PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری می شه از 4 گیگ رم رو در ویندوز 32 بیت استفاده کرد؟








    

sinaset
07-05-2009, 15:36
سلام دوستان
به گفته یکی از دوستان متخصصم در ویندوز 32 بیت می شه حداکثر از 4 گیگ رم استفاده کرد
سوال من این است چطوری می شه از 4 گیگ رم در ویندوز های 32 بیت استفاده کرد
**
ویندوز من XP است نسخه 32 بیت
من ویندور که نصب کردم حجم رم من رو 3.25 گیگ نشون می ده
اما با غیر فعال کردن چند قطعه انبرد وبی استفاده مادربرد این حجم به 3.50 گیگ اضافه شود ( از طریف بایوس مادربرد)

منتطزر پاسخ شما هستم

eAmin
07-05-2009, 19:15
سلام.

این یه باگ فکر می کنم در ویندوز باشه، من 6GB رم رو نصب کرده بودم، بازم 3.5GB می شناخت!
ولی در ویندوز ویستا SP1 این مشکل به صورت کامل برطرف شده و حالا من که نصب کردم و 6GB رم دارم، به صورت کامل و دقیق نشون می ده.

malkemid
07-05-2009, 19:22
سلام دوستان
به گفته یکی از دوستان متخصصم در ویندوز 32 بیت می شه حداکثر از 4 گیگ رم استفاده کرد
سوال من این است چطوری می شه از 4 گیگ رم در ویندوز های 32 بیت استفاده کرد
**
ویندوز من XP است نسخه 32 بیت
من ویندور که نصب کردم حجم رم من رو 3.25 گیگ نشون می ده
اما با غیر فعال کردن چند قطعه انبرد وبی استفاده مادربرد این حجم به 3.50 گیگ اضافه شود ( از طریف بایوس مادربرد)

منتطزر پاسخ شما هستم

منم خیلی دنبالش بودم ولی ظاهرا راهی نداره.

milky way
07-05-2009, 19:31
راهی نیست مگه ویستا SP1 یا ویندوز 64 بیتی.

samigherty
07-05-2009, 19:41
ماکروسافت اجازه نصب بیش از 4G را به ویندوز XP نمی دهد چون بیش از این مقدار نیاز نیست و اگر کار شما طوریست که به بیش از 4Gنیاز دارید به گفته ماکروسافت باید برین سراق نصب vista or seven شاید به خاطره اینکه بخواهد پول بیشتر بگیره . البته بگذریم از اینکه در ایران همه رقم ویندوز 1000 تومان :-)
موفق باشی دوستم .

Hossein Adeli
07-05-2009, 20:59
راهی نیست مگه ویستا SP1 یا ویندوز 64 بیتی.
برین فایل boot.ini رو که تو درایو ویندوز است رو پیدا کنید (این فایل سیستمی است و مخفیه پس اول باید از folder option ظاهرش کنید) و از حالت Read-Only and Hidden خارجش کنید و بعد تو ادیتور بازش کنید و /PAE رو به سطر اضافه کنید مثل:


multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)
\WINNT="Windows ???? Datacenter Server" /PAE /basevideo /sos

نکته : کاری به سایر نوشته ها نداشته باشد و فقط قسمت هایلایت شده رو بهش اضافه کنید
و بعد از منو file گزینه Save رو بزنید بعد دوباره برید خاصیت Read-Only and Hidden رو براش بزارید. حالا سیستم رو ریستارت کنید و از 4 گیگ رمتون استفاده کنید.

تموم شد به این کاری که ما کردیم میگن Enabling PAE که مخفف Physical Address Extension است اما دیده شده در برخیاز سیستم ها به دلیل عدم پشتیبانی Hardware از این خاصیت سیستم بالا نیومده برای رفع این مشکل باید از طریق Safe Mode وارد سیستم بشید و به جای
/PAE
این مقدار رو وارد کنید:
/NOPAE /NOEXECUTE=alwaysoff

(خط بالا رو از اینجا کپی کنید نه برید خودتون بنویسد چون جای / های اولی در آخر است)
بعد دوباره سیستم رو ریست کنید اگه باز کار نکرد باید کلا این مقدار رو هم بردارید چون سخت افزارتون از این حالت پشتی بانی نمیکنه

sinaset
08-05-2009, 02:11
سلام دوست من
اون نوشته که تویه پرانتز نوشتید اصلان مال من نداره
می شه خودتون اون نوشته رو بزارید تویه boot.ini بعد از اون عکس بگیرید بزارید روی صفحه
راستی فایل boot مال من به صورت دیفالت تیک گزینه Read-Only رو نداشته و از حالت hidden هم در نمی یاد ..
با تشکر

Hossein Adeli
08-05-2009, 11:43
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /PAE

منظورت پارانتز است یا گیومه؟ " "
مهم نیست چی داره فقط /PAE رو اضافه کن به سطر زیر [operating systems]

sinaset
08-05-2009, 18:04
سلام دوست من
کاری که گفتید رو انجام دادم
ولی نشود
می شه لطفان صفحه boot.ini خودتون رو ازش یک عکس بگیرید و بزارید
با تشکر

Hossein Adeli
08-05-2009, 20:38
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو این صفخه کامل توضیح داده و هم نشون داده که قبل از ادیت چه جوری بوده و بعد از ادیت چه جوری شده (یعنی PAE رو کجا اضافه کرده)

sinaset
08-05-2009, 22:37
سلام
برای ما که جواب نداد
اگر کسی این کجا رو انجام داد و جواب داد
تویه این تاپیک بیان کنه
با تشکر

nw_nk
08-05-2009, 23:50
سلام
برای ما که جواب نداد
اگر کسی این کجا رو انجام داد و جواب داد
تویه این تاپیک بیان کنه
با تشکر

سلام.

روشی که دوستمون گفته درسته. اما اینکه شما در XP یتون کل 4 گیگ آزاد نخواد بود دلیل داره. مطلبی مفصل دراین باره نوشتم که بزودی در انجمن قرار میگیره.

فعلا مختصر بگم که دلیلش اختصاص فضای آدرس به دیگر قطعات هست که باعث میشه 3.5 گیگ یا کمتر باقی بمونه.

موفق باشید.

sinaset
09-05-2009, 12:01
سلام.

روشی که دوستمون گفته درسته. اما اینکه شما در XP یتون کل 4 گیگ آزاد نخواد بود دلیل داره. مطلبی مفصل دراین باره نوشتم که بزودی در انجمن قرار میگیره.

فعلا مختصر بگم که دلیلش اختصاص فضای آدرس به دیگر قطعات هست که باعث میشه 3.5 گیگ یا کمتر باقی بمونه.

موفق باشید.

سلام
من خودم یه بوی ها بردم
چون من چند وقت پیش ویندوز حجم رم رو 3.25 گیگ می شناختم
به قسمت بایوس به صورت اتفاقی رفتم و یک سری قابلیت مادربرد رو غیر فعال کردم مثل قطعات انبرد مثله 1394 و نت ورک و ....
که این حجم به 3.50 ارتقاع یافت
با تشکر

siamak5561
11-05-2009, 01:06
باباجون ویندوز 32 بیتی کلا بیشتر 4 گیگ رو نمیتونه آدرس دهی کنه هر کاری هم که کنید از 4 گیگ نمیتونید استفاده کنید چون بالاخره یه مقداری از این 4 گیگ صرف رم کارت گرافیک میشه. خودتون رو خسته نکنید.

zeus7610
11-05-2009, 11:41
من فکر می کنم که ویندوز 32 بیتی نتونه بیشتر از 3.5 گیگ رو آدرس دهی کنه. شاید نمایش بده 4 گیگ ولی استفاده نمی کنه.

amirpers
23-12-2009, 11:33
دوستان سوال من در مورد ویندوز 7 هستش نه XP اما اینجا مطرح کردم چون نمی خواستم تاپیک دیگه ای باز کنم.
می خوام بدونم ویندوز 7 32 بیتی اصلا کلا نمی تونه از بیشتر از 3 گیگ رم استفاده کنه ؟
حالا فرض کنید یه بازی نصب کردیم که به بیشتر از 3 گیگ رم احتیاج داره ، چه جوری باید اون رو تو 7 به راحتی اجرا کرد ؟

millad1388
24-12-2009, 08:26
دوستان سوال من در مورد ویندوز 7 هستش نه XP اما اینجا مطرح کردم چون نمی خواستم تاپیک دیگه ای باز کنم.
می خوام بدونم ویندوز 7 32 بیتی اصلا کلا نمی تونه از بیشتر از 3 گیگ رم استفاده کنه ؟
حالا فرض کنید یه بازی نصب کردیم که به بیشتر از 3 گیگ رم احتیاج داره ، چه جوری باید اون رو تو 7 به راحتی اجرا کرد ؟
بیشتر از 3گیگ هیچ فایده ایی داره و فقط جیب را بیستر خالی میکنه
هیچ برنامه ایی بیشتر از 3 گیگ رم احتیاج نداره و بهتره مدل رم را بگید که از نظر فرکانس و زمان تاخیر و ...

alireza_shd
24-12-2009, 12:52
تمام نسخه های 32 بیتی از ویندوز حداکثر 4 گیگ رم رو ساپرت می کنند و در تمام نسخه ها 4 گیگ رم رو حداکثر 3.5 گیگ نشون می ده ( حتی windows 7 ultimate) و عملا بیشتر از 3گیگ از رم رو استفاده نمی کنه!!! علت هم این هست که نسخه های 23بیتی حداکثر میزان ساپرتشون از رم و virtual memory به صورت مجموع 4 گیگ هست!!! ویندوز در هنگام نصب 1 گیگ virtual memory برای خودش در نظر می گیره پس فقط از 3 گیگ رم می تونه استفاده کنه!

و البته خیلی جالب هست که بدونید اگه از نسخه 64 بیتی استفاده کنید ولی برنامه های شما 32 بیتی باشه ویندوز به هر پروسس حداکثر 4 گیگ رم میده!!! اگه می خواهید بیش از 4 گیگ رم داشته باشید باید ویندوز 64بیتی و برنامه های 64 بیتی داشته باشید!!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amirpers
24-12-2009, 14:09
ممنون.اما مثال زدم.فرض کنید حالا یه بازی یا یه برنامه بیاد که 4 گیگ به بالا رم خواست،باید چکار کرد؟
64 بیتی با تمام خوبیهاش مشکلاتی هم داره برای ما آخه.

alireza_shd
27-12-2009, 18:43
ممنون.اما مثال زدم.فرض کنید حالا یه بازی یا یه برنامه بیاد که 4 گیگ به بالا رم خواست،باید چکار کرد؟
64 بیتی با تمام خوبیهاش مشکلاتی هم داره برای ما آخه.


فقط در نسخه ۳۲ بیتی windows server می تونید یک پروسس ۳۲ بیتی با بیش از ۴ گیگ رم داشته باشید!!!
همون طور که گفتم حتی توی ویندوز ۶۴ بیتی هم به پروسس های ۳۲ بیتی بیش از ۴ گیگ رم اختصاص نمی یابد!
راه دیگه هم این هست که هم ویندوز و هم نرم افزار هر دو ۶۴ بیتی باشد

Lord_theOne
27-12-2009, 23:42
ویندوزم چه مقدار ساپورت می کند؟
ویندوزهای 2000 به بعد را اینجا نشان داده است تا 2TB هم می شود رم گذاشت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Guts
28-12-2009, 23:24
ویندوزم چه مقدار ساپورت می کند؟
ویندوزهای 2000 به بعد را اینجا نشان داده است تا 2TB هم می شود رم گذاشت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز Server 2008 به‌خاطر ماهیتش تا 2TB رم پشتیبانی میکنه البته نه همه نسخش، در ماباقی ویندوزها، ویندوز 7 نسخه Ultimate تا 192 گیگ پشتیبانی میکنه که بیشترین میزان در بین ویندوزهاست.
در ضمن من مدت نسبتاً زیادیه که از نسخ 64 بیتی هم ویستا و هم 7 استفاده کردم، اصلاً تفاوتی با نسخ 32 بیتی نداره و تقریباً تمامی برنامه‌ها بدون هیچ مشکلی اجرا میشن، مگه بعضی از درایورها که خوده ویندوز نشناستشون، پس خیالتون راحا باشه ویندوزهای 64 بیتی مشکل ساز نیستن.

sir payman
28-12-2009, 23:56
پست بالا کاملا تایید میشه
خود من الان تقریبا 3 سال هست که از ویندوزهای 64bit استفاده میکنم و مشکل خاصی هم نداشتم و فقط یه برنامه تخصصی(سالید ورک) بود که نشد باهاش کار کنم اونم ایراد از کرکش بود نه از برنامه

amirpers
29-12-2009, 02:28
آخه مشکل اینه که کارت تی وی و یا مودمم رو 64 بیتی کار نمی کنه فکر کنم.

H M R 0 0 7
29-12-2009, 09:01
ویندوز Server 2008 به‌خاطر ماهیتش تا 2TB رم پشتیبانی میکنه البته نه همه نسخش، در ماباقی ویندوزها، ویندوز 7 نسخه Ultimate تا 192 گیگ پشتیبانی میکنه که بیشترین میزان در بین ویندوزهاست.
در ضمن من مدت نسبتاً زیادیه که از نسخ 64 بیتی هم ویستا و هم 7 استفاده کردم، اصلاً تفاوتی با نسخ 32 بیتی نداره و تقریباً تمامی برنامه‌ها بدون هیچ مشکلی اجرا میشن، مگه بعضی از درایورها که خوده ویندوز نشناستشون، پس خیالتون راحا باشه ویندوزهای 64 بیتی مشکل ساز نیستن.
من خیلی وقته دارم با 64 بیتی کار میکنم
هستند برنامه های نسبتا قدیمی که با 64 بیتی کار نمیکنن
و پیغام عدم اجرا در سیستم 64 بیتی رو میدن

Guts
29-12-2009, 10:37
من خیلی وقته دارم با 64 بیتی کار میکنم
هستند برنامه های نسبتا قدیمی که با 64 بیتی کار نمیکنن
و پیغام عدم اجرا در سیستم 64 بیتی رو میدن
مثلاً چه برنامه‌ای؟ خیلی از برنامه‌های قدیمی که اصلاً روی ویندوز 7 یا ویستا کار نمیکنن حالا 64 بیتی یا 32 بیتی. البته این نکته هم اشاره کنم در حال حاضر بیشتر نرم‌افزارها اصلاً نسخه‌های 64 بیتی ندارن و 32 بیتی هستن چون نیازی به نسخ 64 بیتی نبوده با این حال نرم‌افزارهای 32 بیتی بدون مشکل در ویندوز 64 بیتی در حالت 32 بیتی اجرا میشن.

danielo
02-01-2010, 00:27
یکی به من گفت به جای ویندوز xp برو سون بگیر.بهتره
فرقی که نداره.؟

چون من به xp عادت کردم
ایا بازیهایی وجود داره که نشه به خاطر این ممشکل اجراشون کرد.مثل gta iv

komeil-kanani
19-04-2010, 18:07
آقايان عزيز ويندوز 7 خوبه اما من گرافيستم با بخش فارسي مشكل دارم هم كيبورد و هم نرم افزارهايي كه فارسي توش مي نويسند و بعضي نرم افزارهاي كاربردي مثل اينترنت دانلود منيجر كه وقتي فارسيشو ميزاري چه تو 32 چه تو 64 نوشته ها ميريزه به هم . و ديگه اينكه اگه بشه اين مشكل كيبورد را حل كرد و همچنين فارسي را كار تمامه .
نكته‌ي ديگه اين كه من الآن ويندوز XP دارم و وقتي اصلاح صفحه كيبورد ام آر تي رو نصب مي كنم اين چيدماني كه براي كيبورد داره براي يه گرافيست با كارهاي مجله‌اي فراوان خوبه ، من مي خواهم همين كيبورد را در 7 داشته باشم چه 64 چه 32 ، كه هر كاري كردم نشد .

mjzaret
19-04-2010, 21:56
آقايان عزيز ويندوز 7 خوبه اما من گرافيستم با بخش فارسي مشكل دارم هم كيبورد و هم نرم افزارهايي كه فارسي توش مي نويسند و بعضي نرم افزارهاي كاربردي مثل اينترنت دانلود منيجر كه وقتي فارسيشو ميزاري چه تو 32 چه تو 64 نوشته ها ميريزه به هم . و ديگه اينكه اگه بشه اين مشكل كيبورد را حل كرد و همچنين فارسي را كار تمامه .
نكته‌ي ديگه اين كه من الآن ويندوز XP دارم و وقتي اصلاح صفحه كيبورد ام آر تي رو نصب مي كنم اين چيدماني كه براي كيبورد داره براي يه گرافيست با كارهاي مجله‌اي فراوان خوبه ، من مي خواهم همين كيبورد را در 7 داشته باشم چه 64 چه 32 ، كه هر كاري كردم نشد .

من با شما موافق نیستم.

من از مرداد ماه 88 تا الان از ویندوز 7 استفاده می‌کنم و با اون مشکلی نداشتم.

در مورد فارسی تایپ کردن هم از نرم افزار TrayLayout 1.2 استفاده می‌کنم.

بعد از نصب این برنامه روی برنامه کلیک راست کرده و Properties رو انتخاب کنبد.

از سربرگ Compatibility گزینه Windows XP رو فعال کنید.

مشکلتون حل میشه.

کلیدهای ترکیبی اون رو هم می‌تونید خودتون با توجه به سلیقه تنظیم کنید.

لینک دانلود برنامه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:11:

Guts
19-04-2010, 22:10
آقايان عزيز ويندوز 7 خوبه اما من گرافيستم با بخش فارسي مشكل دارم هم كيبورد و هم نرم افزارهايي كه فارسي توش مي نويسند و بعضي نرم افزارهاي كاربردي مثل اينترنت دانلود منيجر كه وقتي فارسيشو ميزاري چه تو 32 چه تو 64 نوشته ها ميريزه به هم . و ديگه اينكه اگه بشه اين مشكل كيبورد را حل كرد و همچنين فارسي را كار تمامه .
نكته‌ي ديگه اين كه من الآن ويندوز XP دارم و وقتي اصلاح صفحه كيبورد ام آر تي رو نصب مي كنم اين چيدماني كه براي كيبورد داره براي يه گرافيست با كارهاي مجله‌اي فراوان خوبه ، من مي خواهم همين كيبورد را در 7 داشته باشم چه 64 چه 32 ، كه هر كاري كردم نشد .
این مشکل نیست اصلاً دلیل این بهم ریختگی اینه که شما باید در تنظیمات زبان ویندوز، زبان برای نرم‌افزارهای غیر Unicode رو روی فارسی بزارید. تا مشکلتون حل بشه.

komeil-kanani
21-04-2010, 09:55
سلام به دو عزيز گرامي
اين مشكل عزيزان از ويندوز 64 بيتي هست نه 32 بيتي ، شما تا ريستارت مي كنيد اون تنظيمات دلخواهتون بر ميرده و اين نرم افزار شما هم يه چيزايي اضافه مي كنه مثلاً به حركت ها يه دايره در زيرش اضافه مي كنه و بعضي وقتها تماي نوشته هاي پيشين شما هم در اين مورد كيبورد و هم در مورد ويندوز كامل ميريزه بهم
يا زهرا(س)

Farshid72
05-05-2010, 21:13
سلام بچه ها
من مادربردم ASUS-RAMPAGE II EXTREME هست و رمم هم
Kingstone tripple channel 6GB با باس 2000 هست ولی تو قسمت مشخصات سیستم تو BIOS می نویسه :
USABLE : 4GB
چی کار کنم که رمم رو کامل ساپرت کنه ؟
تازه الان ویندوزم Vista SP2 هست و تو قسمت System information می نویسه 2GB البته ویندوزم 64 بیت هست.
ممنون می شم کمکم کنید
با تشکر

amirpcp30
05-05-2010, 21:20
سلام
من هم میشه گفت همین مشکل رو دارم
رمم 4 گیگه در بایاس یا ویندوز سون 64 بیت میزنه 3.25
البته 2 رم یک گیگ یکی کینگستون و یکی رندیشن به علاوه 2 گیگ رندیشن دارم
اگه مشکل رو حل کنید ممنون میشم
سپاس

EXTREME
05-05-2010, 21:49
شما اول از همه رم هارو تک تک چک کنید رو همه ی اسلات های حافظه و مطمئن بشید رم ها با هکم ساز گار هستند و مین شما
تا این حجم رم رو ساپورت میکنه
میتونه به خاطر گرافیک on board یا گرافیک های turbo cache باشه
اگه بازم اینطور بود تنها راه آپدیت بایوسه

amirpcp30
06-05-2010, 10:22
رم ها تک تک گزاشتم سالمن 2 تا 2 تا هم سالمن
گرافیکم کارتی هست نه on board
بایاس هم آپدیته
حالا چیکار کنم؟
سپاس

amirpcp30
06-05-2010, 22:42
سلام
جواب بدید ممنون میشم
سپاس

Farshid72
07-05-2010, 10:36
شما اول از همه رم هارو تک تک چک کنید رو همه ی اسلات های حافظه و مطمئن بشید رم ها با هکم ساز گار هستند و مین شما
تا این حجم رم رو ساپورت میکنه
میتونه به خاطر گرافیک on board یا گرافیک های turbo cache باشه
اگه بازم اینطور بود تنها راه آپدیت بایوسه
سلام دوست عزیز
من تک تک رم ها رو گذاشتم و سیستم بالا اومد.رم هام مشکل نداره چون وقتی سه تا رو می زارم و تو BIOS می زنه 4GB ولی در همون حال وقتی با برنامه CPU-Z نگاه می کنی می نویسه که 6GB رم رو مادر برد هست.
من مادربردم هم آپ دیت کردم ولی این دفه توBIOS زد 2GB ولی بازم تو برنامه CPU-Z می زنه 6GB رم رو مادربرد هست.
با Overclock می شه مقدار رم رو در ویندوز 64-bit به 4GB افزایش داد و تا حالا نتونستم به مقدار 6GB برسونم چون وقتی مقدار DRAM رو روی 2000 قرار می دم سیستم خاموش می شه یعنی با این مقدار DRAM سیستم CONFIG می ده.
آپ دیت BIOS من 2010 هست و رمم هم Kingstone tripple channel (3*2) با باس 2000 و hyper هم هست.
با تشکر

