PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی رضا صادقی

صفحه ها : 1 2 [3]

hesam68
03-03-2010, 13:31
سلام
رضا از 17 اسفند تا 27 اسفن تو تهران کنسرت نداره؟

neverhood66
03-03-2010, 17:54
نه فعلا که خبری نیست

sourena_8888
05-03-2010, 16:15
آهنگ " لب دریا " - رضا صادقی رو در تاپیک درخواست تک آهنگ ایرانی ، درخواست دادم ؛ جواب نگرفتم ...

دوستان ممنون میشم لینک دانلود این ترانه رو مرحمت کنید !

با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

R@R#M@N
06-03-2010, 23:08
خیلی قشنگ بود این آلبومش !
دمش گرم !

neverhood66
07-03-2010, 11:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزارش مفصل و اختصاصي سايت «موسيقي ما » از اولين كنسرت رضا صادقی و گروه مشكي پوش در اصفهان؛
كنسرت با اعمال شاقه ...!

موسيقي ما - مينا آتشي: با پايان پافتن ماه‌هاي محرم و صفر و نزديك شدن به عيد نوروز بازار برگزاري كنسرت‌ها نيز در سرتا‌سر ایران حسابي داغ شده است.كنسرت رضا صادقي در تاريخ‌هاي 12،13 و 14 اسفند ماه سال جاري براي اولين بار در شهر زيبا و تاريخي اصفهان به مدت 3 شب برگزار شد.

روز چهارشنبه، ساعت: 14، مكان: سينما سپاهان اصفهان
سئانس اول اين كنسرت قرار بود در ساعت 16 الي 18 برگزار شود ولي ما براي مشاهده تمرين‌هاي گروه از مدتي قبل از شروع كنسرت حاضر شديم. اما متاسفانه مسئولين سينما مانع ورود به داخل سالن شده و برخوردي كاملا ناشايست نشان داد. حتي با وجود حضور و درخواست تهيه‌كننده اين كنسرت براي حضور ما و همچنين با وجود داشتن كارت خبرنگاري باز هم اين مسئولين از ورود ما به داخل جلوگيري كرده و مجبور شديم به مدت 2 ساعت تمام در جلوي درب اين سينما منتظر بمانیم تا اينكه سرنجام اين مسئولين سخت كوش اجازه ورود را صادر كردند. ولي اين پايان ماجرا نبود چرا كه باز هم اين مسئولين به اصطلاح كار بلد با وجود داشتن كارت خبرنگاري به انضمام كارت خبرنگاري خود شركت برگزار كننده اين كنسرت از ما در خواست بليت كرده و باز هم مانع ورود شده مه اين داستان با حضور تهيه كننده اين كنسرت (هادي قندي) و ارائه بليت اين مسئله هم ختم به خير شد و سرانجام وارد سالن شده و بر روي صندلي خود اسكان يافتيم و بي صبرانه چشم انتظار آغاز برنامه شديم.

مكان : بالكن سينما سپاهان ،ساعت : 16:15
بعد از كلي كشمكش براي حضور در سالن با خيال راحت و سرخوش مشغول گپ و گفت بوديم كه اين بار هم مسئولين اماكن سالن دست از سر ما برنداشته و هر چند وقت يك بار به سراغمان مي آمدند و تذكراتي بس جدي نثارمان مي كردند و مي رفتند.

مكان : بالكن سينما سپاهان (رديف 3، صندلي هاي 22 و 23)،ساعت : 16:30
سرانجام بعد از گذران از هفت خان رستم اين كنسرت با خاموش شدن چراغ هاي داخل سالن شكلي جدي به خود گرفت و مدت زماني كوتاه بعد از اين يك به يك افراد گروه اركستر با تشويق حضار روي صحنه حضور يافته مشغول نواختن سازهای خود شدند. كمي بعد تمامي چراغ ها خاموش شد و تنها چراغ هاي روي سن روشن بود گروه به صوت متحد شروع به نواختن كردند. رضا صادقی از گوشه سالن طبق روال هميشگي به آرامي به همراه لبخندي هميشگي بر لب به روي سن آمده و روي جايگاه خود قرار گرفت. صادقی شروع به خواندن قطعه «چقد سخته» كرد كه جمعيت با تشويقات حسابي او را همراهي كردند. بعد از اتمام اين قطعه صادقی شروع به خوش و بش با مردم كرد و حسابي از اولين حضور و اجرايش در اصفهان اظهار شادماني كرد. وی سپس به قطعات بعدي را اجرا کرد و بعد از آن هم به تعريف چندين خاطره شيرين خود در اصفهان پرداخت.

نه آبي نه قرمز تيم فقط سپاهان !
بعد از اجراي چندين تراك رضا ناگهان پرسيد در سالن كساني كه استقلالي هستند تيم خود را تشويق كنند و با اتمام اين حرف گروهي شروع به تشويق كردند و سپس رضا در ادامه گفت :حالا نوبت به پرسپوليسی‌هاست بعد از اين حرف نيز گروهي ديگر به انضمام خودمان شروع به تشويق كرديم ولي در كل از آنجائي كه تعداد دو طرف دوئل به شدت كم بود در نتيجه رضا خنده بلندي كرد و گفت : بابا شما قرمزي ها كه آبروي من را بريد !(رضا صادقي يك پرسپوليسي دو آتشه است) و سپس در ادامه لبخندي كوتاه زد و گقت حالا نوبت سپاهاني‌ها ست؟ (تيم محبوب شهر اصفهان) با پايان اين جمله از دهان رضا سالن با سوت و تشويق كل مردم داخل آن به هوا رفت و باعث شد تا رضا خنده بلني سر داده و اعلام كند كه آقا اصلا نه آبي نه قرمز تيم فقط سپاهان!

به جنوبي بودنم افتخار مي‌كنم!
مردم از رضا درخواست قطعه بندري كردند و صادقی در مقابل گفت: «قبول ولي مي‌خوام در اين سالن هركسي كه جنوبي است شهرش را تشويق كند»، با كمال تعجب صداي تشويق از هيچ كجاي سالن به گوش نرسيد و اين مسئله باعث شد تا رضا به خنده افتاده و بگويد‌: «اشكالي نداره ولي من واقعا به جنوبي بودنم افتخار مي‌كنم و آن را مي‌پرستم!». سپس از دوست و همشهري خوب و همراه هميشگ‌اش، مرتضي كريمي درخواست كرد كه شروع به نواختن کند و در پي آن مردم نيز با شنيدن ريتم بندري كاملا سر ذوق آمده و شروع به تشويقات مكرر و بي پايان کردند..

سپاس فراوان از يك دوست واقعي!
بعد از اجراي چندين قطعه شاد و ريتميك بندري به انضمام قطعه معروف «مشكي رنگه عشقه»، در ادامه برنامه صادقی در جملات خود از يكي از دوستان خوب خود «بهنام ابطحي» بابت لطف‌هاي بي‌دريغش تشكري ويژه كرد و از بهنام درخواست كرد كه به جلوي سن آمده و در مقابل از مردم خواست تا حسابي او را تشويق كنند چرا كه اعتقاد داشت بهنام از آنجائي كه سيد هم هست به خاط دعا‌هاي اوست كه اين برنامه برای اولين بار در اصفهان شكل گرفته است. مردم نيز با تشويقات خود حسابي خستگي را از تن بهنام ابطحی درآوردند. صادقی در ادامه جمله جالبي از زبان بهنام تعريف كرد و گفت: «بهنام هميشه به من مي‌گويد من با هر جنوبي كه كار مي‌كنم بلافاصله جان به جان آفرين تسليم مي‌كند فكر كنم نفر بعدي بعد از مرحوم ناصر عبدالهي تو هستي (با خنده) كه ..... ».

رضا دوست داريم!
هر چند وقت يك‌بار مردم رضا را با گفتن جمله ‌هاي عاشقانه مورد لطف خود قرار مي‌داند و ازآنجائي كه اين هنرمند به شدت دوست‌دار هوادارنش است براي جبران تراك معرف و پر طرفدار«وايسا دنيا» را براي بار دوم تكرار كرد و جمعيت با همخوانی اين قطعه سالن را تحت تاثیر قرار دادند.

معرفي اعضاي اركستر :
بعد از گذشت مدتي رضا يك به يك به معرفي اعضاي اركستر خود كرده و ا ز آنان به صورت انحصاري تشكر مي كرد و مردم نيز در ادامه تشكر رضا اين افراد را با زدن دست و سوت هاي بي پايان تشويق مي كردند و يك سره تكرار مي كردندو دست بردار نبودند ،اعضاي اكستر رضا هم عبارت بودند از‌: مرتضي كريمي،ياشار يثربي،حسين شريفي،رامين دليري و...........البته رهبري اين اركستر نيز طبق روال هيشگي بر عهده بهنام ابطحي بود.

حواشي كوتاه از اين كنسرت :
1.بعد از اتمام برنامه براي رفتن به پشت صحنه براي گرفتن مصاحبه صوتي حسابي توسط مسئولين سخت كوش مورد مرهمت قرار گرفتيم طوري كه كار به درگيري لفظي كشيده و اگر پا در مياني مسئولين اجرايي و بعضي از اعضاي اركستر نبود كار به جاهاي باريك تر مي كشيد،البته اين مسئله پيش از اين قبل از ورودمان به سالن برايمان تكرار شده بود .
2.رضا در اواسط برنامه از زحمات بي دريغ تهيه كننده اين كنسرت (هادي قندي) و شركت ايمان هنر تشكري ويژه كرد و از مردم خواست تا براي مدتي اين تهيه كننده مستعد و فعال را تشويق كنند.
3.در اوايل برنامه صادقی از فقدان هنرمندان فقيدي نظير ناصر عبدالهي و بابك بيات سخن گفت و همچنين از مردم خواست تا براي سلامتي ورزشكار بزرگ كشورمان (ناصر حجازي) نيز صلوات ختم كنند
4.به دليل استقبال بي نظير از اين برنامه ،اين كنسرت در شب آخر به لطف اماكن به يك سئانس تبديل شد و اولين سئان اين كنسرت بي دليل حذف شد.

گفت‌و‌گوی کوتاه صوتی «موسیقی ما» با رضا صادقی بعد از کنسرت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

neverhood66
08-03-2010, 09:14
سلام اینطور که معلومه البوم جدید رضا که هنوز اسمش مشخص نشد 4-5 ماه دیگه کارش تموم میشه . اماده ی پخش میشه

اینجا گفته مصاحبه ی جالیه حتما بشنوید

1.77 MB

neverhood66
08-03-2010, 20:02
▒▓█ جشنواره نوروزی ترانه شرقی جزیره کیش 1389 █▓▒
● یکشنبه : 2/1/1389 ( شب )
● دوشنبه : 3/1/1389 ( شب )
زمان برگزاری کنسرت رضا صادقی در جزیره کیش می باشد
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
دانلود جدول کامل برگزاری مراسم :

C0OPeR
08-03-2010, 20:17
lol همین الان یه پوستر رو تو خیابون دیدم نوشته بود کنسرت رضا صادقی 23و24 اسفند ! (گرگان) ... :27::8:

neverhood66
09-03-2010, 15:34

روزهاي 20 و 21 اسفند ماه؛
كنسرت رضا صادقي در بوشهر برگزار مي‌شود

موسیقی ما - رضا صادقي يكي از خواننده‌هاي پاپ در بوشهر كنسرت برگزار مي‌كند.تهيه كننده اين كنسرت ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رضا صادقي به مدت دو روز و در هر روز دو سانس در ساعت‌هاي 18:30 و 21:30 در مجموعه فرهنگي ورزشي كارگران بوشهر واقع در بلوار شهيد چمران بوشهر هنرماني مي‌كند.

اميرعباس دهباشي گفت: در اين كنسرت سعي شده از بهترين آثار و ترانه‌هاي رضا صادقي در آلبوم‌هاي گوناگون اين خواننده نواخته و اجرا شود.

وي با اشاره به ظرفيت يك هزار و 800 نفري سالن برگزاري اين كنسرت، اظهار داشت: علاقه‌مندان بوشهري مي‌توانند براي تهيه بليت به گيشه‌هاي 14گانه اين كنسرت كه در دفاتر خدمات ارتباطي 13 شهر استان بوشهر برپا شده است، اقدام كنند.

اين تهيه كننده افزود: در شهر بوشهر دفاتر خدمات ارتباطي پارسا، كريميان و جان پناه و دو دفتر خدمات ارتباطي در شهر برازجان و ديگر مراكز شهرستان‌هاي بوشهر آماده ارائه بليت به علاقه‌مندان هستند.

اين تهيه كننده با اشاره به اينكه بايد بسترهاي فرهنگي را در بوشهر ايجاد كنيم، گفت: بر خلاف گفته برخي مسئولان كه مدعي هستند بسترهاي فرهنگي شهر بوشهر آماده نيست، بايد گفت بسترهاي فرهنگي زماني فراهم مي‌شود كه از حالت بسته بودن خارج شود.

دهباشي با بيان اينكه علي‌رغم دشواري‌هاي فراوان مجوزهاي لازم براي اجراي اين كنسرت گرفته شده است، گفت: رضا صادقي به لحاظ نظرسنجي و فعاليت‌هاي هنري‌اش فعال‌ترين خواننده پاپ ايران بوده است.

nafe-bandar
10-03-2010, 14:40
20 تومن- 30 تومن - 50 تومن !!!
يعني ارزش داره واسش اينقد پول بدي؟
من كه نمي دم
جاشم نزديكه خونمنه !‌:دي

mehdi_360
10-03-2010, 14:54
15 تومن برای یه شب و 50 تومن برای 2 شب
من هم نمیرم:دی

mamad gonzo
10-03-2010, 19:58
بابا اصفهان که اومده بود من خواستم برم ولی بلیتش 400 تومن بود ...
منم تو منگنه بودم ... حیف شد نرفتم ...
اگه میرفتم اون تیکه که رضا تو کنسرتش گفت جنوبیا دست بزنن من جای 50 نفر سر وصدا میکردم تا یه حالی به رضا بدم:31:
کنسرت قبلی تو اصفهان (خواجه امیری) بلیتش 20 - 15 -10 تومن بود که یه عده ارازل بسیج ریخته بودن ته سالن کلی شعار میدادن و کلی هوچی گریو و مسخره بازی ... اعصاب خواجه امیری رو بهم ریخته بودن که به خاطر اینکه دیگه این ارازل نیان قیمت بلیت روو بردن بالا ...
که من نتونستم برم:41:

alireza fatemi
10-03-2010, 23:39
با این که فکر کنم 3 ساله یه آهنگو نشنیدم ولی 20 تومن دادمو بلیت 30 تومنی رو گرفتم:5:
تا جمعه ببینم چی میشه:دی

neverhood66
06-04-2010, 09:41
مصاحبه با رضا صادقی و پویا نیکپور
قسمت اول

پرشیامگ - رضا صادقي با آن چيزي كه لااقل من از او در ذهن داشتم، بسيار تفاوت دارد. اين اولين برخورد ما بود و من توقع داشتم كه قرار است مثلاً با يك خواننده پاپ «معمولي» (واژه بهتري پيدا نمي‌كنم!) طرف باشم؛ با تمام آن مشخصاتي كه از يك «خواننده پاپ معمولي» همه‌مان در ذهن داريم، با آن سطح سواد و مطالعه و علايق موسيقايي و... اما رضا را آدم ديگري ديدم كه موسيقي خوب گوش مي‌كند (از علاقه‌اش به ري چارلز، استيوي واندر، بي‌بي‌كينگ، جان ويليامز و... گفت) و از همه مهمتر كارش را بسيار جدي دنبال مي‌كند و تنها به شهرت رسيدن هدفش نبوده و حالا كه آن را به دست آورده در پي تقويت كارش است. مثلاً در همين آلبوم اخيرش «يكي بود، يكي نبود» به سراغ تنظيم رفته و برخي از آهنگ‌ها را تنظيم كرده است.
از اينها گذشته تصورم اين بود كه رضا صادقي آدم تلخ و عبوسي بايد باشد، اما برعكس تصور من او بسيار طناز است. حضور پويا نيكپور (آهنگساز/ خواننده/ پيانيست/ رهبراركستر دكتر اصفهاني) هم البته باعث شد كه رضا از لحظه اول به قول معروف يخ‌اش آب شود و اصلاً قبل از شروع مصاحبه نود دقيقه‌اي به گپ و خنده و يادآوري خاطرات گذشته (مثل شرارت‌هاي رضا در دوران تحصيل در بندرعباس و...) بگذرد!
بهانه اين گفت‌وگو آلبوم جديد و پرفروش رضا صادقي و آلبوم پويا بود كه فعلاً به صورت اينترنتي در iTunes و آمازون و... منتشر شده و قرار است به زودي در بازار ايران هم انتشار يابد. به علاوه همكاري مشترك اين دو كه قبلاً در آلبوم «وايسا دنيا» و... با هم كار كرده‌اند.
گپ‌وگفت ما در خانه رضا صادقي انجام شد،‌ طبقه 12 ساختماني در جردن و البته در كنار «ماني» و «ملودي» 2 گربه رضا (كه نيازي نيست بگويم رنگشان مشكي است!) و در تمام اين مدت براي هم عشوه آمدند!
در زمان Break (كه اصطلاحي شد براي خودش!) هم پويا پيانو زد، رضا از كارهاي جديدش برايمان گذاشت و رويش زنده خواند و همه اينها بود كه نگذاشت بفهميم اين 5-4 ساعت چگونه گذشت و ساعت شد 2 صبح!
رضا: ما داريم ماليات عقاب بودن‌مان را مي‌دهيم، ما نمي‌خواهيم كلاغ باشيم! البته ببخشيد كه من خودم را هم جزو عقاب‌ها به حساب آوردم! ما نمي‌خواهيم از هر زباله‌داني غذا بخوريم، دور و برمان هم شلوغ باشد، اما هيچ‌كس قارقارمان را تحمل نكند! ما ترجيح مي‌دهيم در همان خلوت عقاب‌وار بنشينيم!
پويا: معمولاً وقتي در هر جا عرصه خيلي تنگ مي‌شود، هنر سر و صداساز مي‌شود. مثلاً يكهو به مايكل جكسون يك انگي مي‌زنند، همه نگاه‌ها متوجه او مي‌شود، يا كريس دي‌برگ مي‌آيد ايران يا كنسرت‌هاي رضا صادقي يكدفعه آزاد مي‌شودو...!
آقا اگر موافق باشيد از «يكي بود يكي نبود» شروع كنيم. اينكه چگونه شكل گرفت و استقبال از آن چطور بود؟
رضا: «يكي بود، يكي نبود» آلبومي است براي خودم، از خودم، با خودم و در خودم!
نمي‌خواهم بگويم در زمان توليد آن به فكر مخاطبانم نبوده‌ام، نه اصلاً!‌ اما بعد از اين سال‌ها اين حق را دادم به خودم كه يكبار هم من آن چيزي كه خودم دوست دارم به شنوندگانم القا كنم. شايد خيلي‌ها بگويند رضا صادقي همه‌اش كارهاي غمناك يا اسلو يا حسي دوست دارد، اما «يكي بود يكي نبود» كاملاً آلبومي بود كه رضا صادقي دوستش داشت.فروش‌اش چطور بود؟
رضا: از فروش‌اش به چند دليل حرف نمي‌زنم. البته بايد از مديران بسياري از سايت‌ها تشكر كنم كه آلبوم را براي دانلود مجاني نگذاشته بودند. اين را جدي مي‌گويم‌ها، پويا! يعني در خيلي از اين سايت‌ها رفتم ديدم فقط يك آهنگ «خدا رو چه ديدي» را گذاشته‌اند و نوشته‌اند براي حمايت از هنرمند چه و چه (ابراز لطف كرده بودند!) برويد CD اوريجينال بخريد! و اين براي من خيلي باارزش بود. اما در كل نمي‌شود گفت كه يك آلبوم در ايران فروش مي‌كند يا بتواني براي فروش آلبوم، تعداد بگويي! چون وقتي آلبوم منتشر مي‌شود، اگر خيلي خيلي حال بدهند، نهايتا دو ساعت بعد در تمام پمپ بنزين‌ها به فروش مي‌رسد!در كل ما در ايران آمار فروشي هم نداريم اصلاً!‌ يعني مثلاً در آمريكا Nielsen SoundScan هر روز آمار نسخه به نسخه اعلام مي‌كند. اما در ايران همه آمارها فضايي است!
رضا: متأسفانه اين آمارها صادقانه نيست. نكته ديگر اين كه من كاري ندارم كه فروخته شد يا نشد، اما خوشحالم كه شنيده شد. ترس داشتم از شنيده‌نشدن‌اش. بماند كه من بارها و بارها گفته بودم كه نمي‌خواهم اين آلبوم شبيه «وايسا دنيا» باشد.پويا نظر شما چي بود راجع به آلبوم؟
پويا: خب من آلبوم‌هاي رضا را خيلي با دقت گوش مي‌كنم، هم به خاطر علاقه‌ام به خودش، هم به خاطر اين كه ما از اولين كارهاي رضا با هم كار كرده‌ايم. در اين آلبوم تنظيم‌ها بهتر شده‌اند، ريكورد و كواليته آلبوم خيلي خوب است و نشان مي‌دهد رضا وسواس خودش را همچنان حفظ كرده، اما از همه مهمتر اين است كه رضا در اين آلبوم آن كاري را كرده كه دلش مي‌خواست. چون روحيه رضا يك روحيه شاد و بي‌غم نيست و هميشه اين دغدغه‌ها را دارد كه در اين آلبوم بروز پيدا كرده. ضمن اينكه من در اين دوره، روزهاي سختي را پشت سر گذاشتم و يكي از عزيزانم را از دست داده بودم و شنيدن آلبوم رضا خيلي آرامم كرد. به هر حال بعضي هنرمندها به فكر فروش و عوايد مادي هستند، اما به نظرم رضا در اين آلبوم فقط فكر دلش بوده. آلبوم اولت هم تا حدودي همين جوري بود رضا، درست است؟رضا: آره، شايد. ولي با امكانات خيلي خيلي كمتر.پويا: در آلبوم دوم (وايسا دنيا) يك مقدار خودت را نزديكتر كردي به شنونده‌هاي پاپ كه دوست داشتند آن مدل كارهاي پاپ را هم از تو بشنوند.رضا: آره، اگر يادت باشد به اين نتيجه رسيديم كه ضمن پرداختن به سليقه عامه، حرف خودمان را هم بزنيم. خب من در آلبوم اول (پيرهن مشكي) با پويا آشنا شدم. مني كه تازه از شهرستان به تهران آمده بودم و پويايي كه يك نوازنده و تنظيم‌كننده قدر بود و براي خودش اسم و رسمي داشت. البته من كلاً آدم پررويي هستم! اما به هر حال رويم نمي‌شد آن آهنگ‌ها را با آن تنظيم‌هاي نه چندان قوي خودمان براي پويا نيكپور بگذارم. بحث تعارف تكه‌پاره‌كردن نيست، اما واقعاً شايد من نتوانم خودم را شاگرد پويا هم بدانم. چون به هر حال پويا از يك فضاي كاملاً تكنيكي موسيقي آمده بود. همان نشست و برخاست‌هايي كه با پويا و بچه‌هاي هنرمند ديگري مثل پويا داشتم به من كمك كرد كه راهم را پيدا كنم. يقيناً آلبوم جديد من ضعف‌هاي زيادي هم دارد، اما در كل احساس خوبي دارم از اين كه شبيه «وايسا دنيا» نيست و آن چيزي شده كه دوست داشتم بشود. البته خيلي متاسفم از اين كه فرصت‌اش پيش نيامد كه در اين آلبوم هم با پويا همكاري داشته باشيم.
من وقتي آهنگ «سلطان قلب‌ها» يا همان «ترس و گريز» را به پويا دادم كه تنظيم كند، باورم نمي‌شد كه نتيجه‌اش اينقدر خوب باشد و مورد استقبال قرار بگيرد. چون پويا پيش از آن بيشتر در فضاهاي راك وجز كار كرده بود و من اصلاً كار والس ازش نشنيده بودم. واسه همين هم بارها به خود پويا هم گفتم كه «من خيلي مي‌ترسم از آن آهنگ سلطان قلب‌ها». چون اگر خوب شود، افتخار است، ولي اگر بد دربيايد، يك جورهايي تو سري مي‌خورم از يك ملت كه چرا خاطره خوب آن ملودي را خراب كرده‌اي؟!اين همكاري‌ها و دوستي‌ها نتيجه خوبي داشته.
رضا: يك جورهايي تكليف مرا روشن كرده. چون نوع نگاه آدم با اطرافيان‌اش جلو مي‌رود. هيچ وقت يادم نمي‌رود: وقتي مي‌خواستيم استارت كار را بزنيم، دوره‌اي بود كه من يك سري مشكلاتي داشتم، يك روز با پويا رفتيم كوه،‌با ماشين. البته نزديك بود بيفتيم پايين! (خنده)پويا: قرار بود برويم كوه، داشتيم مي‌رفتيم ته كوه! با مورانوي رضا رفتيم تا جايي كه جا داشت، رسيده بود به چهارپا و دوپا و كم مانده بود كه به خزيدن برسد، گفتم: «رضا بي‌خيال!» گفت: «ببين تا جايي كه جا داشته باشه ميريم بالا!» رفتيم تا جايي كه زير ماشين خالي شد و داشتيم مي‌افتاديم ته دره! گفتم اشكال ندارد، اين جوري معروف‌تر مي‌شويم!رضا: آنجا بود كه من تكليف كارم را فهميدم. يك چيز خوبي كه من هميشه از گفتار و كردار پويا برداشت كرده‌ام، اين است كه آدم هميشه بايد خودش باشد.پويا: به همين خاطر هم هست كه آلبوم جديدت يك كار شيك و حسي است كه بيشتر به سمت درون است تا برون. يعني مي‌تواني بشنوي و بروي در خودت حال كني، نه اينكه در مهماني!رضا: دقيقاً نظر من همين است. خيلي‌ها مي‌گويند چرا آهنگ «شاد» ندارد؟! اصلاً من با اين واژه مخالفم. خود من خيلي وقت‌ها با آرام‌ترين آهنگ‌ها به اوج شادي رسيده‌ام، مثل خيلي از آهنگ‌هاي آرام اريك كلپتون. بارها و بارها من و پويا نشسته‌ايم يك كار پيانوي جز آرام شنيده‌ايم و به نهايت شادي رسيده‌ايم. آن هم نه در ظاهر و براي قيافه گرفتن! واقعاً لذت برده‌ايم.پويا: شادي نتيجه يك اتفاق دروني است.رضا: يا مثلاً وقتي من رفته بودم كنسرت گروه پويا نيكپور در فرهنگسراي ارسباران بي‌اغراق لذت بردم. من براي اولين بار بود در زندگي‌ام كه يك موزيكي شنيدم كه گفتم: «واه! چي شد الان؟!» همان كار «موسم گل» كه ملودي قديمي ايراني بود و تنظيم جز كرده بودي. ببين در وهله اول باورم نمي‌شد كه اصلاً بشود چنين كاري كرد و در وهله دوم اينكه اگر آن ملودي را با تار و تمبك بزني، عين غم است، اما آن فضا آنقدر مرا شاد كرد كه حد و حساب نداشت! ما هر چه‌قدر هم كه از بيرون داغون باشيم، سعي مي‌كنيم درون‌مان را زنده نگه داريم. مي‌دانم كه خدا هم در اين راه خيلي كمك مي‌كند. چون به نظرم خدا هنرمندان (به خصوص هنرمند ايراني) را خيلي دوست دارد.
فردوسي گفته: «بسي رنج بردم در اين سال سي» ما بايد اين سي سال رنج را بكشيم و خدا به نظرم هواي ما را دارد. درون من شاد است و آرام، اما دليل نمي‌شود اين شادي تبديل شود به نيناش ناش! چه‌قدر حرف مي‌زنم من؟!پويا: نه، خوبه، قشنگ ميگي آخه!خيلي‌ها اين انتقاد را دارند كه «يكي بود يكي نبود» خيلي رضا صادقي نيست! قبول داريد اين را؟
رضا: خب چرا بايد رضا صادقي هميشه هماني باشد كه بوده؟ من كه نمي‌خواهم تكرار مكررات كنم. ممنونم از اينكه تا اين حد با دقت گوش مي‌كنند و خوشحالم از اين كه به اين نتيجه رسيده‌اند كه با قبلي‌ها فرق مي‌كند. قرار نبوده من دوباره بيايم بگويم «وايسا دنيا من مي‌خوام پياده شم».يعني اين كاملاً هوشمندانه و عامدانه بوده؟

