PDA

View Full Version : فرمت نشدن فلش مموری



majid-ar
03-07-2009, 21:01
سلام.

یه فلش کینگستون نو به دستم رسیده ولی با ویندوز فرمت نمیشه.

نمیدونم مشکل از چی هست.

برنامه خاصی وجود داره که بتونه فرمتش بکنه یا این که اگه مشکل داره حلش بکنه؟

البته ویندوز میشناسدش.

Kianoosh
03-07-2009, 21:22
سلام دوست عزیز

ببین این کمک می کنه؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

majid-ar
04-07-2009, 00:07
ممنون ، این برنامه FlashFormat رو نصب کردم ولی نشد.

برنامه دیگه هم هست؟

hassan_magic2000
04-07-2009, 00:08
ممنون ، این برنامه FlashFormat رو نصب کردم ولی نشد.

برنامه دیگه هم هست؟

با ویروس اسکن آپدیت شده اسکن کردی ؟ :20:

amirtoty
04-07-2009, 00:11
منم فلشم اینجوری شد دیگه درست نشد!!!

majid-ar
04-07-2009, 00:58
با ویروس اسکن آپدیت شده اسکن کردی ؟ :20:

دروایش اصلا باز نمیشه.دابل کلیک که میکنم میگه باید فرمت بشه.

آنتی ویروس آپدیت هم دارم.

Kianoosh
04-07-2009, 01:33
مجید جان مشکل مشابه شما با این نرم افزار usb repair حل شده اینجا:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما یه تست هم با check flash بگیر احتمالا درست بشه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در صورت امکان فایل ویروسی اتورانش رو پاک کن(قبلش باید هیدن فایل رو مشخص کنی) سیستم که ویروسی نیست؟آنتی ویروست چیه؟

اگه نشد فعلا چیز خاصی به ذهنم نمیرسه!(ساعت 2:30):دی

majid-ar
04-07-2009, 01:50
arbabe.sayeha جان ممنونم ازت.ولی بازم نشد.

usb repair پیغام خطا داد که فلش اصلا وصل نیست.

check flash هم گفت 45 ساعت طول میکشه!128 گیگ فلشه ، خیلی زور داره کار نکنه!

Kianoosh
04-07-2009, 02:18
خواهش.ولی عجیبه!مطمئنی نو بوده؟

این دستور رو اجرا کن:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از داس امتحان کردی؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم امتحان کن:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گفتی آنتی ویروست چیه؟سیستم بدون ویروسه 100%؟

majid-ar
04-07-2009, 14:23
مشکل از ویروس نیست.nod32 دارم ، روزی دو-سه دفعه هم خودشو آپ دیت میکنه.

فلش هم نو هست.

از تو داس هم امتحان کرده بودم ، ولی نشد.

اگه یه برنامه خوب واسه فرمت کردن فلش پیدا بشه خیلی عالیه.

amirtoty
04-07-2009, 20:12
تلاش نکن درست بشو نیست :دی

V A H í D
04-07-2009, 20:32
ببین این به دردت می خوره ؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن مگه گارانتی نداره ؟؟

Kianoosh
05-07-2009, 12:19
مشکل از ویروس نیست.nod32 دارم ، روزی دو-سه دفعه هم خودشو آپ دیت میکنه.

فلش هم نو هست.

از تو داس هم امتحان کرده بودم ، ولی نشد.

اگه یه برنامه خوب واسه فرمت کردن فلش پیدا بشه خیلی عالیه.

خب اینایی که لینک دادن بهترین ها بودن مخصوصا اون فلاش چک و یو اس بی ریپیر باز اگه موردی خوبی بود لینک میدم نحوه اتصال و پورتهای یو اس بی رو چک کردی؟


در ضمن مگه گارانتی نداره ؟؟

از کجا خریدی؟اونی هم که دوستمون گفت چک کن.

khark11
05-07-2009, 13:12
يه نرم افزار هست به اسم HP USB Flash Format Tools كه اگه بتوني گيرش بياري حدود 2 مگابايت حجمشه فكر ميكنم كارت رو راه بندازه

ضمنا يه سري به سايت سازندش بزن عموما نرم افزار استانداردي گذاشته واسه اين كارا

Kianoosh
05-07-2009, 15:41
يه نرم افزار هست به اسم HP USB Flash Format Tools كه اگه بتوني گيرش بياري حدود 2 مگابايت حجمشه فكر ميكنم كارت رو راه بندازه

ضمنا يه سري به سايت سازندش بزن عموما نرم افزار استانداردي گذاشته واسه اين كارا

دوست من شما اگه تاپیک رو مطالعه می فرمودید! همین دو تا پست بالاتر این نرم افزار معرفی شده بود!:دی

majid-ar
05-07-2009, 18:28
ببین این به دردت می خوره ؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن مگه گارانتی نداره ؟؟

خیلی خیلی ممنونم.

با این مثل این که درست شد ، زدم NTFS نشد ولی FAT32 شدش.

فایل هم روش کپی شد.


خب اینایی که لینک دادن بهترین ها بودن مخصوصا اون فلاش چک و یو اس بی ریپیر باز اگه موردی خوبی بود لینک میدم نحوه اتصال و پورتهای یو اس بی رو چک کردی؟



از کجا خریدی؟اونی هم که دوستمون گفت چک کن.

از چین به دستم رسیده.فعلا که مشکلش حل شده.

خیلی مچکرم از توجه و وقتی که گذاشتید.

V A H í D
05-07-2009, 20:19
خوشحال شدم مشکلت حل شد ! منم همیشه با این فلشامو فرمت می کنم ! ( هیچ وقت با ویندوز فرمتش نکن ! )

Networker2020
06-07-2009, 14:56
سلام دوستان
یه فلش kingston Datatraveler 8GB دارم ، PC نمی تونه شناسایی کنه . راه حلی سراغ دارید؟
ممنون

tsjaleb
21-07-2009, 13:30
سلام دوستان
یه فلش kingston Datatraveler 8GB دارم ، PC نمی تونه شناسایی کنه . راه حلی سراغ دارید؟
ممنون

سلام. از همین برنامه هایی که دوست عزیز arbabe.sayeha معرفی کردن استفاده کن درست میشه.من kingston Datatraveler 1GB دارم با فلش ریپیر مشکلم حل شد...

worldm
23-07-2009, 14:08
ببخشید ولی برای من هیچ کدوم از روشهای بالا موثر نبود چی کار کنم؟فلشم بندازم؟

Kianoosh
23-07-2009, 14:23
راستش دوست عزیز باید حل بشه صفحه قبل رو هم خوند ی؟روش خاص دیگه به ذهنم نمیرسه فعلا شما فلشت چی هست!؟

worldm
23-07-2009, 15:04
اره تمومشونو کامل خوندم فلشم فرمت نمیشه با Hard Disk Low Level Format Tool
فرمت کردم ولی نشد مارکش verbatim 8gig

p30worwor
25-07-2009, 00:09
ببین این به دردت می خوره ؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن مگه گارانتی نداره ؟؟


من از وقتی که با سیدی ویندوز xp ، فرمت فلش را به ntfs تغییر دادم دیگر باز نمیشود. وقتی که بر روی آن properties میکنم bytes 0 را نشان میدهد. هنگام فرمت هم پیغام there is no disk in drive j. insert a disk, and try again را میدهد. تمام برنامه های پیشنهادی را امتحان کردم اما فایده ای نداشت در ضمن لینک بالا ظاهرا خراب است و باز نمیشود.

khark11
25-07-2009, 07:15
دوباره با سي دي ويندوز اكس پي بوت كن و اينبار با Fat32 فرمتش كن، شايد فرجي حاصل شد:10:

hamid2002h2000
26-07-2009, 00:04
نشد
مشکل من هم همینه اما با ان برنامه ها نشد !

Kianoosh
26-07-2009, 06:19
کلا خیلی از دوستان مشکلاتشون با همین دستورات و نرم افزارها حل شده...


باز اینا:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مجموعه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


اینم بخونید:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p30worwor
28-07-2009, 02:08
دوباره با سي دي ويندوز اكس پي بوت كن و اينبار با Fat32 فرمتش كن، شايد فرجي حاصل شد:10:

سلام
مشکل اینجاست که وقتی دوباره با سي دي ويندوز اكس پي بوت میکنم پیغام میدهد که فلش را وصل کنید. یعنی فلش را شناسایی نکرد.
با تشکر

khark11
28-07-2009, 07:05
سلام
مشکل اینجاست که وقتی دوباره با سي دي ويندوز اكس پي بوت میکنم پیغام میدهد که فلش را وصل کنید. یعنی فلش را شناسایی نکرد.
با تشکر

پس لينك هايي كه دوست خوبمون ارباب سايه ها داد رو چك كنيد، با اين نرم افزارا كار خيلي ها راه افتاده، ببين شايد كار تو هم راه افتاد، مطمئن باش كه درست شدنيه، فقط بايد نرم افزار خودشو پيدا كني

khark11
28-07-2009, 08:11
اينم سايت خود فلش مموريت، برو اينجا نوع فلش مموريت رو انتخاب كن ببين نرم افزاراش به دردت ميخوره، فقط حواست باشه اونايي كه نوشته درايور رو دانلود كن چون بقيش پي دي افه :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

micropersian
28-07-2009, 17:11
منم همین امروز دچار همین مشکل شدم هیچ کدوم از این نرم افزار ها هم کار نمیکردن

یعنی درست نمیشه؟؟؟؟

Hitman-Group
28-07-2009, 17:19
دوستان
ببینید ویروس کظم غیض داخل فلش نیست
اگر باشه اجازه فرمت کردنش رو نمیده!
با یک کظم ریمور یک تست بزنید!

micropersian
28-07-2009, 17:38
دوستان دستتون درد نکنه مشکل من با نرم افزار ChkFlsh حل شد شمام اگه از این نرم افزار استفاده کنین چون مشکل من درست همون مشکل شمام بود میتونه بهتون خیلی خیلی کمک کنه

amirtoty
29-07-2009, 12:40
دوستان دستتون درد نکنه مشکل من با نرم افزار ChkFlsh حل شد شمام اگه از این نرم افزار استفاده کنین چون مشکل من درست همون مشکل شمام بود میتونه بهتون خیلی خیلی کمک کنه
لینک لطفا !! :46:

worldm
30-07-2009, 07:38
به سایتشم رفتم ولی چیزی ندذاشت وکمک نکرد لعنتی خواهشا یه کمکی بکنید یعنی 25 تومنم رفت

rahnemoun
11-08-2009, 07:00
مجید جان مشکل مشابه شما با این نرم افزار usb repair حل شده اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



آقا دستت درد نکنه. منهم یک مشکلی مثل همین دوستمون داشتم که با این برنامه (USB-Repair) که شما معرفی کرده بودید، درست شد.
خیلی خیلی ممنونم...

رامین :11:

masoud_cpu
15-08-2009, 03:44
سلام . من اصولا اهل فرم بازی نیستم ولی این مشکل شما رو امروز داشتم یعنی دوستم گفت یه فلش داره که سوخته منم ازش گرفتم .
ویندوز فلش رو میشناخت اما نه فرمت میشد نه باز میشد نه دیفرگ ...
خلاصه من همه راه ها رو امتحان کردم اما نتیجه نداشت نهایتأ با مجموعه Acronis & paragon universal boot cd 2009
سیستم رو بوت کردم و یه چک دیسک اول انجام دادم برای رفع بد سکتور . بعد یه فرمت کردم بعد شروع کردم سکتور بندی مجدد سپس با پارتیشن مجیک یه پارتیشن ساختم رو دیسک بعد دوباره فرمت کردم و پارتیشن رو پاک کردم . مشکل حل شد ...
به همین راحتی یه فلش 8 گیگ گیرم اومد ...
شما اگر مجموعه رو نداری با پارتیشن مجیک تحت داس امتحان کن ببین پی میشه .
نرم افزار های تحت بوت که پیشنهاد میکنم و مطمئنم اگر نسوخته مشکلت رو حل میکه :
َactive bootdisk suite 4
paragon hard disk manager 2009 suite
Hirens bootcd 9.8

MasterGeek
15-08-2009, 04:14
من سالهاست دارم فلش درست میکنم
بهرحال ویندوز و نرم افزارهای جور و واجورش مشکلات خودشون رو دارن بیشتر مشکل مورد ویروس بوده و دیگه ویندوز معیوب اغلب هم میگفتن فلش سوخته آخه قبل از اینکه درش بیارم safety remove نکردم یا نشد :) تقریبا همه شون هم ادعا دارن که آنتی ویروسشون آپدیته ولی همیشه فایل اتوران ویروس توی فلش قابل مشاهده است :)
بهرحال فلش چیزی نیست که به این راحتیها بسوزه یا کار نکنه یا ...
اگر هیچکدوم از روشهای معمول بالا کارگر نشد کافیه یه لینوکس داشته باشین حالا میخواد روی سیستم نصب باشه یا با یه دیسک زنده اجراش کنین هم میتونین ویروس هاشو پاک کنین هم فرمت کنین و کلی کار دیگه مشکلی هم پیش نمیاد حتی میتونین ویروسهاشو اجرا کنین :)

kalatei
17-09-2009, 20:01
سلام دوستان عزیز خسته نباشید منم هم به همین مشکل که دوستان دارن دچار شدم فلش منم وقتی به سیستم وصل می کنم می شناسه ولی نه فرمت میشه و نه باز میشه نمی دونم چیکار کنم با این نرم افزاری هم که دوستان گفته بودن نتونستم مشکلم رو حل کنم درضمن فلش مموری من axtrom هستش اگه کمکم کنین یه دنیا ممنون می شم من بیصبرانه منتظر کمکتون هستم

kourosh_sos
17-09-2009, 22:04
دوست عزیز فلشت رو با لینوکس راحت میتونی فرمتکنی من دیسکت ها و فلشهایی که فرمت نمیشن رو با لینوکس فرمتش میکنم

kalatei
18-09-2009, 12:55
سلام دوست عزیز با لینوکسم امتحان کردم قبلا ولی فرمت نشد

OMID-FX
08-10-2009, 19:56
سلام دوستان
---------------------------------
دوست عزيز من هم مشكل شما رو داشتم وارد لينك زير بشو دو تا نرم افزار برا دانلود هست كه فلش رو تحت اينتر نت ترميم مي كنه همه فلش مموري ها رو ساپورت مي كنه در ضمن فلش شما ويروس نداره فق ط چند تا سكتور داره كه فرمنت نميشه و فقط با نرم افزار زير درست ميشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------
موفق باشي

hhhh_1360
14-10-2009, 01:12
سلام دوست من دو نرم افزار را برایم آپلود کنید ممنون می شوم و آموزش کار با این دو نرم افزار هم توضیح دهید وسوال دوم سریال فلاش را از کجا پیدا کنم من فقط خود فلاش را دارم و برگه گارانتی را ندارم

marg11
14-10-2009, 03:57
سلام بجه ها ماله من مثل سي دي رام مي شه هيچ كارشم نمي شه كرد راهنمايي كنيد ممنون

