PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : می خوام موس و کی برد سیستمم رو عمداً خراب کنم .



Ni_nigc
23-05-2009, 15:50
سلام دوستان
می خواستم که موس و کی برد سیستمم رو عمداً خراب کنم :31: . البته نمی خوان که مشخص باشه و تابلو بشه که عمداً خراب شده :21:.
چکار کنم ؟ :27:

ولتاژ ؟
آب ؟
.
.
.

لطفاً راهنمایی فرمائید .

Stream
23-05-2009, 21:04
اگه موس و کیبرد USB هستند می تونید به پین VBUS ولتاژ بالایی وصل کنید و GND رو هم Ground کنید. موس و کیبرد یا هر قطعه دیگه ای به ملکوت می پیونده!


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


با آب هم ممکنه خراب بشه، می تونید موس و کیبرد رو باز کنید و کابل های اتصالش به USB رو از داخل قطع کنید.

payam
23-05-2009, 21:16
کیبورد رو باز کن ؛ یه برد کوچیک داره . بزن خرابش کن . یا سیم هاشو بکن . یا به قول Stream یه ولتاژ بالا به بوردش بده . البته آب هم روش بریزی به احتمال زیاد خرابش میکنه !

Ni_nigc
24-05-2009, 11:06
اگه موس و کیبرد USB هستند

متاسفانه Ps2 هست .


کیبورد رو باز کن ؛ یه برد کوچیک داره . بزن خرابش کن

این میشه ولی اگه بدون اینکه پیچاش باز بشه که چه بهتر .


ولتاژ بالایی وصل کنید

Stream عزیز چند ولت کفایت می کنه ؟ 12 ولت کافیه ؟

ninabina
25-05-2009, 00:15
چرا می خوای اینکار و بکنی وزباله غیر قابل بازگشت به طبیعت ایجاد کنی بدش به یه مستحق ثواب داره

payam
25-05-2009, 00:19
شاید نقشه هایی واسه سیستم های دانشگاه داشته باشه خوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

siavash66
25-05-2009, 01:28
ولتاژ بالا به پینها متصل کنید مثلا 12 ولت خود پاور کیس خوبه

به طور فرض به پینهای شماره 3و4 ولتاژ 12 وصل کنید و جای +و- رو هم چند بار با هم عوض کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درست کردن چه مشکل خرابکاری چه آسان:10:

Ni_nigc
25-05-2009, 08:25
چرا می خوای اینکار و بکنی وزباله غیر قابل بازگشت به طبیعت ایجاد کنی بدش به یه مستحق ثواب داره


چون کسی که می خواد کی بورد و موس نو بده باید داغی جنس رو ببینه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif


ولتاژ بالا به پینها متصل کنید مثلا 12 ولت خود پاور کیس خوبه

به طور فرض به پینهای شماره 3و4 ولتاژ 12 وصل کنید و جای +و- رو هم چند بار با هم عوض کنید


ممنون . فکر کنم این راه بدون دردسر جواب بده .
12 ولت رو امتحان می کنم .