Farshid72
07-05-2010, 10:42
شما اول از همه رم هارو تک تک چک کنید رو همه ی اسلات های حافظه و مطمئن بشید رم ها با هکم ساز گار هستند و مین شما
تا این حجم رم رو ساپورت میکنه
میتونه به خاطر گرافیک on board یا گرافیک های turbo cache باشه
اگه بازم اینطور بود تنها راه آپدیت بایوسه
سلام دوست عزیز
من تک تک رم ها رو گذاشتم و سیستم بالا اومد.رم هام مشکل نداره چون وقتی سه تا رو می زارم و تو BIOS می زنه 4GB ولی در همون حال وقتی با برنامه CPU-Z نگاه می کنی می نویسه که 6GB رم رو مادر برد هست.
من مادربردم هم آپ دیت کردم ولی این دفه توBIOS زد 2GB ولی بازم تو برنامه CPU-Z می زنه 6GB رم رو مادربرد هست.
با Overclock می شه مقدار رم رو در ویندوز 64-bit به 4GB افزایش داد و تا حالا نتونستم به مقدار 6GB برسونم چون وقتی مقدار DRAM رو روی 2000 قرار می دم سیستم خاموش می شه یعنی با این مقدار DRAM سیستم CONFIG می ده.
آپ دیت BIOS من 2010 هست و رمم هم Kingstone tripple channel (3*2) با باس 2000 و hyper هم هست.
با تشکر

Alireza_king64
29-05-2010, 16:28
عزیز همه ویندوز های 32 بیتی رم بیشتر از 3.5 رو قبول نمی کنن پس باید ویندوز 64 بیتی نسب کنی فرقی هم نمی کنه XP VISTA SEVEN هر کدوم دوست داری:31::31::31:

komeil-kanani
01-07-2010, 17:13
عزيزان من سلام
مشكل داريم هنوز در ويندوز سون 64 بيتي اون هم با فارسيش
كيبورد رو مورد داره و هم اينكه اينترنت دانلود منيجر فارسيش جواب نمي ده بهم ريخته مي نويسه
اگه ميشه تصويري توضيح بدهيد
كيبورد هم چيدمان قبول نمي كنه بعد از ريستارت دوباره به حالت اول بر مي گرده
امان از اين عادت بد و فجيع به ويندوز اكس پي
كمك كنيد
كارمون گير هستش
خوهشاً
يا زهرا

fardis_7
02-07-2010, 11:58
سلام دوستان من یه ویندوز 32 بیتی 7 دارم که از وقتی که نصبش کردم از 4 G رم 2.8 G رو بیشتر نمی خونه یکی گفت که راهی نداره و کاریش نمی شه کرد می خواستم بدونم که نطر شما هم همینه یا نه....
ممنون.

mjzaret
02-07-2010, 20:22
سلام دوستان من یه ویندوز 32 بیتی 7 دارم که از وقتی که نصبش کردم از 4 G رم 2.8 G رو بیشتر نمی خونه یکی گفت که راهی نداره و کاریش نمی شه کرد می خواستم بدونم که نطر شما هم همینه یا نه....
ممنون.

شما بایستی از ویندوز سون 64 بیتی استفاده کنید تا بشه از همه 4 گیگ رم استفاده کرد.

البته شاید در نصب برنامه‌ها یا درایورهای خاصی دچار مشکل بشید.

شاد باشید :40:

hamid-ebrahim
15-08-2010, 00:22
با سلام
ویندوز من 7 32بیتی است اما باز هم رم من را 3.25 نشون میده لطفا مرا راهنمایی کنید

mjzaret
15-08-2010, 00:53
با سلام
ویندوز من 7 32بیتی است اما باز هم رم من را 3.25 نشون میده لطفا مرا راهنمایی کنید

يه نگاهي به پست قبل بندازيد.

براي استفاده از 4 گيگ رم در ويندوز بايستي سيستم عاملتون از نوع 64 بيت باشد.

شاد باشيد :40: