PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود کردن از مگا اپلود »»»»



SAMCRO
29-06-2009, 14:10
سلام !
دیدم از وقتی مگا اپلود رو بستن خیلی ها در مورد این مسئله مشکل داشتن ! داشتم همین جوری تو اینترنت می چرخیدم یهو چشمم افتاد که چه جوری باید دانلود کرد از مگا اپلود ! گفتم برای شما هم بزارم برید استفاده کنین !
این لینک رو داریم !
megaupload.com/?d=2SY2VTMY
مگا اپلودش رو پاک می کنیم !
این جوری !
/?d=2SY2VTMY
حالا این عدد رو پشتش می زارم !
69.5.88.200
حالا برید دانلود کنین !
++
دامین های دیگر
69.5.88.224
69.5.88.225
69.5.88.226
69.5.88.227
69.5.88.228
69.5.88.229
69.5.88.230
69.5.88.231

Xo0oX
29-06-2009, 14:17
خوب عزیز این همون کاره فل فل شکن هست دیگه.
اصلا نام هر سایت یک مجموعه عدد
جالب بود. راهای دیگه هم فکر می کنم باشه.

SAMCRO
29-06-2009, 14:20
این فیل تر شکن نیست !
فیلت ر شکن اصلا کارش یه چیز دیگس !
شما با این ادرس می تونی بری پی سی ورلد
70.38.54.24

TR4NC3
29-06-2009, 14:32
با رپید باز هم میشه دانلود کرد ........

DrXoX
29-06-2009, 14:48
سلام

IP سایت مگاآپلود هستش که خودتون هم می تونید از طریق مسر زیر برای هر سایت دیگری هم این کار رو انجام بدین

Start==>Run

تایپ CMD و سپس OK

در پنجره باز شده عبارت زیر را تایپ کنید

Ping NameSite

بین ping و آدرس سایت یک Space بزنید

NameSite : آدرس سایت مورد نظر را بنویسید

SAMCRO
29-06-2009, 15:32
سلام

IP سایت مگاآپلود هستش که خودتون هم می تونید از طریق مسر زیر برای هر سایت دیگری هم این کار رو انجام بدین

Start==>Run

تایپ CMD و سپس OK

در پنجره باز شده عبارت زیر را تایپ کنید

Ping NameSite

بین ping و آدرس سایت یک Space بزنید

NameSite : آدرس سایت مورد نظر را بنویسید

کار راحت تر whois است منظورم سایتاشه !

SileNTz
15-07-2009, 19:57
خوبه ولی میتونم ببپرسم برای رپید شیر هم میشه یا ن؟

momkhbpsp
16-07-2009, 00:44
متاسفانه کامل صفحه لود نمیشه و نمیشه کپچا ها رو وارد کرد

Rastin.
16-07-2009, 01:48
سلام !
دیدم از وقتی مگا اپلود رو بستن خیلی ها در مورد این مسئله مشکل داشتن ! داشتم همین جوری تو اینترنت می چرخیدم یهو چشمم افتاد که چه جوری باید دانلود کرد از مگا اپلود ! گفتم برای شما هم بزارم برید استفاده کنین !
این لینک رو داریم !
megaupload.com/?d=2SY2VTMY
مگا اپلودش رو پاک می کنیم !
این جوری !
/?d=2SY2VTMY
حالا این عدد رو پشتش می زارم !
69.5.88.200
حالا برید دانلود کنین !
++
دامین های دیگر
69.5.88.224
69.5.88.225
69.5.88.226
69.5.88.227
69.5.88.228
69.5.88.229
69.5.88.230
69.5.88.231
سلام...
شما خودت با این روش دانلود میکنی از مگاآپلود؟؟؟؟
همینطور که دوستمون گفت صفحه کامل لود نمیشه......

chaparman
16-07-2009, 02:04
برای پیدا کردن IP های سرورهای بزرگی چون مگاآپلود راه آسانتری هم هست . برید به ادرس زیر بعدش IP ظاهر میشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Facon_Archi
28-07-2009, 09:27
صفحه کامل لود نیمشه و عکس ها باز نمیشن که بشه کدهارو دید و وارد کرد!

Ghaioom
29-07-2009, 07:32
خوبه ولی میتونم ببپرسم برای رپید شیر هم میشه یا ن؟
بله
اینم مال اون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متاسفانه کامل صفحه لود نمیشه و نمیشه کپچا ها رو وارد کرد


سلام...
شما خودت با این روش دانلود میکنی از مگاآپلود؟؟؟؟
همینطور که دوستمون گفت صفحه کامل لود نمیشه......


صفحه کامل لود نیمشه و عکس ها باز نمیشن که بشه کدهارو دید و وارد کرد!
صفحه کامل لود میشه و اگه کپچر نیومد کلیک راست روی کپچر بعد show picture :27:
من اینکارو کردم حل شد. :21::5:

orkideh07
29-07-2009, 09:14
این روش اون اوایل جواب میداد ولی الان بستگی به ISP ها داره ...اون چیزی که واسه همه فیل * تر شده و توسط خود مخابرات عبارت "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" هستش که اگه تو لینکی این عبارت کامل باشه اجازه دسترسی نمیده ..تو این حالت با یکم دست بردن مثل همین قرار دادن ای پی مشکل حل میشه ولی مسئله ای که در مورد ISP ها هست اینه که بعضی از اونها خودشون فیل * ترینگ قوی تری رو روی این گذاشتن احتمالا عبارت "megaupload.com" رو جزو کلمه فیل*تر قرار دادن (همون تیپ شاه می بخشه وزیر نه!)!! اگه توجه کرده باشین لینک های مگاآپلود واسه کپچا یا اون لینک دانلود به صورت "www یه عدد " و بعد عبارت megaupload.com هست ..واسه همینه که بعضی ها میتونن از خود مگا دانلود کنن و بعضی ها نه !! خود من تو خونه نمیتونم مستقیم از مگاآپلود دانلود کنم ولی سر کار چرا!
تو این مرحله تنها روشی که به نظر من میمونه استفاده از رپیدلیچ هاست که اونام بعضا به یکم دست کاری نیاز دارن به اضافه این که مشکلات خودشون رو هم دارن!

behnam_tr
29-07-2009, 09:43
من تست کردم کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداشت .............مرسی

MaMaD LooTi
10-09-2009, 02:51
ما که هر کاری کردیم نشد که نشد. اصلا سایت رو باز نمیکنه که حالا بخواد عکس بیاره. بازم جا شکرش باقیه بقیه مالشون باز میشد کد رو نمیدیدن. ماله ما از بیخ اباده. ممنون از این ترفندت

behnam_tr
10-09-2009, 09:42
دوستان میتونن براید انلود از مگاآپلود از رپیدلیچ ها استفاده کنند ........


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید