PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش ساخت dvd با منوی زیبا برای سریال یا dvdهای چند پارتی



keresaspa
13-04-2009, 00:08
به نام خالق زیبای زیبایی ها

با سلام خدمت دوستای گلم تو فروم P30world لازم دیدم قبل از شروع آموزش متذکر شم چون تعداد عکس های آموزش زیاد بود لینک سایز های اصلی عکس ها رو تو تاپیک به صورت کد IMG نذاشتم تا تاپیک سبکتر باشه ولی می تونید برای دیدن سایز اصلی عکس ها از لینک های زیرشون استفاده کنید.

برای آماده سازی فایل هاتون به فرمت مورد قبول برنامه DVD lab pro از این آموزش استفاده کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک دانلود DVD LAB PRO 2.5

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


آموزش ساخت DVD با منوی زیبا برای سریال ها یا DVD های چند فیلمی


مولف : KERESASPA = HAMED_AM_66 = EBRU_GUNDES_206

نرم افزارهای مورد نیاز برای ساخت منوی DVD :

1- DVD-LAB PRO 2
2- ADOBE PHOTOSHOP برای بالا بودن قدرت مانور به هنگام ساخت منو

خوب فتوشاپ رو اجرا کنید، اگه منویی که می خواهید بسازید برای تلویزیون 4.3 هست فایلی با این سایز ایجاد کنید (653*488) و اگه برای تلویزیون 16.9 هست از این سایز استفاده کنید(865*485)

البته این رزولوشن هایی که من گفتم تو برنامه DVDLAB منطقه امن(SAFE AREA) منو رو پر می کنه وگرنه سایزهای استاندارد به این ترتیب هستند :

برای تلویزیون 16.9 برابر است با 540*960
برای تلویزیون 4.3 برابر است با 540*720

این رو هم اضافه کنم در هنگام ساخت منو در DVDlab Pro فرقی نمیکنه پروژه ی شما سیستمش Pal باشه یا Ntsc برای هر دو سیستم از همین رزولوشن ها باید استفاده کنید.

مثلا من از این تنظیمات برای ایجاد فایل جدید استفاده کردم:
نکته : در قسمت Color Mode به 8 bit بودن فایل دقت شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب من برای منوی Root از این فایلی (تصویر) که با فتوشاپ ساختم استفاده می کنم البته دقت داشته باشید که اگه منو رو با فتوشاپ می سازید با فرمت PSD ذخیره اش کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای منوی اپیزودها هم از این فایل (تصویر) استفاده می کنم و برای باقی قسمت ها فقط اسم اپیزود و عکس رو عوض می کنم به همین راحتی.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حتماً توجه داشته باشید که فایل رو با فرمت PSD ذخیره کنید تا بتونید از هر لایه که خواستید بتونید به عنوان دکمه استفاده کنید.
برای منوی زیرنویس ها هم از این فایل استفاده می کنم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4نکته:البته تو این منو یه دکمه ی Back برای برگشت به منوی اپیزود بزارید.

خوب تقریباً ساخت منوهای مورد نیاز پروژه ی ما تموم شد حتماً همه ی فایل ها رو با پسوند PSD ذخیره می کنیم تا بتونیم از هر لایهای که تو عکس دلمون خواست به عنوان دکمه (کلید) استفاده کنیم، مثلاً از عکس ها یا متن ها یا آیکن ها و هر چیزی که تو پروژه به عنوان یه لایه شناخته بشه.