neverhood66
06-04-2010, 09:43
قسمت دوم
رضا: ببين من هميشه با خودم كَل و رقابت دارم. يك وقت‌هايي از خودم مي‌بازم، يك وقت‌هايي مي‌برم! الان حس مي‌كنم كه از «وايسا دنيا»ي رضا صادقي برده‌ام. يعني تا الان اين شاخه بوده، خيلي هم خوب. اما ازاين به بعد اين شاخه تازه را دنبال مي‌كنم.پويا: من هم فكر مي‌كنم كه خواننده‌ها هميشه خط مي‌گيرند از سوي ديگران كه اين كار را بكن و آن كار را نكن، اما كسي كه خواننده و آهنگساز است، وضعش فرق مي‌كند: او مي‌داند كه دارد چه كار مي‌كند. يعني ديگران براي يك خواننده همه‌چيز را مهيا مي‌كنند، توپ را مي‌كارند روي نقطه پنالتي، مي‌گويند بزن توي گل! اما رضا چون آهنگساز و تنظيم‌كننده است، خودش ايده دارد. يك آهنگساز بايد خيلي پويايي داشته باشد. يعني مثلاً به يك كسي مثل آندره‌آ بوچلي نمي‌تواني بگويي «تو چرا كار شاد نداري؟! ما توي مهماني نمي‌توانيم با آهنگ تو برقصيم!» خب اين مال آن كار نيست اصلاً! مي‌خواهي برقصي برو مدونا گوش كن!رضا: بوچلي مال لحظه خلوت آدم‌هاست. يعني تكليف خودش را مشخص كرده. يعني شما ترجيح مي‌دهي همدم لحظه‌هاي خلوت آدم‌ها باشي؟
رضا: صددرصد. چون مي‌دانم براي شادي‌هاي مردم (شادي‌هاي سطحي) گزينه‌هاي فراواني وجود دارد. اما براي لحظه‌هاي خلوت‌شان...پويا: چيزي نيست.نمي شود هر دو را با هم داشت؟ مثلاً «وايسا دنيا» يك فاكتورهايي از هر دوي اين لحظه‌ها را داشت.
رضا: همان اول گفتم كه آلبوم جديد از خودم، با خودم و... بود. بايد ببيني كه در اين مدت كه نمي‌گذاشتند رضا صادقي بخواند، چه روزهايي را گذرانده.پويا: روزهاي سختي را گذراندي‌ها.رضا: خيلي سخت. روزهايي بود كه من مي‌رفتم به استوديوي پويا و آنقدر حالم خراب بوده كه همين جوري مي‌نشستم در و ديوار را نگاه مي‌كردم، موزيك گوش مي‌كرديم، پويا حرف مي‌زد و... كه فقط آن لحظه بگذرد. همين! همه‌چيز بسته شده بود. ولي خدا را شكر ديوار جلويم نبود، درهاي بزرگ بود با قفل‌هاي بزرگ كه شكر خدا باز شد. اين اتفاقات كاري بود يا شخصي و عاطفي؟
رضا: نه، كاري بود. به همين خاطر اگر من در اين شرايط يك «وايسا دنيا»ي ديگر توليد مي‌كردم، مخاطبم را گول زده بودم!پس مي‌شود اين جوري تعبير كرد كه رضا صادقي در يكي دو آلبوم اولش با كارهاي مردم‌پسند مي‌خواسته مخاطب به دست بياورد، و حالا كه به دست آورده مي‌خواهد آنچه دلش مي‌خواهد را به گوش آنها برساند.
رضا: اين را من از همان اول هم مي‌گفتم. «مشكي رنگ عشقه» خيلي معروف شد و در مهماني‌ها هم باب شد. اما نگاه من نيست. من با آن آهنگ به مردم نزديك شدم و بعد خواستم با كارهايي مثل «وايسا دنيا»، «تو با مني»، «ممنونم» و... كنارشان بنشينم. حالا كه كنارشان نشسته‌ام، مي‌خواهم حرف دلم را بهشان بزنم. آره، به آنها حق مي‌دهم كه از من چيزي كه دوست دارند را هم بخواهند، اما فكر كنم من هم اين حق را دارم! اگر از ديگران شعر مي‌گرفتم درست بود. ولي چون من اكثر شعرهايم را خودم مي‌گويم،از تفكرات خودم و از دلم مي‌خوانم. من مي‌توانم از دوستدارانم اين توقع را داشته باشم كه: من اين همه آهنگ (خوب، بد، با كيفيت، بي‌كيفيت) براي شما خواندم، حالا شما منت بگذاريد و مهرباني كنيد آنچه دل من مي‌خواهد بگويد را هم گوش كنيد.پويا: ضمن اينكه رضا تازه هنوز آلبوم سومش را منتشر كرده و به نظرم براي تحليل جامع و كامل يك هنرمند بايد بيش از 10 آلبوم او را گوش كرد و بعد نظر داد.پويا، نظرت راجع به اينكه رضا صادقي به تازگي خودش تنظيم هم مي‌كند چيست؟ اين را هم حركت رو به جلويي مي‌داني؟
پويا: چرا كه نه؟ چه اشكالي دارد؟ اين مثل گسترش زبان است. مثلاً رضا مي‌آمد پيش من مي‌گفت به من يك CD كلاسيك بده، يا مي‌ديدم از دوبي CD استيوي واندر آورده و با علاقه دارد گوش مي‌كند. خب اين براي من خيلي جالب بود كه مي‌ديدم دايره پذيرش شنوايي‌اش را دارد بالا مي‌برد. البته يك نكته‌اي هم هست: اين كه وقتي كسي شعر و ملودي و... اش خيلي خوب است، براي اين كه حاصل كار هم خيلي خوب بشود، بايد تنظيم‌اش هم خيلي خوب باشد. من حرفي ندارم كه تنظيم كند، اما مي‌دانم كه بينش‌اش در اين حد هست كه اگر تنظيم‌اش خوب نبود، بدهد به دوستان دور و برش كه تنظيم كنند. ولي در كل اين كه آدم همه چيزش را هم به ديگران سفارش بدهد قبول ندارم. مثلاً من يك وقت‌هايي خيلي دوست دارم شعر بگويم! اما هرچه مي‌گويم تند و اعتراضي مي‌شود و من به زمين و زمان و در كل بشر روي كره زمين و خطاهايش اعتراض دارم. واسه همين شعر از ديگران مي‌گيرم. رضا: به قول سيدعلي صالحي: «حال ما خوب است، اما تو باور نكن!» يك بار يك پسري با دوچرخه جلوي من را گرفت و گفت «من تو را خيلي دوست دارم، صدايت، شعرهايت و... اما ناراحت نشو، تنظيم‌هايت افتضاح است!» همانجا فهميدم كه او چه‌قدر مرا دوست دارد كه چيزي كه دوست نداشته تا اين حد آزارش داده! ضمن اينكه وقتي من با تنظيم‌كننده‌هايي مثل پويا، بهنام ابطحي و... كار كرده‌ام، حالا وقتي خودم تنظيم مي‌كنم وظيفه‌ام چند برابر سنگين مي‌شود و ديگر نمي‌توانم تنظيم خيلي ضعيف‌تري داشته باشم. با اين حال من مدافع اين تفكرم كه از انديشه و تخصص ديگران بايد استفاده كرد.روي تنظيم‌هاي ديگران نظارت مي‌كني يا ايده مي‌دهي؟
رضا: نه، كمتر به خودم اين اجازه را مي‌دهم. اولش يك فضاي كلي مي‌دهم و بعد يك چيز كامل تحويل مي‌گيرم.پويا: همين كه تو خودت دستي در تنظيم داري هم كمك مي‌كند سراغ كساني بروي كه مي‌داني شايد وسواس‌شان از توهم بيشتر باشد.رضا: دقيقاً، مثلاً سر همان كار خاطره‌انگيزي كه گفتم، پويا هم بيشتر از من وسواس داشت كه نكند كار خراب شود و چند بار آن را تغيير داديم و چيزهايي بهش اضافه كرديم. من مي‌خواستم با اين كار يك جورهايي زوركي شاگردي آن استاد را كرده باشم و بگويم كه قدر ملودي ماندگار تو را مي‌دانم و براي اين كار شريك جرمي بهتر از پويا پيدا نكردم كه بتوانم نيمي از بار و تقصير آن كار را روي دوش او بيندازم كه خودش جوابگو باشد! (خنده)براي من هم جالب بود كه چه جوري آدم‌هايي مثل پويا كه كار كلاسيك يا جز يا راك و... مي‌كنند، وارد حيطه پاپ مي‌شوند. چون خيلي از اين هنرمندان نسبت به پاپ موضع دارند و آن را براي خودشان كسر شأن مي‌دانند!
پويا: من اعتقادي به اين حرف‌ها ندارم و معتقدم مادامي كه در موسيقي يك اثر فاخر باشد، قابل استفاده است و ارزش شنيدن و كار كردن دارد. ربطي به سبك‌اش ندارد.«فاخر» را بدآمدي‌ها! اين واژه اين روزها در موسيقي وجهه خيلي جالبي ندارد!
پويا: منظورم چيزي است كه تو را بالا ببرد. مثلاً من با دكتر اصفهاني هم كار مي‌كنم. كلاً هرجا كه احساس كنم تخصص من مي‌تواند كارساز باشد، حتماً خودم را دخيل مي‌كنم. شايد آن كار را اصلاً قبلاً نكرده باشم،اما ببينم جواب مي‌دهد، انجامش مي‌دهم. مثل همين آهنگي كه براي رضا تنظيم كرديم. در كل آدمي كه با او كار مي‌كنم، خيلي مهم است و اگر توجه كني مي‌بيني كه خيلي حوزه كاري‌ام را نبرده‌ام به اين سمت كه با هر كسي كار كنم.رضا: من قبل از همكاري با پويا در آن آهنگ، بيشتر خواستم ايده و نگاهم را برايش تشريح كنم كه خيال نكند ايده‌آل من در حد همان ضرب و تمپوي «پيرهن مشكي» است! يك چيزي را هم خيلي بي‌تعارف و مردانه بگويم. يك فستيوالي بود كه فيلمش را نگاه مي‌كرديم، در لندن...پويا: آهان.رضا: مي‌بيني اريك كليپتون مي‌آيد براي مارك نافلر كورد مي‌گيرد! يا استيوي واندر مي‌آيد در يك كنسرت «بك استريت بويز» ساز دهني مي‌زند و مي‌رود! آنها به يك بزرگي‌هايي رسيده‌اند كه از اين حرف‌ها فارغ شده‌اند.پويا: فيل كالينز مي‌آيد در يك آهنگي تمبورين [دايره زنگي] مي‌زند مي‌رود!
رضا: آفرين!پويا: و اين كه من كي‌ام و تو كي‌اي و موسيقي فاخر و كسر شأن و... از اين حرف‌ها ندارند.ولي قبول داري كه فكر كردن به اين اتفاقات در ايران غيرممكن است؟
پويا: راستش خود من در اين باره بيشتر آن طرفي فكر مي‌كنم!رضا: در همان كنسرت پويا اينها در ارسباران، من برايم اصلاً مهم نبود كه جلوي سالن بنشينم يا ته سالن يا اصلاً بايستم! فقط آمده بودم به عنوان كسي كه موسيقي خوب دوست دارد، موسيقي خوب گوش كنم و از كار تك‌تك بچه‌ها لذت ببرم و همه مردم هم حال كرده بودند. پس با حرفت موافق نيستم كه كل موزيسين‌ها اين جوري‌اند! به اعتقاد من اين جديدها بيشتر اينطوري‌اند كه يك شبه به جايي رسيده‌اند!آره، ولي قديمي‌هاي ما هم متاسفانه همين‌طورند! اساتيد بزرگ موسيقي سنتي ما هم حتي نمي‌توانند كنار هم بنشينند. يعني اين فرهنگ...
رضا: ببخشيد ميان كلامت! اما قبول كن كه هنرمندي مثل مرحوم مشكاتيان نمي‌تواند بيايد كنار يك آدمي بنشيند كه سواد آنچناني ندارد يا...
پویا: اين قبول، ولي اساتيد بزرگي كه تمام آثار بزرگشان را در جواني با هم ساخته‌اند، هم الان يكديگر را تحمل نمي‌كنند!

neverhood66
06-04-2010, 09:44
قسمت سوم
رضا: واقعاً؟ نمي‌دانم چه بگويم. اگر اين‌طور است، حرفت را قبول مي‌كنم!پويا: من اينجا يك چيزي را بگويم: جايي كه هنرمند مورد حمايت مرجع بالاتر قرار نمي‌گيرد، نمي‌تواند از هنرمند ديگر حمايت كند! يعني در جايي كه نمي‌گذارند تو به اندازه شايستگي‌ات ميدان و اعتبار داشته باشي و هي جلوي كارت را بگيرند، توهم ناخودآگاه نسبت به محيط هيستريك مي‌شوي و مي‌گويي «من بروم پيش فلاني بايستم او را بزرگ كنم؟ عمراً!» اما وقتي همه به اندازه لياقت‌شان مورد حمايت (معنوي، حالا مادي پيشكش!) قرار مي‌گيرند، ديگر كسي از حمايت ديگري ابايي ندارد. رقابت موزيسين‌ها الان بيشتر در ذهن و توهم‌شان است.رضا: چيزي كه در مملكت ما كمرنگ شده متاسفانه احترام به پيشكسوت است! احترام به پيشكسوت در ايران فقط رفته در كُشتي! در بقيه زمينه‌ها هيچي! بي‌احترامي به پيشكسوت منجر مي‌شود به بي‌احترامي به خود و كارت و سپس بي‌احترامي به مخاطب! ما كارهاي امراه و محسون و نانسي عجرم و عمرو دياب و... را گوش مي‌كنيم. اما آيا آنها اصلاً اسم ما به گوش‌شان خورده؟! بعد اين همه ادعا داريم! ما آلبوم‌مان صد هزار نسخه بفروشد خدا را بنده نيستيم، آن وقت آنها اگر چند ميليون فروش داشته باشند، ممكن است باز هم بگويند شكست خورديم! آنها در فكر چي هستند و ما چي؟ ما به جاي كيفيت آلبوم فقط دنبال عكس روي جلد آلبوم‌ايم!به نظرم حرف پويا نكته جالبي داشت: اين كه وقتي آدم‌ها سر جاي خودشان نيستند و جايگاه آدم‌ها براساس لياقت و شايستگي‌شان تقسيم نمي‌شود، نتيجه‌اش همين است!
پويا: وقتي از بالا حمايت از پيشكسوت صورت نمي‌گيرد، كوچكترها هم طبعاً همين راه را دنبال مي‌كنند ديگر! اين يك مدل تربيتي است. خارج از ايران آدم‌ها ممكن است ده‌ها سال با هم كار كنند، اما اينجا دو نفر كه يك كار موفقي را مي‌كنند، از فردايش ديگر چشم ديدن همديگر را ندارند! اما جان ويليامز ممكن است برود براي يك تئاتر خياباني ساز بزند.رضا: هنرمند بايد زمينه‌هاي مختلف را تجربه كند. به من بعد از آلبوم اولم تيتراژ سريال طنز «ارث بابام» پيشنهاد شد. خيلي‌ها گفتند اين كار را نكن اما من گفتم اگر خيلي ادعا دارم بايد اين كار را بتوانم انجام بدهم و خوشبختانه «نرو» موفق شد. متاسفانه امروز روح برخي هنرمندان ما مريض است. اين را به بعضي از مديران گفتم. امكانات نيست. بعد اصلاً امكانات هم باشد، فضاي ارائه كو؟هيچي، نتيجه اين كه خيلي‌ها چند آلبوم آماده دارند و امكان عرضه‌اش را ندارند. بازارش نيست.
رضا: من زماني از پويا واقعاً ناراحت بودم كه اين آلبوم‌ها و بچه‌ها چرا به دنيا نمي‌آيند؟ اين حسي بود. اما وقتي واقع‌گرايانه نگاه مي‌كردم به او حق مي‌دادم. چون فضا مهيا نيست براي اين كارها. به نظر من يك موسيقيدان، موسيقي را با دردي شبيه درد به دنيا آمدن بچه توليد مي‌كند و اغراق نمي‌كنم اگر بگويم جا دارد آدم از درد به دنيا آوردن يك ملودي خوب بميرد! بعد اين بچه‌ها را با مصيبت و بدبختي به دنيا آورده‌اي، لباس ناز تن‌اش كرده‌اي كه چي؟ كه ببري توي انقلاب يا توي پمپ بنزين بفروشي؟! بين يك سري كار اينترنتي و زيرزميني...؟ اين حرف را كسي دارد مي‌زند كه خودش شروع‌كننده اين ماجرا بوده! من اول راه پخش آهنگ‌هاي اينترنتي در اين مملكت بوده‌ام! كسي نيستم كه از همان اول داستان رفته باشم دنبال مجوز، نه. من دارم اين حرف را مي‌زنم. من اصلاً نمي‌فهمم مجوز چي است! كه اين آقا اجازه دارد حرف خوب بزند! يك خرده شايد خنده‌دار باشد! نظر تو چيست؟پويا: من آن اوايل كمي مي‌خنديدم، بعد كم‌كم گريه‌ام گرفت! من هم نمي‌فهمم كه چه جوري يك آدم ديگر (كارشناس يا تهيه‌كننده‌اي كه صلاحيت‌اش جاي ترديد است!) بايد بيايد روي همه چيز كار تو نظر بدهد و مثلاً بگويد الان فصل اين هست، فصل آن نيست و... بعدش هم اصولاً اين خاصيت هنر است كه اگر جلويش را بگيري، يك راه ديگري پيدا مي‌كند و از يك جاي ديگر سردر مي‌آورد! به خصوص درباره موسيقي كه با گوش در ارتباط است كه چسبيده به مغز! مثلاً اگر بخواهي بينايي كسي را به فرض با سينما تحت تاثير قرار بدهي، بايد صد نفر پشت و جلوي دوربين جمع شوند! اما رضا صادقي يك سال پس از اولين آلبومش گيتارش را مي‌گيرد در بغلش و مي‌گويد: «تو با مني...» بعد 5 هزار نفر جيغ مي‌زنند باهاش مي‌خوانند! به همين سادگي ارتباطش را برقرار كرده.رضا: من شك ندارم كه موسيقي قدرتمندترين زبان خداوند است و در هر سبك و سياقي كه باشد، روح را تحت تاثير قرار مي‌دهد. من تاريخ فرهنگ دارم، تاريخ احساس دارم، تاريخ عشق به ايران دارم. هيچ جاي دنيا نمي‌توانند به اين زيبايي و لطافت و سلامت احساسات‌شان را بيان كنند. نهايت زيبايي اشعارشان در حواشي رابطه تنگاتنگ فيزيكي است! اما ما داريم: «لحظه ديدار نزديك است/ باز من ديوانه‌ام، هستم/ بازگويي در جهان ديگري هستم...» اما همه‌اش دنبال اين هستيم كه بگوييم ما به آنها نمي‌رسيم و... پس كي بايد به آنها برسيم؟ ديگر بس است! شايد الان 80-70 سال است كه مي‌گوييم داريم به فضاي جهاني نزديك مي‌شويم. واروژان آمد گفتيم دارد نزديك مي‌شود، بابك بيات آمد گفتيم نزديك مي‌شود، همين‌طور... پس كي قرار است برسيم؟!آخه توقع اين رسيدن كمي غيرمنطقي است؛ با توجه به امكانات ما، محدوديت‌هاي ما، سرعت پيشرفت وحشتناك آنها و...
رضا: حالا من يك چيزي بگويم. آقاجان! من اتفاقاً يقين دارم به اين ماجرا كه در عين محدوديت، قدرتمندترين كارها متولد مي‌شوند. مثل كار آداجيو كه الان چند صد سال است همه را تحت تاثير قرار داده... يا اصلا چرا راه دور برويم؟ ري چارلز كه من بزرگتر از او نمي‌توانم تصور كنم. من CDاش را در ماشين دارم (پويا يادم بينداز آن را بهت بدهم!) كيفيت‌اش در حد پارينه‌سنگي است، اما لذت مي‌بري از آن. يا خود مارك نافلر با آن افكت‌هاي خاص‌اش كه در دسترس همه هست، اما كسي نمي‌تواند نظير آن را توليد كند.
حالا مثال خيلي خيلي كوچكترش را بزنم: رضا صادقي، بندرعباس، جنوبي‌ترين نقطه اين مملكت كه حتي استوديو هم نداشت، گردن‌كلفت‌ترين سيستم من يك ضبط «لاسونيك» بود با آن رقص نورها و ميكروفون قرمزش! و حالا همان آدم اينجا نشسته و جوابگوي سوالاتي است كه هيچ‌وقت فكر نمي‌كرده قرار است روزي به اين سوال‌ها جواب بدهد! پس من به محدوديت اعتقاد ندارم؛ امكانات چرا، يعني من هم دلم مي‌خواست امكانات داشته باشم. روز اولي كه من رفتم در استوديوي پويا گفتم اين ديوانه است! اين همه خرج و هزينه و دستگاه و ميز صدابرداري و... براي چه؟ اما امروز مي‌گويم چرا نه؟! ما داريم ماليات عقاب بودن‌مان را مي‌دهيم، ما نمي‌خواهيم كلاغ باشيم! البته ببخشيد كه من خودم را هم جزو عقاب‌ها به حساب آوردم! ما نمي‌خواهيم از هر زباله‌داني غذا بخوريم، دور و برمان هم شلوغ باشد، اما هيچ‌كس قارقارمان را تحمل نكند! ما ترجيح مي‌دهيم در همان خلوت عقاب‌وار بنشينيم! بي‌بي‌كينگ را ببينيد كه يك سياهپوست بيچاره با يك گيتار داغون و بدون امكانات آمده و به اينجا رسيده كه به نظر من لال‌اش، افتاده‌اش، انگشت كوچيكه‌اش مي‌ارزد به هزار تا از اين كلاغ‌هايي كه قارقار مي‌كنند!پويا: ضمن اينكه اصلاً زادگاه هنر محدوديت است. زيباترين آثار شوپن زماني توليد مي‌شود كه فرانسه به لهستان حمله كرده و شوپن در آن بدبختي و استرس و... مي‌نشيند آن آثار را مي‌نويسد. اين كه آدم بخواهد بنشيند تا همه‌چيز گل و بلبل شود بعد كار كند كه نمي‌شود! به علاوه اينكه اصولاً فرهنگ ما با غم و غصه عجين است! ما به ارمنستان رفته بوديم، ديدم در استوديوهايشان يك دهم امكانات ما را هم ندارند، آن وقت طرف گفت اين كارم امسال در «بودابار» منتشر شد، يا فلان كار در «كافه دلمار» اجرا شده و همين جا مستر شده! جوري كه من خجالت كشيده بودم! گفت اتفاقاً مي‌خواهم بيايم استوديويت را ببينم، گفتم: نه، نمي‌خواهد بيايي! (خنده) يعني آنها حتي امكاناتشان از ما كمتر بود!البته منظور من از محدوديت، امكانات نبود! منظورم اين است كه آن ارمني اگر امكانات هم ندارد، حمايت معنوي مي‌شود ازش و مثل بچه‌هاي موزيسين ما نيست كه احساس كند حرامي است و دارد كار خلاف عرف و شرع انجام مي‌دهد!
پويا: البته اين وضعيت الان مدتي است بهتر شده. معمولاً وقتي در هر جا عرصه خيلي تنگ مي‌شود، هنر سر و صداساز مي‌شود. مثلاً يكهو به مايكل جكسون يك انگي مي‌زنند، همه نگاه‌ها متوجه او مي‌شود، يا كريس دي‌برگ مي‌آيد ايران يا كنسرت‌هاي رضا صادقي يكدفعه آزاد مي‌شودو...! اتفاقاً اين قوي‌ترين دستاورد هنر است كه گاهي مورد هجوم قرار مي‌گيرد. اما اگر كسي حواسش جمع باشد، از اين اتفاقات خسته نمي‌شود و كارش را مي‌كند. به هر حال نمي‌شود انكار كرد كه ما اين فاصله را عقب هستيم. چون آن زمان كه غربي‌ها راك‌اندرول و... كار مي‌كردند، ما صبح تا شب «در هوايت بيقرار» شهرام ناظري يا «ني‌نوا»ي حسين عليزاده مي‌شنيديم از در و ديوار! حالا يك راهي باز شده و ما بايد استفاده كنيم از اين جريان.پويا از آلبوم‌ات چه خبر؟
پويا: من از سال 82 كار روي آن را شروع كردم و 86-85 تمام شد، رضا هم در جريان هست كه هي كم‌كم دستكاري كردم و وكال و تنظيم و شعر و ريتم و... عوض كردم و ديگر الان 9-8 ماه است كه آماده شده، اما براي پخش‌اش مشكل دارم. چون خيلي زمان گذاشته‌ام رويش، الان وسواس دارم كه حتما در زمان مناسب پخش شود و نمي‌خواهم باري به هر جهت فقط منتشر شده باشد.ماجراي پخش اينترنتي‌اش چي بود؟
پويا: پخش اينترنتي قانوني است كه مردم مي‌توانند با Credit Card از روي iTunes و آمازون و... سينگل به سينگل دانلود كنند به قيمت 99 سنت. آهنگ‌ها هم قابل كپي نيست و كد دارد و فقط روي همان كامپيوتر كار مي‌كند.فروش‌اش چطور بوده؟
پويا: راستش فروش‌اش خيلي مهم نيست؛ همين كه منتشر شده و بچه‌ها لطف كرده‌اند امتياز 5 بهش داده‌اند، خوب است. فروش اين 5 ماه چشمگير نبوده، اما بد هم نبوده. چون هيچ تبليغي هم نكرده‌ايم. ايران گام هم كه فعلاً خيلي مشغله دارد و كار را منتشر نمي‌كند! اگر بعد از محرم و صفر منتشر شد كه هيچي، اگر نه يك برنامه‌اي دارم براي كنسرت با خواننده‌هايي كه صدايشان را دوست دارم...مثلاً؟

neverhood66
06-04-2010, 09:45
قسمت چهارم

پويا: مثل همين آقارضا كه...رضا: من هستم. بخواهد نخواهد من هستم! بك‌وكال هم شده، مي‌خوانم!پويا: مخلصم! مثل رضا، مثل حميد حامي، اميريل ارجمند و... بگذار نگويم حالا فعلاً. رضا: حالا من يك چيز بي‌ربط اين وسط بگويم؟ من خودم يكي از كساني بودم كه از منتشر نشدن آلبوم پويا ناراحت بودم. اما الان خوشحالم كه اين آلبوم در ترافيك آلبوم‌هاي اخير پخش نشد كه بهش كم‌توجهي شود. به نظرم اين آلبوم يك در جديدي به موسيقي ما باز مي‌كند و مي‌گويد تو اگر نمي‌تواني چهچهه بزني، درست بخوان و خوب بخوان و موسيقي خوب بساز.البته اين معيارها فقط در ايران است كه خوانندگي را فقط با چهچهه مي‌سنجند و مثلاً مي‌گويند عليرضا عصار دكلمه مي‌كند! با اين معيار هيچ‌كدام از خواننده‌هاي پاپ راك مطرح دنيا خواننده نيستند!
رضا: هركس توانست مثل عليرضا عصار كه يك زمان 10 شب كنسرت مي‌گذاشت، بيايد كنسرت بگذارد و دكلمه كند! او قدرت داشت كه اين كار را كرده. من مي‌گويم آلبوم پويا بايد زماني بيايد كه نگاه‌ها معطوف موسيقي‌هاي تكراري نباشد. من خوشحالم كه الان منتشر نشد.درباره كيفيت آلبوم‌ها در ايران و خارج از ايران صحبت كرديم. دليل اين اختلاف عمده را بيشتر در چه چيزي مي‌دانيد؟
رضا: اجازه هست من بگويم؟ ما در ايران يك «موسيقي» داريم و يك «موسيخي»! و متاسفانه متوليان و تهيه‌كنندگان هر دوي اينها (علي‌رغم زحمتي كه مي‌كشند و سرمايه‌اي كه مي‌گذارند) اطلاعي از موسيقي ندارند و اصلاً نمي‌دانند موسيقي چيست! يعني وقتي يك موزيكي برايشان مي‌گذاري، حتي نمي‌فهمند كه چه سبكي است، چه ريتمي دارد، چه اتفاقي درش افتاده و... هيچي! نكته ديگر اين كه تازه چند سال است كه موسيقي دارد شناخته مي‌شود در اين مملكت. تا به حال هر چه بوده، «گل مي‌رويد زباغ» و... اينها بوده!سرود بوده.
رضا: آره و اينها هم هميشه از صدا و سيما پخش مي‌شده و مردم نيازي نمي‌ديدند كه بروند نوار يا سي‌دي‌اش را بخرند. تازه چند سالي است كه فرهنگ خريدن موسيقي دارد كم‌كم در بين مردم جا مي‌افتد. نكته سوم اين كه واقعاً شرايط ايران را با جاهاي ديگر نمي‌شود قياس كرد. نه شركت‌هاي توليد موسيقي‌شان شبيه ماست، نه... الان فلان شركت ظرف 2 ماه 7 آلبوم منتشر مي‌كند! آلبوم رضا صادقي مي‌آيد، مردم هنوز به آهنگ پنجم‌اش نرسيده‌اند، آلبوم فلاني مي‌آيد، هنوز به آهنگ سوم اين نرسيده‌اند، آلبوم نفر بعدي مي‌آيد و...البته اين اتفاق مربوط به همين دو سه ماه اخير است، وگرنه قبل از آن كه هر 6 ماه يكبار هم آلبومي درنمي‌آمد!
رضا: قبل از آن كه اصلاً اجازه آلبوم نمي‌دادند. حالا كه داده‌اند، همه از هول هليم افتاده‌ايم توي ديگ! چون تهيه‌كننده‌ها هم احساس مي‌كنند اگر الان آلبومي كه خريده‌اند را منتشر نكنند، ديگر ممكن است برود تا چند ماه يا چند سال ديگر! اينها همه دست به دست هم مي‌دهد تا اين اختلاف كيفيت كه مي‌گويي به وجود بيايد. حالا تا نظر استاد نيكپور چه باشد!پويا: من فقط در يك كلمه مي‌توانم بگويم كه اينها با هم قابل قياس نيست. همين! عين صنعت‌هاي ديگر ماست. مثل صنعت توليد مرسدس بنز با پيكان! فلان آلبوم پينك‌فلويد از سال 1973 تا الان 35 ميليون نسخه فروش داشته، خب به ما چه؟! آنها برخلاف ما، CDهايشان را در بقالي و در كنار پفك و پوشك بچه نمي‌فروشند! حالا ممكن است اين روش،‌ ابتكار خوبي براي فروش CD اوريج ينال بوده باشد، اما در كل روش كارآمدي براي فروش آثار هنري نيست. الان CD فيلم و كارتون و Prison Break و موسيقي و... در بقالي‌ها از تنقلات بيشتر شده‌اند! اما در غرب محصول فرهنگي جايگاه خاص خودش را دارد.رضا: آن قديم‌ها در دربارها دو دسته موزيسين بوده‌اند: يك دسته «اهل دل» نام داشته‌اند و يك‌سري «مطرب». اهل دل ارج و قرب داشته‌اند و مطرب‌ها، مطرب بوده‌اند! متاسفانه الان اهل دل و مطرب‌ها با هم قاطي شده‌اند! موسيقي و موسيخي با هم مخلوط شده‌اند!‌اي كاش مسئولين امر بيايند با يك نگاه پدرانه به موسيقي كمك كنند كه اين وضعيت هرچه سريع‌تر بهبود پيدا كند.از همه مهمتر اينكه كپي‌رايت در موسيقي تصويب شود.
پويا: دارد يك اتفاقاتي در اين زمينه مي‌افتد.رضا: دارد مي‌شود و من دارم مي‌بينم اين را. چند روز پيش كسي مي‌گفت كه سعيد شهروز را خيلي دوست دارد. من براي خودم متاسفم كه بهش گفتم خب برو دانلود كن يا از اين و آن بگير! گفت: نه بابا، نمي‌ارزد كه من بخواهم CD كپي بخرم، مي‌روم 1500 تومان CD اوريجينال‌اش را مي‌خرم با عكس و چاپ و كيفيت خوب و... اينقدر من با اين حرفش حال كردم!پويا: من وقتي حال مي‌كنم كه قيمت اين CD بشود 20 هزار تومان و آن وقت مردم باز هم بخرند!كمي هم از آن شرايط موجود در بندرعباس و آشنايي با موسيقي بگوييد.
رضا: من از طريق يكي از بستگان پدري‌ام با موسيقي كلاسيك آشنا شدم. اما نه فضايي وجود داشت براي دنبال كردن موسيقي و نه من اين اجازه را داشتم.به خاطر شرايط خانوادگي و اينها؟!
رضا: آره و اينكه يك مقدار نگاه خوبي به اين ماجرا نبود و آن محدوديت‌ها ما را مي‌كشاند به سمت خلاقيت. مثلاً در بندرعباس كسي طبلا نمي‌زد اصلاً. ما با پيچ Bend كيبورد صداي تومبا را شبيه طبلا مي‌كرديم. يا اينكه يادم نمي‌رود مي‌خواستيم صداي پركاشن دربياوريم، اما با كيبورد 510 آن زمان صداي خوبي درنمي‌آمد. آخر سر با دهان‌مان آن صدا را مي‌ساختيم و مي‌نشستيم كلي مي‌خنديديم!پويا: (خنده) حالا خلاقيت آن زمان را مقايسه كن با حالا!رضا: يا مثلاً آن زمان تمبورين نداشتيم. چند تا تشتك نوشابه را با ميخ به هم وصل مي‌كرديم (به طوري كه شل باشند) و در نهايت با مكافات از آن صدايي شبيه تمبورين توليد مي‌كرديم! بعد كم‌كم كه Deck آمد، كف كرده بوديم! كامپيوتر كجا بود، پنتيوم كجا بود؟ با 286، دكمه Record ويندوز را مي‌زديم و همزمان بايد كيبورد مي‌زدم و مي‌خواندم! اگر خراب مي‌شد از اول، خدا مرا ببخشد! من به خاطر اين داستان 2 تا سگ كشتم! (خنده)پويا: (خنده) ضبط را قطع كن!رضا: همسايه ما سگ داشت كه پشت پنجره ما بسته بودند. اينها سر ظهر وق‌وق مي‌كردند، اعصاب ما را به هم مي‌ريختند! بعدازظهر هم كه پدر از سر كار مي‌آمد و ديگر نمي‌شد ضبط كرد! گفتيم خدايا چي كار كنيم؟ ديازپام گذاشتيم لاي گوشت، داديم اين سگ‌ها خوردند، اما حالا نگو كه زياد گذاشته بوديم! خوابيد كه خوابيد! (خنده جمع)
بعد يك كيبورد SK760 خريدم كه هنوز دارم‌اش و هيچي ازش سردر نمي‌آوردم، انگليسي‌ام هم خوب نبود. باهاش «مشكي رنگ عشقه» را ساختم، بعد كم‌كم رفتم هتل هماي بندر اجرا مي‌كردم و آنجا CD را به مردم هديه مي‌دادم تا يواش‌يواش در سراسر ايران پخش شود!پويا: ببين، اينجوري مي‌شود كه كسي مي‌شود رضا صادقي! يعني تمام اين مصيبت‌ها را كشيده و پله‌پله آمده بالا. نه اينكه يك شبه گفته باشد: پاپا، بنزم را بفروش، مي‌خواهم آلبوم بدهم!رضا: بعد توسط يكي از دوستان فرصتي پيش آمد در دانشگاه علوم پزشكي و اجازه داد از كامپيوتر دانشگاه استفاده كنم. براي اولين بار آنجا بود كه CD را آپلود كردم در اينترنت! حالا نمي‌دانستم اصلاً كسي برود دانلود كند يا نه، با آن سرعت اينترنت كلنگ آن زمان! به قول پويا اصلاً به همين سادگي‌ها نبوده.پويا: اينها درد است ديگر و براي هر زايماني بايد درد بكشي تا اتفاقات خوبي بيفتد. حالا خودت را مقايسه كن با فلان موزيسين در سوئد كه بگويد «دنگ» دولت مي‌گويد به‌به و چه‌چه و سوبسيد مي‌دهد!رضا: درست مي‌شود ان‌شاءالله!پويا: رضا، از آن بدل‌ات چه خبر؟! يكي بود كپي خود رضا بعد مي‌رفت اينور و آنور به جاي او امضا مي‌داد! (خنده)رضا: آره، يكي آمد گفت از شما توقع نداشتيم، گفتم چطور مگه؟ گفت شما در مراسم تشييع ناصر عبداللهي ما را تحويل نگرفتي! گفتم برادر من، من آن زمان اصلاً بندر بودم، گفت: مگه ميشه، يكي بود جاي شما امضا مي‌داد!از بدل صدايي چه خبر؟
رضا: من بدل صدايي ندارم! (خنده) پويا، بدل صدايي مرا شنيده‌اي؟ الهي بميرم، جوان است!پويا: شنيده‌ام بهش زنگ زده‌اي گفته‌اي من صدايت را خيلي دوست دارم!رضا: (خنده) از كجا شنيدي؟ آخه دلم يك جوري شد! جالب اينجاست كه اول باور نكرد و فكر مي‌كرد سركاش گذاشته‌ام! زنگ زده بود به تهيه‌كننده من كه شماره فلاني اين است؟ او هم گفته بود بله! دوباره زنگ زد و..

mmiladd
06-04-2010, 09:53
مرگ ُ زندگی.... رضا صادقی.....

ha789di
06-04-2010, 11:46
دنیا فقط رضا صادقی.....

neverhood66
14-04-2010, 07:15
کنسرت رضا صادقی

تاريخ : 30 فروردین (همدان) - 2 و 3 اردیبهشت (شاهرود)
محل برگزاري : همدان - شاهرود
ساعت : 17
قيمت :15000 تومان

مراکز تهیه بلیت کنسرت همدان: سینما قدس (0811-2524700) ، تالار فجر،دانشگاه بوعلی و دانشگاه آزاد اسلامی همدان
----------------------------------
هر کی میتونه بره وگرنه بعدا افسوس میخوره:5:

babi
15-04-2010, 14:08
من همیشه یک سوال داشتم که میخواستم بدونم ...
هر خواننده ای طبیعتا دلیلی برای هر متنی که در آهنگهایش استفاده می کند دارد . یکی از معروفترین آهنگ های رضا صادقی آهنگ مشکی رنگ عشقه می باشد . در صورتی که همه می دانند سیاه رنگ عشق نیست و حتی اسلام رنگ مشکی را رنگ مکروه میداند .
دلیل و فلسفه ای که آقای رضا صادقی از اینکه عنوان می کند مشکی رنگ عشقه چیست ؟ کسی اطلاعاتی دارد ؟

neverhood66
15-04-2010, 20:43
این فقط براش یه اعتقاده
-----------

پیرهن مکشی من رنگه شبای عشقمه نه ستیزه نه گریزه نه سقوط و ماتمه

پیرهن مشکی من صداقته از نوع عشق تنها رنگ پرچم مقدسه دولت عشق(منظور کعبه ست)

اگر اینطوره که شما میگی رنگ مشکی مکروهه پس چرا روی کعبه پارچه ی مشکی میکشن ؟

چرا روحانیون عمده ی لباسهاشون مشکیه؟

دقیقا رضا هم به همین اشاره داره.

شاید به خاطر این باشه که مشکی دورنگی نداره

منم نشستم چک کردم دیدم راست میگه تا حالا شنیدی یکی بگه مشکی کمرنگ؟ یا مشکی مات؟یا... ولی برای تمام رنگای دیگه ایجوری نیست.

در آخر

قصدو غرض هوا نیست قصه ی ادعا نیست نقل یه اعتقاده , عشقه , یه جور ادا نیست

گفتنی هارو گفتیم اهل دلاش شنیدن اما هنوز یه عده گیر سیا سفیدن

تو رسم مکتب دل رهایی شرط عشقه مشکی فقط یه رمزه یه رنگیش رنگ عشقه

رنگ ما رنگ عشقه عشقمونم یه رنگه ساده بگم تا زنده ام مشکی برام قشنگه

بعضی میگن که حرفه بعضی میگن که وهمه اونی که مبتلا نیست نمیتونه بفهمه

---------
امیدوارم جوابتو گرفته باشی

neverhood66
15-04-2010, 20:43
صادقی مثل صاعقه است، می‌آید و وقتی می‌رود مدت‌ها طول می‌کشد که بازگردد. آلبوم «یکی بود، یکی نبود» با فاصله زیادی از آلبوم قبلی به بازار آمد. چرا؟
چون حرفی برای گفتن نداشته‌ام. وقتی حرفی برای گفتن نداشته باشم، مجبور نیستم کار کنم. حرف‌هایم را جمع می‌کنم تا حرف تازه‌ای داشته باشم. گاهی یک سری مشکلات هم پیش می‌آید اما حتی اگر این مشکلات را هم نداشته باشم، باز هم وقتی قرار نیست حرف تازه‌ای بزنم، کار نمی‌کنم. وقتی آلبوم «یکی بود، یکی نبود» با تاخیر به بازار آمد، خیلی‌ها بر این باور بودند که رضا صادقی تمام شده است.
متاسفانه همیشه همین جور بوده است و این حرف‌ها زده می‌شود. این موجب خوشحالی من است و از دوستان ممنونم که حتی در دوران سکوت هم به من توجه می‌کنند. بدون تعارف، اصلا به این حرف‌ها توجه نمی‌کنم و برایم اهمیت ندارد. من همیشه کار خودم را می‌کنم و کاری به کسی ندارم و به اینکه درباره‌ام چه می‌گویند و چگونه فکر می‌کنند.
پس نگران این هم نیستید که می‌گویند رضا صادقی خودش در لو رفتن کارهایش مقصر است.
خب این طبیعی است. اگر خود من هم بشنوم که یک خواننده مدام کارهایش لو می‌رود، ممکن است در وهله اول یا دوم بپذیرم که خودش مقصر بوده است. ضمن اینکه مرحله دوم آن را نیز با اکراه می‌پذیرم. در مرحله سوم به این باور می‌رسم که آن خواننده کارهایش را لو می‌دهد تا بازتاب عمومی را ببیند و بعد آلبومش را روانه بازار کند. دیگران هم حق دارند مثل من فکر کنند که خودم کارهایم را لو می‌دهم. با این حال حماقت محض است اگر من خودم کارهایم را لو بدهم چراکه قبل از هر چیزی خودم را در معرض ممنوع‌الکاری قرار می‌دهم که تجربه‌اش را هم داشته‌ام. دیگر اینکه دو سال و خرده‌ای از زمانم را بر باد می‌دهم و نکته دیگر اینکه پولم را دور می‌ریزم چراکه در این آلبوم‌ها، فقط من و خودم دست‌اندرکار نیستیم، بلکه تنظیم‌کننده‌های من هم قطعا دوست ندارند کارهایشان با کیفیت بد و در واقع اتود به گوش مردم برسد. پس این تفکر اصلا برای من عاقلانه نیست. با این حال، همین که کار من لو رفته، به من و عدم دقتم بازمی‌گردد. مقصر خود من هستم. خودمن هستم که به بعضی‌ها اعتماد نابجا کرده‌ام.
با این حال باز هم با آنها رفاقت می‌کنید؟
دیگر نمی‌دانم باید به چه کسانی اعتماد کنم و به چه کسانی اعتماد نکنم. به قدری تعداد دوستانم را محدود کرده‌ام که از تعداد انگشتان دودستم تجاوز نمی‌کند. دیگر نمی‌توانم این تعداد از دوستانم را هم کنار بگذارم. شاید در انتخاب دوستانم اشتباه کرده باشم، ولی نمی‌خواهم آنها را متهم کنم. مشکل اصلی خود من هستم. خود خودم! نمی‌توانم کسی را جز خودم متهم کنم.
یعنی اعتراف می‌کنید که خودتان کارها را پخش کرده‌اید؟
نه. ببینید یکی از دوستانم که فکر می‌کردم مورد اعتمادم است، برای مدتی میهمان من بود. این بنده خدا به دلیل محبتی که به من داشت و می‌خواست کارهایم را زودتر از موعد بشنود، کارهایم را برد.
یعنی به سرقت برد؟
نه، من نمی‌گویم سرقت کرده است. اصلا هیچ وقت به خودم اجازه این را نمی‌دهم که کسی را متهم یا محکوم کنم. من می‌گویم، کارهایم را بردند نه اینکه سرقت کردند. این آقا کارهایم را برد و در هر صورت به من ضرر زد. وقتی پیگیری کردیم، متوجه شدیم او این قطعات را در کمال آرامش برده است. من در کامپیوترم بخشی به اسم «داشته‌ها» دارم که هر چه از سر شوخی و تفریح می‌خوانم را در آن نگه می‌دارم. او لطف کرده و آنها را برده است.
پس چرا شکایت نکردید؟
پیگیر قضایا هستم. من باید جوابگوی مردم و همچنین دفتر موسیقی باشم. آنها تاکید کرده بودند اگر این بار کارهایم لو برود نباید متوقع باشم. از آنها سپاسگزارم که حرفم را باور کردند. من اعتراف می‌کنم که اشتباه کردم چرا که مراقب کارهایم نبودم.
الان هم مراقب نیستید؟
به سختی مواظب کارهایم هستم. هر خواننده‌ای دوست دارد صدا و کارهایش شنیده شود و این را هم دوست دارد که کارهایش در یک فضای با کیفیت به دست مردم برسد.
در آلبوم «یکی بود، یکی نبود» سعی کرده اید فضاهای جدید را تجربه کنید. به هر قیمتی که بود باید این تجربه را می‌کردید؟
اصلا سعی نکرده‌ام ضعیف و بد کار کنم که به هر قیمتی باشد. در این آلبوم در واقع فضای «وایسا دنیا» را به لحاظ اجرایی و کیفیت شکستم. در آلبوم‌های قبلی دوستانم بسیار زحمت کشیدند و هر کاری که می‌توانستند برای من انجام دادند. در آلبوم «وایسا دنیا» از تنظیم کننده‌های زیادی استفاده کرده‌ام؛ دکتر چراغعلی، اسماعیل حسین، ایمان حجت، مهران خالصی، میلاد ترابی، علی ثابت، مهدی زنگنه، معین راهبر و خودم!
این تعدد تنظیم‌کننده در آلبوم‌های دیگرتان به چشم نمی‌خورد. در کارهای پیشین حسی که در تنظیم‌ها بود، امضای خودتان را داشت.
قبول دارم که وقتی خودم تنظیم می‌کنم، فضای آن به حس و حال خودم نزدیک است ولی ما برای جبران اشتباهاتمان زمان نداریم. مثلا اگر من یک آلبوم به بازار عرضه کنم که به هر لحاظ، آلبوم باکیفیتی نیست، نمی‌توانم برای چند ماه بعد آلبومی منتشر کنم که آلبوم قبلی را جبران کند. با تعدد در تنظیم‌کننده‌ها، در واقع کار، تکنیکی‌تر و اصولی‌تر می‌شود، هرچند حس آنها از من دور باشد اما آنها ثابت کرده‌اند که کارشان فوق‌العاده است. من در این آلبوم می‌خواستم یک فضای ارکسترال را تجربه کنم و از این تجربه راضی هستم. این آلبوم امضای پررنگی از زندگی‌ام بود. امیدوارم مخاطبان من این امضای یادگاری را در لحظه لحظه‌های خلوتشان پذیرفته باشند. اگر هم بعضی‌ها شائبه‌ای نسبت به این آلبوم دارند و آن را نپذیرفته‌اند، ایراد از من بوده و سعی می‌کنم در کارهای بعدی رضایت آنها را نیز جلب کنم. با این همه، خودم به این آلبوم علاقه زیادی دارم و به آن افتخار می‌کنم.
شما از خواننده‌هایی هستید که بیشتر با حس سرو کار دارید. این حس را همیشه و در همه کارهایتان داشته اید.
این حس را از مردم می‌گیرم و به خود آنها پس می‌دهم. نزدیک بودن با آنها این حس را در من ایجاد می‌کند. شاید مردم کمتر مرا ببینند اما وقتی هم که می‌بینند با یک رضا صادقی معمولی، ساده و بی‌شیله پیله مواجهند. وقتی با آنها ارتباط برقرار می‌کنم، از خودشان حس می‌گیرم و این حس‌ها میان ما مبادله می‌شود. من دوست ندارم خواننده بی‌احساسی باشم. دوست دارم هرچه می‌خوانم بدون هیچ واسطه‌ای به مردم برسد. چون آنها صاحبان اصلی این حس‌ها هستند. خواننده‌های بسیاری داریم که خیلی خوب، تکنیکی و اصولی می‌خوانند، اما نمی‌توانند در انتقال این حس موفق عمل کنند. چرا؟ چون به قدری درگیر تکنیک می‌شوند که حس را فدای آن می‌کنند. به اعتقاد من در موسیقی و شعر ایرانی پر از حس است؛ حس‌های لطیف که کمتر کسی می‌تواند آنها را متوجه شود. به اعتقاد من احساس باید تکنیک را رهبری کند، نه اینکه تکنیک احساس را از بین ببرد.
اینکه می‌گویند رضا صادقی فالش می‌خواند به همین دلیل نیست که می‌خواهید حس را منتقل کنید؟
می‌گویند رضا صادقی فالش می‌خواند. خب بخوانم. اشکالی دارد؟ وقتی می‌توانم حتی با فالش خواندن احساس درونی خود را منتقل کنم، چرا این کار را نکنم؟ همینجا اعلام می‌کنم هرکسی می‌تواند فالش بخواند و احساس خود را به مردم منتقل کند، خب چرا دست به این کار نمی‌زند؟حتما این کار را بکند.
برای این با تعداد زیادی تنظیم‌کننده کار کردید که تکنیکی کار کنید؟
خیلی‌ها بر این باور بودند که همه آهنگ‌های من حسی است و تکنیک در آنها نیست. یکی از دلایلی که این کار را کردم، همین بود که می‌گفتند رضا صادقی، فقط حس است. می‌گفتند موزیک‌های داخلی، تکنیکی نیست اما من خواستم ثابت کنم که می‌توانم بر اساس تکنیک پیش بروم. خواستم ثابت کنم که می‌شود حس را هم درگیر تکنیک کرد و بر عکس.
موفق به این کار شدید؟
نمی‌گویم که با قدرت تمام در یک فضای تکنیکی کار کرده‌ام اما همین که توانستم به دوستان ثابت کنم، برایم کافی است. حالا اینکه چقدر موفق شده‌ام، به بازتاب آلبوم بازمی‌گردد. اگر خوب استقبال شده، که لابد توانسته‌ام کاری برای این موفقیت بکنم و اگر هم نشده باشد، در کارهایم تجدیدنظر می‌کنم. من به دنبال یک موسیقی خوب هستم. برای همین هم سعی کرده‌ام با کسانی کار کنم که موفقیت را تجربه کرده‌اند. البته من در این آلبوم فقط از تنظیم دوستانم بهره‌مند نشده‌ام، بلکه برای نخستین‌بار از ملودی‌ها و آهنگ‌های آنها نیز بهره برده‌ام. مهدی زنگنه در آخرین لحظات یک قطعه شش و هشت خوب به من داد و من دلم نیامد در آلبومم از آن استفاده نکنم. برای همین هم، یکی از آهنگ‌های خودم را حذف کردم تا آهنگ او را در آلبوم بگذارم یا مثلا قطعه «خدا را چه دیدی؟» آهنگی است از دوست بسیار عزیزم، دکتر محمدرضا چراغعلی. تجربه همکاری با دیگران برای من تجربه خوبی بود. من در این آلبوم با دوستانی مثل اشکان رحیمی، خانم مرجان زنگنه و... همکاری داشته‌ام و این برایم تجربه خوبی بوده است. دوست دارم در آینده هم این تجربه را داشته باشم.
پس رضا صادقی تمام نشده است؟
من به عنوان یک خواننده که سال‌هاست دارم کار می‌کنم، باید کار درخور انجام بدهم و به دنبال ترکاندن بازار نیستم که خیلی از تازه‌واردان به این عرصه، دنبالش هستند. من بعد از خواندن بیش از 200 قطعه، داشتن 3 آلبوم مجوزدار و کنسرت‌های متعدد دیگر نباید به دنبال ترکاندن بازار باشم. این به این معنا نیست که فکر کنید با کار تازه مخالفم و نباید کار تازه‌ای ارائه کنم، بلکه معتقدم در حد خودم و در سبک و سیاق خودم باید این کار تازه را انجام بدهم. این حرف را هر کسی ممکن است در هر مقطعی بزند. مثلا قبل از پیرهن مشکی، همه می‌گفتند که من فقط یک آهنگ دارم که آن هم «دلم برات تنگ شده جونم» است. بعد از آن گفتند رضا صادقی در آلبوم «وایسا دنیا»، فقط یک قطعه وایسا دنیا را دارد و اگر این آهنگ نبود، آلبوم وایسا دنیا هم نبود. این در حالی است که من در همان آلبوم، قطعاتی مثل بی‌خداحافظ، پیش خودم دل بستم، ممنونم و چاره‌ای ندارم را دارم. البته بارها گفته‌ام و باز هم می‌گویم که من کاری به این حرف‌ها ندارم و کار خودم را به بهترین نحو ممکن انجام می‌دهم. نقد در هر صورت چه مثبت و چه منفی نشان از وجود من دارد. وقتی کارهای من را نقد می‌کنند، یعنی کسی به اسم رضا صادقی هست و من برای همین ارزش قائلم و همین برایم کافی است.
با این حساب از کارهایی که انجام داده‌اید و در بازار است، پشیمان نیستید.
چرا باید پشیمان باشم؟ چند سال پیش که در کیش کنسرت داشتم، خانواده‌ای بعد از اجرا پیش من آمدند و معذرتخواهی کردند، چرا که به گفته خودشان نیامده بودند کنسرت مرا، من و کارهایم را ببینند بلکه آمده بودند ببینند بچه‌هایشان چه جور موسیقی‌ای گوش می‌کنند. خوب به نظر شما این قشنگ نیست؟ آنجا بود که حس کردم به لحاظ موسیقایی محرم مردم‌ هستم. من یک ایرانی هستم و شعر و موسیقی‌ای که اجرا می‌کنم باید با فرهنگم عجین باشد. دوست ندارم موسیقی‌ام به تقلید از موسیقی غرب باشد. خوب اگر کسی مخاطب جدی موسیقی غربی باشد، می‌رود ارجینال کار را گوش می‌کند. چرا بیاید کار دسته چندم تقلیدی غربی را گوش کند؟
موسیق رپ چطور؟
رپ هم همین طور. متاسفانه بعضی از موسیقی‌ها که می‌شنوم، اصلا خانوادگی نیستند و پر از واژه‌های زشت و بدند. من خودم رپ هم دارم. یک بار من به همراه چند نفر از دوستانم نشسته بودیم و راجع به موسیقی رپ بحث می‌کردیم. من گفتم کسی که می‌خواهد رپ بخواند باید قدرت تفکر و مطالعه زیاد داشته باشد. در غیر این صورت می‌توان واژه‌ها را براحتی کنار هم چسباند و یک چیزی سرهم کرد و خواند. بعد چند واژه را همین جوری برای امتحان خواندم و ضبط کردم. اگر قرار بود رپ بخوانم، قطعا یک قطعه می‌ساختم و اگر می‌خواندم حتما از کارم دفاع می‌کردم. من ترنس هم خوانده‌ام اما قبل از «وایسا دنیا» اصلا آن را تجربه نکرده بودم. ولی خواندم، پایش ایستادم و مورد توجه هم قرار گرفت. اما رپ را موسیقی نمی‌دانم.
پس چرا همان رپ را خواندید؟هر چند به لحاظ زمان کوتاه است.
خواستم برای دوستانم سادگی موضوع را مثال بزنم. این کار کوتاه را در همان قسمت داشته‌های کامپیوترم داشته‌ام که متاسفانه برده شد. هرگز هم از انجام آن پشیمان نشده و نخواهم شد. به نظر من موسیقی رپ و راک و... سبک‌های خوبی هستند ولی من رضا صادقی سبک خودم را دارم و از این بابت خوشحالم. حالا شاید خیلی‌ها من و کار و سبکم را دوست نداشته باشند. اگر همه از یک نوع موسیقی خوششان بیاید که همه مثل هم هستند و سلیقه‌ها یکی است.
پس سبک‌سازی به چه درد می‌خورد؟
به این درد که سلیقه‌های مختلف را تغذیه می‌کند.
برای همین خوراک سلیقه‌های مختلف خواستید با محمد اصفهانی بخوانید؟
این قضیه متاسفانه منتفی شد. نمی دانم شاید همین طور باشد که شما می‌گویید.
اینکه خط فکری شما در هیچ‌یک از کارهایتان تغییر نمی‌کند، از کجا نشأت می‌گیرد؟
نزدیک بودن به مردم. وقتی در کنار مردم هستم سعی می‌کنم مثل خودشان باشم. چون خودم را جزئی از همین مردم می‌دانم. اصلا نخستین‌ چیزی که به مردم می‌گویم این است که با من راحت باشند. برای این هم هست که همیشه ساده نوشته‌ و ساده خوانده‌ام.
درست است. کلامی که شما می‌نویسید و ترانه‌هایتان ساده‌اند اما خودتان را درگیر قواعد و اصول نگارشی نمی‌کنید. مثلا گاهی ممکن است قید و بندهای دستوری شعر را رعایت نکنید.
اینکه سعی‌ام بر این باشد که قوانین شعری را رعایت کنم، فکر خوبی است اما چیزی که ملموس است این است که در شعرهای من لهجه بندری وجود دارد. من کلام بندری را دوست دارم و دوست دارم که گویش بندری در کارهایم ملموس باشد، چون لهجه‌ام را دوست دارم.
فکری برای محبوبیت خود کرده‌اید؟
نمی‌خواهم همه چیز را به عرفان ربط بدهم. ولی واقعا نمی‌دانم کی؟ کجا؟ کدام لحظه و کدام ساعت؟ چه کاری در دنیا انجام داده‌ام که آن همه مورد لطف خدا واقع شده‌ام و همه جا هوایم را دارد. همه جا کمکم می‌کند و این برای من یعنی همه چیز!
اینکه خواننده‌هایی با صدای شما به دنیای موسیقی آمده‌اند برایتان آزاردهنده نیست؟ مثلا بهنام صفوی.
بهنام پسر خوبی است و کارش را بلد است. او تقلید نکرده و اگر هم این کار را کرده باشد، دستش درد نکند. اگر از کار من الهام گرفته که موجب خوشحالی من است. من هم زمانی دوست داشتم مثلا از آقای اصفهانی و کارهایش الهام بگیرم که گرفتم. او آهنگساز خوبی است و می‌داند چه کار کند. حداقلش این است که از یک خواننده داخلی الهام گرفته، نه یک خواننده که آن طرف آب می‌خواند. من می‌دانم که این صدا، صدای خود بهنام صفوی است و تقلیدی در کار نبوده است. از بابت این تشابه بسیار خوشحالم.
طرح 2 ویدئوکلیپ که در قالب یک VCD ارائه شد، از کجا آمد؟
از خودم و تهیه‌کننده آن شرکت ایران‌گام است. مصطفی منصوریار به سختی توانست آنها را اجرا کند.
چرا؟
چون دلم نمی‌خواست در کلیپ‌هایم از عناصری نظیر گیتار، شومینه و اتومبیل و... استفاده شود، برای همین اجرای کار برای منصوریار سخت بود. با این حال، او از عهده آن برآمد و ما یکی از کلیپ‌ها را در شهرك غزالی ساختیم و دیگری را در ویلای یکی از دوستان.
شما که شهرت داشتید. برای چه به ساخت اینها اقدام کردید؟
برای مردم و همچنین برای اینکه آنها بتوانند راحت آن را تماشا کنند مجوز گرفتیم و کلی هزینه کردیم تا این دو را روی vcd بیاوریم.
اما این کارها از شبکه‌های ماهواره‌ای هم پخش می‌شوند.
من شدیدا به این کار آنها اعتراض دارم. از مسؤولان محترم شبکه‌های ماهواره‌ای تقاضا می‌کنم که این ویدئوکلیپ‌ها را روی آنتن نفرستند. من اگر قصد چنین کاری را داشتم، این همه هزینه نمی‌کردم و اصلا پیش از آنکه پخش کلیپ بعضی‌ها از شبکه ماهواره‌ای برایشان دردسرساز شود کلیپ‌های خود را در اختیار شبکه‌های مورد نظر می‌گذاشتم، پس وقتی این کار را نکرده‌ام، یعنی نخواسته‌ام چنین اتفاقی بیفتد.
از آنها شکایت نکرده‌اید؟
آقای حسین‌خانی این قضیه را پیگیری کرده است. او طی درخواستی از مسؤولان این شبکه‌ها خواسته که این کارها را پخش نکنند اما متاسفانه آنها به هیچ صراطی مستقیم نیستند. من نمی‌دانم دیگر با چه زبانی با آنها صحبت کنم تا به حرف‌هایم گوش کنند. امیدوارم خودشان متوجه حساسیت موضوع باشند. اگر قرار بود من کارهایم را به این شبکه‌ها واگذار کنم که به دنبال گرفتن مجوز برای آن نبودم.

