنم و بتونم با اونا بازی رو آنلاین بازی کنم با توجه به اینکه خود لپ تاپ ها بلوتوس و ... دارن
لازم به ذکر است که من قبلا یک نفر رو اوردم تا کامپیوترمو با لپ تابم شبکه کنه(برای آنلاین و با هم بازی کردن و در حقیقت تحت شبکه بازی کردن) اون فرد نه کابلی آورد و نه کابلی و نه هیچ سیمی وصل کرد و به طور کلی اصلا هیچ کار سخت افزاری انجام ندا و فقط از طریق یک سری کار های نرم افزاری کامپیوترمو با لپ تابم شبکه کرد حالا مشکلم اینجاست که میخوام همین لپ تاپ رو با یک لپ تاپ دیگه شبکه کنم با توجه به اینکه یکی از اونها همون طور که گفتم تحت شبکه است اما اون یکی نه
آیا نیاز به کابل و سیمی هست یا نه باید کار های دیگه ای انجام بدم
ممنون میشم کمکم کنید

با تشکر:40::40::11:

دوست عزیز

2 راه برای شما وجود داره
یا اینکه با یک کابل کراس شبکه رو بین 2 سیستم بصورت وایر برقرار کنید و یا اینکه شبکه وایرلس (بدون سیم) رو بین 2 سیستم برقرار کنید.

پورت شبکه در اکثر لپتاپ ها وجود داره ، برای اتصال بیسیم باید از وجود وایرلس در لپتابتون مطمئن بشید:20:

:11:

camry
22-07-2009, 14:21
ببینید من می خوام بدون نیاز به اینترنت این لپ تاپ ها رو به هم شبکه کنم تا بتونم بدون نیاز به اینترنت بازی مورد علاقه ام رو تحت شبکه بازی کنم
یعنی این کارهایی رو گفتین اگر انجام بدم می تونم اون چیزی رو که گفتم انجام بدم؟

camry
22-07-2009, 14:23
چه طوری می تونم بفهمم که لپ تاپم وایرلس داره یا نه؟

camry
22-07-2009, 23:52
کسی کمکم نمی کنه؟
لصفا هر چه سریع تر کمکم کنید یعنی یک راه دقیق و منطقی رو بهم پبشنهاد کنید

با تشکر

Pami
23-07-2009, 01:31
از انجمن لپ تاپ به دادتون رسيديم !!
شما اول اين فايل رو دانلود كن :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

يا اين مقاله رو بخون


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شبكه كردن با كابل خيلي راحت تر و پرسرعت تر هست تا Wireless
با كارت شبكه 100 شما سرعت 100 مگابيت در ثانيه خواهيد داشت ولي با لپ تاپ نهايتا 54 مگابيت در بهترين شرايط ( عدم افت سرعت و نويز )
كابل هم قيمتي نداره ...

camry
23-07-2009, 13:54
با کابل pc to pc نمیشه این کارو کرد؟
یا باید حتما کابل شبکه گرفت؟

Pami
23-07-2009, 15:19
بهترين و ارزان ترين راه خريد كابل كراس هست ( معروف به كابل شبكه - LAN )

4ve30n4
23-07-2009, 16:06
سلامم.. آقایان عزیزدل پست اولی را نظاره کنن.. درخواستشون این که از راه بلوتوث شبکه ایجاد شه.. سرعت پایین و بالاش مد نظر نیستش.. در وهله ی بعدی از راه وایرلس مدنظره.. هنوز هیچکی نیومده جواب ایندوتا سوال را بده و همه راه جایگزینش پیشنهاد میکنن..
از راه کابل شبکه را که همه بلدن برادران..>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راه بلوتوث و وایرلس را یکی که بلده یه آموزش کامل در همینجا بگذاره ملت همیشه در صحنه دعاگو میشون..

camry
23-07-2009, 21:47
سلام
پس با این وجود فقط دو راه برای این کار هست
یا از طریق کابل کراس(شبکه) که بردران توضیح دادن
دومین راه هم از طریق وایرلس هست البته در صورتی که وایرلس داشته باشن (اما من خودم فعلا به آموزش این کار نیاز ندارم)
ببخشید اگر این مقاله ها طولانی هستند اما شما با خوندن کمی از اونها مطمئنا متوجه میشید که چی نوشته :11:
1. ارتباط دو کامپیوتر نزدیک بهم بدون استفاده از اینترنت و Modem و فقط با استفاده کابل شبکه:

در این وضعیت دو کامپیوتر در مجاورت هم قرار دارند ، مثلاً در یک شرکت یا منزل می خواهیم دو کامپیوتر را بهم متصل کنیم. از اینترنت استفاده نمی شود ، نه از نوع Dial Up و نه از نوع ADSL. تنها چیزی که لازم است کارت شبکه است که امروزه روی اغلب Mother Board ها سوار است. اگر هم از Mother Board های قدیمی تر استفاده می کنید خرید یک کارت شبکه هزینه زیادی ندارد. یک کابل شبکه به اندازه فاصله بین دو کامپیوتر لازم است. توجه کنید کابل شبکه با کابلی که برای اتصال به اینترنت Dial Up استفاده می کنید متفاوت است و سوکت آن کمی پهن تر و بزرگ تر می باشد که به کابل های شبکه در علم شبکه ، Cross می گویند که معنی عبور دادن و عبور کردن می دهد.

مراحل زیر را هر دو کامپیوتر باید انجام دهند زیرا سیستم اتصال شبکه ای یک سیستم اشتراک گذاری یا Sharing می باشد:

وارد My Computer شده و از منوهای سمت چپ My Network Places را کلیک کنید. با تغییر صفحه شاهد منوهای جدیدی در همان قسمت خواهید بود که از میان آن ها Set up a home or small office network را انتخاب کنید. پنجره ای باز می شود. Next بزنید. با تغییر پنجره باز هم Next بزنید. شاهد سه گزینه برای انتخاب خواهید بود. یک کامپیوتر را به عنوان کامپیوتر مادر انتخاب کنید و کامپیوتر دیگر به آن اتصال خواهد یافت. کامپیوتر مادر عبارت نخست را تیک بزند و کامپیوتر دیگر گزینه میانی را تیک بزند. اکنون به مرحله بعد بروید. دو قسمت خواهید دید. لازم است هر کامپیوتر برای خود نامی جداگانه انتخاب کند که معمولا افراد نام خود را می نویسند. در هر دو قسمت نام مورد نظر خود را تایپ کنید و به مرحله بعدی بروید. از شما یک نام برای WorkGroup می خواهد که هر دو کامپیوتر این قسمت را بدون تغییر ترک کنند و به مرحله بعدی بروند. در قسمت بعدی از شما سوال می شود که آیا دستگاه Printer نیز به اشتراک گذاشته شود یا خیر که اگر این دستگاه را دارید تیک اول را انتخاب کنید و اگر چنین دستگاهی ندارید تیک دوم را انتخاب کرده و به مرحله بعدی بروید. پس از Next زدن شاهد یک تصویر متحرک نمادین خواهید بود که نشانگر در حال متصل شدن می باشد. اندکی صبر کنید و اگر سوال چهار گزینه ای مشاهده نمودید عبارت چهارم یعنی Just Finish the Wizard را انتخاب کنید. سپس دکمه Finish را بزنید. لازم است همانطور که از شما در خواست شده است هر دو کامپیوتر Restart کنند.

اکنون با بالا آمدن ویندوز باید برای مرکز اشتراک گذاری ای که ساختیم یک کامپیوتر را کامپیوتر اصلی (دروازه) و کامپیوتر دیگر را به عنوان کامپیوتر فرعی معرفی کنیم. در اینجا کامپیوتر مادر را کامپیوتر اصلی (دروازه) انتخاب و دیگری را به عنوان کامپیوتر فرعی معرفی می کنیم. برای این کار باید مراحل زیر را برای هر دو کامپیوتر انجام دهیم:

از طریق Control Panel وارد Network Connections شوید. اگر کارت شبکه شما به ویندوز شناسانده شده باشد باید شاهد یک Local Area Connection باشید و در غیر این صورت باید CD مربوط به Mother Board را قرار داده و همه چیپ ها و Driver ها را نصب کنید. هر دو کامپیوتر بر روی Local Area Connection راست کلیک کنند و عبارت Enable را بزنند و اگر چنین عبارتی نمی بینند معلوم است که از قبل Enable بوده است. مجدداً راست کلیک کرده و این بار Properties را انتخاب کنید. پنجره ای باز می شود که باید از میان آیتم های موجود Internet Protocol یا همان (TCP/IP) را انتخاب کنید و سپس دکمه Properties را بزنید. یک پنجره باز می شود که باید تیک Use the following IP address را انتخاب کنید تا کادرها فعال شوند. سه قسمت بالایی پنجره فعال خواهد شد. این قسمت برای کامپیوتر مادر متفاوت با کامپیوتر فرعی تنظیم می شود. ابتدا کامپیوتر مادر طبق زیر عمل کند: در قسمت IP Address اعداد را بدین شکل وارد کنید: i192.168.1.1و در قسمت Subnet Mask اعداد را همانطور که هست یعنی به صورت i255.255.255.0باقی بگذارید. در قسمت Default Gateway یا همان دروازه اعداد را طبق قسمت IP Address وارد کنید یعنی: i192.168.1.1. پنجره را با OK ببندید. اما کامپیوتر فرعی باید اعداد را بدین شکل وارد کند:

