PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتباط با کامپیوتر از راه دور




    

cnn
24-06-2009, 18:39
این سوالی که می خوام بپرسم، جای دیگه ای پرسیده شده بود اما جواب درستی ندادن ....گفتم شاید به من یه جواب خوب بدید
من میخوام از طریق کامپیوتر خونه با سرور محل کارم ارتباط داشته باشم چون سرور محل کارم تو اتاق منه و وقتهایی که نیستم و بلایی سر اینترنت بیاد کسی دسترسی نداره که درستش کنه
شرایط سرور محل کارم هم به شرح زیر هست:
Ip Valid داریم
ویندوز هم 2003 سرور هست
یوزر و پسورد سرور رو هم دارم
خونه و محل کارم هم adsl دارم
من چطور می تونم با ریموت دسکتاپ از کامپیوتر خونه با کامپیوتر سرور محل کارم ارتباط پیدا کنم؟ یا با هر نرم افزار دیگه ای؟
لطفاً جواب رو به صورت تشریحی برام بگید و هم اصطلاحات رو ، چون من تو اصطلاحات شبکه اصلاً وارد نیستم !!
از جوابتون ممنونم

undertaker_ss
24-06-2009, 20:23
این سوالی که می خوام بپرسم، جای دیگه ای پرسیده شده بود اما جواب درستی ندادن ....گفتم شاید به من یه جواب خوب بدید
من میخوام از طریق کامپیوتر خونه با سرور محل کارم ارتباط داشته باشم چون سرور محل کارم تو اتاق منه و وقتهایی که نیستم و بلایی سر اینترنت بیاد کسی دسترسی نداره که درستش کنه
شرایط سرور محل کارم هم به شرح زیر هست:
Ip Valid داریم
ویندوز هم 2003 سرور هست
یوزر و پسورد سرور رو هم دارم
خونه و محل کارم هم adsl دارم
من چطور می تونم با ریموت دسکتاپ از کامپیوتر خونه با کامپیوتر سرور محل کارم ارتباط پیدا کنم؟ یا با هر نرم افزار دیگه ای؟
لطفاً جواب رو به صورت تشریحی برام بگید و هم اصطلاحات رو ، چون من تو اصطلاحات شبکه اصلاً وارد نیستم !!
از جوابتون ممنونم

خوب دوست عزیز شما همه چیزهایی که برای Remote desktop احتیاج هست رو دارید:46:
فقط کافی از remote desktop استفاده کنید
برای این کار مسیر زیر رو دنبال کنید

Start->All programs-> Accessories-> Communications-> Remote Desktop connection

حالا اینجا در قسمت تنظیماتش باید آی پی سرور و یوزر و پس اش رو وارد کنید
به همین راحتی

اما در سمت سرور باید اجازه Remote desktop زدن رو به خودتون بدید
برای اینکار روی my computer رایت کلیک کنید در تب remote در قسمت remote desktop تیک allow users to connect remotely to this computer رو بزنید
اگه بازم سوالی بود در خدمتیم:11:

picher_s
24-06-2009, 21:32
نمیدونم چرا نمیتونم با این روش به کامپیوتر ادارم وصل شم!!!

کمک.

blacktiger
24-06-2009, 21:59
به نظر من بهترین کار استفاده از team viewer هستش من که واقعا از این نرم افزار رایگان راضیم همه کار هم میکنه حتی فایل ترانسفر هم داره نیاز به آی پی ولید هم نداره

undertaker_ss
24-06-2009, 22:16
نمیدونم چرا نمیتونم با این روش به کامپیوتر ادارم وصل شم!!!

کمک.


چه مشکلی پیش میاد؟
ارور میده؟
ip سرور استاتیک و پابلیک هست؟

picher_s
25-06-2009, 07:51
آره رفیق پیدا نمیکنه!!!

ip valid داره.

کمک.

cnn
25-06-2009, 10:38
خوب دوست عزیز شما همه چیزهایی که برای Remote desktop احتیاج هست رو دارید:46:
فقط کافی از remote desktop استفاده کنید
برای این کار مسیر زیر رو دنبال کنید

Start->All programs-> Accessories-> Communications-> Remote Desktop connection

حالا اینجا در قسمت تنظیماتش باید آی پی سرور و یوزر و پس اش رو وارد کنید
به همین راحتی

اما در سمت سرور باید اجازه Remote desktop زدن رو به خودتون بدید
برای اینکار روی my computer رایت کلیک کنید در تب remote در قسمت remote desktop تیک allow users to connect remotely to this computer رو بزنید
اگه بازم سوالی بود در خدمتیم:11:

ممنون از جوابتون... اما این کار رو کردم ولی نشد....
تو قسمت ای پی سرور باید آی پی ولید رو بزنم، درسته؟
یوزر و پسورد سرور رو هم زدم اما وصل نشد
ریموت دسکتاپ توی سرور هم فعاله
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سپاس


به نظر من بهترین کار استفاده از team viewer هستش من که واقعا از این نرم افزار رایگان راضیم همه کار هم میکنه حتی فایل ترانسفر هم داره نیاز به آی پی ولید هم نداره
این نرم افزار طرز کارش چطوریه؟ لینک دانلود برنامه؟

undertaker_ss
25-06-2009, 11:38
ممنون از جوابتون... اما این کار رو کردم ولی نشد....
تو قسمت ای پی سرور باید آی پی ولید رو بزنم، درسته؟
یوزر و پسورد سرور رو هم زدم اما وصل نشد
ریموت دسکتاپ توی سرور هم فعاله
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سپاس


این نرم افزار طرز کارش چطوریه؟ لینک دانلود برنامه؟

شاید isp تون این امکان رو جلوش رو گرفته
چون من قبلا با یه isp امتحان کردم شد با یه isp دیگه امتحان کردم نشد فکر کنم irangate بود که نشد درست یادم نیست
من دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه
اینم لینک برنامه که دوستمون گفتن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط نمی دونم چطور کار می کنه

undertaker_ss
26-06-2009, 10:13
شاید isp تون این امکان رو جلوش رو گرفته
چون من قبلا با یه isp امتحان کردم شد با یه isp دیگه امتحان کردم نشد فکر کنم irangate بود که نشد درست یادم نیست
من دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه
اینم لینک برنامه که دوستمون گفتن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط نمی دونم چطور کار می کنه

دوست عزیز کار کردنش هم کاری نداره
شما فقط کافیه که دو طرف برنامه رو اجرا کنید بهتون یه id و pass می ده که باید در کامپیوتر دیگه وارد کنید و به همین راحتی وصل می شه
یعنی شما اول در سمت سرور برنامه رو اجرا کنید یه id و pass بهتون می ده حالا باید در سمت client اول id رو بزنید بعد از کانکت شدن ازتون pass می خواد که اون pass رو باید وارد کنید
خیلی بهتر از remote desktop هست:46:

hraeissi
26-06-2009, 15:17
بفرمائید سرور مربوطه به چه طریقه ای اینترنت را در شرکت share کرده است ؟

cnn
26-06-2009, 16:54
دوست عزیز کار کردنش هم کاری نداره
شما فقط کافیه که دو طرف برنامه رو اجرا کنید بهتون یه id و pass می ده که باید در کامپیوتر دیگه وارد کنید و به همین راحتی وصل می شه
یعنی شما اول در سمت سرور برنامه رو اجرا کنید یه id و pass بهتون می ده حالا باید در سمت client اول id رو بزنید بعد از کانکت شدن ازتون pass می خواد که اون pass رو باید وارد کنید
خیلی بهتر از remote desktop هست:46:

خیلی خیلی متشکر
امتحان می کنم و نتیجه رو حتماً می گم:11:

cnn
26-06-2009, 16:57
بفرمائید سرور مربوطه به چه طریقه ای اینترنت را در شرکت share کرده است ؟

منظورتون از «چه طریقه ای» یعنی چی؟
از طریق هاب سوئیچ ، نمی دونم درست به سوالتون جواب دادم یا نه؟
باتشکر

hraeissi
29-06-2009, 07:59
منظورم برنامه خاصی برای شیر کردن استفاده می کنید ؟

cnn
01-07-2009, 18:42
منظورم برنامه خاصی برای شیر کردن استفاده می کنید ؟

نه ، برنامه خاصی استفاده نمی کنیم.