PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با onspeed



ghermezeteh
22-06-2009, 17:22
سلام من امروز نرم افزار onspeed رو که می خوام کانکت کنم این پیغامو میده حالا باید چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DrXoX
22-06-2009, 17:45
سلام

شما از نسخه ی هندی که رایگان هم بود استفاده می کردین که الان بسته شده. و کار نمی کنه

راستی بحث در مورد فیـــلتر شــکن تو این انجمن ممنوع هستش

موفق باشید

ghermezeteh
22-06-2009, 18:47
سلام

شما از نسخه ی هندی که رایگان هم بود استفاده می کردین که الان بسته شده. و کار نمی کنه

راستی بحث در مورد فیـــلتر شــکن تو این انجمن ممنوع هستش

موفق باشید

یعنی دیگه از اون نسخه هندی نمیشه استفاده کرد؟حالا باید چیکار کرد؟اگه اینجا ممنوعه تو پیغام خصوصی بهم بگو ممنون.