PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در باز شدن بعضی سایتها



abalfazli2
15-07-2009, 14:56
سلام

یک مشکلی دارم که هیچکس تا حالا نتونسته حلش کنه. :41: مشکل اینجاست که بعضی سایت ها برام باز نمیشه.

مثلا سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو که میزنم صفحه سفید میشه و هیچی نمیاد. یا مثلا سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو که میزنم همینطوری میشه. ولی اگر با org بزنم باز میشه:13:

لطفا کمکم کنید.:11:

parsa205
15-07-2009, 15:58
سلام

یک مشکلی دارم که هیچکس تا حالا نتونسته حلش کنه. :41: مشکل اینجاست که بعضی سایت ها برام باز نمیشه.

مثلا سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو که میزنم صفحه سفید میشه و هیچی نمیاد. یا مثلا سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو که میزنم همینطوری میشه. ولی اگر با org بزنم باز میشه:13:

لطفا کمکم کنید.:11:
واسه من که باز شد....

nafe-bandar
15-07-2009, 16:10
واسه من با 2 تا دومین هاش باز شد !
مرورگرتون چیه؟
با مرورگر های دیگه هم امتحان کنین؟

abalfazli2
15-07-2009, 16:10
واسه من که باز شد....

میدونم...

نمیدونم چرا برای من باز نمیشه و مشکل از کجاست؟؟:41:

abalfazli2
15-07-2009, 16:11
واسه من با 2 تا دومین هاش باز شد !
مرورگرتون چیه؟
با مرورگر های دیگه هم امتحان کنین؟

مرورگر من IE هستش. با FIRFOX هم امتحان کردم نشد:41:

nafe-bandar
15-07-2009, 16:14
Opera هم امتحان کنین ضرر نداره!

abalfazli2
15-07-2009, 16:22
Opera هم امتحان کنین ضرر نداره!

با opera هم امتحان کردم الان. بازم نشد:41::19:

abalfazli2
15-07-2009, 16:25
با avant هم امتحان کردم . نشد

farzadshekoohi
15-07-2009, 16:44
دوست عزیز شما با چی بهش کانکت میشه ؟adsl یا dialup این رو هم چک کن . اگه dial up هستی از یک isp دیگه تست کن .

chaparman
16-07-2009, 01:26
برای من هم باز میشه اشکال از ISP شما است .

abalfazli2
16-07-2009, 11:09
سلام
ضمن تشکر از دوستان عزیز

من adsl دارم. این قضیه isp رو هم نمیدونم. اگه مشکل از اینه بگین تا حلش کنم.

یاعلی

sin2x=2sinxcosx
16-07-2009, 11:29
خوب حتما از ISP هست ديگه . وقتي براي همه باز مي کنه براي شما نه پس از ISP تونه . يه احتمال خيلي ضعيف هم اينه که از ويندوز باشه . ولي کاملا بعيده .

abalfazli2
16-07-2009, 12:05
خوب حتما از ISP هست ديگه . وقتي براي همه باز مي کنه براي شما نه پس از ISP تونه . يه احتمال خيلي ضعيف هم اينه که از ويندوز باشه . ولي کاملا بعيده .

سلام
ضمن تشکر

از ویندوز که نیست. بیش از 8 بار ویندوز عوض کردم. هم ویندوز xp و هم vista . در هیجکدوم جواب نداد:41:

این isp چیه. بیشتر توضیح بدین. چطوری از این طریق قابل حله؟؟؟

farzadshekoohi
16-07-2009, 12:31
با سلام خدمت شما دوست عزیز ببین منظور از isp همون جایی هست که ازش اینترنت گرفتی ( سادش میشه این ) حالا شما چند تا راه داری که بیایی از وی/پی /ان یا ف/ی/ل/ت/ر شکن استفاده کنی یا برنامه هایی مثل ultra surf و ..... و یا اینکه بری یک اکانت دایل آپ بخری که باهاش اون پیج رو ببینی ( که این کار آخر زیاد با عقل جور در نمیاد )

hashem_wolf
20-07-2009, 15:34
isp شرکت سرویس دهنده خدمات اینترنتی هست که شما در حال استفاده از اون هستید!

به ترتیب میتونند مشکلات این گونه دلایل زیر رو داشته باشه:

1: نوع مرور گر

2: بلاک شدن ip شما در فایروال وب سایت سرویس دهنده

3: مشکل جدول مسیر یابی و تنظیمات dns در isp

4: بستن وب سایت روی دروازه اصلی سرئیس دهنده


راه کار:

1: تست چند مرور گر
2: عوض کرن ای پی
3: روش های تونلیگ برای اتصال از قبیل :ssh+---+ ipsec
4: تماس با isp