hhhh_1360
14-10-2009, 17:42
کسی نیست مرا یاری کند

hisa
24-02-2010, 18:14
سلام دوستان
من یه فلش kingston 4G دارم که نمیدونم چه جوری نصف ظرفیتش پریده بود. با aronis فرمتش کردم و ظرفیتش درست شد ولی مشکل اینجاست که دیگه کامپیوترم فلشو نمی‏شناسه. جالبتر اینکه فلشمو بقیه کامپیوترا میشناسن. کامپیوترمم بقیه فلشا رو میشناسه :31: ولی دوتاشون با هم مشکل دارن:4:
تو acronis هم فلشمو با یه flag قرمز نشون میده!! این یعنی چی؟
کسی چیزی به ذهنش میرسه؟؟

ahmad-md
12-04-2010, 00:27
دوستان اين اولين پس من تو اين سايته
اما اين همه پست داديد
من يه روش بهتون مي گم بدون برنامه و هيچ نرم افزاري فلش خودتون رو فرمت كنيد به شرطيكه فلش مشكل سخت افزاري نداشته باشه و اي سي درون فلش نسوخته باشه روي همه فلش ها كار مي كنه

اون روش اينه كه شما بايد قسمت پايين فلشتون رو با چسب معمولي نواري بپوشونيد اما نبايد روي زوايد فلزي رو بپوشونيد بعد توي رم ريدر قرار بديد و با fat32 فرمت كنيد به همين راحتي مشكلتون حل مي شه
يادتون باشه اون 2 سوراخ يا فرورفتگي روي فلشتون بايد با چسب پوشيده شده باشه
اگر با اين روش فرمت نشد اي سي فلشتون سوخته و يا اي دي فلششتون مختوش شده و بايد با نرم افزار همون فلش ريست بشه و راه ديگه اي نداره

MTM 1
15-04-2010, 00:21
سلام دوستان من چندتا مموری Mini SD & Micro SD با برند Kingstone Va San Disk دارم که قبلا همه کار میکردن و یکی یکی از کار افتادن و نه فرمت میشن و نه توسط ویندوز شناخته میشن ... یک 32GB USB -Kingstone - DataTraveler هم دارم که کار میکنه ولی هرچی اطلاعات میریزی توش وقتی از پی سی جداش میکنی به جز فولدر ها همرو میپاکه ! --- هر کاری کردم درست نشدن ویروسیم نیستن - ممنون میشم راهنمایی کنید

aryakhan
25-06-2010, 16:20
سلام دوستان
یه فلش kingston Datatraveler 8GB دارم ، PC نمی تونه شناسایی کنه . راه حلی سراغ دارید؟
ممنون

منم دقیقا" همین مشکل رو دارم

pcnondaily
25-06-2010, 16:28
دوستان اين اولين پس من تو اين سايته
اما اين همه پست داديد
من يه روش بهتون مي گم بدون برنامه و هيچ نرم افزاري فلش خودتون رو فرمت كنيد به شرطيكه فلش مشكل سخت افزاري نداشته باشه و اي سي درون فلش نسوخته باشه روي همه فلش ها كار مي كنه

اون روش اينه كه شما بايد قسمت پايين فلشتون رو با چسب معمولي نواري بپوشونيد اما نبايد روي زوايد فلزي رو بپوشونيد بعد توي رم ريدر قرار بديد و با fat32 فرمت كنيد به همين راحتي مشكلتون حل مي شه
يادتون باشه اون 2 سوراخ يا فرورفتگي روي فلشتون بايد با چسب پوشيده شده باشه
اگر با اين روش فرمت نشد اي سي فلشتون سوخته و يا اي دي فلششتون مختوش شده و بايد با نرم افزار همون فلش ريست بشه و راه ديگه اي نداره
بیشتر توضیح بده. مبهم نوشتی. زوايد فلزی یعنی؟! فلش توي رم ريدر؟! 2 سوراخ يا فرورفتگي روي فلشتون؟!!!
:18:

armindl
26-06-2010, 22:16
سلام به دوستان عزیز
من یه یه مشکل بر خوردم که هر کاری کردم حل نشد.
فلشم ویروس گرفت و قبل از ویروس کشی 1 نرم افزار قفل فلش روش نصب کردم.
که الان اون قفل هم تبدیل به ویروس شده و دیگه نمیزاره ویروسها پاک بشه
با کلی از نرم افزارها فلش رو فرمت کردم
.
.
حتی با partition maneger فرمت کردم اما نشد.
نمیدونم دیگه باید چکار کنم
اگه کسی هست که کمکم کنه ممنون می شم.

iilliya
09-07-2010, 11:46
سلام من یه فلش TDK 8 GB
دارم چند ماهیه که دارمش خیلی سرعتش خوبه تا اینکه چند روز پیش زدمش به یه لپ تاپ که ویروس داشت و البته بگم من هیچ موقع سیف نمی کنم درجا درش می آورم از الان که باهاش کار داشتم دیدم که ای وای ویندوز ویفهمه وصله نشونشم میده تو مای کامپیوتر اما موقعی که روش کیلیک میکنم میزنه اینسرت دیسک چی کارش کنم ببرمش گارانتی چون گارانتی هست هنوز یا خودم میتونم درستش کنم؟

Hamid1000
17-07-2010, 18:11
این برنامه jetflash elite رو کسی تونسته نصب کنه؟!
برنامه مشابهی هست که آپشنای اینو داشته باشه؟

amd>intel
18-07-2010, 10:32
HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

elahe77764
04-09-2010, 11:52
با سلام
فلشمو هرکاری کردم نتونستم فرمت کنم!با usbreapairهم جواب نداد!
چه کنم؟

amd>intel
04-09-2010, 14:27
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mjzaret
04-09-2010, 20:34
برنامه‌ای برای فلش‌های SONY وجود داره که مشکل فرمت نشدنشون رو حل کنه؟

شاد باشید :40:

amd>intel
05-09-2010, 08:57
از همون برنامه بالا استفاده كنيد

dc_error691
05-09-2010, 20:16
من دوسال پيش فلشم اردر insert disk داد و تا يه هفته پيش هر برنامه اي تست مي كردم فايده نداشت تا اينكه با برنامه Dr.UFD از شركت pqi درست شد
يه سرچ بزنين گوگل پيدا ميشه

amd>intel
05-09-2010, 20:43
هر فلشي برنامه خاص خودش رو دارد ولي hp روي همه جواب ميده

maziarb
05-09-2010, 20:51
از تو داس فرمتش کنید cmd

ebivaali84
09-09-2010, 14:38
من هم به یه همچین مشکلی برخوردم
هفت شهر روشها رو امتحان کردم ، نشد که نشد.
اما با این برنامه شیر پاک خورده تونستم فلشم رو فرمت کنم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا حق

s.v3
09-09-2010, 19:29
سلام دوستان.
منم تصمیم گرفتم روشم که چه عرض کنم،انگولکهام رو اینجا بگم که باعث نجات فلشم شد شاید کسی رو کمک کنه.
از همه دوستان بابت نرم افزاراشون متشکرم .
من یک فلش 4 گیگ سونی داشتم.رفتم پیش یکی از دوستام.گفت فلشش سوخته.فلششو به زور گذاشت تو جیبم و فلش منو برداشت.گفت هروقت فلش منو درست کردی بیا فلشت رو ببر.
حالا هی من دارم داد میزنم که بابا من چیکاره بیدم؟گفت زورم زیاده.منم گفتم باشه!(واقعا زورش زیاده.هرچی زور زدم مشتشو باز کنم نشد که نشد.)
اقا اومد خونه دیدم ویندوز میگه ناتوانم در فرمت این فلش.گفتم بمیری پس این همه فایل اپدیت که هر روز از اینترنت برات میگیرم کجات میره؟؟(گفتم که ما نیاز به یه سیستم عامل ملی داریم)
گفتم فلشم پرید تا اینکه این تایپیک رو دیدم.
گفتم تیری در تاریکی.بریم ببینیم چه خبره.از اون دم نرم افزارهای این7 صفحه رو دانلود کردم.(به جز یکی دو تا که لینکاش خراب بود)
حتی نرم افزار شیر پاک خورده این رفیقمونم دان کردم.(شیر پاک که هیچی اگه شیراوران هم بود فکر کنم کاری از دستش بر نمیومد.)
خلاصه نشد که نشد.10- 15 بار با اون نرم افزار hp فرمت کردم فلشه اخ نمیگفت.
گفتم بیخیال.تا اینکه یادم اومد یه لینوکس دارم از رو سی دی اجرا میشه.اونم گذاشتم اثلا لینوکس فلشرو نشناخت.
سیستم رو ریست کردم اومدم تو ایکسپی.دوباره چند بار با hp و چندبار با خود ویندوز فرمت کردم.
اعصابم خورد شد فلش رو دراوردم.یهو یادم افتاد شاید با یه روش دیگه هم بشه یه تستی کرد.فلشو که دوباره وصل کردم با کمال تعجب دیدم ویندوز شروع کرد به شناختن دوباره فلش.(با اون پیام بالونی های کنار ساعت ویندوز)
تعجب کردم.رفتم سراع فلش دیدم نه بابا درست شده.شاید براتون جالب باشه که حتی فایلهای داخلش هم نپریده بود.
حالا به نظر خودم بیشتر این ماجرا زیر سر اون hp بود.

s.v3
09-09-2010, 19:30
سلام دوستان.
منم تصمیم گرفتم روشم که چه عرض کنم،انگولکهام رو اینجا بگم که باعث نجات فلشم شد شاید کسی رو کمک کنه.
از همه دوستان بابت نرم افزاراشون متشکرم .
من یک فلش 4 گیگ سونی داشتم.رفتم پیش یکی از دوستام.گفت فلشش سوخته.فلششو به زور گذاشت تو جیبم و فلش منو برداشت.گفت هروقت فلش منو درست کردی بیا فلشت رو ببر.
حالا هی من دارم داد میزنم که بابا من چیکاره بیدم؟گفت زورم زیاده.منم گفتم باشه!(واقعا زورش زیاده.هرچی زور زدم مشتشو باز کنم نشد که نشد.)
اقا اومد خونه دیدم ویندوز میگه ناتوانم در فرمت این فلش.گفتم بمیری پس این همه فایل اپدیت که هر روز از اینترنت برات میگیرم کجات میره؟؟(گفتم که ما نیاز به یه سیستم عامل ملی داریم)
گفتم فلشم پرید تا اینکه این تایپیک رو دیدم.
گفتم تیری در تاریکی.بریم ببینیم چه خبره.از اون دم نرم افزارهای این7 صفحه رو دانلود کردم.(به جز یکی دو تا که لینکاش خراب بود)
حتی نرم افزار شیر پاک خورده این رفیقمونم دان کردم.(شیر پاک که هیچی اگه شیراوران هم بود فکر کنم کاری از دستش بر نمیومد.)
خلاصه نشد که نشد.10- 15 بار با اون نرم افزار hp فرمت کردم فلشه اخ نمیگفت.
گفتم بیخیال.تا اینکه یادم اومد یه لینوکس دارم از رو سی دی اجرا میشه.اونم گذاشتم اثلا لینوکس فلشرو نشناخت.
سیستم رو ریست کردم اومدم تو ایکسپی.دوباره چند بار با hp و چندبار با خود ویندوز فرمت کردم.
اعصابم خورد شد فلش رو دراوردم.یهو یادم افتاد شاید با یه روش دیگه هم بشه یه تستی کرد.فلشو که دوباره وصل کردم با کمال تعجب دیدم ویندوز شروع کرد به شناختن دوباره فلش.(با اون پیام بالونی های کنار ساعت ویندوز)
تعجب کردم.رفتم سراع فلش دیدم نه بابا درست شده.شاید براتون جالب باشه که حتی فایلهای داخلش هم نپریده بود.
حالا به نظر خودم بیشتر این ماجرا زیر سر اون hp بود.

amin_1982
12-09-2010, 19:50
من یه فلش 8 گیگ transcend دارم که چند وقتیه یه مشکلی دارم و وقتی وصلش میکنم به کامپیوترم، مراحل شناسایی رو کامل طی میکنه و درایو هم میسازه ولی وقتی میخوام بازش کنم مینویسه که باید فلشت رو فرمت کنم! وقتی هم که میخوام فرمت کنم فرمت نمیشه! the disk in drive is not formatted پیام خطایی هست که میده!
با آنتی ویروس nod آپدیت شده اسکن کردم ویرروسی نیست! با یه کامپیوتر دیگه هم امتخان کردم!
بهترین راه حل یا بهترین نرم افزار؟؟؟؟؟؟
ممنون

amd>intel
13-09-2010, 08:13
با اين برنامه فرمت كن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

niki2934
13-09-2010, 12:27
این فلشها به علت ظرفیت بالا با مغناطیسی که فلش های معمولی کار میکنن جواب نمیده من شنیدم باید یه مدت ازشون استفاده نکنیم شما هم یه چند روزی بذارینش کنا بعدا دوباره امتحان کنید نتیجه شو به منم بگین:11:

amd>intel
13-09-2010, 12:47
با hp حتما تست كن . امتحانش ضرر نداره

amin_1982
15-09-2010, 11:17
من یه فلش 8 گیگ transcend دارم که چند وقتیه یه مشکلی دارم و وقتی وصلش میکنم به کامپیوترم، مراحل شناسایی رو کامل طی میکنه و درایو هم میسازه ولی وقتی میخوام بازش کنم مینویسه که باید فلشت رو فرمت کنم! وقتی هم که میخوام فرمت کنم فرمت نمیشه! the disk in drive is not formatted پیام خطایی هست که میده!
با آنتی ویروس nod آپدیت شده اسکن کردم ویرروسی نیست! با یه کامپیوتر دیگه هم امتخان کردم!
بهترین راه حل یا بهترین نرم افزار؟؟؟؟؟؟
ممنون


این فلشها به علت ظرفیت بالا با مغناطیسی که فلش های معمولی کار میکنن جواب نمیده من شنیدم باید یه مدت ازشون استفاده نکنیم شما هم یه چند روزی بذارینش کنا بعدا دوباره امتحان کنید نتیجه شو به منم بگین:11:


با hp حتما تست كن . امتحانش ضرر نداره


چند ماه ازش استفاده نکردم! دوباره چک کردم! باز هم همون مشکل رو داره!
////
با hp هم امتحان کردم دوست عزیز! فرمت نشد! بعد حدودا 7-8 دقیقه پیغام write - protect داد!
ویندوز 7 دارم ولی رو XP هم تست کردم!
ممنون
////
راه حل دیگه؟؟؟؟؟؟؟

amin_1982
15-09-2010, 11:51
از برنامه JetFlash Recovery Tool v1.0.20 که مخصوص transcend هست استفاده کردم و درست شد

mahdi_1074
13-10-2010, 23:48
سلام
خسته نباشید

sepantamino
24-10-2010, 03:47
سلام.

یه فلش کینگستون نو به دستم رسیده ولی با ویندوز فرمت نمیشه.

نمیدونم مشکل از چی هست.

برنامه خاصی وجود داره که بتونه فرمتش بکنه یا این که اگه مشکل داره حلش بکنه؟

البته ویندوز میشناسدش.

منم یه فلش دارم همینجوری شده
با لینوکس هم فرمت نشد
احتمالا خراب شده

elhaaam
28-10-2010, 09:27
دوستان سلام
یک فلش PNY دارم که آخرین بار خیلی خوب با حالت سیف از سیستم جداش کردم
بعدا که ویندوز جدید نصب کردم ویندوز می شناستش اما نه باز و نه فورمت و نه اسکن و نه با هیچ یک از نرم افزارهایی که اشاره کردید بازش می کنه
مثلا با برنامه HP USB Disk Storage Format Tool وقتی بازش می کنم ، فلش می شناسه اما
حجمش و نمی دونه و نمی تونه فورمتش کنه
حقیقتش من هیچ رفتار غیر عادی باهاش نکردم که توقع سوختنش رو داشته باشم
حالا اساتید چه نظری دارند ، امیدی به زنده موندنش هست ؟؟؟
بسیار متشکرم

iran2008
30-10-2010, 10:34
سلام
فلشی دارم فرمت نمیشود
آیا هیچ راهی نیست که بشه فرمتش کرد؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kourosh_sos
30-10-2010, 10:54
elhaaam ,iran2008 عزیز وارد محیط SafeNode شوید و هنگامی که فلش رو به سیستم متصل میکنید کلید Shift را نگه دارید و اقدام به فرمت نمایید یا تو همون محیط از طریق Command که در Run بزنید CMD و دستور Format R: که در اینجا R مثلا درایو فلش مموری هستش بعد یک پیغام Y/N میدهد که شما باید Y رو بزنید اگر این روش هم جواب نداد تو همین محیط بر روی MyComputer رایت کلیک کنید گزینه Manage رو انتخاب کنید در پنجره باز شده گزینه DiskManagement رو انتخاب کنید حالا لیستی از تمامی درایوها نمایش داده میشود که شما درایو فلش رو انتخاب کنید روش رایت کلیک کنید و گزینه فرمت رو انتخاب کنید اگر این روش هم جواب نداد همین طور که فلش به سیستم متصل هستش CD نصب ویندوز XP ترجیحا XP رو داخل درایو قرار دهید و از طریق بوتیبل اقدام به نصب وبندوز کنید تا به مرحله ای برسید که باید یکی از پارتیشن هارو برای نصب انتخاب کنید اگر درایو فلش در اون لیست بود انتخاب کرده و اقدام به فرمت کنید تمامی اینکارهارو انجام دهید اگر مشکل حل شده بگید که با کدوم روش حل شد اگر نشد بگید تا یه راه دیگه پیدا کنم .

amd>intel
30-10-2010, 10:56
با اين برنامه امتحان كنيد ببينيد فرمت ميشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ho3in0861
01-11-2010, 13:54
من یه فلش مموری داشتم فرمت نمیشد با اکثر نرم افزار های این تاپیک هم امتحان کردم نشد ولی این نرم افزار رو پیدا کردم باش فرمت شد:5::31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سونامی
01-11-2010, 14:10
خوب شما موقعی که می خواهی ویندوز عوض کنی دریاور های کامپیوترت رو فرمت میکنی و........

اگر هم بخواهی از بن و ریشه پاک کنی پارتیشن بندی دوباره میکنی خوب ؟

فلشت وصل کن و همان کارایی که برای ویندوز عوض کردن میکنی بکن فقط زمانی که صفحه آبی میآید برو رو ش و D روبزن بد ENTER بعد C رو بزن
بزار سیستم
ریست بشه بعد برو فرمتش کن :دی

2- اگر ماهواره دارید و USB خور است از اون طریق هم فرمت میشه بعد بیار با PC فرمتش کن

m0h333en
29-11-2010, 19:36
سلام بچه ها
این پیغام برای اون بچه هاییه که فلش transcend دارندو بنا به دلایلی وقتی مموریشون رو به رایانه متصل می کنند رایانه فلش رو شناسایی می کنه و حتی درایورش رو هم نشون میده ولی وقتی می خواند داخل فلش بشند اررور می ده که فلشی وجود نداره و وقتی هم که می خواید فورمتش کنید می گه there is no disk in drive j. insert a disk, and try again که هیچ کاریشم نمیشه کرد.
برای رفع این مشکل ابتدا به سایت transcend که آدرسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بعد به قسمتtech suppurt و بعد به downlods center رفته که اگه می خواید مستقیم برید به این صفحه آدرس زیر رو وارد کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد در اواسط صفحه نوشته Search for your Product -- Step by Step که باید مرحله به مرحله نوع فلشتو مشخص کنی مرحله اول که flash drive رو انتخاب می کنی در مرحله دوم که پس انتخاب مرحله اول ظاهر میشه باید روی فلشتو نگاه کنی که چی نوشته روی فلش من که نوشته بود jf v30 /4 GB که چون فلش من v30 است پس در اینمرحله گزینه v series رو انتخاب کردم در مرحله بعد هم که از همین نوشته میشه فهمید که من باید jf v30 رو انتخاب کنم در قسمت بعد هم که قسمت آخر است مقدار فضای فلش را انتخاب می کنیم که من TS 4GB رو انتخاب کردم بعد از طی این مراحل کلیه ی کتاب های الکتریکی و برنامه های دربارهی این فلش را برای شما پیدا می کند
که در پایین همین صفحه نمایش می دهد که شما از قسمت برنامه ها برنامه RECOVERY TOOL
را کلدید می کنید .که در صفحه ای دیگر برنامه را به شما نمایش می دهد که شما اگر فلشتان مدل V15 و JF620 نبود گزینه اول را کلید کنید و برنامه را دانلود کنید .
در ضمی قبل از اجرای برنامه اگر ویندوز شما VISTA یا SEVEN7 است مراحل زیر را انجام دهید
Control Panel -> User Account -> Turn User Account Control on or off و تیک این گزینه را بردارید
حال برنامه را اجرا کنید و نکته آخر اینکه باید در هنگام اجرای برنامه حتمی آنلاین باشید .

baran1358
01-05-2011, 13:47
من mp3player transcend خريد به كامپيوتر وصل بود. كامپيوترم رو خاموش كردم وقتي كامپيوتر رو روشن كردم mp3player ام روشن نميشه؟
لطفاً‌منو راهنمايي كنيد.

YAHYA-PRO
16-05-2011, 22:25
دوستانی گه فلش های مارک ترنسد رو دارن
میتونن این پستو بخونن
واسه منم فلش خطای رایت پروتکت میداد و فرمت هم نمیشد دو هفته تمام هر راهی رفتم درست نشد ولی با برنامه ای که این زیر معرفی شده تو یه دقیقه درست شد فلش
فقط باید فلش رو وصل کنید برنامه رو اجرا کنید و حجم فلش رو مشخص کنید
البته فکر کنم باید به اینترنت وصل باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jalilsat
27-05-2011, 22:19
با عرض سلام و خسته نباشید
یک فلش 8 گیگ سیلیکن پاور دارم . الان به هر کامپیوتری می زنم ظرفیت 8 مگا بایت را می شناسه . در واقع فلش 8 گیگ به فلش 8 مگ تبدیل شده. مشکل از کجاست ؟

masood_kakavand
27-05-2011, 22:29
سلام دوستان. شما میتونید با برنامه پارتیشن مجیک یا cool disk formatter یا low hard disk formatter این کار رو انجام بدید

PersiAndroid
05-06-2011, 15:20
سلام من يه فلش سليكون پاور داشتم كه هر كاري مي كردم نمي شد چيزي توش كپي كني و
و WRITE PROTECT شده بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


با استفاده از يرنامه Chip Genius v.3 و اين سايت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و شماره چيپ فلاش برنامه اي كه مخصوص فرمت اون چيپ فلش بود رو دانلود كردم (Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2) وسعي كردم فرمتش كنم


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بعد از اون ديگه وقتي فلش رو ميزنم
درايوشو ميشناسه اما پيغام اينسرت ديسك ميده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتي ميخوام با همون برنامه فرمتش كنم اين پيغام رو ميده:
device info block is corrupted, please return via RMA
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيپ:
silicin power 2gb d33b29

amirtoty
06-06-2011, 13:28
با عرض سلام و خسته نباشید
یک فلش 8 گیگ سیلیکن پاور دارم . الان به هر کامپیوتری می زنم ظرفیت 8 مگا بایت را می شناسه . در واقع فلش 8 گیگ به فلش 8 مگ تبدیل شده. مشکل از کجاست ؟

از ویندوز 7 استفاده میکنی؟

payman007
28-08-2011, 09:02
مجید جان مشکل مشابه شما با این نرم افزار usb repair حل شده اینجا:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما یه تست هم با check flash بگیر احتمالا درست بشه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر صورت امکان فایل ویروسی اتورانش رو پاک کن(قبلش باید هیدن فایل رو مشخص کنی) سیستم که ویروسی نیست؟آنتی ویروست چیه؟

اگه نشد فعلا چیز خاصی به ذهنم نمیرسه!(ساعت 2:30):دی

بینهایت سپاسگذارم

libido
15-09-2011, 21:13
یعنی هرچی دانشمند تو این ابر سایت ایرونی جمع هستش .. درود بر شما دوستان کار ما رو راه انداختید با برنامه فرمت اچ پی .. درود بر شما

colac
01-10-2011, 21:23
سلام دوستان... من یه فلش کینگستون 4 گیگ دارم که وقتی به دستگاه وصل میکنم درایور ظاهر میشه اما نمیشه توی فلش چیزی ریخت با اکثر برنامه ها هم امتحان کردم اما نشد من فکر کنم فریمورش پاک شده

mazda32
04-04-2012, 12:24
سلام یه فلش kingston 64gbدارم وقتی وصل میکنم به کامپیوتر میگه باید فرمت بشه ولی نمیشه فرمتش کرد با چندین برنامه هم امتحان کردم نشد این برنامه های شما رو هم نمیتونم دانلود کنم که معرفی کردید میشه آپلود کنید