PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آنتن برای وایرلس برای افزایش برد



golabi_65
14-07-2009, 20:55
سلام . میخواستم بدونم که مودم وایرلس با برد زیاد وجود داره که بتونه شبکه های وایرلسی که اینترنت رایگان دارن و فاصله دارن رو پوشش بده و بشه استفاده کرد؟ یا مثلا مودمی که آنتنش رو بشه بالا پشتبوم با ارتفاع نصب کرد تا برد خیلی بیشتری داشته باشه . اصلا عملی هست ؟ یا اینکه میشه که به جای آنتنهای همین مودمای وایرلس آنتن خیلی قویتری تو همون فرکانس و با همون مشخصات گذاشت و تو ارتفاع نصب کرد که برد رو افزایش بده؟

vioman
15-07-2009, 01:19
سلام . میخواستم بدونم که مودم وایرلس با برد زیاد وجود داره که بتونه شبکه های وایرلسی که اینترنت رایگان دارن و فاصله دارن رو پوشش بده و بشه استفاده کرد؟ یا مثلا مودمی که آنتنش رو بشه بالا پشتبوم با ارتفاع نصب کرد تا برد خیلی بیشتری داشته باشه . اصلا عملی هست ؟ یا اینکه میشه که به جای آنتنهای همین مودمای وایرلس آنتن خیلی قویتری تو همون فرکانس و با همون مشخصات گذاشت و تو ارتفاع نصب کرد که برد رو افزایش بده؟

دوست عزیز
شما برد جهتی نیاز دارید یا پوشش محیطی؟

golabi_65
15-07-2009, 03:09
دوست عزیز
شما برد جهتی نیاز دارید یا پوشش محیطی؟

فکر کنم اگه منظورتونو درست فهمیده باشم من بورد جهتی لازم داشته باشم . که دایرکتیوویته ی آنتن به سمتی باشه که میدونم وایرلس رایگان دارن . مثلا فکر کنم فاصله مستقیمم با دانشگاه شریف حدود 3 کیلومتر باشه و یا همین فاصله رو با دانشگاه تهران دارم ( نمیدونم دقیق . شاید بیشتر از اینا باشه )
میخوام بدونم که این کار عملیه؟ آنتنا چقدر برد میدن به مودم؟ چه مودمی باید بگیرم و برد قوی داره از نظر مدار مخابراتیش ؟ ما تو منطقع مخابراتی چمران هستیم adsl که نیست اصلا . منم نیاز شدید به اینترنت دارم . خواهشا اگه راهی هست کمک کنید
اگه مودم و آنتن عملی بشه واقعا عالی میشه ...

golabi_65
15-07-2009, 14:45
هیچ کس نظری نداره ؟ من باید یه کاری کنم . لطفا کمک کنید دوستان...

vioman
16-07-2009, 02:38
دوست عزیز

من فکر نمیکنم شما مشکلتون با یک آنتن قوی حل بشه
مهم اینه که از فرکانس از مرکز مورد نظر تا محل شما برسه
اگر این برد از اونجا تامین بشه میشه با یک آنتن مناسب امواج رو دریافت کرد اما اینکه تصمیم داشته باشید امواج رو از طریق یک آنتن فرستنده ی انعکاسی دریافت کنید یک کمی غیر منطقی و ناشدنیه:46:

farhadgreat
14-10-2009, 10:18
اینکه شما بخواین از اینترنت دانشگاه شریف استفاده کنید ربطی به برد مودم شما نداره
بیشتر به برد فرکانس های ارسالی از اون دانشگاه مرتبط میشه
در ضمن مگه میشه هر کی دورو بره اون دانشگاست بتونه اینترنت رایگان استفاده کنه به همین راحتی؟!

alpha007
14-10-2009, 16:43
دوست عزیز تصمیم شما غیر عملی و نشدنیه
من مهندس برق گرایش مخابرات هستم
در زمینه انتشار امواج با فرکانس مشخص که از طرف فرستنده مورد نظر (که همون اکسسهای دانشگاهی هستن که شما میگید) باید بگم که هر کدوم از اون اکسس ها با توجه به لینکی که بهم میدن و ارتباطشون میدن برد مشخصی دارن .توان ارسال امواج وایرلس به خارج محیطی (منظور فراتر از محیط اطراف اکسس) محدوده چون هر کدوم از اونا رو فرکانس 2.4 تا 5 گیگاهرتز کار میکنن.و این فرکانس توان ارسال فوق العاده بالایی نداره.
موفق و پیروز باشید.

death_man
15-10-2009, 15:05
سلام دوستان
من از یک مودم Linksys- cisco مدل WAG54G2 برای ADSl استفاده میکنم.
میخوام بدونم میشه پوششه Wireless این دستگاه تقویتیت کرد؟
من از فرکانس 2.7 این دستگاه استفاده میکنم.

alpha007
19-10-2009, 18:43
سلام دوستان
من از یک مودم Linksys- cisco مدل WAG54G2 برای ADSl استفاده میکنم.
میخوام بدونم میشه پوششه Wireless این دستگاه تقویتیت کرد؟
من از فرکانس 2.7 این دستگاه استفاده میکنم.

مودمهای لینکسیس برای محیطهای indoor دارای قابلیت پوشش خوبی هستن
برای پوشش بیشتر از اکسس های smc استفاده کنید
چون همینطور که قبلا گفتم اکسسهای smc در پوشش قراردادن محدوده زیاد کارآیی خودشونو نشون دادن

abdol.hamid
17-10-2011, 20:05
دوستان عزیز
میخوام با دو تا مودم وایرلس بین دوتا کامپیوتر که فاصله شون از هم یک کیلومتر هست شبکه کنم. لطفا نوع تجهیزات و قیمتشون رو بگید.

Ivanov
27-10-2011, 11:17
اطلاعات مفید بود