در قسمت اول i192.168.1.2 و در قسمت میانی تغییری اعمال نکند و در قسمت سوم i192.168.1.1 را وارد نماید. با OK پنجره را ببندید. اکنون دو کامپیوتر به مرکز اشتراک گذاری معرفی شده اند. یکی به عنوان کامپیوتر اصلی یا دروازه و دیگری به عنوان کامپیوتر فرعی. اکنون لازم است در این مرکز اشتراک گذاری تعیین کنیم هر کامپیوتر مایل است چه بخشی از خود را به اشتراک بگذارد.. مثلا کامپیوتر مادر مایل است درایو D خود را به اشتراک بگذارد. کافیست به My Computer رود و بر روی درایو D راست کلیک کند. عبارت Sharing and Security را انتخاب کرده تا پنجره ای باز شود. عبارت ...If you Understand را کلیک کنید و در میان صفحه تیک عبارت Share this folder on the network را بزنید و پنجره را با Apply و OK ببندید. اکنون درایو D کامپیوتر مادر به اشتراک گذاشته شده است. لزومی ندارد کل یک درایو را به اشتراک بگذارید. شما می توانید فقط یک پوشه را نیز به اشتراک بگذارید. مشابه همین کار را باید کامپیوتر فرعی نیز انجام دهد. یعنی درایو یا پوشه ای خاص را طبق همان شیوه اشتراک گذاری کند. اکنون نیاز است یکبار هر دو کامپیوتر به طور همزمان Restart کنند تا تغییرات اعمال شده Set شوند.

با بالا آمدن ویندوز هر دو کامپیوتر به اشتراک گذاشته شده اند و از طریق مکان هایی که اشتراک گذاری شده اند می توانند بهم دسترسی یابند. مثلاً کامپیوتر فرعی می تواند به درایو D کامپیوتر مادر وارد شود و فایلی را بردارد و یا فایلی را در آن مکان قرار دهد. سوال اینجاست که چگونه؟! بسیار ساده کافیست وارد My Computer شده و از طریق منوهای سمت چپ مانند گذشته وارد My Network Places شود. اکنون از همان منوها گزینه View Workgroup Computers را انتخاب کند. صفحه تغییر می کند و باید شاهد نامی که کامپیوتر مقابل برای خود انتخاب کرده بود باشد. اگر آن را ندید Refresh کند یا احیاناً یکبار دیگر Restart کنند. وارد آن نام شده و دیگر همه قسمت های به اشتراک گذاشته شده از کامپیوتر مقابل قابل مشاهده است.

سرعت انتقال اطلاعات در این روش خوب است اما انتقال همزمان حجم بالایی از اطلاعات کمی زمان بر خواهد بود.

توجه کنید این روش برای فقط دو کامپیوتر عملی است و برای تعداد کامپیوتر بیشتر نیاز به دستگاه Hub دارید که کامپیوتر مادر بتواند خروجی های بیشتری از خود به سایر سیستم ها بدهد.

2. خوب شما به یه کابل cross احتیاج دارید cat 5 بگیرید بهتره البته کابلهای بهتر هم هستند ولی گرونه نمی صرفه
بعد که با کابل به هم وصل کردید باید توی کارت شبکه ها ip های توی یه رنج ست کنید
مثلا یکی 192.168.100.1 و یکی 192.168.100.2
برای اینکه ارتباط برقرار بشه باید firewall خاموش باشه یا اگه antivirus تون فایروال داره باید غیر فعالش کنید موقتا

خوب بعد از اینکار با وارد کردنip یک کامپیوتر و زدن اسم درایو ها با علامت $ به هارد کامپیوتر دسترسی دارید

خوب آیا این دو تا راه با هم فرق می کنن یا این که دو تاشون یک راه رو می رن
در ضمن آیا با انجام دادن این کار ها کارم راه میوفته؟

با تشکر فراوان :40::40::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11:

s4lish
24-07-2009, 00:42
خوب سوال اصلی اینجاست که چطور می شه با وایرلس شبکه کرد؟؟؟
من خودم یه بار 2 تا لپ تاپ رو با وایرلس شبکه کردم ولی العان هر کاری می کنم اخطار می ده.
یادم میاد که اون زمون اصلا شماره ip بهش ندادم و یه گزینه بود که اتوماتیک انتخاب می کرد.
خیلی دردسر داشت.به خوبی یادمه. ولی العان هر کاری می کنم جور در نمی یاد.
یکی از لپ تاپ ها deLL VOSTRO 1510 اون یکی هم SONY

4ve30n4
24-07-2009, 12:04
خوب سوال اصلی اینجاست که چطور می شه با وایرلس شبکه کرد؟؟؟
من خودم یه بار 2 تا لپ تاپ رو با وایرلس شبکه کردم ولی العان هر کاری می کنم اخطار می ده.
یادم میاد که اون زمون اصلا شماره ip بهش ندادم و یه گزینه بود که اتوماتیک انتخاب می کرد.
خیلی دردسر داشت.به خوبی یادمه. ولی العان هر کاری می کنم جور در نمی یاد.
یکی از لپ تاپ ها deLL VOSTRO 1510 اون یکی هم SONY
یه بار دو تا لپتاپ را همین کار کردیم.. از راه وایرلس.فکر کنم یکی بعنوان روتر معرفی شده بود.یه نفر را تووو همین فوروم سراغ دارم بلده ولی بمن شاید نگه!! اگه کسی هستش که بره ازش بپرسه توو pm بگه تا بگمش

camry
24-07-2009, 14:52
حالا جواب سوال من چی میشه

4ve30n4
24-07-2009, 16:58
سلامم.. این را گشتم از یجا پیدا کردم.. تست کن خبرش را بیار>>
ایجاد شبکه بی سیم Wireless بین دو لپتاپ

برای یکی از لپ تاپ ها این ترتیبات رو اجرا کنید:
ابتدا تمامی نرم افزار های کاربردی در مورد وایرلس رو از صحنه اجرا حذف کنید.
سپس بر روی icon وایرلس کانکشن کلیک کنید
صفحه جستجو و تنظیمات در پیش رو شماست
گزینه change advande setting رو انتخاب کنید
در نوار دوم که به نام wireless network هست تیک use windows to conf خورده باشه
در قسمت پایین کلید advanced رو بزنید یک پنحره باز می شود شما سومین گزینه یعنی adhoc رو انتخاب کنید
close نموده و حالا add را کلیک کنید پنجره دیگری باز می شود و از شما ssid شبکه را می خواهد این قسمت را هر چه می خواهید بنامید وهیچ گونه تغییرات دیگری اعمال نکنید و ok کرده و بیرون بیاید تنظیمات این لپ تاپ تمام شد فقط باید IP دو لپ تاپ از یک رنج باشد
لپ دوم فقط کافی است که جستجو. نماید در صورت نیافتن شبکه شما خط هفتم همین مطلب رو چک کنید که برای لپ تاپ دوم گزینه اول انتخاب شده باشد

camry
24-07-2009, 19:10
من فعلا می خوام ببینم که چه طوری میتونم از طریق کابل شبکه دو لپ تابم رو به هم شبکه کنم و بتونم بدون نیاز به اینترنت بازی c&c رو تحت شبکه بازی کنم ( توسط این دو لپ تاب)

با تشکر

4ve30n4
24-07-2009, 19:13
تووو پست شما ره 11 که خودت راهش را گفتی.. دیگه پرسیدن داره.. راه شبکه ی وایرلسش بهتره که.. تازه میتوانی اینترنتت را هم بعد از اینکه شبکه را Share کردی ایمنرنتت را هم مبتوانی بهعدش اشتراک بذاری..

s4lish
25-07-2009, 00:25
نه.اینطوری نمی شه. همون لحظه که می خوام وارد کامپیوتر دیگه بشم اخطار می ده.
هر وقت شماره آی پی براش تعیین می کنم یه جور اخطار می ده.

یادم میاد که اصلا شماره آی پی بهش ندادیم و اتوماتیک خودش آی پی تعیین می کرد.حالا من یادم رفته که چطور این کارو می کردم.

camry
25-07-2009, 10:41
آخه من شک داشتم که آیا اون راهیو که در پست 11 نوشتم درسته یا اینکه بهتره کار دیگه ایو انجام بدم
ممنون از همه از اینکه کارمو راه انداختین

با تشکر

4ve30n4
25-07-2009, 10:57
نه.اینطوری نمی شه. همون لحظه که می خوام وارد کامپیوتر دیگه بشم اخطار می ده.
هر وقت شماره آی پی براش تعیین می کنم یه جور اخطار می ده.

یادم میاد که اصلا شماره آی پی بهش ندادیم و اتوماتیک خودش آی پی تعیین می کرد.حالا من یادم رفته که چطور این کارو می کردم.
بذار رووی Obtain IP address automatically
ip ها اگه از یه رنج باشن نباید ایراد میگیرفت