خوب حالا برنامه ی DVD-LAB PRO رو اجرا کنید. این پنجره قبل از ورود به برنامه باز میشه که توضیحش میدم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1.در این قسمت نوع سیستم ویدیویی رو با توجه به نوع فایل ورودی انتخاب کنید.
2.اگر می خواهید منویی برای یه فیلم سینمایی بسازید از این گزینه استفاده کنید؛گزینه ی 2 و 3 در ظاهر تفاوت زیادی با هم ندارند ولی در ساختار تفاوت های کلیدی با هم دارند که به طور خلاصه گزینه ی 3 اجازه ی ساخت منویی رو به ما میده که از اون می تونیم به منو های کامل دیگه سوویچ کنیم(امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم).
3.اگر می خواهید منویی برای یک DVD با چند فیلم یا یک سریال بسازید از این گزینه استفاده کنید.
4.اگه می خواهید فقط با یک فایل یک DVD بدون منو بسازید از این گزینه استفاده کنید.
5.برای باز کردن پروژه ای که قبلاً ساختید.
6.آخرین پروژه ای که کار کردید.
7.این هم که از اسمش معلومه چیه اگه می خواهید یه DVD با صدها منو یا منوهای سنگین از لحاظ لایه بسازید از این گزینه استفاده کنید تا با پیغام کمبود OUT OF RAM مواجه نشید.

خوب من گزینه ی 3 رو انتخاب می کنم و OK می کنم . این پنجره که پنجره ی اصلیه برنامه هست باز میشه که یه توضیح کلی در موردش می دم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1.پنجره پروژه که در این قسمت می تونیم منوها رو انتخاب یا حذف یا اضافه کنیم یا فایل تصویری یا صوتی یا هر چیزی رو که وارد پروژه کردیم حذف یا نام گذاری و کارهای دیگه ای روش انجام بدیم که در طول آموزش با تعدادیشون آشنا می شیم.

2.این پنجره رو میشه یه جورایی ادیتور برنامه نامید که توش میشه منوهایی رو که می سازیم یا از قبل (توسط فتوشاپ) آماده کردیم ادیت کرد، یا تو این پنجره می تونیم وقتی یه فایل تصویری رو توش Import کردیم بهش Chapter Point اختصاص بدیم و یه سری کارهای دیگه.

3.اسم این پنجره Asset هست که از این قسمت سورس فایل هامون رو وارد برنامه می کنیم که از این قسمت ها تشکیل شده :

Video & Audio : از این قسمت فایل های صوتی و تصویری که برنامه ساپورت می کنه وارد می کنیم یا فایل های تصویری که می خواهیم ازشون به عنوان Motion Menu استفاده کنیم.

Background : از این قسمت عکس هایی رو که می خواهیم درون برنامه ازشون به عنوان پس زمینه استفاده کنیم وارد می کنیم.

Object : از این قسمت Object هایی رو که می خواهیم استفاده کنیم وارد برنامه می کنیم این Object ها از نوع عکس می تونن باشن؛ از آبجکت ها می تونیم به عنوان کلید تو منو استفاده کنیم.

Plug-ins : از این قسمت Component های برنامه رو وارد می کنیم که یه سری فایل از قبل آماده شده هستند.
Clips : فایل های تصویری که می خواهیم ازشون به عنوان کلیپ تو برنامه استفاده می کنیم از اینجا وارد می کنیم.

نکته : البته می تونیم این فایل ها رو از قسمت Video & Audio هم وارد کنیم ولی این دسته بندی ها برای نظم کار هست.

Music : از این قسمت فایل های صوتی که می خواهیم ازشون استفاده کنیم وارد می کنیم.

Image : این قسمت هم همون کار قسمت Background رو می کنه ولی اصولاً از این قسمت تصاویری رو وارد می کنیم که از قبل آماده هستند مثل منوهایی که تو فتوشاپ آماده کردیم(البته اینگونه فایل ها رو از Background هم میشه وارد کرد ولی این دسته بندی ها برای نظم بیشتره).

4.این هم پنجره ی پیش نمایش برنامه هست ، برای پیش نمایش فایل های صوتی و تصویری .

نکته : من توصیه می کنم اگه فایل شما صدا و تصویرش از هم جدا نیستن توسط برنامه ی Total Video Converter از هم جدا کنید چون خیلی سریعتر از خود برنامه این کار رو میکنه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از انتخاب گزینه ی Extract Video and Audio پنجره ی زیر باز میشه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در قسمت Input File Name فایلی رو که قصد داریم صدا و تصویرش رو جدا کنیم وارد می کنیم.
در قسمت Export File Name با زدن تیک Video و Audio مشخص می کنیم که هم صدا و هم تصویر رو می خواهیم جدا کنیم و در آخر هم کلید Convert Now رو می زنیم.

حالا باید فایل تصویری و صوتی رو برای ساخت DVD وارد برنامه کنیم که اگه جدا شده باشن که هیچ ولی اگه جدا نباشن هم؛ خود برنامه جداشون میکنه ؛ پس همونطور که تو برنامه می بینید از تب Video & Audio یا از قسمت 1 یا با کلیک راست کردن در یک جای خالی Asset فایل های صوتی و تصویریمون رو وارد میکنیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب حالا از تب Image منوهایی رو که با فتوشاب آماده کردیم وارد برنامه می کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب حالا طبق عکس روی VMG Menu 1 دوبار کلیک می کنیم تا انتخاب بشه و بعد منوی مورد نظر به داخل پنجره اش درگ می کنیم و هر دو پنجره ای که باز میشن رو OK می کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممکن هست بعد از درگ کردن منو داخل پنجره نظم لایه ها به هم بخوره مثل پروژه ی من :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

که باید اونها رو دستی تنظیم کنیم . برای تنظیم کردن لایه ها تب Lyrs رو انتخاب کنید و با انتخاب هر لایه اونو جابجا کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با یکم حوصله یه همچین نتیجه ای می گیرید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همونطور که می بینید حاشیه ی منوی من سیاه مونده و دلیلش هم اینه که من منویی که ساختم با سایز Safe Area بود یعنی محدوده ای که مطمئناً تو هر خروجی (تلویزیون و مانیتور و...) نشون داده میشه و اگه منوی من بزرگتر از این سایز بود ممکن بود قسمت هایی از منوی من خارج از محدوده نمایش بیافته.

حالا با راست کلیک کردن در پنجره پروژه به تعدادی که نیاز دارید(تعداد اپیزود ها یا فیلم ها) VTS جدید اضافه کنید من چون 8 اپیزود دارم و خود برنامه هم 1 VTS ایجاد کرده 7 تا VTS جدید اضافه می کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا طبق عکس روی Menu 1 دبل کلیک می کنم تا پنجره اش باز بشه بعد منویی رو که با فتوشاپ ساخته بودم داخل پنجره اش درگ می کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای منوی بقیه اپیزودها هم همین کار رو انجام میدم.

حالا در Asset روی تب Video & Audio کلیک کنید و در قسمت پروژه روی VTS 1 روی Movie 1 کلیک کنید تا پنجره ی Movie 1 باز بشه حالا در قسمت Asset فایل های صدا و تصویر مورد نظرتون برای این قسمت رو Insert to Project کنید بعد از این کار صدا و تصویر رو در قسمت پنجره ی ادیتور می تونید ببینید طبق عکس زیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای بقیه ی VTS ها و Movie ها هم همین کار رو کنید البته دقت داشته باشید ترتیب رو اشتباه نکنید مثلاً قسمت اول سریال دوستان رو باید روی VTS 1 و قسمت 8 رو روی VTS 8 وارد کنم تا هنگام لینک دادن کارم راحتتر بشه.

خوب حالا باید منوی زیرنویس ها رو وارد پروژه کنیم که دقیقاً مثل منوهای دیگه هست ولی اول باید یه Menu جدید بسازیم تا فایل منو رو داخلش بزاریم؛ برای این کار یکی از منو ها رو مثلا Menu 1 رو با 1 کلیک انتخاب کنید و با کلیک راست کردن و زدن گزینه Add Menu یا کلید میانبرAlt+N یک منوی جدید تعریف کنید و هر چی دلتون خواست اسمش رو بزارید و با دوبار کلیک پنجره اش رو باز کنید و فایل منو رو داخلش درگ کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


وارد کردن زیرنویس ها :


برنامه DVDlab pro 2 این فرمت ها رو به عنوان زیرنویس ساپورت می کنه : *.sub;*srt;*.ssa;*.son;*.sst

برای وارد کردن زیرنویس روی VTS و بعد Movie مورد نظر دوبار کلیک کنید تا پنجره ی Movie نمایش داده بشه وسپس کلید Sub 1 رو بزنید تا پنجره Subtitle باز بشه طبق عکس زیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا در پنجره ی Subtitle با زدن دکمه ی Import زیرنویس مورد نظر رو وارد می کنیم.
بعد با توجه به زبان زیرنویس در قسمت Subtitle Language زبان رو روی Persian یا English می گذاریم.
اگه می خواهید این زیرنویس به طور خودکار با پخش فیلم نشون داده بشه تیک گزینه ی Set this Subtitle always ON by default رو بزنید.
در قسمت Global Font and Style می تونید با زدن Select Font فونت مورد نظرتون رو به زیرنویس اعمال کنید و رنگ زیرنویس رو سفید یا زرد انتخاب کنید و یک حالت به زیرنویستون نسبت بدید که من گزینه Smooth Max رو پیشنهاد می دم.
در قسمت Margins می تونید محل قرار گیری زیرنویس رو تنظیم کنید.
در قسمت timeCode می تونید فریم ریت زیرنویس تنظیم کنید که گزینه ی اول که real Time هست که با فریم ریت فایل تصویری هماهنگ و دو گزینه ی دیگه اولی اگه زیرنویس زودتر پخش میشه و دومی اگه زیرنویس دیرتر پخش میشه به کار میان البته زیاد روشون حساب نکنید.
و در آخر دکمه ی Generate Subtitle Stream رو بزنید و یه آدرس موقتی برای فایل هایی که می خواهد بسازه بدید ولی بعد از اتمام پروژه این فایل های موقتی رو پاک می کنیم پس زیاد حساس نشید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه می خواهید یه زیرنویس دیگه اضافه کنید طبق عکس روی گزینه یSub 2 کلیک کنید و باقی کارها رو که گفتم...
من خودم تا 8 تا زیرنویس رو تست کردم مشکلی پیش نیومده ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا وقت ساختن کلید های منو هست به تر تیب از اول شروع می کنیم،پس روی VGM Menu 1 دوبار کلیک می کنیم تا پنجره ی پروژه باز بشه و توی این پنجره هر لایه ای رو که می خواهید کلید بشه اول انتخابش کنید و بعد روش کلیک راست کنید و عمل مورد نظرتون رو بهش نسبت بدید .

چون من تو منوی VGM قصد دارم به منوهای اپیزود ها سوویچ کنم پس به VTS ها لینک می دم مثل عکس زیر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من برای کلید از عکس هر اپیزود استفاده می کنم . برای بقیه قسمت ها هم همینطور کلید سوویچ به منوی قسمت رو نسبت میدم.

VTS1 رو انتخاب و وارد منوی اون می شیم و برای پخش فیلم دکمه نسبت می دیم مثل عکس زیر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکته : برای لینک دادن سریع ، رفتن به منوی قبلی یا بعدی یا اصلی از این 3 گزینه استفاده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته دقت داشته باشید نمی تونید از یک منو در یک VTS به منویی در VTS دیگری لینک بدید.

برای ساختن دکمه ی زیرنویس هم مثل عکس زیر عمل کنید دقت کنید برنامه 8 استریم زیرنویس رو لیست کرده ولی شما با توجه به تعدادی که زیرنویس تو پروژه تون برای هر قسمت وارد کردید لینک بدید.

مثال: من برای هر اپیزود 3 زیرنویس وارد کردم پس برای دکمه 1 استریم 1 و دکمه ی 2 استریم 2 و الی آخر رو لینک میدم.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا روی Connection کلیک کنید تا پنجره ی کانکشن ها باز بشه و ببینید اتصالاتتون درست هست یا نه اگه غلط بود با کلیک راست روی خط اتصال حذفش کنید یا ادیتش کنید...زیاد وارد جزئیاتش نمیشم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با استفاده از از اتصال First Play در پنجره کانکشن می تونید یه کلیپ رو به عنوان لوگوی اجباری DVD خودتون قرار بدید تا وقتی DVD رو تو دستگاه قرار می دید بلاجبار اون پخش بشه بعد وارد منوی اصلی بشید .

خوب تقریباً کار تمومه حالا این مسیر رو اجرا کنیدProject Compile

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در قسمت هایلایت شده آدرس محل ذخیره ی فایل های DVD رو مشخص کنید با بقیه ی گزینه ها کاری نداشته باشید و استارت رو بزنید.



حالا اگه دوستانی نخواستند با فتوشاپ منو بسازند می تونن با خود برنامه منوهاشون رو طراحی کنند ولی خوب به اندازه فتوشاپ فضای کار ندارند.

حالا ابزارهایی که تو خود برنامه برای طراحی منو کاربرد دارند رو توضیح میدم.
دقت کنید که برای وارد کردن عکس یا آیکن یا آبجکت ها و ... قبلاً نحوه ی وارد کردنشون رو تو آموزش قید کردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


1.Arrow : ابزار حرکت دادن تکست ها و آبجکت ها و هرچیزی که تو منو قابلیت حرکت داشته باشه . ( البته آبجکت ها شامل تکست ها هم میشن ولی برای درک راحت تر جدا از هم ازشون اسم می برم)

2.Edit Shape : ابزاری برای ادیت کردن Shape هایی که وارد برنامه کردیم مثل تغییر سایز دادنشون یا قرار دادن استایل روشون .

3D Rotate.3 : ابزاری برای چرخاندن 3 بعدی آبجکت ها و تکست ها و ... .

4.Perspective Transformation : ابزاری برای قرار دادن پرسپکتیو یا همون بُعد بر روی تکست ها و آبجکت ها و ... .

5.Text : ابزاری برای وارد کردن تکست داخل منو .

6.Paragraph Text : ابزاری برای قرار دادن متن به حالت پاراگراف .

7.Rectangle : ابزاری برای قرار دادن مستطیل تو پر .

8.Frame : ابزاری برای قرار دادن فریم ( مستطیل تو خالی ) .

9.Cycle : ابزاری برای قرار دادن دایره ی تو پر .

10.Cardinal Shape : ابزاری برای رسم Shape به صورت دلخواه با رسم مسیر .

11.Group HotSpot : ابزاری برای قرار دادن چند آبجکت در کلید ها به عنوان یک آبجکت . (مثال: قرار دادن یک تکست و یک زیرخط به عنوان یک کلید مثل عکس زیر)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12.Package : ابزار ویژه ای که با قرار دادن چند آبجکت در یک پک امکان نسبت دادن ویژگی های یکسان را به آبجکت های داخل پک مورد نظر رو به ما میده و فرقش با Group HotSpot تو همین ویژگیش می باشد. (برای درک بهتر منظورم توصیه می کنم حتماً یه سری به Help خود DVDLab Pro بزنید)

13.Embedded Vector Object : توسط این ابزار می تونید آبجکت های برداری مثل تکست یا Shape و ... داخل منو رسم کنید ولی برای استفاده از این ابزار حتماً باید یکی از این دو ابزار بر روی سیستمتون نصب باشه:
a : Real – Draw Pro 3.1
b : DVD Menu Studio 1.1

14.Lens Flare : توسط این ابزار می تونید افکتی مثل افکت تابش نور به لنز رو روی منوتون اعمال کنید .

15.Insert Chapter Still : از این ابزار برای ساخت منوی Chapter ها استفاده میشه به این صورت که اگه شما روی Movie تون Chapter Point قرار داده باشید با انتخاب Chapter مورد نظر یه عکس از ابتدای اون Chapter روی منوی شما ایجاد میشه.


دانلود PDF آموزش با رزولوشن 300 DPI با حجم 4444 کیلوبایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود PDF آموزش با رزولوشن 150 DPI با حجم 3935 کیلوبایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد در صورت نیاز :keresaspa

keresaspa
13-04-2009, 00:12
رزرو شد برای روز مبادا

ehsan30
13-04-2009, 20:34
سلام

ممنون دوست عزیز ، ولی بهتره لینک عکس هارو اصلاح کنی :)

بای

keresaspa
15-04-2009, 13:05
احسان جان ممنون از تذکرتون
لینک عکس ها تصحیح شد شرمنده اگه یکم دیر شد