tirdad_60
15-04-2010, 21:45
در صورتی که همه می دانند سیاه رنگ عشق نیست

علت عاشق ز علت ها جداست

mmiladd
15-04-2010, 21:48
آلبوم جدیدش محشر بود...

hesam68
17-04-2010, 09:27
سلام
ایمیل شخصی اقای صادقی رو میخواستم

neverhood66
17-04-2010, 15:48
متاسفانه در دست نیست اگه بتونی نشونی از آقای حسین مرسلی (مدیر سایت رضا صادقی که فعلا در دسترس نیست) پیدا کنی رضا هم پیدا میکنی

hesam68
17-04-2010, 17:30
متاسفانه در دست نیست اگه بتونی نشونی از آقای حسین مرسلی (مدیر سایت رضا صادقی که فعلا در دسترس نیست) پیدا کنی رضا هم پیدا میکنی

یعنی یک ایمیل واسه طرفداراش نداره؟
راستی ادرس سایتش چیه؟

neverhood66
17-04-2010, 18:04
نه نداره

سایت داشت 1 ماهه از دسترس خارجه

هر سایتی بجز این مربوط به طرفدارا میشه و رسمی نیست

Doctor.Freeman
17-04-2010, 18:18
شماره همراهشو کسی نداره ( موبایل ) ؟
:11:

neverhood66
17-04-2010, 19:47
نه کسی نداره

در ضمن مواظب باشید رضا صادقی 2 تا بدل داره یکی از نظر قیافه که حتی امضا هم میده و یکی هم از نظر صدا که معرف نظر همه ست

neverhood66
19-04-2010, 15:53
آلبوم هشت یک آلبوم ۸ تراکی و مناسبتی می باشد که در آن هشت خواننده پاپ هنرنمایی کردند .

در این آلبوم که به مناسبت ولادت حضرت امام رضا (ع) تولید شده بود علی اصحابی ، محسن چاوشی ،

رضا صادقی ، بابک جهانبخش ، امین رستمی ، علی رضا شهاب ، رضا یزدانی و حامی هر کدام

یک قطعه در وصف امام رضا (ع) اجرا کردند . این آلبوم قرار بودند در تاریخ ۸/۸/۸۸ ، یعنی روز

ولادت امام رضا (ع) وارد بازار شود که متاسفانه به دلیل آماده نشدن مجوز این اثر و برخی

از مشکلات کاری تاریخ انتشار آن به تعویق افتاد . آلبوم هشت جدید ترین محصول شرکت ایران گام

می باشد و در تاریخ دوم اردیبهشت ماه توسط این شرکت منتشر خواهد شد .

majid.khaledi
21-04-2010, 22:28

S0R3N4
24-04-2010, 22:01
آهنگ جدید و بسیار زیبای رضا صادقی به نام عذاب آخر , با دو كيفيت

MP3 128

OGG 56

babi
25-04-2010, 13:02
این فقط براش یه اعتقاده
-----------

پیرهن مکشی من رنگه شبای عشقمه نه ستیزه نه گریزه نه سقوط و ماتمه

پیرهن مشکی من صداقته از نوع عشق تنها رنگ پرچم مقدسه دولت عشق(منظور کعبه ست)

اگر اینطوره که شما میگی رنگ مشکی مکروهه پس چرا روی کعبه پارچه ی مشکی میکشن ؟

چرا روحانیون عمده ی لباسهاشون مشکیه؟

دقیقا رضا هم به همین اشاره داره.

شاید به خاطر این باشه که مشکی دورنگی نداره

منم نشستم چک کردم دیدم راست میگه تا حالا شنیدی یکی بگه مشکی کمرنگ؟ یا مشکی مات؟یا... ولی برای تمام رنگای دیگه ایجوری نیست.

در آخر

قصدو غرض هوا نیست قصه ی ادعا نیست نقل یه اعتقاده , عشقه , یه جور ادا نیست

گفتنی هارو گفتیم اهل دلاش شنیدن اما هنوز یه عده گیر سیا سفیدن

تو رسم مکتب دل رهایی شرط عشقه مشکی فقط یه رمزه یه رنگیش رنگ عشقه

رنگ ما رنگ عشقه عشقمونم یه رنگه ساده بگم تا زنده ام مشکی برام قشنگه

بعضی میگن که حرفه بعضی میگن که وهمه اونی که مبتلا نیست نمیتونه بفهمه

---------
امیدوارم جوابتو گرفته باشی

اگر یک نوع اعتقاد باشه درسته . ولی اگر علمی بخواهیم نگاه کنیم مشکی ترکیبی از رنگ هست و جزو رنگهای اصلی بشمار نمی آید .
در هر صورت مرسی

neverhood66
01-05-2010, 21:16
سرانجام و بعد مدت‌ها تاخیر؛
آلبوم «هشت» منتشر شد

سرانجام و بعد از مدت‌ها تاخیر آلبوم «هشت» که قرار بود روز 88/8/8 منتشر شود امروز (شنبه) منتشر شد.آلبوم «هشت» شامل هشت قطعه است که این هشت قطعه توسط علی اصحابی، بابك جهانبخش، حامی، امین رستمی، رضا صادقی، علیرضا شهاب، رضا یزدانی و محسن چاووشی اجرا شده و توسط موسسه‌ی ویدیو رسانه «هنرنمای پارسیان» به تهیه‌کنندگی مصطفی منصور‌یار توزیع خواهد شد.

neverhood66
06-05-2010, 12:58
مثل اینکه تعداد کارایی که از رضا صادقی داره پخش میشه داره زیاد میشه

فکر میکنم یه توضیحی در مورد این کارا باید بدم تا همه اگاه بشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کارا هشون قدیمین یعنی تمام این تراک هایی که تا حالا پخش شدن همشون قبل از سال 83 ضبط شدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طوری که از این 4 تراک که تازگیا منتشر شده شخصا 3 تاشو 4- 5 سال پیش شنیدم

یعنی اینا

عذاب آخر

نم نم بارون

و

علمدار عشق

در ضمن همین تراک ها داخل فول ارشیو رضا صادقی که توی تمام سایتای دانلود موزیک وجود داره هم هست . جالبه خود اون سایتا نمیدونن داخل ارشیو سایتشو چیه. تراکای ارشیو چند سال پیششون رو مینویسن جدید و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد این "ساکت نمون" هم باید بگم که با توجه به تنظیم و کیفیت صدا و ... فکر میکنم قدیمی باشه . شاید هم اتود البوم جدید باشه(احتمال داشت. تاکید روی شناسه فعل . چون دیگه نداره) در هر حال من که با "ساکت نمون " خیلی حال کردم خداییش شعر و ملودی معرکه ای داره فقط تنظیم و کیفیتش پایینه که باید هم باشه چون اتوده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S0R3N4
07-05-2010, 19:22
اومدم بگم که این چرت و پرت های آخری رضا چی بود که شما پست داده بودی
مرسی....

neverhood66
22-05-2010, 20:20
رضا صادقی از ایران می رود

پرشیامگ - رضا صادقی که چندی پیش در آخرین کنسرتش در همدان،خبر از رفتنش از ایران داده بود،به تازگی در گفتگویی دلیل اصلی رفتنش از ایران را اعلام کرد.
بدنبال انتشار این خبر که باعث اما و اگرهای زیادی هم شده بود،وی در گفتگویی از دلیل رفتنش در ایران پرده برداشت، تا بقولی این خبر ناگهانی دستمایه سو استفاده نشود.رضا صادقی در این گفتگو اعلام کرده که قصد دارد برای ادامه تحصیل و آموزش بهتر موسیقی به خارج از کشور برود. وی در ادامه عنوان کرده که قرار است برای این آموزش 4 ساله به یک کالج که هماهنگی های آن نیز صورت گرفته برود و دوره آموزش موسیقی کاربردی و دیجیتال ببیند.
البته وی اعلام کرده که قطعا تا پایان سال 90در ایران خواهد بود. همچنین وی عنوان کرده است که "من آدم خانواده دوستی هستم و یک تعلق خاطر عجیب و غریبی هم نسبت به وطنم دارم" و خبرهای منتشر شده در مورد خودش مبنی بر ادامه کار موسیقی در خارج از ایران را تکذیب کرده است.

yahoo_id
31-05-2010, 11:57
مگه رضا صادقی نرفته اونور ؟ جمعه کنسرت خیریه داشت که

neverhood66
31-05-2010, 12:07
گفته رضا صادقی از ایران می رود نگفته رضا صادقی از ایران رفت

hesam68
01-06-2010, 18:19
سلام
چه جوری میشه با رضا ارتباط بر قرار کرد
ایمیل داره؟
سایتش چیه؟

hesam68
07-06-2010, 20:28
کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

neverhood66
08-06-2010, 13:50
سلام نه من که ندارم

ولی اگه بتونی یه جوری حسین مرسلی مدیر سایتشو پیدا کنی میتونی شماره رضا رو هم پیدا کنی

neverhood66
08-06-2010, 14:03
سایتشم

rezasadeghi.com

بود که فکر نکنم در دسترس باشه

omid.7128
11-06-2010, 19:46
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا صادقی به نام لبخند خدا

192

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[192].mp3

128

64

کار قشنگی شده دانلود کنید

neverhood66
19-06-2010, 18:39
رضا صادقی چند روز پیش ایران را به مسیر دبی ترک کرد ...
دلیل رفتن رضا صادقی به دبی برای تنظیم قراداد با صدابردار انگلیسی بود که صدابردار
جرج مایکل نیز هست واین تنظیم قرارداد برای حرفه ای تر شدن هر چه بیشتر
کنسرتهای مشکی پوش ایران است
و بعد از تنظیم قرار داد با این صدابردار سراغ ۱۰ نوازنده حرفه ای عراقی خواهند رفت
و با آنها نیز قرار داد امضا میکنند ...

Alireza_SA
19-06-2010, 22:01
یعنی نوازنده های عراقی از نوازنده های ما بالاترن؟

neverhood66
23-06-2010, 11:07
كنسرت رضا صادقي در زنجان زمان : 1 و 2 تير ماه مكان : زنجان

neverhood66
03-07-2010, 17:35
خدايا با توام...

خدايا با توام...
سلام خوب هميشه.
مدتی در گيرودار کودکی،کودکانه از تو دور بودم
می دانم دلخوری ، اما به دل خسته ام ببخش.
پس آشتی ! باشه؟
گاهی به آهی ، راهی طولانی می شود وآن قدر
در اين آه راه نور غرق می شويم که گويی
نمی دانيم چرا آغازش کرديم.
عزيزم با تو فقط می توان گفت ، ناگفته های
عمری که ديگران از او گريزانند. از خستگی هايم
نمی گويم چون می دانی ، پس بشنو از بی تو بودنم!
هرگز آهم را نميبخشم که اين گونه دورم کرد
گويی از خويش و تو نبودم . آوارگی روحم را
چه جوابی است جز هزاران سوال بی جواب.
تو از دور می ديدی اما من از نزديک بريدم.
دستان يارگونه ات را برسرم بنواز.« آخه قربون نگاهت ، من که جز تو کسی رو ندارم»
دلم برای خنده هايت تنگ شده.دوستت دارم
با تو باز هم به باغ تو برويم و بگوييم و بخنديم.
ممنونم که دلت برايم سوخت و نگذاشتی بسوزم.
راستش سوختم اما خاکستر نشدم .
سوختم و ساختی من را...
راستی از آن بالا چه خبر؟خيلی وقت است دعوتم نکردی
ميدانم درحد ضيافتت نبودم.
حق داری گلم.اما من بی دعوت می آيم تا باز هم
بيشتر و بيشتر دلت برايم بسوزد.زنجير ابلهانه
تفکرات بچگانه ام زشتم کرد اما...
قول می دهم خوشدل شوم رهايم نمیکنی می دانم.
چون می دانی دوستت دارم.دوستت دارم
چون در گذر هر لحظه من جاری می شوی.
عاشقانه هايم،شاعرانه های همه و همه بی تو،نگاتيو
سوخته ای است که تصويری از آن بي پرده
قلبی نخواهم ديد.بگذار کنارت بمانم.بگذار با تو فخر
فروشی کنم.
تنهاترين لحظه،پرترين حضور تو بود که من نفهميدم.من را ببخش.
خوبِ هميشه،من را ببخش.
داستان هميشگی رفتن و ماندن و بودن پر از خستگی را
می خواهم بشکنم.می خواهم از شعری ،از نتی و شيد
حتی سکوتی ،از اين حلقه تنگ ونفس گير رهايی يابم.
کمک می کنی؟
شک نميکنم بی ترديد «تو با منی هرجا برم خدايا با توام...»

payam.n5
03-07-2010, 18:30
مگه قرار نبود رضا صادقی البوم جدید بده تو تابستون
پس چی شد اصلا هیچ خبری نیست

neverhood66
04-07-2010, 08:05
مگه قرار نبود رضا صادقی البوم جدید بده تو تابستون
پس چی شد اصلا هیچ خبری نیست

هنوز خبری منتشر نشده اگه خبری شد بلا فاصله اینجا قرار میدم

تور کنسرتهای تیرماه 1389:

زمان : ۱۹ تیر ====> مکان : سنندج زمان : ۲۳ الی ۲۵ ====> مکان : کرمان
زمان : ۲۷ الی ۲۹ ====> مکان : بندر انزلی
زمان : ۳۰ تیر الی ۵ مرداد ====> مکان : تهران (ارگانی)

hesam68
04-07-2010, 14:42
رضا چرا دیگه زاهدان نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Alireza_SA
04-07-2010, 15:49
رضا چرا دیگه زاهدان نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون ایران خیلی بزرگه!!!

neverhood66
07-07-2010, 09:35

چند روز پیش مهمان یک مراسم باشکوه بودم . شادمانی مردم خوشحالم کرده بود و به رویش جوانه های امید واری در قلب آنها نگاه می کردم . نیم ساعتی گذشت و ناگهان صدای شادمانی مردم به اوج رسید . عده ای به احترام بر خاستند و عده ای دیگر هم به شدت تشویق می کردند .
رضا صادقی با عصای مشکی رنگش وارد سالن میلاد شده بود و مردم از دیدن او به وجد آمده بودند . من به دلیل شغلی که دارم تا کنون در صد ها برنامه ی بزرگ شرکت کرده ام و تقریبا عکس العمل مردم نسبت به همه ی چهره های سرشناس را سنجیده ام . اما این بار تجربه ی تازه ای برایم رقم خورد . رضا صادقی یک هنرمند ممتاز در عرصه ی موسیقی به حساب می آید اما مسلما به لحاظ حرفه ای چهره های بسیاری بر او برتری دارند . ولی بدون اغراق باید گفت که هرگز میزان توجه قلبی مردم با معیار های حرفه ای همخوانی ندارد . آنها دنبال صداقت و یکرنگی هستند و نه استادی صرف …
یک لحظه احساس کردم که شادمانی در چشمهای رضا موج می زند و تمام روحش از این استقبال بی نظیر به هیجان برخاسته . به گرمی برای مردم دست تکان می داد و با نجابتی کم نظیر نگاهشان می کرد .
یادم می آید زمانی که به شب شیشه ای آمد حتی برخی از مدیران سازمان هم برای دیدن او به استودیو آمده یودند و جالب آنکه همان زمان پخش صدای این خواننده از صدا و سیما حکم عجایب را یدک می کشید ! به هر تقدیر یادمان باشد که بسیاری از چهره های مورد اعتماد مردم برای رسیدن به این جایگاه زحمت فراوان کشیده اند و هرگز کسی با نیرنگ و دروغ در قلب مردم جای نگرفته است .
رضا صادقی زلال است و با جوشش خورشید از پنجره ی ذهنش به آسمان اندیشه های پر صداقت تابیده . این صبح صادق گوارای رنگ مشکی نگاهش باد .

رضا رشید پور

neverhood66
07-07-2010, 09:41
«کنسرت در تاریخ های ۲۲، ۲۳ و ۲۴ تیرماه هر شب در دو سانس در سالن خانه شهر کرمان برگزار خواهد شد و رضا صادقی به همراه گروه مشکی پوشان قطعاتی از آلبوم «یکی بود یکی نبود» و گلچینی از قطعات آلبوم های منتشر شده قبلی خود را اجرا می‌کند، سرپرستی و خوانندگی این کنسرت بر عهده رضا صادقی و رهبری ارکستر برعهده بهنام ابطحی خواهد بود.»

لازم به ذکر است بلیط فروشی این اجراها از روز سه شنبه در مراکز معتبر فروش محصولات فرهنگی و هنری شهر کرمان شروع خواهد شد و علاقه مندان برای تهیه بلیط این کنسرت می توانند با شماره تلفن ۰۳۴۱۲۴۴۱۲۴۴ تماس بگیرند.

hadi665
13-07-2010, 16:15
سلام

کل این تاپیکو گشتم !
کسی میتونه لینک آهنگ " تو داری عوض میشی " رو. برام بزاره ؟

neverhood66
14-07-2010, 11:12
سلام خوبی هادی جان

بفرما ----------> دل سنگی از آلبوم کما

yuseph
15-07-2010, 05:33
با این آهنگ ((وایسا دنیا))پسر چقدر حال کردیم با هاش.....باب ماشین سواری تو حالت غم وغصه است..
مرسی (صادقی جان)

harrypotter
15-07-2010, 07:04
بچه ها کنسرت 19 تیر رضا تو سنندج برگزار شد؟

wordist
31-08-2010, 11:55
سلام بر هواداران عزيز !!! :31:

اگه كسي از دوستان لينك كاملي از همه آلبومها رو داره ممنون ميشم لينك بده

Lamanta
05-07-2011, 15:38
آخرین پست این تاپیک مربوط به 309 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
با این حال چنانچه تمایل دارید در این بحث شرکت کنید میتوانید چک باکس مربوطه را علامت بزنید و پست خود را ارسال کنید
* به این نکته توجه بفرمایید : ارسال پست های غیر ضروری در تاپیک های قدیمی بر خلاف قوانین سایت میباشد !!

عاشقتم رضا جـــــــــــــــــــان...... .♥

omid.7128
18-07-2011, 08:15
دیروز تازه متوجه شدم که آلبوم داده!!! خیلی از آلبومش خوشم اومد مثل همیشه عالی بود

Kurosh
03-09-2011, 19:40
آهنگ جدید رضا صادقی به نام عادت

MeMri
17-10-2011, 20:05
چراغ های برج میلاد خاموش شد!

آخرین شب کنسرت‌های خیریه، پنج شنبه شب با اجرای رضا صادقی در برج میلاد به تمام رسید تا مخاطبان موسیقی در سه شب متوالی شاهد هنرنمایی بهترین‌های موسیقی پاپ باشند. اما ماجرای شب اخر این برنامه با دو دیگر تفاوت‌هایی داشت و برخی غافلگیری‌های صادقی و اتفاقاتی که در پشت صحنه برنامه رخ داد، باعث شد شب آخر به نوعی برجسته‌تر از شب‌های قبل به نظر بیاید. همانند دو شب گذشته اوایل برنامه با تیزری از «مجید بهرامی» و نقش‌های با یاد ماندنی او شروع شد که پرویز پرستویی و بقیه هنرمندان در مورد او سخن گفته‌اند. در ادامه تیزری دیگر بروی پرده پخش شد که از تداوم این قبیل برنامه‌ها را با حضور خواننده‌هایی چون فرزاد فرزین، علی اصحابی، گروه سون و بقیه هنرمندان خیر می‌داد.

این کنسرت لحظه‌های ویژه‌ای هم داشت از مجری‌گری مهدی مدرس تا تقدیر از عوال دست اندرکار این کنسرت‌ها توسط پدر و مادر مجید بهرامی. مجری این مراسم که مهدی مدرس بود در ابتدای برنامه برای فروش گلهای نمادین به نفع مجید بهرامی زحمت زیادی کشید که این حرکت انسان دوستانه این خواننده خوب کشور جای تحسین داشت.

در «بک استیج» چه خبر است؟
تعداد بالای حاضرین در اتاق «بک استیج» بیش از هر چیز دیگری به چشم می‌آمد. محسن رجب‌پور دست به کار شد و با گفتن جمله: «به جز نوازنده‌ها و گروه همه بیرون!»، مقداری از این ازدحام کاست. گروه در حال صرف شام بودند و مهمانان یکی پس از دیگری از راه می‌رسیدند. صادقی با خوشرویی از تمام کسانی که سراغش می‌رفتند استقبال می‌کرد و همین باعث می‌شد تعداد داوطلب‌ها برای گرفتن عکس یادگاری یلحظه به لحظه بیشتر شود.

لیست قطعات
صادقی در حال نوشتن ترتیب قطعات اجرایی در برنامه است و هر لحظه قطعه‌ای جدید به ذهن‌اش می‌رسد و قبلی را خط می‌زند. همین باعث می‌شود که برگه مربوطه به شدت خط خطی شود و صادی با خنده ار اعضای گروه بخواهد که خودشان از روی آن بنویسند. ۱۵ قطعه در این برنامه اجرا خواهد شد و که «آغوش» اولین قطعه برنامه است و «وایسا دنیا» آخرین آن. دانستن لیست کنداکتور هم خوب است و هم بد. خوب از این لحاظ که می‌شود برای شنیدنن قطعه مورد علاقه برنامه ریزی کرد و بد هم از این لحاظ که به نوعی هیچ غافلگیری‌ای در شروع قطعات جدید سراغ آدم نمی‌آید.

مهمانان
سروش صحت، برزو ارجمند، یاحاکاشانی، بنیامین بهادری، نیما وارسته، مهدی مدرس و علی اصحابی از جمله هنرمندانی بودند که در در هر دو سانس برنامه صادقی در سالن حضور داشتند و صادقی به معرفی آن‌ها پرداخت.

نوبت که به اجرای آهنگ وایسا دنیا رسید بعد از چند ثانیه که گروه مشغول نواختن بودن رضا صادقی با اشاره دست به همه فرمان ایست داد و گفت: ما جنوبی‌ها هیچی تو دلمون نمیمونه و هر چی هست می‌گیم و الانم می‌خواهم بگویم بعد از مرگم فقط بنیامین حق دارد وایسا دنیا را بخواند چون می‌دونم فقط اون می‌تونه این آهنگو بخونه. این حرف صادقی باعث شد تا بنیامین ایستاده برای او دست بزند.

شروع برنامه
همه حاضرین در سالن از‌‌ همان ابتدا خواستار اجرای قطعات آلبوم جدید رضا صادقی بودند. قطعات آلبوم «دیگه مشکی نمی‌پوشم» که امسال در بازار موسیقی کشور منتشر شد و مورد توجه همه مخاطبان این خواننده هم قرار گرفت. ممنونم، لحظه، بی‌خداحافظ، جان دل، عاشقتم، چند قطعه ابتدایی برنامه بودند که صادقی با ارکس‌تر کامل به اجرای آن‌ها پرداخت.

وقتی چراغ‌ها خاموش شد...
بدون شک اجرای قطعه پر طرفدار «چراغا رو خاموش کن» نقطه عطف این برنامه می‌توانست باشد. قطعه‌ای که بدون شک جزو «هیت»‌های نیمه اول سال بود و همه جا شنیده شد. صادقی برای اجرای این قطعه ترفند جالبی داشت و از عوامل نور خواست تا نور سالن را کامل بگیرند و با گفتن: «چراغا رو خاموش کنیم؟» سالن را به هوا برد. این قطعه در تاریکی محض سالن و هنرنمایی نوازنده‌های گروه با تنظیمی جدید اجرا شد.

قطعات پر طرفدار
تو با منی، وایسا دنیا، فراموش و خرابم نکن هم از دیگر قطعاتی بودند که به اجرا در آمدند ولی «سرت سلامت» که یک قطعه تماما بندری بود چنان هیجانی را به سالن تزریق کرد که رضا دوباره و سه باره به و به اصرار تمام نشدنی مخاطبان‌اش به اجرای آن پرداخت تا برنامه شب آخر خیریه، شکوه وصف ناپذیری پیدا کند.
پس از آخرین باری که این قطعه ریتمیک اجرا شد صادقی با گفتن جمله: «کاری کردید که دیگه به ما کنسرت ندن!» بمب خنده را در سالن منفجر کرد.

صادقی و حسین خانی
صادقی در اواخر سانس اول رو به حضار جمله‌هایی را گفت که تامل برانگیز بود: «شاید دیگر در برنامه‌های زنده نتوانیم در خدمت آقای حسین خانی باشیم ولی ایشان حق بزرگی را بر گردن موسیقی کشور دارد. به افتخار مدیر برنامه‌های سابق مشکی پوشان...»!

تیم موفق اجرایی
معاونت هنری وزارت ارشاد و شرکت «اکسیر نوین» برای هر چه بهتر برگزار شدن برنامه در طول این سه شب واقعا سنگ تمام گذاشتند. نظم در ورودی و خروجی‌ها و راهنماهای خوش برخورد و رفتارهای معقولانه و محترمانه با حاضرین در سالن از جمله برگ برنده‌های تیم اجرایی این سه شب بودند که می‌تواند الگویی برای شرکت‌های بزرگ برنامه گذار در برج میلاد باشد.

منبع : موسیقی ما

NET DOCTOR
22-12-2011, 12:42
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا صادقی به نام شب یلدا
ترانه : مریم اسدی / آهنگ و تنظیم : دکتر محمدرضا چراغعلی

NET DOCTOR
23-01-2012, 20:42
توجه کنید که این دو تا تیتراژ کیفیتشون خیلی کمه(ضبطیه) و در واقع نوبرانه است و به زودی با کیفیتش رو میزارن رو سایتا

آهنگ جدید و فوق العاده زیبای و شنیدنی رضا صادقی با نام خدا با منه

این آهنگ تيتراژ فيلم بي خداحافظی می باشد

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا صادقی به نام پایان دوم

این آهنگ تیتراژ فیلم پایان دوم میباشد

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
24-01-2012, 18:02
این هم با کیفیت

آهنگ جدید و بسيار زیبای رضا صادقی به نام پایان دوم

| این آهنگ تیتراژ فیلم پایان دوم میباشد |

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F6e2kl5rdsa2z.html)

NET DOCTOR
08-02-2012, 08:41
رمیکس آهنگ فوق العاده زیبا و شنیدنی رضا صادقی به نام بغض نکن

ترانه و آهنگ : رضا صادقی - تنظيم : مهدی زنگنه

اين ترانه قبلا در سال 1382 در آلبوم كما با نام « چشم تو » منتشر شده بود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/COLOR]

NET DOCTOR
16-02-2012, 01:53
آهنگ جديد ، فوق العاده و شنیدنی رضا صادقی با نام حس خوب

این آهنگ بمناسبت روز جهاني عشق تقديم به تمام عاشقان دنيا علی الخصوص مشكي پوشان عزيز

320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oi6tucvw9rcm%2FReza_Sadeghi_-_Hese_Khob.mp3.html)

128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ep5kmtjpsi8h%2FReza_Sadeghi_-_Hese_Khob__5B128_5D.mp3.html)

ramin1988
18-02-2012, 22:27
سلام بکس گل رضا صادقی عزیز .....

من فقط اومدم بگم الان 4 روزه یه آهنگ رو دارم گوش میدم اونم فقط آهنگ به تو مدیونم رضا عزیز رو ......

واقعا نمیدونم چرا این آهنگ اینقدر شاهکاره ..... دقیقا حال و روز من رو داره میخونه مخصوصا 2 دقیقه آخر که منو دیوونه کرده .....

دمت گرم رضا صادقی گل ........

به تو مدیونم و دینمو ادا میکنم ......... حتما
نشونت میدم چه رنجی داره هرچی کردی با من

واسه اینکه تو خجالت محبتات نمونم .....
جونمم میدمو میبینی پای حرفمم میمونم ..

NET DOCTOR
23-02-2012, 19:49
ورژن جدید آهنگ فوق العاده زیبای رضا صادقی به نام حس خوب

ترانه : رضا صادقی - گیتار کلاسیک و تنظیم : مسعود همایونی - میکس : استودیو شخصی مسعود همایونی

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] enjqv1gem787%2FReza_Sadeghi_-_Hes_Khob.mp3.html)

NET DOCTOR
04-04-2012, 22:58
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا صادقی به همراه پیام صدری به نام جنجال

آهنگ و تنظیم : دکتر محمد رضا چراغعلی - ترانه : یاحا کاشانی

320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] acohwu6v8dj2%2FReza_Sadeghi_Ft._Payam_Sadri_-_Janjal.mp3.html)

128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3d75kpvrnw7m%2FReza_Sadeghi_Ft._Payam_Sadri_-_Janjal_5B128_5D.mp3.html)

NET DOCTOR
14-04-2012, 21:09
اجرای جدید و فوق العاده زیبای رضا صادقی به نام دوست دارم

( توضیح : این کار بازخوانی آهنگ دوست دارم بابک جهانبخش میباشد که بصورت کوتاه زنده اجراء شده است )

آهنگ با كيفيت MP3 128
Reza Sadeghi – Dooset Daram ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
17-04-2012, 17:22
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا صادقی با نام معجزه

.................................................. .................................................. ................

MP3 - 320

Reza Sadeghi - Mojezeh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MP3 - 128

Reza Sadeghi - Mojezeh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
18-04-2012, 15:43
کیفیت اوریجینال آهنگ پست قبل

MP3 - 320

MP3 - 128

poonel
22-04-2012, 04:16
لطفاً عکس های رضا صادقی و همسرشون را در سایت قرار دهید.

اگه بیوگرافی مختصری هم از همسرشون موجوده ممنون میشم بزارید.

میخوام ببینم این عروس خوشبخت کیه؟

NET DOCTOR
06-06-2012, 20:16
آهنگ جديد و فوق العاده زیبای رضا صادقی و عمران طاهری به نام غیر ممکن

( ترانه سرا : ترانه مکرم - آهنگ : عمران طاهری - تنظیم : شجاعت شفاعی )

MP3 320

غیر ممکن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MP3 128

غیر ممکن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mohammad Yek110
11-06-2012, 15:32
ویدیوی مشترک بابک جهانبخش و رضا صادقی

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mohammad Yek110
01-08-2012, 14:13
دانلود آهنگ با اجازه خدا :

Mohammad Yek110
01-08-2012, 18:57
رضا صادقی با انتشار اینترنتی قطعه ای که برای تیتراژ برنامه «ماه عسل» ساخته شده بود، از پشت پرده دلایل کنار گذاشته شدن این کار گفت:
رضا صادقی: اینکه به من درباره آینده دروغ گفته شد، اذیت ام می کند

موسیقی ما - بهمن بابازاده: در حالی که تهیه کننده های برنامه «ماه عسل» از پاسخ به این سوال که چرا قطعه «با اجازه خدا» رضا صادقی در انتهای این برنامه پخش نمی شود، طرفه رفتند. این خواننده به نشانه اعتراض به رفتارهای غیر حرفه ای و بدقولی های پی در پی عوامل «ماه عسل» شب گذشته قطعه «با اجازه خدا» را روی اینترنت منتشر کرد و همه کسانی را که باعث و بانی این تصمیم بودند را به خدا واگذار کرد. استقبال گسترده مخاطبان موسیقی و دوستداران این خواننده از این قطعه خیلی زود به شبکه های اجتماعی نیز کشیده شد و همین باعث شد «با اجازه خدا» خیلی زود دست به دست بچرخد و آمار دانلود بالایی را در این مدت زمان اندک به خود اختصاص دهد.

در چند سال اخیر و پس از موفقیت های گسترده ای که برنامه «ماه عسل» در ایام ماه مبارک در بین مردم و بینندگان تلویزیونی کسب کرده، خیلی ها برای فهمیدن تیم خواننده های جدید آن لحظه شماری می کردند. ولی فرق بزرگی که برنامه امسال با برنامه های گذشته داشت این بود که امسال مجری محبوبش یعنی احسان علیخانی، دیگر قرار نبود در آن حضور داشته باشد و علی ضیاء بنا بر صلاحدید مدیران ارشد شبکه 3 جایگزین او شده بود. اما باز هم با این وجود پیش بینی حضور چهره های شاخص عرصه موسیقی بعنوان خواننده تیتراژ این برنامه باعث شد خیلی ها از طریق جراید و رسانه پیگیر اخبار «ماه عسل» باشند.

علامت سوال ها تا لحظه آخر

تا دو ساعت مانده به روی آنتن رفتن قسمت اول این برنامه، همچنان شک و تردید ها در مورد خواننده تیتراژ این برنامه وجود داشت و هنوز به صورت قاطع ، مدیران و تهیه کنندگان آن نتوانسته بودند به جمع بندی درستی برسند و از بین قطعات ساخته شده، یکی را انتخاب نمایند. اما داستان سفارش قطعات این پروژه به چند خواننده به صورت همزمان و جلب رضایت همه آنها مبنی بر اینکه :« قطعا خواننده تیتراژ هستی و هیچ گزینه دیگری وجود ندارد»، از جمله ماجراهایی بود که به مرور زمان سرانجام رسانه ای شد و باعث شد پشت پرده انتخاب خواننده تیتراژ این برنامه خبر ساز شود.

صادقی، بنیامین، محمد علیزاده و....

خیلی اتفاق عجیبی نبود وقتی در آخرین لحظات پخش برنامه ، نام گزینه های جدید خواندن تیتراژ «ماه عسل» مشخص شود. گویا تهیه کننده های برنامه با چهره هایی چون صادقی و بنیامین و حتی محمد علیزاده وارد مذاکره شده بودند و از هرکدام از این چهره های برای حضور در این برنامه دعوت به عمل آورده بودند. طریقه این همکاری هم به زبان عامیانه این طور بود که هر کدام از این هنرمندان نسخه نهایی قطعاتشان را تحویل می دادند تا تهیه کنندگان و مدیران شبکه 3 از بین آنها انتخاب کنند که کدام قطعه به عنوان تیتراژ برنامه مورد استفاده قرار بگیرد. سناریویی که در نهایت به بنیامین بهادری ختم شد و در حالی که گفته می شد قطعه رضا صادقی هم پس از دو اصلاحیه در انتهای ماه عسل از شب دوم ماه مبارک پخش خواهد شد، دیگر هیچکدام از مسئولین و مدیران شبکه 3 و تهیه کنندگان ماه عسل در شب هابعد حاضر به اظهار نظر در مورد آخر و عاقبت بقیه قطعه ها علی الخصوص قطعه رضا صادقی نشدند تا این خواننده در اقدامی جالب توجه قطعه اش را منتشر کند.

قصه از کجا شروع شد؟

اما چیزی که در این بین بیش از هر چیز دیگری عجیب به نظر می رسد نوع مذاکرات عوامل این برنامه برای برای جلب رضایت هنرمندان عرصه پاپ برای حضور در برنامه شان بود. محمد اسدیان (از نزدیکان صدقی و مدیر اجرایی ارکستر مشکی پوشان) در این باره می گوید : « چندین و چند بار خود علی ضیاء به همراه تهیه کننده های برنامه اش خواستار جلسه حضوری با رضا در منزل شخصی اش شدند. رضا هم علیرغم مشغله کاری فراوان قبول کرد که در این جلسه ها حضور پیدا کند. دوستان در چندین مرحله به منزل صادقی آمدند و خواستند که این همکاری شکل بگیرد. آنها با گفتن جمله هایی چون : «ما به برند تو در این برنامه احتیاج داریم» ، رضا را مجاب کردند که این همکاری شکل بگیرد. رضا هم در یک جمله به آنها گفت که این قطعه نذری من برای ازدواج ام است و دوست دارم امسال سی شب سر سفره افطار مردم باشم. جالب اینجاست که دوستان تهیه کننده در ابتدای بحث و به محض ورود به منزل صادقی و بعد از سلام و احوالپرسی در رفتاری دور از شان به رضا گفتند: «خوب آقای صادقی چند؟!». رضا هم سرش را پائین انداخت و فقط با لبخند جواب آنها را داد.

اسدیان در ادامه صحبت هایش نیز گفت : « ما برای خواندن این قطعه هیچ هزینه ای را تا این لحظه دریافت نکرده ایم و با توجه به اینکه دوستان هر روز زنگ می زدند و با خواهش و تمنا خواستار دریافت نسخه نهایی می شدند هیچ صحبت مالی ای نشد و حتی پول تنظیم کننده اثر را هم از جیب پرداخت کردیم. بعد از همه این اتفاق ها و بازیهایی که خودمان هم نفهمیدیم از کجا نشات گرفته بود، نه دستمزدی بابت این کار به رضا تعلق گرفت و نه اینکه هزینه ای که از جیب برای تنظیم انجام شده بود، به ما بازگردانده شد. دوستان دیگر تلفن های من را هم جواب نداند. به هر حال این اتفاقات هم گذری است و می گذرد. اما متاسفانه همین رفتارهاست که باعث می شود نگاه هنرمندان در مورد برخی مسائل و برخی انتخاب ها تا این حد بد و سیاه شود. قطعا از این به بعد درباره همکاری با آدمها و شخصیت ها بیشتر و دقیق تر خواهیم بود و همه سعی مان بر این خواهد بود که با افراد کاربلد و حرفه ای همکاری کنیم و با اشخاصی که به محض ورود می گویند : « آقای صادقی چند؟!» طرف حساب نشویم. »

صادقی: «حرفی برای گفتن ندارم!»

علیرغم اتفاقاتی که رخ داده خود رضا صادقی حاضر به صحبت درباره جزئیات این ماجرا نشد و فقط به گفتن چند جمله که به قول خودش «حرف دل» است اکتفا کرد : « می دانی من با چه چیزی مشکل دارم؟ اصلا اینکه چرا کار من پخش شده با نشده برای من مهم نیست. اینکه چرا در روز اول باید با زبان روزه دوستان به من بگویند که کارت در روزهای بعدی پخش می شود. باور کنید نیازی به این بازیها نبود. من نذر داشتم که پای سفره افطار مردم باشم ولی ظاهرا قسمت نبودده. ولی اینکه با زبان روزه به من درباره آینده دروغ گفته شد، اذیت ام می کند. خدا همه ما را به راه راست هدایت نماید. »

صادقی درباره پخش اینترنتی این قطعه نیز گفت : « بعضی قطعات را باید سر سفره افطار گوش کرد و شنید. مثل «ربنا». این کار هم برای ماه رمضان ساخته شده بود و اگر زمان می گذشت دیگر نمی شد آن حس اصلی را از آن گرفت. بخاطر همین دل را به دریا زدم و آنرا منتشر کردم تا اولا پیش دوستان و همراهان ساده و صبورم شرمنده نباشم، ثانیا در لحظات مقدس افطاری حضوری کوچم و کمرنگ را در کنار سفره های مردم داشته باشم. خدا آن بالاست و از نیت قلبی من خبر دارد. بگذار بنده هایش فکر کنند آدم زرنگه قصه هستند...».

ابن خواننده در انتهای صحبت هایش نیز اظهار داشت : «من به دلیل قبول حضور در این برنامه، به دوستان خوب قدرشناس ام در برنامه «سیمرغ» شبکه دو جواب منفی دادم. دوستان خوبم هم به من پیشنهاد اجرا را دادند و هم خواندن ترانه تیتراژ که من بواسطه احساس خوبی که نسبت به پیشینه «ماه عسل» داشتم، از آنها عذر خواهی کردم. همین جا باید اعتراف کنم که جواب صداقت آنها این نبود و من اشتباه کردم با آنها همکاری نکردم. آنها حداقل به من احترام قائل بودند و بسیار روراست و منطقی با من برخورد کردند. امیدوارم حلال ام کنند.»

تهیه کننده ماه عسل :« صدایتان قطع و وصل می شود!»

پیگیری خبرنگار ما برای شنیدن اظهار نظر تهیه کننده ماه عسل در تماس های مکرر با آقای «یوسفی» به جایی ختم نشد تا این گزارش بدون هرگونه اظهار نظر رسمی از سوی عوامل ماه عسل به پایان برسد.

به روز شده در : چهارشنبه 11 مرداد 1391 - 15:11

NET DOCTOR
20-09-2012, 07:34
آهنگ جدید و بسیار زیبای رضا صادقی با نام بانوی من ...

( ترانه و آهنگ : رضا صادقی / تنظیم ، میکس و مسترینگ : معین راهبر )

وارد صفحه که شديد ثانيه شمار که صفر شد تبديل ميشه به عبارت رد کردن تبليغ
روش کليک کنيد تا وارد صفحه اصلي بشيد

ali_agha1981
09-11-2012, 12:06
آهنگ وایسا دنیا رضا صادقی در نظرسنجی 100 ترانه ماندگار موسیقی ایران به انتخاب بینندگان شبکه من و تو رتبه 28 را به دست آورد...

شبكه ي "من و تو1" در ارديبهشت ماه سال 1391 اقدام به برگزاري نظرسنجي براي انتخاب 100 ترانه ماندگار در موسيقي ايران بزرگي كرد

در اين نظرسنجي كه حدود يك ماه به طول انجاميد ، حدود يك و نيم ميليون راي داده شد و از بين 600 آهنگ ماندگار ترين ها انتخاب شدند

پخش اين برنامه از 27 مهرماه ، شروع شده كه تا 5 هفته هم ادامه خواهد داشت و هر پنج شنبه ساعت 22 ميتونيد اين برنامه رو از شبكه "من و تو" تماشا كنيد

28- وايسا دنيا --- رضا صادقي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ترانه سرا: رضا صادقي ، مرجان زنگنه
آهنگساز: رضا صادقي
تنظيم كننده: سيروان خسروي

برای توضیحات بیشتر در مورد این برنامه و دانلود 100 ترانه و... برید اینجا :

NET DOCTOR
29-11-2012, 09:11
این دوقطعه متعلق به آلبوم جدید هادی صادقی به نام نسیم انتظار هست که با همراهی رضا صادقی اجرا شدن

آلبوم جدید و بسیار زیبای هادی صادقی به نام نسیم انتظار

( خواننده میهمان : رضا صادقی / آهنگ و تنظیم : بابک مافی ، معین راهبر )

خواهر تنها

سقای عشق

NET DOCTOR
29-11-2012, 09:13
مداحی فوق العاده زیبای رضا صادقی در بندر عباس

Mehran
01-12-2012, 14:57

من اینو خوب می دونم - خشایار اعتمادی و رضا صادقی

شعر از افشین مقدم
و آهنگ از علیرضا افکاری

تو بد تا می کنی و من
یه جور بد دوست دارم
نمی دونم چقدر اما زیاد از حد دوست دارم
تو بد تا می کنی با من
جدایی از تو آسون نیست
برات خوبه که این مهره هنوز از بازی بیرون نیست
من اینو خوب می دونم
برای چی منو می خوای
تو وقت هایی که تنهایی فقط دنبال من میایی
غرورت می گه که هر چی که دل آزاری کنی خوبه
خودت شاید نمی دونی چه رفتاری کنی خوبی
من اینو خوب می دونم
نمی دونی چقدر سخته همش دنبله رو بودن
من از وقتی که یادم هست چشام دنبال تو بودن
نمی گذارم بفهمن که کی عشق و زیر پا می گذاشت
می گم وقتی منو می کشت با هام برخورد خوبی داشت

نسخه ی تک آهنگ

نسخه ی آلبوم خشایار اعتمادی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sadeghi%20%29.mp3

حتـما میدونید که قبل از انتشار آلبوم این آهنگ
لو رفت و با تنظیمی متفاوت در آلبوم قرار گرفت

با تشکر مهران...

NET DOCTOR
10-01-2013, 10:12
رضا صادقی خبرهای مبنی بر تلاش برای انتشار آلبوم « همین » تا پایان دی ماه را تایید کرد و خاطر نشان کرد با امید به خدا تمام تلاشمان این است که این آلبوم تا اواخر دی ماه منتشر شود. همینطور روز شمار انتشار آلبوم بزودی در سایت شخصی رضا صادقی قرار خواهد گرفت تا زمان دقیق انتشار آلبوم مشخص شود. اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

NET DOCTOR
19-01-2013, 11:04
نقل قول از سایت رسمی رضا صادقی

اطلاعیه آقای صادقی در مورد تاخیر آلبوم

متاسفانه بنا به دلایلی نامعلوم پخش آلبوم به تعویق افتاد…

روزشمار آلبوم تا زمان دهی مجدد از طرف آقای صادقی بروز رسانی نخواهد شد.
این خبر کمتر از سکته برای همه ما نبود ، دعا کنید این مشکل تازه رفع بشود.
مطمئن باشید پیگیر این موضوع خواهیم بود .
با صبوری به آقای صادقی ثابت کنیم که در همه لحظات کنارشون هستیم.
ممنونم از همه شما یاران ساده صبور

NET DOCTOR
11-02-2013, 16:41
متاسفانه با این همه خبر اینجا سوت و کوره!

دو آهنگ در طی چند روز اخیر که من نبودم منتشر شده که به معرفیش اکتفا می کنم(اگه کسی لینک خواست بگه)

آهنگ جدید رضا صادقی به نام آدم آهنی این اثر زیبا تیتراژ فیلم آدم آهنی و در ژانر کودک میباشد

آهنگ و تنظیم : بهرنگ قدرتی ، ویلون : میثم مروستی ، پدرام فریوسفی
گیتار : فیروز وسانلو ، علی شهبازی ، ساکسیفون : ایمان جعفری پویان
ترانه : عبدالجبار کاکائی

شعر خوبی داره که نسبتا خوب هم کار شده اما به نظر من هنوز هم برای کودکان سنگینه!

آهنگ فوق العاده زیبای نامردمی ها

رضا صادقی تصمیم گرفت قبل از آلبوم رسمی خود که همین نام دارد هدیه ای به هواداران خود تقدیم کند …

از اینرو موزیک فوق العاده زیبای نامردمی ها هدیه ایست که سلطان مشکی برای هواداران در نظر گرفت

خواننده و آهنگساز : رضا صادقی ترانه سرا : بانو مرجان زنگنه

از اين همه نامردمي ها قلبم داره مي ميره كم كم
من از تو مي پرسم خدايااينجا زمينه يا جهنم ؟
وقتي براي گريه كردن بايد از اين دنيا جدا شد
وقتي واسه آزاد بودن بايد اسير آدما شد

متن شعر تكست آهنگ
نامردمي ها از رضا صادقي

ميگن وقتي ميخواي از اين همه بدبختي راحت شي
يا بايد بگذري از جون يا هم رنگ جماعت شي
بايد اوني شي كه ميگن
بايد اوني شي ميخوان
چه رنجي داره تن دادن به اين قانون بي وجدان

چقدر بد ميشه وقتي كه زمين بر عكس مي چرغه
يا هر آغاز شيريني هميشه آخرش تلخه

زمين درگيره ابرازه يجور آفتاب و مهتابه
زمان سر گيجه مي گيره خدا تو آسمون خوابه
تو دنيايي كه هر روزش مثله ديروز مي مونه
مصيبت ميشه وقتي كه زمين ميچرخه وارونه
ولي اي كاش وقتي كه زمين مي چرخه وارونه
منو بفرسته چند سالي عقب تر بر نگردونه
شايد تو اين ظلمت خدايا !!!
تو ساحل رو از ياد بردي - گم شد تو دريا كشتي عشق
سكان رو دست كي سپردي اينجا سر هر چهار و پنجش
اين خلق در درگيره نبردن حق با ملائك بود وفتي با ناميدي سجده كردن

این آهنگ مربوط به فیلم «بیخداحافظی» می باشد که بزودی وارد شبکه نمایش خانگی خواهد شد.

شعر زیبایی داره واقعا و کار خوبیه

رضا صادقی شعر جدیدی رو به هوادارانش هدیه کرد

حالم از روزای دیگه بدتره
این جوری خیلی بهم سخت میگذره
پیش مردم حفظ ظاهر میکنم
اما چشمام آبرومو میبره

از نگاه آدما رد میشم و
پشت هر لبخندم احساس غمه
کم نیاوردم با اینکه خسته ام
من همیشه تکیه گاهم محکمه
کم نیاوردم یه کم حالم بده
حقمه گاهی منم دلگیر شم
یا مثه هر آدمی تو زندگی
بی جهت بازیچه تقدیر شم
روی پاهای خودم هستم هنوز
با خودم درد و دلامو میکشم
این روزا دستامو محکم تر بگیر
من فقط محتاج این آرامشم
فکر نکن زخمایی که رو قلبمه
چیزی از احساس من کم میکنه
مطمئنم رد شدن از غصه ها
ریشه هامو داره محکم میکنه.

NET DOCTOR
14-02-2013, 09:36
آهنگ خیلی خوبیه

با این کارای اخیر رضا صادقی واقعا امیدوار شدم به آلبوم جدیدش که چیز خوبی از کار دربیاد

هدیه ویژه رضا صادقی بمناسبت روز ولنتاین
آهنگ فوق العاده زیبای خدا با منه
این موزیک متعلق به فیلم سینمایی بی خداحافظی میباشد

Alireza_SA
28-02-2013, 00:29
منتظر آلبومشم همین که به امر تنظیم توجه کرده برام مهمه ...

دموها فوق العاده نبود ولی خوب بود ...

NET DOCTOR
16-04-2013, 13:20
همین منتشر شد !

بعد از تمام مشکلات و سنگ اندازی ها بالاخره البوم رضا صادقی منتشر شد ..

انتشار این البوم بسیار بی سر و صدا و آرام انجام شد و در سکوت کامل به شهر های ایران روز قبل انتشار ارسال شد

bahador fab
21-04-2013, 08:29
سخنان تند و تیز آقای مشکی پوش در برنامه زنده رادیویی «تازه به تازه ، نو به نو» :

وقتی «رضا صادقی» رکورد زد!

موسیقی ما – امید شایان: رضا صادقی چند روز پس از انتشار آلبوم جدیدش «همین...» با حضور در استودیو رادیو «جوان» و برنامه «تازه به تازه ، نو به نو» درباره تمام مسائل حاشیه ای این آلبوم و نحوه توزیع عجیب اش در بازار و حاشیه های زندگی هنری اش در یک سال گذشته سخن گفت.

در این برنامه که سری جدید آن از هفته گذشته بروی آنتن رفته، صادقی درباره بحران شرکت های پخش آثار موسیقی و صدماتی که تاخیر انتشار آلبوم ها به هنرمند و مخاطب می زند صحبت های تند و تیزی را بر زبان آورد و درواقع سکوت یک ساله اش را در این برنامه شکست. این در حالی بود که به گفته ناظر پخش این برنامه، رکورد تعداد اس ام اس های این برنامه با دریافت چیزی بیش از هشت هزار اس ام اس شکسته شد تا صادقی رکورد دار تعداد اس ام های این برنامه باشد.

ایمان قیاسی، خشایار اعتمادی ، مهدی یغمایی و فرهاد جواهر کلام نیز دیگر خواننده هایی بودند که در این برنامه و به صورت تلفنی حضور داشتند و درباره صدمات و لطمه های بزرگی که شرکت های تولید و پخش آثار موسیقی به آنها زده اند، سخن گفتند. در طرف مقابل نیز هیچکدام از صاحبان و مدیران شرکت های مذکور حاضر به صحبت در این برنامه نشدند.

حمید منبتی، میثم یوسفی، سهیلا صدیقی و نیلوفر لاری پور نیز به عنوان منتقدان موسیقی کشور به صورت تلفنی روی خط این برنامه آمدند و در این باره سخن گفتند.

برنامه «تازه به تازه ، نو به نو» به سردبیری «مرسده بابایی» و اجرای «سعید خرسندی» و با حضور «بهمن بابازاده» هر هفته پنج شنبه ها از ساعت 21 الی 22 بروی آنتن رادیو جوان می رود.

NET DOCTOR
13-05-2013, 10:46
این آهنگ با دو نام (شرم) و (روم نمیشه) منتشر شده

منبع: سایت رضا صادقی

طبق قولی که داده بودیم آهنگ « روم نمیشه » را امشب منتشر می کنیم.اما این آهنگ بدون تنظیم نهایی است و دلیل آن فراخوان رضا صادقی برای تنظیم کنندگان ایران است.

این کار فقط ملودی است که رضا صادقی تصمیم گرفته در راستای کشف استعداد های جوان ( ستاره های زمینی ) منتشر کند
و از تنظیم کننده های با ذوق و سلیقه جوان خواسته این موزیک رو تنظیم کنند
بهترین تنظیم از طرف رضا صادقی انتخاب میشود و برای ضبط وکال به استودیو میرود
دوستان تنظیم کننده تنظیم های خود را روی این ملودی به این ایمیل
setarehaiezamini.arrangement@rezasadeghi.com
ارسال کنند و منتظر جواب باشند
ترانه : رضا صادقی
ملودی : رضا صادقی
تنظیم نهایی : شاید شما…!
لینک دانلود آهنگ روم نمیشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MMM52
05-06-2013, 22:33
گفت و گو با رضا صادقی که این روزها با آلبوم جدید خودش یک بار دیگر به تیتر یک محافل موسیقی تبدیل شده

رقیب ندارم
مصطفی امامی:رضا صادقی حالا دیگر در نسل خود، یکی از قدیمی ها و پیشکسوتان موسیقی پاپ به شمار می رود و با حدود ده سال فعالیت مستمر در حوزه موسیقی مجاز پاپ توانسته مخاطبان زیادی را جذب هنر خود کند. او بنا به دلایلی طی یک سال گذشته با مشکلات زیادی رو به رو بود و به همین دلیل زمان انتشار آلبوم جدیدش بارها به تعویق افتاد اما در نهایت، چند هفته پیش آلبوم«همین..» به بازار عرضه شد تا هواداران آقای مشکی پوش بالاخره با آهنگ های جدیدی از خواننده محبوب خود مواجه شوند. گفت و گو با رضا صادقی بهانه نمی خواهد، اما اگر دنبال بهانه و دلیل این مصاحبه می گردید، باید بگوییم بهانه این گفت و گو انتشار آلبوم جدید رضا صادقی است. رضا در این مصاحبه به قراردادهای ترکمانچای مرسوم در عالم موسیقی اشاره می کند و دلیل امضاء شدن این قراردادها را توسط خواننده ها بیان می کند. این شما و این صحبت های جالب آقای مشکی پوش موسیقی ایران.

معمولاً بین خواننده ها و تهیه کننده ها قراردادهای ترکمانچای بسته می شود. چه دلیلی باعث می شود که خواننده چنین قراردادی را امضاء کند؟

در پروسه اجرایی فعلی حق و حقوق مولفین هست اما هیچ حق و حقوقی برای هنرمندان پیش بینی نشده!

یعنی خلاء قانونی داریم؟

بله، مخصوصاً در مورد قراردادها. هیچ کدام از قراردادهای که ما می بندیم ارزش حقوقی ندارد و فقط یک نوشته است که ما امضاء کرده ایم. این در حالی است که اگر ما سفته یا رسید هم امضاء کنیم، هیچ تفاوتی با این برگه قرارداد ندارد. یک بندی در بعضی از قراردادها، از جمله یکی از قراردادهای خودم هم هست که من معنای آن را متوجه نمی شوم. در این بند آمده است که این اثر در زمان حیات و بعد از ممات متعلق به شرکت فلان است. تو فکر کن به یک هنرمند، شاعر، خواننده، نوازنده و... بگویند اثری که تولید می کنی، بعد از مرگت هم متعلق به ماست. باشه، قبول! اما این را نباید به من ِ هنرمند بگویی تا دلم بشکند. از طرف دیگر من نمی فهمم چطور می توان حقوق معنوی یک اثر را واگذار کرد؟ من چطوری می توانم حق نمازی که تو خوانده ای را بگیرم؟ یا مثلاً من مگر می شود من حق محبتی که تو به دوستت داری را از تو بگیرم؟

و خواننده ها به چه دلیلی این قراردادها را امضاء می کنند؟

این مشکل هنرمندان نیست که چنین قراردادهایی را امضاء می کنند. من ِ رضا صادقی را فراموش کن، فکر کن من صادق رضایی هستم. من تازه وارد موسیقی شده ام و دورنمایی که در ذهنم دارم، دنیای اجرا و شهرت و محبوبیت و پول و آلبوم و... است. آن روز اول فقط به یک چیز نگاه می کنم. اینکه طرف مقابلم قطعاً بیشتر حافظ منافع من هست. روز اول به من می گویند آقا یک امضاء بیشتر نیست اما بعد که آن هنرمند به لطف خدا به جایگاه خوبی بین مردم دست پیدا می کند، آن یک امضاء ممکن است مشکلات زیادی را برای او در پی داشته باشد. البته من منکر زحماتی که شرکت قبلی که با هم کار می کردیم، نیستم. هم من برای آن ها موفقیت داشتم و هم آن ها برای من زحمات زیادی کشیدند. حرف من این است که چرا روزی که می خواهیم قرارداد ببندیم من باید به این فکر کنم که قرار است پنج آلبوم همراه با این شرکت منتشر کنم و آن ها به این فکر کنند که قرار است پنج سال من را تصاحب کنند. وقتی امروز من در شرکت تو با آرامش کار کنم، و با منطق پیش برویم، چرا باید بروم با یک شرکت دیگر کار کنم؟ من یک روز به تهیه کننده سابقم گفتم من هشت سال با تو کار کردم و دلیلی ندارد بروم با شخص دیگری وارد همکاری شوم که باید چند سال بگذرد تا با روحیات هم آشنا شویم. پس بیا با هم خوب باشیم تا بتوانیم راهمان را با هم ادامه دهیم.

اما این اتفاق نیفتاد...؟

نه، شرایط خوب بود و من هم به امضای خودم احترام گذاشتم و شرایط را پذیرفتم. تا زمانی که مدت قرارداد هم به اتمام نرسیده بود، با تمام نواقصی که بنده و طرف مقابل داشتیم، کار را ادامه دادم. اما زمانی که قرارداد تمام شد گفتم یک مدت می خواهم با نگاه خودم کار کنم.

فکر می کنی چرا اکثر خواننده ها قراردادی را امضاء می کنند که بعدها باعث مشکل می شود؟

اشتباهی که بعضی از خواننده ها در امضای قراردادهای ترکمنچای می کنند به این دلیل است که می گویند، خب کار ما که به اصطلاح بگیر نیست. اما وقتی با عنایت خدا روبه رو می شوند و کارشان با اقبال روبه رو می شود تازه به این فکر می افتند که من پنج سال با فلان شرکت با شرایط ویژه ای قرارداد بسته ام. نکته جالب این است که به خاطر همین قراردادها، یک سری حواشی هم برای هنرمند به وجود می آید.

مثلا؟

مثلاً اینکه چطور سود آلبوم تا هر سالی برای تهیه کننده محفوظ است اما حتی امتیاز اجرای آن آلبوم توسط سازنده با محدودیت مواجه است؟

من نمی خواهم توهین کنم اما خواننده با این شرایط باید حس یک کارگر ساختمان را داشته باشد که یک ساختمانی را می سازد و بعد استفاده اش به دیگران می رسد...
توهین نیست، این حرفی که می زنی واقعیت است. متاسفانه دنیای هنری ما از بوکس هم خشن تر شده! در بوکس تو از یک طرف می خوری اما در دنیای هنر و موسیقی تو از مجوز می خوری، از تهیه کننده می خوری، گاهی از اطرافیانت می خوری و از خود ِ موسیقی هم ضربه می خوری... من می فهمم یعنی چی؟

راه حلش چیست؟

یک راه حل بزرگ دارد و آن هم یک همت متعالی از دفتر خانه موسیقی است.

چه کاری باید انجام دهند؟

دفتر خانه موسیقی باید یک روز همت کند و چند وکیل قدرتمند را بیاورد و از هنرمندان پیشکسوتی که سال ها در این عرصه زحمت کشیده اند و با مشکلات زیادی هم رو به رو بوده اند، جویای مشکلات شوند. از طرف دیگر حرف تهیه کننده ها را نیز بشنوند و در نهایت یک راهکار قانونی وضع کنند. در قرارداد من این بند می آید که رضا صادقی باید 500 میلیون سفته امضاء کند و رضا شانس می آورد که امضاء نمی کند، اما خیلی ها هستند که امضاء می کنند و شاید یک عمر خودشان را گرفتار می کنند. به نظر من دفتر موسیقی باید به بحث قراردادها ورود داشته باشد.

چرا به جای اینکه دفتر موسیقی این کار را انجام دهد، خود ِ هنرمندان فعال در عرصه موسیقی یک صنف برای خودشان تاسیس نمی کنند که اینگونه موارد را پیگری کند؟

این آرزوی همیشگی من بوده که یک روز همراه با دوستان هنرمندم بنشینیم، صحبت کنیم تا به یک اتحادیه مستقل برای موسیقی تبدیل شویم. در این صنف یا انجم می توانیم با مشورت یک وکیل قرارداد مناسبی را تنظیم کنیم و آن را به دفتر موسیقی تقدیم کنیم و بگویم کاری که تو می خواستی انجام بدهی را ما انجام دادیم، تو فقط لطف کن و آن را به عنوان یک قانون اجرا کن. من خیلی خوشحال می شوم که این اتفاق بیفتد اما شرطش این است که همکاران و دوستان من همراه باشند.

فکر نمی کنی الان دیگر وقتش رسیده که این اتفاق بیفتد؟

شدیداً. حق من رضا صادقی که بیست سال در حوزه موسیقی فعالیت می کنم و حداقل ده سال به صورت مجاز موسیقی را پیگیری کرده ام این نیست که به دلیل یک سری مسائل حاشیه این، اینطوری گوشه نشین شوم.

فکر می کنی یک نفر که می خواهد تازه موسیقی را شروع کند، وقتی می بیند ستاره ای مثل رضا صادقی، بعد از این همه سال فعالیت با چنین مشکلی روبه رو شدهش، دیگر انگیزه ای برای فعالیت در عرصه موسیقی خواهد داشت؟

قطعاً انگیزه ای برای او باقی نمی ماند. مثلاً برادر 16-17 ساله من وقتی می بیند رضای 34 ساله بعد از این همه سال زحمت کشیدن، از دادسرا سردر می آورد و آلبومش به صورت مخفیانه منتشر می شود و ... پیش خودش می گوید چرا باید این همه به خودم زحمت بدهم؟ می روم چند کلیپ می سازم و در اینترنت پخش می کنم و خلاص.

در این یک سال دلسرد نشدی و تصمیم به مهاجرت نگرفتی؟

دلسرد نه، اما خسته شدم. خسته شدم و بارها به فکر رفتن افتادم اما راستش با خودم گفتم، کجا بروم؟ به قول دوست خوبم افشین یدالهی، کجا برم که عطر تو نپیچه توی لحظه هام؟ با خودم گفتم کجا بروم که وقتی از در خانه بیرون می آیم یک نفر به من لبخند بزند؟ من خواننده کاست نبودم و از روی استیج کارم را شروع کردم. زندگی من با مردم عجین شده! هر چقدر هم که بخواهم خودم را گول بزنم، باز هم نمی توانم...

گفتی بارها به فکر رفتن افتادی، می خواستی بروی و را موسیقی را آنجا ادامه دهی؟

نه، می خواستم بروم و جای دیگری زندگی کنم. نمی توانم جایی به جز ایران موسیقی را دنبال کنم. شاید در کشور دیگری بخوانم، برای اینجا اما اینجا را نمی توانم ببرم جای دیگر و بخوانم! دلیلش هم این است اگر بخواهم با زبان فرهنگی و معرفتی آن جا آشنا شوم، یک عمر سی و چند ساله دیگر لازم است، من این کار را نمی کنم. هرچند شاید رفتن برای خیلی ها خوب بود و هنوز هم خوب است اما من حس می کنم، برای خواندن هیچ جا بهتر از اینجا نیست.

برسیم به آلبوم جدیدت، من فکر می کنم «همین...» دو بخش دارد.اگرچه 5 تراک اول هم خوب است اما من فکر می کنم از تراک 5 به بعد آلبوم جان تازه ای می گیرد، موافقی؟

تاحدی حرفت را قبول دارم. راستش نمی خواستم یک دفعه از پروسه رضا صادقی که قبلاً شنیده می شد جدا شوم و به همین دلیل آهنگ به آهنگ که جلو آمدیم این کار را انجام دادم.در این آلبوم من از آدم هایی استفاده کردم که خودم اسمشان را گذاشته ام ستاره های زمینی. از شاعر و تنظیم کننده بگیر تا استودیوهای میکس و مستر، سعی کردم از افراد مستعدی استفاده کنم که تازه کارشان را در زمینه موسیقی آغاز کرده اند. در حد فکر خودم بحث های روانشناسی زیادی روی آلبوم انجام دادم که ترتیب آهنگ ها چطور باشد. من خودم فکر می کردم اوج آلبوم از تراک 3 به بعد باشد اما تو می گویی این اتفاق از تراک 5 افتاده! بازهم خدا را شکر که از آهنگ 5 آلبوم دچار یک نوع اوج شده است.

«نترس» یکی از آهنگ های آلبوم است که در آن از کلماتی استفاده شده که شاید برای اولین بار در موسیقی مجاز اتفاق می افتد. در این مورد برایمان بگو.

این آهنگ برای خودم پُر از معنا بود اما خیلی به این فکر کردم که چطور می توانم این معنا را طوری با موزیک ارائه دهم که مخاطب، وقتی آهنگ را می شنود، از کلمه برقص، برداشت همیشگی خود را نداشته باشد و یک رقص خاص و محترم و روحانی را در نظر بگیرد. کار سختی بود و امیدوارم توانسته باشم به مقصود خودم برسم.

آلبوم از ابتدا 10 تراک بود؟

نه، «همین...» اول 14 تراک داشت. اما به مرور زمان احساس کردم این تعداد آهنگ برای آلبوم زیاد است و به همین دلیل 4 آهنگ را از مجموعه آلبوم حذف کردم. اصراری بر این نداشتم که چون من 14 تراک ساخته ام، باید همه این آهنگ ها را در آلبوم قرار دهم.

در آلبوم های بعدی از این قطعات استفاده خواهی کرد؟

نه، شاید به عنوان تک آهنگ این قطعات را منتشر کنم اما برای آلبوم بعدی ازشان استفاده نمی کنم که بگویند رضا از ته مانده آلبوم قبلی برای آلبوم بعدش استفاده کرد.

«کفش آهنی» یکی از قطعات خوب آلبوم «همین...» است. چرا این آهنگ را به عنوان سرآلبومی انتخاب نکردی؟

به چند دلیل! ببین من از اینکه عده ای فکر کنند من می خواهم جلوی کسی بایستم متنفرم. پروسه ابلهانه جنجال هایی که در مورد همکاری من وسیروان به وجود آمد و هیچ وقت با سیروان در موردش صحبت هم نکردیم، چیزی بود که در رسانه ها مطرح شد. آخرین باری که سیروان را دیدم و با او همکلام شدم روزی بود که «وایسا دنیا» را ضبط کردم. اگر «کفش آهنی» را به عنوان سرآلبومی استفاده می کردم، این تصور ایجاد می شد که رضا آمده تا این آهنگ را روبه روی «وایسا دنیا» قرار دهد در صورتی که «وایسا دنیا» هشت سال پیش با امکانات و دید زمان خودش ساخته شد و «کفش آهنی» هم بعد از هشت سال با امکانات و نگاهی که امروز وجود دارد ساخته شده ! حتی از نظر مضمونی هم نمی توان این دو آهنگ را با هم مقایسه کرد. ضمن اینکه آهنگ «نترس» آهنگ متفاوتی بود و حس کردم جسارت بیشتری دارد.

«کفش آهنی» به نظر من به حال روز سال 91 رضا صادقی نزدیک نیست. این آهنگ به سمت امید میل می کند در حالی که تو آن روزها شرایط سختی را تجربه می کردی. در این مورد برایمان بگو.

یک روزهایی بود که آنقدر عصبی بودم که با مشکلاتم به نوعی لج می کردم. چند روز پیش به همسرم می گفتم که اگر روزی خدا عنایت کرد و به من بچه داد، به فرزندم یاد خواهم داد که اگر روزی با مشکلی مواجه شد، اول مشکلش را حل کند، بعد گریه کند. از طرفی بدون تعارف، من پیش از ایجاد این مشکلات، خیلی روزهای خوبی داشتم. چندین سال روی استیج دچار بالاترین لذت های انسانی بودم و حس کردم اگر برای این مشکلاتی که برایم ایجاد شده بخواهم گله کنم، کار درستی نیست. شاید این یک شارژ روحی برای خود من بود که این بار با کفش آهنی ایستادم و مشکلات را شکست خواهم داد. دوستانی در این جا بودند که به من گفتند هیچ راهی نداری و اگر می خواهی موسیقی را ادامه دهی، باید از ایران بروی.

یعنی واقعاً کار به اینجا رسید؟

بله، حتی با من تماس گرفتند که برای یک پروسه کاری به کانادا بروم. اما با خودم گفتم یعنی چی؟ فقط برای یک سال؟ یعنی این همه خوبی را فراموش کنم و بروم؟ مردم بلیط گران قیمت می خریدند تا بیایند و من را ببینند اما من با روبه رو شدن با یک مشکل بگذارم و بروم؟

یعنی رفتن را به نوعی ناشکری می دانستی؟

دقیقاً! من اگر روزی تصمیم به رفتن بگیرم مطمئن باش در خوشی خواهم رفت نه در ناخوشی. الان که گوشت و مرغ گران است باید اینجا بمانم و مثل همین مردم زندگی کنم چون من برای این مردم کار می کنم. اینکه من بگویم عاشق مردم هستم اما موقع سختی زود کم بیاورم، فایده ای ندارد. ما امروز وقتی از واروژان صحبت می کنیم، از او به نیکی یاد می کنیم چون وقتی که می توانست برود، ایستاد و خوب کار کرد. نمی خواهم خودم را با این استاد مقایسه کنم اما دوست دارم پانزده سال دیگر وقتی کسی خواست در مورد من تحقیق کند به این نتیجه برسد که رضا که می توانست برود، ماند و روزی که همه ماندند گفت خب وقت استراحت من است.

«ادعا» من را یاد تراک «سرت سلامت» انداخت. چرا فضای این آهنگ را به آهنگی که گفتم نزدیک انتخاب کردی؟

بدون تعارف حس کردم مردم «سرت سلامت» را دوست داشتند و خواستم با «ادعا» به نوعی خاطره آن آهنگ را تداعی کنم. از طرف دیگر چون فعلاً نمی توانم «سرت سلامت» را در کنسرت هایم احرا کنم، خواستم با آهنگ «ادعا» مردم را به خاطراتشان نزدیک کنم.

بگذار اینجا یک پرانتز در مورد کنسرت هایت باز کنیم. در یکی از گفت و گوهایت گفته بودی نمی توانی در کنسرت هایت چند آهنگ مثل «وایسا دنیا» را اجرا کنی. اگر مردم خودشان در کنسرت این آهنگ را بخوانند، تو چه کاری انجام خواهی داد؟

شک نکن این دفعه من برای آن ها دست خواهم زد. من آن آهنگ ها را دوست دارم و جزوی از رضا صادقی هستند و چقدر تلخ است آن لحظه ای که تو نتوانی آهنگی که متعلق به خودت هست را اجرا نکنی. شاید تلخی این ماجرا را هر کسی نتواند درک کند. مثل این می ماند که عده ای از فرزند تو تعریف و تمجید کنند اما تو اجازه نداشته باشی بگویی آن بچه برای من است و حتی اجازه نداری او را صدا بزنی! اما این نکته را فراموش نکن که من آن ها را ساختم، نه آن ها من را!

ترانه سرای «آدم آهنی» سن و سال زیادی ندارد، چی شد که تصمیم گرفتی با او همکاری داشته باشی؟

بله، ایشان 16 سال سن دارند. من در این آلبوم می خواستم از احساسات بکر ستاره های زمینی استفاده کنم. شاید وقتی من هم در این سن و سال بودم دوست داشتم یکی پیدا شود و توانایی های فکری و احساسی من را بپذیرد. من به سن آدم ها نگاه نمی کنم، وقتی یک نفر روح بزرگی دارد، بزرگ است چه فرقی دارد 16 ساله باشد یا 61 ساله!

خیلی از همکارانت به سراغ موزیسین ها و ترانه سراهای مطرح رفته اند و تو از ستاره های زمینی صحبت می کنی...

خب اگر غیر از این بود نمی گفتم مشکی رنگه عشقه... دوستان من قطعاً برای خودشان برنامه ریزی های کاری دارند اما من حس می کنم بازگشت به روحیات بکر اطراف خیلی تاثیر گذار تر است. ضمن اینکه من در سن نوجوانی نیاز به فرصت بودم اما این موقعیت در اختیار من قرار داده نشد و حالا وقتی من می توانم این فرصت را به افراد مستعد بدهم، چرا این کار را انجام ندهم؟ مثلاً شجاعت شفاهی کسی است که بدون شک در آینده نزدیک اخبار خوبی از او خواهید شنید یا آرون حسینی جوانی بود که در شمال زندگی می کرد و به درخواست من به تهران آمد و اینجا ماندگار شد.

الان به این بچه ها نمی گویی فقط باید با من کار کنید؟

به هیچ وجه! قبلاً از اینکه آلبوم من منتشر شود، آرون را به دوست خوبم خشایار اعتمادی معرفی کردم و با او وارد همکاری شد.

سیروان با بهنام صفوی کار کرد تا شاید به رضا صادقی بگوید من می توانم بازهم موفقیت رضا صادقی را تکرار کنم، رو کردن آرون حسینی این پیام را ندارد که من اگر بخواهم، تنظیم کننده ای دارم که بتوانم تجربه های موفق قبل را تکرار کنم؟

جمله دومت را قبول دارم که اگر بخواهم تنظیم کننده خوب دارم اما روی قسمت اول صحبت ات نمی توانم حساب کنم. به این دلیل که ضمن احترام برای همه هنرمندان، در دنیای کاری من اسم خاصی وجود ندارد. رقیب من توجه مردم است نه همکارانم! من رقیب ندارم، همکارانم دوست من هستند و هیچ وقت نمی توانند رقیبم باشند چون هیچ کدام نمی توانند رضا صادقی باشند، حتی اگر بخواهند. من در مقابل توجه مردم و رضا صادقی حس رقابت دارم. اما راستش را بخواهی من وقتی با آرون حسینی کار می کردم، اصلاً به این فکر نمی کردم که یک نفری را آوردم که رو به روی سیروان قرار دهم. من همیشه گفته ام که سیروان یکی از باهوش ترین تنظیم کننده هاست اما نمی توانم او را خواننده تصور کنم و به همین دلیل او را وارد چارت کاری خودم نمی کنم. در فضای حرفه ای خودم یعنی خوانندگی، سیروان را خواننده نمی دانم و به همین دلیل هم با او مساله و بحثی ندارم. برای هنر ِ تنظیم سیروان احترام خاصی قائلم اما هیچ وقت برای لجبازی نه کسی را می آورم و نه کسی را می برم.

چی شد که وارد همکاری با پویا نیکپورشدی و او را به عنوان رهبر ارکستر انتخاب کردی؟

من تا امروز سه ارکستر عوض کردم که برای هر سه ارکستر احترام زیادی قائام. پروسه به پروسه احساس کردم که از یک جایی به بعد نیاز به یک نگاه تازه به موسیقی و اجرا دارم. الان به این نتیجه رسیدم که با یکی از دوستان قدیمی ام ، یعنی پویا نیکپور وارد همکاری شوم. البته بهنام ابطحی هنوز هم برای من عزیز است و هنوز هیچ کس مثل بهنام نتوانسته روحیات استیجی من را درک کند و همیشه جزو دوستان من خواهد بود.

پس آوای هنر فشاری برای تعویض رهبر ارکستر به تو وارد نکرد...

نه، شرکت محترم آوای هنر هیچ فشاری را در مورد کار به من وارد نمی کند. ضمن این که یک بار این جمله را از برادر خوبم محمد جلیل پور شنیدم که به من گفت رضا اگر فکر می کنی با هم بودن ما تو را دچار مشکل کرده، می توانی این فضا را فراموش کنی و به فضای قبلی ات برگردی. من این جمله ایشان را خیلی دوست داشتم اما در نهایت این رضاست که تصمیم می گیرد.

کاور آلبوم خیلی سرتر از آلبوم قبلی ات است، به نظر می رسد خیلی روی این طرح فکر کرده ای، درسته؟

بله، ایده این طرح متعلق به همسرم است. یک روز من به اتفاق همسر و برادرم در خانه نشسته بودیم و برای طرح کاور آلبوم عکاسی می کردیم. اما هر عکسی که می گرفتیم به نوعی پُز بود و من هم این حالت ها را دوست ندارم. تا اینکه همسرم این ایده را مطرح کرد که هرآنچه تعلقات زندگی ام است را دورم بچینم و دوربین از بالا تصویر من را ثبت کند. در نهایت برادرم با کمترین امکانات این عکس را گرفت که واقعاً به دلم نشست.

«یاشاسین آذربایجان» این جمله ای بود که روی آلبومت نقش بسته بودی و آلبوم را به مردم آذربایجان تقدیم کرده بودی، چه دغدغه ای باعث شد این کار را انجام دهی؟

بدون تعارف می گویم من علاقه ای به ستاره گرفتن ندارم و از هیچ جا هم ستاره نمی گیرم. اما معتقدم در زمینه زلزله آذربایجان ما اهالی موسیقی خیلی کم گذاشتیم. در تمام این مدت به فکر این بودم آن آدمی که در آذربایجان صدای من را شنیده و با صدای من خاطره دارد، با خودش می گوید، الان که ما با زلزله روبه رو شده ایم، رضا صادقی کجاست؟ آیا او هنوز هم بابت شنیدن درد ما به گوش هست؟ آن جمله را برای این در جلد آلبوم نوشتم تا اگر کسی در آذربایجان آلبوم را دید، نگوید رضا برای ما کاری نکرد و حداقل یادش بود که ما هم حالمان بد است. در مورد ماجرای زلزله آذربایجان، بیشتر از وقع زلزله از این اذیت شدم که نمی توانم کاری برای هموطنانم انجام دهم. آن زمان من از تهیه کننده سابقم خواهش کردم به من اجازه کنسرت خیربه بدهد اما حتی اجازه این کار هم به من داده نشد. این ها همان حرف های ناگفته من است. من حتی نتوانستم کاری که دلم می خواست را برای هموطنان مصیبت دیده ام انجام دهم. (بغض می کند) خیلی حس بدی است که در روزهایی که فکر می کنی می توانی موثر باشی، مجبور باشی کنج خانه بنشینی و از اینترنت مسائل را دنبال کنی. کمترین کاری که می توانستم انجام دهم، کنسرت خیریه بود که نشد.

قرار بود تیتراژ «ماه عسل 91» را بخوانی اما این اتفاق نیفتاد. علی ضیاء در چند مصاحبه اعلام کرده که رضا از من ناراحت است و امیدوارم این کدورت برطرف شود، ماجرا چه بود؟

ماجرای خاصی نبود. علی ضیاء پسر محترم و مهربانی است و قطعاً از روی بیکاری نیمه های شب به منزل من نیامد تا در مورد تیتراژ ماه عسل صحبت کنیم. علی دوست داشت این اتفاق بیفتد و من هم در وهله اول به دلیل حضور این آدم در برنامه، دوست داشتم که در این برنامه حضور داشته باشم. از طرفی این نذر من بود که بتوانم هر سال ماه رمضان سر سفره های افطار مردم باشم اما خب پارسال این اتفاق نیفتاد. من حس می کنم علی ضیاء به یک سری آدم اعتماد کرد و در نهایت یک سری ناهماهنگی پیش آمد که باعث شد کاری که به من سفارش داده شد پخش شود. دروغ هم نمی گویم، تا بیست روز بعد از این موضوع خیلی ناراحت بودم چون همان روزها از شبکه دو هم پیشنهاد داشتم اما به خاطر علی آن برنامه را رد کرده بودم. اما بعد از اینکه یک مقدار از ماجرا گذشت، با خودم فکر کردم علی بیمار نبود که بین دو سه شعر، بنشیند و ساعت ها باهم صحبت کنیم و یک شعر را انتخاب کنیم. متاسفانه تهیه کننده ها هیچ وقت برای وقت و احساس هنرمند احترام قائل نبوده اند و طی یک سری روابط یک اتفاقاتی را رقم می زنند. علی بچه خوبی است و این خیلی خنده دار است که پروسه ناراحتی ام از موضوع تیتراژ بخواهد ادامه پیدا کند. از علی ممنونم که اینقدر با فروتنی برخورد می کند و می گوید رضا از من ناراحت است اما من نه از علی ناراحتم و نه می توانم از او ناراحت باشم.

سال گذشته نزدیک ترین دوست تو به قول معروف به تو نارو زد، این موضوع باعث می شود که از این به بعد با دقت بیشتری به اطرافت نگاه کنی؟

قطعاً از این به بعد روی دوستانم وسواس بیشتری خواهم داشت. شاید بعد از این خیلی سخت کسی را به عنوان دوست بشناسم و از این بابت برای خودم متاسفم. من آدمی نبودم که از کسی دور شوم اما وقتی کسانی که چندین سال کنار من بودند و کنار من به اعتبار رسیدند، از این اعتبار سوء استفاده کردند و لطمات روحی زیادی به من وارد ساختند. از این به بعد در فضای دوستانه هایم بیشتر دقت خواهم کرد. منی که دوستان زیادی داشتم، امروز دوستان کمی دارم.

حرفی مانده که برایمان بگویی؟

خیلی خوشحالم که می شنوم مردم آلبوم «همین...» را دوست داشته اند. متشکرم از آرون حسینی، شجاعت شفاهی، اسماعیل حسینی، معین راهبر و دوستان خوب دیگرم. امیدوارم بتوانم در آینده بیشتر در مورد خوشایندهای همین صحبت کنم.

منبع:
زندگی ایده‌آل

sir12011
05-06-2013, 23:57
آقای صادقی متاسفم

Raـــــ Hـــــ Za
26-06-2013, 22:52
گپی تازه با رضا صادقی
به گزارش باشگاه خبرنگاران،از آخرین باری که رضا صادقی را دیدم شاید هفت، هشت سال می‌گذشت. آن روزها کمتر کسی او را به چهره می‌شناخت اما تازه کارهایش گل کرده و همه‌گیر شده بود.

با هم چرخی توی شهر زدیم و گپی زدیم و گذشت تا اینکه رضا صادقی را بعد از این سال‌ها دیدم. آن هم یکی، دو روز قبل از اجرای کنسرتش. همان بود؛ همان رضا صادقی خون‌گرمی که می‌شناختم. خوشحال بودم که شهرت او را عوض نکرده بود. گفت‌وگویی که می‌خوانید حاصل دیدار فرهیختگان با مردی است که همچنان مشکی می‌پوشد و دست‌هایش را روی قلبش مشت می‌کند.

کار کردن با تیمی که با شما هماهنگ شده و جنس کار همدیگر را می‏ شناسید چه حسنی دارد در برابر کسانی که مدام تیم‏شان را عوض می‏کنند؟

عوض کردن تیم چیز شق‏ القمری نیست. یک وقتی است که شما تیمت را عوض می‏کنی که بتوانی نظر جدید یا گروه دیگری را در کنار خودت داشته باشی، نه اینکه این گروه را تایید کرده و آن گروه را تکذیب یا یک گروه را رد کرده و به یکی صلاحیت بدهی. باید اعضای یک گروه نگاهی اجمالی نسبت به موسیقی با هم داشته باشند.

باید خلاقیت‏ های احساسی و درونی، فکرها و تمام تصویرسازی و مردمی بودن را ادغام کنیم با فضای محترم موسیقی‏ای که شسته و رفته است، کم‌غلط یا بی‏ غلط است و کانالیزه شده است و در نتیجه ما به مردم سلیقه موسیقی ارائه کنیم. البته این را هم بگویم که به سادگی هم اینها اتفاق نمی‏افتد.

گاهی هم شده که از رضا صادقی بودن خسته بشوی؟

بله، رضا صادقی بودن دو وجه دارد. یکی رضا صادقی‏ای است که با مردم است که قشنگ است و اصلا خسته نمی‏شوم و هر چندتا هم که عکس بگیرند و با آنها باشم خسته نمی‏شوم اما یک چیز هست که مرا خسته می‏کند، خسته که نه، کدرم می‏کند و آن هم این است که رضا صادقی‏ای که این همه حرمت دارد، یک‌جاهایی حرمتش نگه داشته نمی‏شود.

مثل پروسه اجرایی یا پروسه آلبوم و از این دست چیزها که می‏گویم ول کن بابا! اینجا فرقی نمی‏کند تو رضا صادقی باشی یا صادق رضایی. اینجا فرقی نمی‏کند که تو بیایی تفکر در موسیقی ارائه کنی یا اینکه یک موسیقی کم‌ارزش بخوانی. اما رضا صادقی‏ای که همیشه در کنار مردم است برای من لذت‌بخش است.

برای مساله کپی‏رایت، شما یا دوستان دیگرتان هیچ حرکتی نکرده‏اید؟

حرکت کردیم، فقط خندیدیم! دم هرکسی گرم که دانلود می‏کند یا کپی می‏کند.

پس چرا آلبوم منتشر می‏کنید؟

برای اینکه دلمان خوش باشد. برای اینکه بتوانیم کارمان را ارائه کنیم. همین. منتها وقتی بحث مجوزهای موسیقی حل شد و توانستیم آلبوم موسیقی تولید کنیم چیزی که درست ارائه نشد این بود که فرهنگ موسیقی درست در میان مردم تزریق نشد و چون تزریق نشد من حق می‏دهم به آن کسی که در عین دوردست بودنش از شرایط تولید و انتشار آلبوم من، می‏آید و این آلبوم را دانلود می‏کند.

مثلا همین آلبوم جدیدم اگر کنار ترشی در مغازه نمی‏گذاشتند شاید کسی آن را تهیه نمی‏کرد و حتی شما هم آن را کپی می‏کردید. ما هم در کنار این ترشی سود می‏بریم. ولی کلیت ماجرا و دوردست بودن مردمان باعث می‏شود به دانلود و کپی‏ رایت رو بیاورند و ما هم عکس ‏العملی از خودمان نشان ندهیم.

کسی که در شرایط بدی از نظر فکری، لحظه ‏ای و حتی دسترسی به آلبوم موسیقی به سر می‏برد من چه توقعی از او دارم که بخواهد مجموعه‏ تهیه کند با موارد حاشیه ‏اش و...؟ من این‌طوری به آن نگاه نمی‏کنم. هر وقت توانستم به مردمم بگویم این فرهنگ موسیقی سالم است آن وقت است که می‏توانم بگویم چرا مردم کپی یا دانلود می‏کنند.

نظرتان در رابطه با حضور در رسانه‏ های فراگیری مثل تلویزیون چیست؟

برای رضا صادقی همیشه رسانه فقط یک چیز بوده و آن اینکه پدر و مادرم از دیدن من دلخوش بشوند چون از آنها دور هستم.

از نظر شما موسیقی کار کردن چه مشکلاتی دارد؟

شما ببینید موسیقی کار کردن چقدر سخت است که در عین حالی که جایی برای ارائه کردنش وجود ندارد باید کارمان را ارائه کنیم. یک دروغ مسخره‏ در دنیای موسیقی وجود دارد، مثلا می‏گویند آلبوم رضا صادقی اینقدر فروش کرد. نه آقا! کدام فروش؟ فروشی وجود ندارد، برای هیچ‌کس فروش وجود ندارد.

آلبوم من شب منتشر شد، فردا ظهر خودم آلبومم را دانلود کردم که ببینم چه مزه ‏ای می‏دهد. در چنین شرایطی فروشی به وجود نمی‏ آید و اتفاقی هم در فروش نمی ‏افتد که بخواهیم بگوییم پرفروش شده ‏ایم. چه بشود و چه اتفاقی بیفتد که اهل جراید از آلبوم من حرف بزنند.

دوباره چه بشود و چه اتفاقی بیفتد که شما در رادیو بتوانید بگویید آلبوم من منتشر شد. همیشه گفته‏ اند که با بال شکسته پرگشودن هنر است. این را همه پرندگان می‏دانند اما بقیه این را نمی‏دانند. ما داریم با یک بال داغون بال بال می‏زنیم ولی با چنین شرایطی به هیچ اوجی نمی‏رسیم.

شهرت چیست که بعضی ‏ها تا اولین قطعه موسیقی‏شان را منتشر می‏کنند و اولین آلبومی که از آنها منتشر می‏شود فکر می‏کنند کار مهمی کرده ‏اند؟

شهرت خیلی خوب است ولی پپسی و کولا از من خیلی مشهورتر هستند. پفک از من خیلی مشهورتر است. ریکا هم همین‌طور.

یک وقتی بود که رضا صادقی فقط صدایش منتشر می‌شد و کسی او را نمی‏شناخت ولی حالا همه تو را می‏شناسند. رضا صادقی پیش خودش و تنهایی‌اش چقدر با آن دوره فرق کرده است؟

رضا صادقی‏ای که روی صحنه است خیلی کوچک‌تر از من است. من هرجا می‏روم او را با خودم نمی‏برم. اصلا خجالت می‏کشم و در شأن من نیست، به دلیل اینکه او فقط فکرهای مرا می‏خواند. تازه عصاره ‏ای از فکر مرا می‏خواند و همه مرا نمی تواند بخواند. کسی که عصاره ‏ای از فکر مرا می‏خواند و در جایگاه بلندگوی من است چقدر می‏تواند ارزش داشته باشد که پزش را هم بدهم؟ حالا یکسری حواشی مثل شهرت هم دارد که عزت است. الهی شکر! بابام همیشه حرف جالبی می‏زد.

می‏گفت به رسم بناز نه به اسم. می‏گفت ریکا و کوکاکولا از تو خیلی معروف‏ترند. از قبل از جوانی ما هم بوده ‏اند و بعد از تو هم خواهند بود. باورهای این‌گونه را من ندارم و اصولا خجالت می‏کشم وقتی رضا صادقی خواننده را به کسی معرفی می‏کنم. من همینم. خودمم و هرجا که می‏روم آدم‏ها مرا می‏بینند و سلام می‏کنند و دوست دارند و احترام می‏گذارند و محبت دارند. آنها کسی را می‏بینند که برای آنها با یک آهنگ خاطره ساخته. والسلام.

چرا ترانه‏ های اولی ‏ات ماندگارتر هستند و ترانه‏ های بعدی خیلی نتوانستند حس و فضای ترانه ‏های اولیه را داشته باشند؟

آن ترانه‏ ها در ابتدای حضور موسیقی پاپ در مملکت بود. در آن زمان چه کسی جرات می‏کرد بگوید «مشکی رنگ عشقه». از آن طرف هم بسیاری از ترانه ‏هایی که تصویر می‏شود مردم بیشتر برای خودشان می‏خوانند و محبوب‏‏تر می ‏شوند. مردم این روزها با فضای چشم و دید بیشتر آشنا هستند. دنیای تکنولوژی است، قرن بیست و یکم است. من نمی‏توانم فقط صوتی برای مردم کار کنم.

رابطه سیاست و صدا چقدر است؟

به نظر من هیچ ربطی به هم ندارند. به لحاظ باطن خود ماجرا، نباید با هم ربط داشته باشند. درکل صدا برگرفته از احساس درونی است و احساس درونی هم قاعدتا بی‏ سیاست است. دنباله و پیرو اتفاقی نیست. من احساس می‏کنم خیلی بی ‏ربطند و به هم ربطی ندارند.

در میان خوانندگان و همکاران آیا کسی بوده که نخواندن یا سکوت یا مرگش خیلی تو را اذیت کند؟ مثلا کسی مثل ناصر عبداللهی چقدر فکر تو را مشغول می‏کند؟

رفتن ناصر یکی از اتفاقات بد دنیای موسیقی بود. هنوز هم کسی حتی در جایگاه تقلید به پای ناصر نرسیده. ناصر عبداللهی یک مولف، آهنگساز و تنظیم‌کننده بود. صدای قدرتمندی هم داشت. مرگ او برای شهر بندر هم ضایعه بدی بود. برای مملکت هم بدتر. زمانی که خبر مرگ ناصر به من رسید بلیت هواپیما گیرم نیامد و با ماشین به بندر رفتم. بعد از اینکه قرار شد ناصر از این سرزمین برود به این فکر کردم که قرار است بعدش چه شود؟ تکلیف آثارش، تکلیف دنیایش یا همین آلبومی که بعد از مرگش منتشر شد، چه می‏شود.

اتفاقاتی که برای ناصر افتاد مرا نسبت به خودم نگران کرد. واقعا می‏گویم. اگر الان بخواهم وصیت بنویسم می‏گویم این هارد و کیسی که آثار من در آن هست را دست کسی بدهند که بداند دارد با دنیای فکری من چه کار می‏کند. دوست دارم اینها به دست یک آدم آگاه بیفتد.

چرا یک خواننده نمی‏تواند برای خودش کار کند و همیشه باید پای یک شرکت در میان باشد؟

من به این دلیل نمی‏توانم برای خودم کار کنم که حتما باید یک شرکت داشته باشم. قراردادهایی که باید با شرکت‏های دیگر ببندم، کنسرت، آلبوم، اجرا و پخش باید حقوقی با حقوقی باشد. در حقیقی با حقوقی احقاق حق سخت می‏شود. در نتیجه یک شرکت معتبر که فضای حقوقی را گذرانده بیشتر می‏تواند از حق من دفاع کند. حضور هر هنرمند در یک شرکت بعد از همکاری، برای این است که یک نظام حقوقی از حقش دفاع کند.

می‏توانی برای خودت یک شرکت داشته باشی؟

بله می‏شود. اتفاقا در فکرش هم هستم ولی نه الان. چون بی‏تعارف نمی‏خواهم ذهنم را پراکنده کنم زیرا اگر در پروسه شرکت قدم بگذارم باید بروم دنبال مجوز آلبوم و تهیه کردن آن و کلی اتفاقات دیگر که حساب و کتاب دارد و من راستش را بخواهی اهلش نیستم.

مدیر برنامه هم داری؟

نه مسوول هماهنگی دارم؛ شرکتی که برنامه‏ های مرا هماهنگ می‏کند و در ماجراهایی هم که داشتم با من بود.

الان همه مدیر برنامه دارند.

من بلد نیستم ولی حتما در اولین فرصت مدیر برنامه می‏گیرم.

در تنهایی‏ هایت چه موسیقی‏ای گوش می‏کنی؟ صدای خودت را هم گوش می‏دهی؟

نه! اما صدای خودم را دوست دارم. در تنهایی‏ هام احسان را گوش می‏دهم. این کارش را هم خیلی دوست داشتم که منو از این عذاب رها نمی‏کنی.

منبع:
کد:

MMM52
20-07-2013, 19:38
رضا صادقی قطعه جددیدش «بی خداحافظی» را به «خسرو شکیبایی» تقدیم کرد

تقدیم به روح بزرگ صدای «خانه های سبز»...

موسیقی ما – امید شایان: خواننده آلبوم «همین...» در جدیدترین فعالیت رسمی خودش، قطعه «بی خداحافظی» را در سالگرد فوت «خسرو شکیبایی» به این هنرمند مردمی کشور تقدیم کرد. رضا صادقی که ماه رمضان امسال با حضور در تیتراژ سریال «دودکش»، حضوری جدید را در تلویزیون تجربه کرده است، این تک قطعه را شب گذشته به صورت اینترنتی منتشر کرد و در کاور آن نیز نوشته:« تقدیم به روح بزرگ صدای خانه های سبز، عمو خسرو شکیبایی...». این قطعه را علیرضا افکاری آهنگسازی کرده و مسعود همایونی نیز آنرا تنظیم کرده است.
مرجان زنگنه ترانه سرای این قطعه است و شما کاربران سایت «موسیقی ما» می توانید این قطعه رااینجا گوش و دانلود کنید.
گفتنی ست سایت «موسیقی ما» گفتگوی جالبی را با این خواننده انجام داده که می توانید آنرا فردا (شنبه) در سایت مشاهده نمایید.

دانلود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع:

موسیقی ما

+

اظهارات خواننده آلبوم «همین...» درباره ماه رمضان و تیتراژ سریال «دود کش»:

رضا صادقی: خودم را در موسیقی آریا عظیمی نژاد رها کردم

موسیقی ما – بهمن بابازاده: خواننده آلبوم «همین...» در گفتگو با سایت «موسیقی ما» درباره فعالیت های جدید خود و حضورش در قالب خواننده تیتراژ سریال «دودکش» صحبت های جالبی را بر زبان آورد. رضا صادقی که سال گذشته تیتراژ اش از برنامه «ماه عسل» حذف شد تا جنجال های فراوانی در رسانه ها بوجود بیاید درباره حضور اش در قالب خواننده تیتراژ سریال «دودکش» به «موسیقی ما گفت: «بزرگترین دلخوشی من در هر رمضان این است که در لحظات قبل یا بعد از افطار مردم که به لحاظ فیزیکی و روحی و معنوی آرامش دارند صدای من را بشنوند و بپذیرند. اینقدر از این قصه دلخوش هستم که شاید یک کم حرفم پر رویی باشد ولی خودم را در لذت عبادت آنها شریک می بینم. این بزرگترین دلخوشی است که حداقل من با آن زنده ام.»

صادقی درادامه درباره چگونگی این حضور و تیم کاری جدیدش نیز گفت:«آقای «آریا عظیمی نژاد» یکی از افراد مورد علاقه من در آهنگسازی و تنظیم های خاص بود و جزو موزیسین های با شعور ایران است. البته جسارت به سایر دوستان نباشد چون منظورم شعور موسیقایی بالای ایشان است. دوست داشتم با ایشان همکاری داشته باشم ولی سعادت نمی شد. تا اینکه «پویا نیکپور» پیشنهاد آریا عظیمی نژاد را با من در میان گذاشت و با کمال میل پذیرفتم. خیلی جالب است که آریا گفت تا کنون در ذهنم نبود که کاری بسازم و «رضا صادقی» بخواند. ولی وقتی شعر و فضای کاری در ذهنم آمد ناگهان صدای تو در گوشم پیچید. برای اولین بار بود و احساس کردم که باید یک کار متفاوت تر از همیشه انجام بدهم. فارغ از اینکه پاپیولار باشد یا نباشد یا اینکه جزو برند و موزیک روز باشد یا نباشد. به نوعی خودم را در موسیقی آریا عظیمی نژاد رها کردم. برای خودم جایگاه آموزنده خیلی خوبی داشت.»

صادقی درباره تیتراژ بقیه سریال ها و حضور پررنگ چهره های مطرح موسیقی در برنامه های ماه رمضان امسال گفت:« خدا را شکر همه امسال عالی بودند. من خودم تیتراژ «احسان خواجه امیری» و «فرزاد فرزین» را خیلی دوست داشتم. خدا را شکر می کنم که امسال عوامل برنامه ها برای تیتراژها ارزش قائل شدند. قبلا اصطلاحا بزن و در رویی بود! ولی این بار یک معنا و تعبیر گرفته است و این برای موسیقی باعث خوشحالی است. امسال ماه رمضان، ماه عسل موسیقی است. تعارف نداریم و بالاخره هر مدیریتی و هر سیستمی باید بپذیرد که موسیقی پاپ امروز ما یک موسیقی محترم است که مردم خواهان آن هستند و در نتیجه می توان تفکر و تعقل را می توان با آن ادغام و به مردم ارائه کرد. خدا را شکر اتفاق افتاد و کلام برای تیتراژها بسیار خوب است و برای تمام تیتراژها زحمت زیادی کشیده اند. من خودم واقعا تلاش آریا عظیمی نژاد را دیدم و خیلی به فکر بود که تداعی داشته باشد از موسیقی های دوران خاطرات دهه پنجاه ایران تا مدرنیته الان. سایر دوستان من هم همین فکر را کرده اند نظیر تنظیم «علی بیرنگ» که فوق العاده است یا کار خوب فرزاد که به نظر متفاوت تر از همیشه خوانده است. تو فکر کن آیا مسئول یا مدیر یا برنامه ریزی می تواند از این شرایط چشم پوشی کند؟ محال است به نظر من و امیدوارم بهتر از این هم بشود. چون زمانی که آقای دکتر «روحانی» رییس جمهور شدند یک قول هایی داده شد و فرمودند که«تدبیر و امید». امیدوارم تدبیری بشود که امید اهل موسیقی بیشتر و بیشتر بشود.»

صادقی در انتهای صحبت هایش نیز افزود:«امسال ماه رمضان دلم خیلی بیشتر و بیشتر برای پدر و مادرم تنگ شد. هر سال سعی می کردم این موقع آنجا باشم ولی امسال بنا به دلایلی دلم خیلی بیشتر و بیشتر تنگ شد. امیدوارم به حق علی(ع) امسال همه و به خصوص دوست عزیزم آقای «محمدحسین توتونچیان» که پدرشان را به تازگی از دست دادند دلتنگی کمتری داشته باشند و آنهایی هم که دارند قدرشان را بیشتر بدانند. امیدوارم ماه رمضان ماهی باشد که آدم در کنار ضیافت خدا بتوانیم میزبان محبت بیشتری از خانواده اش باشد که همیشه قدرشان را بداند و انشالله هیچ کسی دلتنگ خانواده نباشد. همچنین لازم می دانم 28 تیرماه سالگرد درگذشت بزرگمرد سینما و نمایش ایران مرحوم «خسرو شکیبایی» عزیز را تسلیت عرض کنم.»

منبع:
اختصاصی موسیقی ما

ali_agha1981
20-07-2013, 22:53
آهنگ فوق العاده زیبایی هست که تو فیلم بی خداحافظی هم خونده بود....:n06:

MMM52
22-07-2013, 21:08
آقای مشکی‌پوش با انتشار برخی اسناد، واکنش تند و تیزی در مورد صحبت‌های مدیر کل دفتر موسیقی انجام داد:

رضا صادقی: یک نفر به داد من برسد

موسیقی ما – بهمن بابازاده: رضا صادقی پس از دو سال سکوت، سرانجام سکوتش شکسته شد و برای اثبات به قول خودش «ناحقی‌ها و قانون‌شکنی‌ها» در مورد خودش، اسنادی را در اختیار سایت «موسیقی ما» قرار داده تا انتشار آنها بازگو کننده بسیاری از واقعیات این دو سال گذشته باشد. دو سالی که در آن، این خواننده بارها پله‌های دادگاه‌های مختلف را بالا و پائین رفت و مدت زمان زیادی را هم مجبور شد دور از عرصه موسیقی و هنر سپری کند.اما قبل از پرداختن به اصل موضوع و داستان ممنوعیت اجرای زنده این خواننده (که حکم قضایی این خواننده مبنی بر عدم ممنوعیت قانونی برای اجرای برنامه، را موسیقی ما منتشر کرده است)، بهتر است کمی به گذشته برگردیم و این قصه را از اول مرور کنیم. ذکر این نکته ضروی است که «موسیقی ما» صرفا راوی مستقل اتفاقات رخ داده بین این خواننده و طرفین دعواست و آمادگی انتشار صحبت‌های طرفین مورد بحث را نیز دارد.

* سکانس اول – قرارداد، تهران، حوالی میدان انقلاب

رضا صادقی قراردادش با شرکت طرف حساب قبلی به اتمام رسیده و خواهان استقلال کاری خود است. در این بین مالکیت حقوقی آلبوم‌هایش در اختیار شرکت طرف حساب‌اش است و گویا طرفین پس از صحبت‌ها و جلسات فراوان به این نتیجه می‌رسند که بیست درصد از اجراهای زنده این خواننده به ازای استفاده از قطعات این آلبوم‌ها، به شرکت طرف حساب قبلی تعلق بگیرد. همه چیز به صورت رسمی و قرارداد منعقد می‌شود. حالا رضا صادقی با شرکتی دیگر وارد مذاکره شده و قرار است نخستین اجرای زنده‌اش را با کمپانی جدید روی صحنه ببرد. اما...

* سکانس دوم – دفتر موسیقی ، آقای میرزمانی، شکایت

مدیرعامل شرکت طرف حساب قبلی صادقی توافقات صورت گرفته در جلسات انتهایی را فاقد اعتبار می‌خواند و برای احقاق حق خودش با حضور در دفتر موسیقی وزارت ارشاد، از مدیر عامل وقت (میرزمانی) خواهان ورود به این ماجرا می‌شود. پس از کش‌و‌قوس‌های فراوان صادقی برای اجرای تیرماه سال قبل‌اش موفق می‌شود مجوز بگیرد و محمد میرزمانی با مسئولیت خودش مجوز دو روز اجرای این خواننده را امضا می‌کند. رضا صادقی بعد از مدت‌های زیادی روی صحنه می‌رود و آن صحبت معروف را روی سن می‌گوید: «امروز بعد از این همه سال اجرا، و بعد از این همه وقت دوری، برای اولین بار پاهایم روی سن می‌لرزد و نمی‌توانید احساسم را در این لحظه درک کنید. این استرس، از بابت دوری از صحنه و کنسرت ندادن نیست. هر لحظه امکان دارد یکی با حکم مقامی بالاتر این برنامه را قطع و من را از روی سن پائین بکشد. ولی به امید شما می‌خواهم تا آخرین لحظه‌ای که روی سن هستم، فریاد بزنم و با غرور بخوانم....» خیلی‌ها که در سالن حضور داشتند متوجه عمق صحبت‌های آقای مشکی‌پوش نشدند ولی اصل ماجرا از این قرار بود که واقعا این پیام به گوش صادقی رسیده بود که در حال گرفتن حکم لغو برنامه‌ات هستیم و ... آن اجرا به خیر و خوشی تمام شد ولی از آن سو مدیر‌کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد با شکایت حقوقی شرکت قبلی طرف قرارداد صادقی مواجه شد. احضاریه‌ها به دفتر آقای مدیر عامل ارسال شدند و همین باعث شد که در مقطعی باز هم مهر ممنوع‌الکاری روی نام صادقی زده شود. اتفاقی نادر است که مدیر عامل یک شرکت فرهنگی هنری، علیه مدیرکل دفتر موسیقی اقامه دعوا کند و او را به دادگاه بکشد.

* سکانس سوم – دادگاه ، رضا صادقی و ...

دادگاه پشت دادگاه... صادقی علاوه بر اینکه در زندگی شخصی‌اش مشکلاتی عجیب گریبانگیرش شده، با شکایت های پی‌در‌پی نیز مواجه است. سکوت کرده و با هیچ رسانه‌ای صحبت نمی‌کند. حتی جواب تلفن دوستان نزدیک‌اش را نمی‌دهد و به شدت در حال حل مشکلات‌اش است. جمله‌ای از او در این وضعیت آشفته منتشر می‌شود که دوستدارانش را به هم می‌ریزد: «راهروی دادگاه تنها جایی بود که وقتی به من سلام می‌دادند، سرم پائین بود. من یک هنرمندم و اینجا چه می‌کنم؟...». جلسات دادگاه به رغم برگزار شدن مرتب و پشت سر هم به نتیجه درستی نرسیدند. در این گیر و داد مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد هم عوض شد و مدیریت جدید با پادرمیانی ماجرای شکایت از مدیر کل قبلی را هم به نحوی به اتمام رساند. نتایج دادگاه در مورد رضا صادقی و آینده هنری این خواننده هم چندان امید بخش نبود و فقط در این بین عمر هنری این خواننده بود که از بین می‌رفت. کار به جایی رسید که بزرگان موسیقی وارد معرکه شدند تا این معضل را با پادرمیانی حل کنند. در این بین مجوز آلبوم «همین» نیز به مشکل برخورده تحت تاثیر این ماجرا قرار گرفته بود. مسئولین شرکت طرف حساب جدید صادقی به تکاپو می‌افتند و در پیگیری‌های فراوان خواهان جواب قانع کننده‌ای از سوی مسئولین هستند. مدیرکل دفتر موسیقی قول‌های زیادی را برای حل مشکل این خواننده و طرف حساب قبلی و جدیدش می‌دهد ولی در عمل مجوز‌ها نه برای اجرای زنده و نه برای آلبوم صادر نمی‌شوند. اوضاع همین طور جلو می‌رود تا سرانجام با مساعدت دفتر موسیقی مجوز آلبوم «همین...» در روز 29 اسفند 91 صادر می شود! صدور مجوز در این تاریخ باعث می‌شود که این خواننده آلبومش را دو هفته بعد و به صورت مخفیانه و شبانه در بازار توزیع نماید تا مبادا باز هم مشکلاتی برایش پیش بیاید! حالا صادقی یک آلبوم جدید با تعداد زیادی تک قطعات دارد که مالکیت آنها به نام خودش است و دیگر دغدغه کمبود قطعات برای اجرای کنسرت ندارد. او می‌تواند بدون استفاده از قطعات آلبوم‌های قبلی‌اش که گویا مالکیت حقوقی‌اش در اختیار شرکت قبلی است به اجرای زنده بپردازد. رضا صادقی دو شب اجرا در تهران را با آلبوم جدید بروی صحنه می‌برد ولی برای درخواست تمدید برنامه اش باز هم به مشکل بر می خورد. مجوز اش صادر نمی شود و دوباره مشکلات سرازیر می شوند. پیگیری ها فایده ای ندارند و این خواننده ممنوع الکار شده! ممنوع الکاری که استعلام حراست و اماکن و همه ارگان‌ها برایش مثبت است اما مجوز جدید در کار نیست. برای فهمیدن دلیل این اتفاق اول پاراگراف بعدی را بخوانید...

* سکانس چهارم – طبقه 7 دفتر موسیقی

علیرضا پاشایی، اسفندیاری، جلیل پور، مشفق، صادقی و حسین‌خانی دور یک میز جمع می شوند و پس از صحبت‌ها و توافقات اولیه صورت جلسه‌ای را به امضا می‌رسانند. (متن و تصویر این صورت جلسه را رضا صادقی برای انتشار در اختیار سایت موسیقی ما قرار داده است). بر اساس این صورت جلسه رضا صادقی متعهد می شود که 20 اجرای تهران و یک آلبوم موسیقی به شرکت طرف قرارداد قبلی واگذار کند تا دیگر هیچ مشکلی در بین نباشد و همه چیز به خیر و خوشی تمام شود. در متن صورت جلسه عنوان شده که این 20 اجرا بعد از انتشار آلبوم جدید صادقی که در اختیار شرکت طرف قرارداد قبلی است، برگزار خواهد شد. همه حاضرین به عنوان شاهد و ناظر و اعتبار این قول و قرار صورت جلسه را امضا می‌کنند اما روز بعد این جلسه باز هم گویا توافقات عملی نمی‌شود و جوز اجرای شهریور 92 صادقی در تهران صادر نمی‌شود تا دیگر خون آقای مشکی پوش به جوش بیاید و در یک گفت‌وگوی آتشین، برخی حرف‌ها را رسانه‌ای کند:

* صادقی: از بازرسی کل کشور پیگیری می کنم...

چند روز پیش بود که صادقی در گفت‌وگویی تند با یکی از رسانه‌ها صحبت‌های زیر را بر زبان آورد:« بدون تعارف و صادقانه می‌گویم، من در حضور آقای پاشایی (رئیس دفتر موسیقی)، آقای مشفق، آقای جلیل پور و آقای اسفندیاری قراردادی را با آقای حسین‌خانی به امضاء رساندم که طی آن قرار شد من چند کنسرت به تهیه‌کنندگی موسسه ایران گام در تهران داشته باشم و یک آلبوم هم تحویل‌شان دهم. این تصمیمی بود که دوستان گرفتند و من هم به این تصمیم احترام گذاشتم و این قرارداد منعقد شد. اما متاسفانه آقای حسین‌خانی بعد از یک مدت امضای خودشان را هم قبول نکردند و گفتند من این توافق نامه را قبول ندارم! چرایی ماجرا را من نمی‌دانم. اما به هرحال به شخصه توقع این موضوع را داشتم که آقای حسین‌خانی بعد از یک مدت این قرارداد را نپذیرند. چون ایشان معمولاً یک توافقی را انجام می‌دهند، بعد مشاوره می‌گیرند و پشیمان می‌شوند. نکته‌ای که الان وجود دارد این است که من نمی‌دانم چرا آقای پاشایی و دفتر موسیقی مجوز اجرای آلبوم همین را برای کنسرت صادر نمی‌کنند!؟ در واقع آقای پاشایی می‌گویند شما باید اول بروید و رضایت آقای حسین‌خانی را جلب کنید تا بتوانید کنسرت آلبوم همین را برگزار کنید. برای اولین‌بار این موضوع را اعلام می‌کنم که من برای دفاع ازحقم تا آخرین مرحله جلو خواهم رفت. اگر ممنوع الفعالیتم، بیایند رسماً اعلام کنند فلانی به دلیل ممنوع‌الکاری نمی‌تواند اجرا کند. اما کاری که امروز دارند با من می کنند، گرو‌کشی است! دلیلش را هم باید بروید از خود دوستان جویا شوید… مجوز من در مقابل توافق‌نامه‌ تازه‌ای که آقای حسین‌خانی نوشته اند و من باید آن را امضا کنم نگه داشته شده! این که چرا باید این توافقنامه جدید را امضاء کنم، برای خودم هم جای سوال دارد. من یک‌بار در حضور دوستان با آقای حسین‌خانی قرار دادی را به امضاء رساندم که متاسفانه دوستان می‌گویند آن را کنار بگذاریم و به سراغ توافقنامه جدید برویم. چه تضمینی هست که فردا این توافقنامه جدید را هم کنار نگذارند و بگویند یک چیز جدید را باید امضاء کنی؟ این بار از حق خودم کوتاه نخواهم آمد. حتی شده به ملاقات آقای پورمحمدی (رئیس سازمان بازرسی کل کشور) خواهم رفت و مشکلم را با ایشان مطرح خواهم کرد. شک نکن صدای من را به زودی خواهند شنید. الان که به قول دکتر روحانی، فضای تدبیر و امید در کشور جاری است، دوست دارم به این موضوع امید داشته باشم که من تقدیر را با تدبیر عوض می کنم. اگر یک عده بر این باورند که تقدیر رضا صادقی این است که یک گوشه بنشیند، به این دوستان می‌گویم نه! من این تقدیر را با تدبیر به امید تبدیل می کنم و این کار را خواهم کرد.»

* پاشایی: حضور من باعث شد 150 میلیون به نفع رضا صادقی شود

پس از گفت‌وگوی تند صادقی، علیرضا پاشایی (مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد) در مقام پاسخگویی بر‌آمد و با ادبیات جالبی، در گفت‌وگو با یکی از خبرگزاری‌ها گفت: « آخرین تقاضای رضا صادقی برای اجرا در مناطق جنوبی کشور همچون بندرعباس و شیراز دیروز به دست ما رسیده که کارهای آن در حال انجام است. تقاضای کنسرت دیگری هم برای 31 مردادماه در بندرانزلی داشته است که کارهای آن انجام گرفته و برای گرفتن استعلام به گیلان فرستادیم. رضا صادقی یکسری تعهداتی نسبت به تهیه کننده خودش داشته که انجام نداده است. تهیه‌کننده در ابتدا به دادسرای رسانه شکایت کرد و دادسرا هم جلوی کار ایشان را گرفت. همان ماجرا که منجر به صدور حکم جلب مدیر قبلی دفتر موسیقی ارشاد آقای میرزمانی شد چرا که به صادقی مجوز داده بود که در آن زمان به خاطر مسائل دادگاه درست نبود. بعد از ورود من به این دفتر ماجرا جمع و جور شد. دوستان را آوردیم و نشاندیم و گفتیم کار را تمام کنند.با همین دهان روزه بگویم لطفی که من در حق صادقی کردم کسی دیگر انجام نداده است. جلسه‌ای که برای او با تهیه کننده گذاشتم، نزدیک به 150 میلیون تومان از بدهی‌های رضا صادقی توسط تهیه کننده‌اش صرف‌نظر شد»

* سکانس آخر...

صادقی دیروز در دیداری با خبرنگار سایت موسیقی ما با گفتن جمله «آقای پاشایی با زبان روزه حق را ناحق کرد»، حکم رسمی دادگاه مالکیت معنوی را در اختیار «موسیقی ما» قرار داد و خواست با انتشار این حکم و متن صورت جلسه، همگان در جریان جزئیات این اتفاق قرار بگیرند و آخرین جمله اش را این چنین ادا کرد: «یک نفر به داد من برسد».

در پایان این نکته را یادآوری می‌کنیم که سایت موسیقی ما به لحاظ رعایت اصول حرفه‌ای و وظیفه‌ رسانه‌ای خود آمادگی انتشار صحبت‌ها طرفین ماجرا را دارد و امیدوار است هر چه زودتر این داستان پر‌تنش که تنها ماحصل آن، تضعیف فضای فرهنگی کشور است، هر چه زودتر ختم به خیر شود.

منبع:
اختصاصی موسیقی ما

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MMM52
25-07-2013, 22:14
مدیر کل تولید مرکز موسیقی صدا و سیما خبر داد:

«مرد قصه ها»ی رضا صادقی شب قدر روی آنتن می رود

موسیقی ما - کلیپ تصویری قطعه «مرد قصه ها» با صدای رضا صادقی شب قدر روی آنتن می رود. این قطعه پیش از این در فضای مجازی منتشر شده است اما به گفته امیر عربلو مدیرکل تولید و تامین مرکز موسیقی صداوسیمای جمهوری اسلامی کلیپ این قطعه برای اولین بار در شبهای قدر پخش خواهد شد.
آهنگساز این اثر بابک زرین و ترانه سرای آن حمیدرضا صدری است. رضا صادقی رمضان امسال با تیتراژ سریال «دودکش» بروی آنتن شبکه یک رفته است.

متن ترانه «مرد قصه ها» :
شب پر از بهت و سکوته ، کوچه ها ساکت و سردن
بچه ها تشنه ی لمس ، دستای گرم یه مردن
اون که قلبش مثل دریا ، مثل آسمون بزرگه
توی شهر نا نجیبی ، که پر از زوزه ی گرگه
اونقدر درداش بزرگه ، واسه قلب پر غرورش
که فقط یه چاه توو شهر ، که شده سنگ صبورش
ولی بچه ها میدونن ، که پدر خسته نمیشه
کوله بار مهربونی ، همیشه رو شونه هاشه
اما یک صبح غم انگیز ، یکی ماهشونو دزدید
یکی از جنس سیاهی ، مرد قصه ها رو دزدید
دست بی رحم زمونه ، آرزوهاشونو سوزوند
چه شب تلخ و سیاهی ، چشم بچه ها روو در موند
چشم بچه ها روو در موند ، چشم بچه ها روو در موند چشم بچه ها روو در موند
اونقدر درداش بزرگه ، واسه قلب پر غرورش
که فقط یه چاه توو شهر ، که شده سنگ صبورش
ولی بچه ها میدونند ، که پدر خسته نمیشه
کوله بار مهربونی ، همیشه روو شونه هاشه

منبع:
شبکه ایران

NET DOCTOR
02-05-2014, 20:36
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا صادقی با نام تنها
ترانه سرا : عبدالجبار کاکایی - آهنگ و تنظیم : فرید سعادتمند
میکس و مسترینگ : ایمان حجت - استودیو: راگا

دانلود با لينک مستقيم : کيفيت 320 MP3

Reza Sadeghi - Tanham ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود با لينک مستقيم : کيفيت 128 MP3

Reza Sadeghi - Tanham ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
15-05-2014, 11:02
گفتگو با آقای مشكی‌پوش، در اولين «روز پدر»ی كه پدر بودن را تجربه می‌كند

رضا صادقی: بعد از شنیدن خبر پدر شدن‌ام، یک‌ربع گریه کردم...
موسیقی ما – رضا صادقي این روزها مصاحبه نمی‌کند.
اگر قرار باشد ساده‌تر در این باره حرف بزنیم، او خودش را از فضای رسانهاي دور نگه داشته و در سکوت، در حال تهیه و تولید آثارش است. آثاری که هنوز هیچ جزئیاتی از آن به بیرون درز پیدا نکرده است.
سراغش رفتیم و همچون همیشه «نه» نگفت. واقعیت‌اش را بخواهید، سابقه نداشته «رضا صادقی» به ما «نه» بگوید. بعد موضوع گفتگو را که گفتیم، گل از گل‌اش شکفت و گفت: «حتما. چه کسی عزیزتر از پدر؟»

با خواننده قدیمی و خوش‌اخلاق موسیقی پاپ همکلام شدیم ولی این بار با یک موضوع متفاوت: «پدر بودن».
حتماً می‌دانید که رضا صادقی چند ماهی هست که پدر شده و دخترش «تیارا» چشم به جهان گشوده. گفتگویمان با او از خاطراتش با پدر خود آغاز و به خاطره‌ای شيرين منتهی شد.

* این چند وقت زیاد مصاحبه نمی‌کنی. دلیل خاصی دارد؟
کمی سعی کرده‌ام در این ماه‌های گذشته جهان‌ام «تیارا»يی باشد تا موسیقایی! لذتی بیشتر از معاشرت با فرزندم نمی‌دیدم و واقعاً برایم این احساس عجیب و شگفت‌انگیز بود. حرف تازه‌اي هم نداشتم این روزها و به‌خاطر همین سعی کردم که کمتر در رسانه‌ها باشم. الان هم فقط به مناسبت این روز ویژه روبه‌روی تو نشسته‌ام و حرف می‌زنیم.

* تو در گفتگوهای گذشته‌ات چندین بار درباره ارادت خاص‌ات به پدرت حرف زده‌ای. این ارادت از کجا آمده؟
اجازه بده قبل از جواب اين سوال، به احسان خواجه‌امیری و آریا عظیمی‌نژاد تبریک بگویم. در روزهای گذشته آنها هم طعم شیرین پدر شدن را چشیده‌اند و می‌دانم امروز احساس بکری دارند. سوالت چه بود؟

* ارادت خاص‌ات به پدرت...
پدرمن انسان زحمت‌کشی است که دست‌اش را هرگز در برابر خلق خدا دراز نکرد تا دستانش در برابر خالق برای دعا همیشه باز باشد. پدرم به من یاد داد که وقتی وارد دنیای تفکرات‌ام در هنر شدم، بیشتر جویای رسم‌ام باشم تا پیشبرد اسم‌ام. پدر من کسی است که اخم و لبخندش به‌جاست و وقتی می‌گوید دعایت می‌کنم، اعتقاد راسخ قلبی داری که دعایش اجابت خواهد شد.

* بزرگترین درسی که از پدرت گرفته‌ای چه بوده؟
پدرم زمانی که من وارد عرصه موسیقی شدم، به من گفت: «کاری نکن برای یک بار. کاری کن برای بارها». منظورش این بود که در کارهایم باعث شوم که مردم در ذهن‌شان بارها و بارها بتوانند خاطرات‌شان را مرور و لحظات خوبی را سپری كنند. این همیشه برای من یک نگاه ارزنده بوده است.

* تو چند ماهی هست که خودت پدر شده‌ای. در مورد دخترت صحبت کن. دیگر می‌توانی درباره این حس شيرين با شناخت کافی حرف بزنی.
قبل از هر چیزی من باید این نکته را بگویم که «تیارا» یک اسم اصیل ایرانی است. اولین باری که خبردار شدم که قرار است پدر شوم، در همین خیابان شریعتی تهران با ماشین کنار زدم و یک‌ربع تمام به پهنای صورتم گریه کردم. هر کسی می‌آمد نزدیک كه به من سلام کند، صورتم را که می‌دید عقب می‌رفت. خودم هم نمی‌دانستم برای چه چیزی گریه می‌کنم. همه‌چیز در آن بود. شکر، استرس، هیجان، ذوق و... واقعاً آن لحظه احساس قابل وصفی نیست.

* اسم دخترت را چه کسی انتخاب کرد؟
خودم.

* راستش را بگو!
واقعاً خودم. البته قصد داشتم اسم بچه‌هایم را بگذارم «عشق» و «قصه» که بعدش بتوانم صدایشان کنم «قصه عشقِ بابا...». بعد دیدم خیلی خودخواهانه است و به خاطر همین تصمیم‌ام را عوض کردم.

* باید منتظر چه تغییر فضایی در «رضا صادقیِِ پدر» و محتوا و حس آثارش بود؟ آيا در آثار جدیدت این احساس تازه جاری شده است؟
ببین پدر شدن یک شاخصه بزرگ در من به وجود آورده. آن غرور شخصی که همیشه برای خودت است و خیلی سعی داری حفظ‌ش كني را از تو می‌گیرد. صبر، حوصله و آستانه تحمل‌ات را به طرز عجیبی بالا می‌برد. پدر شدن برای من یعنی تو باید از خودت رد بشوی. «پدر شدن» و حس پدر بودن زمانی برای من به اوج خود رسید که واکسن «تیارا» را زدیم. حاضر بودم هر آنچه که تا به‌حال خوانده‌ام را بدهم ولی دخترم امشب تب نکند. تب‌اش آزارم می‌داد. گریه و ناراحتی‌اش عذاب‌ام می‌داد. خیلی از کارهایی که قبل از به دنیا آمدن «تیارا» ساخته بودم را «شیفت-دیلیت» کردم. باورت می‌شود؟ احساس می‌کردم که دیگر به الان من هیچ ربطی ندارند.

* آخرین خاطره شیرین «رضا صادقی» از دخترش را در آخر این مصاحبه به ما بگو. در شبی که اولین بار است که در روز پدر، تو هم احساس پدر شدن را داری.
(می‌خندد) آخرین خاطره من همین چند ساعت پیش رخ داد که «گیلاس بابا» را قبل از اینکه پوشک‌اش را بپوشد، بغل کرده بودم و به این فکر می‌کردم که چند سال باید صبر کنم که دخترم با صدای خودش به من بگوید :«بابا روزت مبارک»! در همین فکرها بودم که به یک‌باره خیسِِ لطف «تیارا» شدم و خندید! خودم هم خنده‌ام گرفت که خدایا یعنی من به همین زودی و به صورت عملی به آرزویم رسیدم؟ واقعاً اولین کادوی روز پدر «تیارا» به خودم را هرگز فراموش نخواهم کرد!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg

NET DOCTOR
17-05-2014, 23:02
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا صادقی به نام پاییز
( ترانه سرا : سونیا مکاری پور / آهنگساز : ساناز کریمی / تنظیم : انوشیروان تقوی )

320 MP3
Reza Sadeghi - Paeez ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

128 MP3

Reza Sadeghi - Paeez ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
20-05-2014, 13:28
8 و 9 خرداد و برای اولین بار در تبریز؛

«رضا صادقی» آذری می خواند!
موسیقی ما – آقای مشکی پوش برای اولین بار در تبریز روی صحنه می رود.

به گزارش «موسیقی ما»، رضا صادقی که از مدت ها پیش برای کنسرت 18 و 19 خرداد در تهران در حال تمرین و آماده سازی گروه اش است، دریک اتفاق غیر منتظره در تبریز به اجرای برنامه خواهد پرداخت.

این خواننده که تا به حال در آذربایجان روی صحنه نرفته در این باره به «موسیقی ما» گفت: «خوشحالم که برای دوستان آذری زبان خود به اجرای برنامه می پردازم و از اینکه مسئولین از بخش از کشور در حال رایزنی برای داغ شدن اجراهای پاپ در این شهر هستند از آنها ممنونم.»

پس از اینکه صادقی در جمع های خصوصی اش خبر از یک غافلگیری ویژه برای هموطنان آذری زبان اش را داده، گفته می شود که این خواننده در حال کار کردن روی یکی از آثار فولکلور و قدیمی موسیقی آذربایجان است و قرار است در این کنسرت، این قطعه را اجرا کند و حاضرین در سالن را غافلگیر نماید.

NET DOCTOR
28-05-2014, 22:42
پس از هشت سالِ پر سر و صدا؛

دیدار غیر‌منتظره دو چهره سر‌شناس موسیقی پاپ در خیابان سورنتو!
موسیقی ما – دو چهره سر‌شناس موسیقی پاپ کشورمان، پس از سال‌ها بار دیگر در یک ملاقات غیر‌منتظره، در کنار هم قرار گرفتند.

به گزارش «موسیقی ما»، رضا صادقی و سیروان خسروی که پس از حاشیه‌های انتشار آلبوم «وایسا دنیا» و گفتگو‌ها و اظهار‌نظر‌های مختلف درباره آن آلبوم، بار دیگر در یک ملاقات غیر‌منتظره و کاملا اتفاقی خاطرات سال‌های دور خود را مرور کردند.

صادقی درباره این ملاقات که پس از سال‌ها اتفاق می‌افتاد گفت: «برای انجام برخی امور شخصی به خیابان سورنتو تهران رفته بودم و وقتی در حال تعمیر وسایل ماشین‌ام بودم، زانیار را دیدم و با هم خوش و بش کردیم. من و زانیار همیشه با هم رابطه قوی و خوبی داشتیم و بعد از دقایقی متوجه شدم سیروان هم در‌‌ همان حوالی است و پس از سال‌ها با هم ملاقات کردیم.»

خواننده آلبوم «همین...» در ادامه افزود: «ماجرای من وسیروان مثل دریای سرخ و دریای سیاه است. خیلی‌ها فکر می‌کنند که بین ما مشکلی هست ولی واقعا وقتی به هم رسیدیم به جز گپ و گفتی دوستانه و خوشحالی از دیدن یک دوست قدیمی، چیز دیگری نبود.»

وی در انتهای صحبت‌های خود نیز گفت: «قرار است به نمایندگی از از اهالی موسیقی پاپ من و سیروان خسروی جلساتی را با مسئولین ارشد موسیقی کشور برگزار کنیم و قطعا در هفته‌های آینده اخبار این جلسات را در اختیار رسانه‌ها قرار خواهیم داد.»

صادقی همچنین درباره زمزمه‌هایی مبنی بر حل شدن مشکلاتش با شرکت طرف قرار داد قبلی خود و اجرای قطعات پر خاطره‌اش در کنسرت تهران گفت: «بله خوشبختانه فعلا مشکلات بر طرف شده و در کنسرت تهران وایسا دنیا، تو با منی، دیگه مشکی نمی‌پوشم، چراغا رو خاموش کن، ممنونم و... را اجرا خواهیم کرد و قطعا شب ویژه‌ای را برای دوستان ساده و صبورم به ارمغان خواهیم آورد. همین جا تشکر می‌کنم از مدیریت شرکت ایران‌گام آقای حسین‌خانی و امیدوارم کنسرت تهران مقدمه‌ای باشد برای موفقیت‌های بعدی.»

گفتنی‌ست کنسرت این خواننده در تهران در تاریخ ۱۸ و ۱۹ خرداد ماه در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی و به همت موسسه «آوای هنر» برگزار خواهد شد.

NET DOCTOR
07-06-2014, 04:27
استقبال ویژه از کنسرت آقای مشکی پوش؛

صادقی برای مردم تبریز «کوچه لَر» را اجرا کرد
موسیقی ما – خواننده آلبوم «همین...» نخستین اجرای زنده‌اش را در آذربایجان و شهر تبریز روی صحنه برد.

به گزارش «موسیقی ما»، رضا صادقی که طرفداران زیادی را در غرب کشور داراست، این بار در یک اجرای ویژه در شهر تبریز و تالار «چیچک» روی صحنه رفت و در حالی که استقبال دوستدارانش را شاهد بود، در یک اقدام جالب یکی از قطعات فولکلور آذری را با تسلط به زبان تُرکی اجرا نمود.

صادقی ابتدای برنامه‌اش را با قطعه «داشتم فراموشت می‌کردم» آغاز کرد و در حالی که ارکستر در حال نواختن ملودی این قطعه بودند، روی صحنه آمد و پس از قرار گرفتن پشت میکروفن و پس از مشاهده استقبال هموطنان آذری زبان اش با صدایی بلند گفت: «سلام آذربایجان...» این آغاز جالب آقای مشکی پوش با واکنش شدید حاضرین در سالن رو به رو شد و همه دوستداران این خواننده به صورت ایستاده از خواننده مورد علاقه شان استقبال کردند.

صادقی پس از اجرای قطعه اول در صحبت‌های کوتاه روبه دوستدارانش گفت : «خداوند قطعا خیلی من را دوست دارد که افتخار اجرا در شهر «شور و شعور و شهریار» را به من داده و از این بابت خوشحالم. مردم آذربایجان از جمله مردمان فداکار ایران عزیز هستند و همیشه آرزو داشتم برای آنها اجرای برنامه داشته باشم.آذربایجان و مردم اش همیشه برای من از احترامی فراوان برخوردارند و نماد تلاش و آزادگی هستند.»

این خواننده در حالی سخنانش را ادامه داد که جمعیت حاضر در سالن حال تشویق او بودند: «شاعر بزرگ این سرزمین استاد «شهریار» و آثارش را همیشه دوست داشته و دارم و از همین جا به این بزرگ ماندنی سلام و درود می فرستم و امیدوارم لیاقت ترانه خوانی در مهد فرهنگ کشور را داشته باشم.» صادقی پس از گفتن این جملات از همه حاضرین در سالن خواست که به احترام تمام شهدای آزاده سرزمین آذربایجان و به قول خودش «آنهایی که بی منت رفتند تا ملت ایران کرامت شان حفظ شود»، و همه اهالی فرهنگ و هنر ده ثانیه به صورت ایستاده دست بزنند که این خواسته صادقی با استقبال حاضرین در سالن رو به رو شد تا فضای جالبی در سالن بوجود بیاید.

صادقی پس از این سخنان برنامه اش را ادامه داد و با قطعاتی چون : «نترس»، «عاشقتم»، «کفش آهنی» و ... برنامه اش را پیش برد. صادقی در بین قطعاتش به معرفی نوازنده ها و اعضای ارکستر اش می پرداخت و در ابتدای برخی قطعات که با تک نوازی نوازنده هایش همراه بود از مردم می خواست برایش دست بزنند.

صادقی در اواسط برنامه اش رو به حاضرین گفت: «همیشه به اصالت ام که یک بندری هستم افتخار می کنم و اعتقاد دارم حفظ اصالت ها در بین قوم های ایرانی، بزرگترین ثروت ما مردمان پارسی زبان است. برایم لذت بخش است که در خطه آذربایجان و برای این مردمان پاک آثار بندری اجرا کنم و میدانم که چقدر مردم با محبتی دارید.»

اجرای چند قطعه بندری با تک نوازی های عود «مرتضی کریمی» سالن محل برگزاری برنامه را غرق در شور و هیجان کرد و پس از این بخش از برنامه، صادقی غافلگیری و سوپرایز ویژه برنامه اش را رو کرد

پس از این قطعات و درحالی که سالن غرق در سکوتی کنجکاوانه بود، «پویا نیک پور» (رهبر ارکستر و نوازنده پیانو) ملودی یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین قطعات فولکلور آذربایجان یعنی «کوچه لر» را نواخت و پیش از اینکه صادقی برای خواندن این قطعه اقدام کند، مردم حاضر در سالن با انرژی وصف ناشدنی و صدایی که به خوبی به صدای گروه و صادقی غلبه کرده بود، این قطعه را خواندند و همین استقبال باعث شد صادقی سکوت اختیار کند و فقط با لبخندی جالب، به حاضرین در سالن تعظیم کند و بار دیگر با صدای بلند بگوید: «درود آذربایجان ...»

پس ازدقایقی خود این خواننده با همراهی چند نوازنده مهمان (که از نوازنده های سرشناس سازهای آذری و بومی تبریز بودند)، قطعه «کوچه لر» را با تسلط اجرا کرد تا شاهد تشویق های مکرر حاضرین در سالن و اشک شوق آنها باشد.

صادقی با دیدن این صحنه رو به حاضرین گفت : «امیدوارم لیاقت این همه محبت را داشته باشم. اجرای امشب یکی از اجراهایی بود که تا همیشه در ذهن من خواهد ماند و امیدوارم باز هم افتخار اجرا در این سرزمین دوست داشتنی را داشته باشم.»

گفتنی ست «رضا کمالی» و «دومان صوفیانی» تهیه کننده های کنسرت رضا صادقی در تبریز بودند که پس از سالها، بالاخره چرخه برگزاری کنسرت های پاپ را در این بخش از کشور راه به حرکت در آورده اند. سیروان خسروی، فرزاد فرزین و ... از جمله خواننده هایی بودند که با تلاش این دو چهره در تبریز روی سن رفته بودند.

نوازنده هایی از قبیل «حسین شریفی»، «علی شهبازی»، «آرش مقدم»، «مرتضی کریمی»، «مهرداد و میلاد عالمی» و ... در این اجرا رضا صادقی را همراهی نمودند.

کنسرت رضا صادقی - تبریز

12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] WdnD8)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] U-clE)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت رضا صادقی - تبریز

7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت رضا صادقی - تبریز

9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت رضا صادقی - تبریز

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت رضا صادقی - تبریز

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HW5Is)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت رضا صادقی - تبریز

9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jxDyk)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] qh5fo)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t5xzk)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vyEz4)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

کنسرت رضا صادقی - تبریز

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت رضا صادقی - تبریز

کنسرت رضا صادقی - تبریز

6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sOL7c)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LRcw0)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 33MJA)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5pC1Y)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

کنسرت رضا صادقی - تبریز

کنسرت رضا صادقی - تبریز

کنسرت رضا صادقی - تبریز

7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fhkf4)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

کنسرت رضا صادقی - تبریز

6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PdyDA)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت رضا صادقی - تبریز

6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FKcz8)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت رضا صادقی - تبریز

5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xMEZg)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسرت رضا صادقی - تبریز

7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lTJLA)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dur2I)

کنسرت رضا صادقی - تبریز

11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] erQ3M)

NET DOCTOR
29-06-2014, 23:32
دانلود آهنگ جدید و بسیار زیبای ‏رضاصادقی‬ و ‫‏شهاب رمضان‬ با نام باتو می خندم

-
————————————-
دانلود اهنگ با کیفیت ۳۲۰
Reza Sadeghi & Shahab Ramezan – Ba To Mikhandam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود آهنگ با کیفیت ۱۲۸
Reza Sadeghi & Shahab Ramezan – Ba To Mikhandam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

———————————
متن آهنگ ‏رضاصادقی‬ و ‫‏شهاب رمضان‬ با نام باتو می خندم
وقتی از دور میای دلم میلرزه حس چشمات به همه دنیا می ارزه
وقتی از دور میای هوایی میشم خالی از دلتنگی و تنهایی میشم
راحتم کن از تنهایی بگو همیشه اینجایی

از چشم من تو وارث زیبایی این دنیایی
با تو به دنیا میخندم تویی امید آیندم
به عشق تو عاشق شدم فقط به تو دل میبندم
یه عمره منتظر شدم چه خوبه انتظارت
نذار دلی که عاشقه بمونه بی قرارت
تموم زندگی من فدای اون نگاهت
خیره میشم به آسمون به عشق روی ماهت

NET DOCTOR
26-08-2014, 00:40
دانلود تیزر تصویری آلبوم جدید رضا صادقی با نام هیچ

MP4 – 480
Reza Sadeghi – Hich ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
03-09-2014, 14:05
دانلود آهنگ جدید رضا صادقی به نام بیداری شب
ترانه ، آهنگ و تنظیم : رضا صادقی

متن آهنگ جدید رضا صادقی به نام بیداری شب :
بعد از یه عمری عاشقی نصیب ما چی شد به جز یه پیرهن مشکی و یه جاده و بی همسفری
اون همه بیداریه شب چی داشت واسه ما غیر از این تنهایی سرد و سیاه با یه غم در به دری
شبا که دلتنگی تو قلبم و داغون می کنه چشمای خیسم بدجوری هوای بارون می کنه
تو خودمی بدون تو حس می کنم که پیر شدم به جون تو بدون تو از خودم حتی سیر شدم
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
ببین چه تاریکه شبام، شبام و با ستاره هاش ببین چه غمگینه صدام خوشی هام دوباره باش
هر چی که از من باقیه پیشکش مهرت می کنم عشقم و مثل حلقه ای میام و دستت می کنم
♫♫♫♫♫♫
بعد از یه عمری عاشقی نصیب ما چی شد به جز یه پیرهن مشکی و یه جاده و بی همسفری
اون همه بیداریه شب چی داشت واسه ما غیر از این تنهایی سرد و سیاه با یه غم در به دری
با یه غم در به دری
MP3 – 320
Reza Sadeghi – Bidari Shab ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 – 128
Reza Sadeghi – Bidari Shab ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
08-09-2014, 21:53
دانلود آهنگ جدید رضا صادقی و مهرداد امینی خط قرمز

دانلود آهنگ با کیفیت 320
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود آهنگ با کیفیت 128
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود آهنگ با کیفیت 64

NET DOCTOR
30-09-2014, 01:15
در کنسرت آقای مشکی پوش عنوان شد؛

«رضا صادقی» آکادمی خوانندگی برگزار می‌کند

خواننده آلبوم «همین...» شب گذشته و در حین برگزاری کنسرت 4 مهردرسالن میلاد نمایشگاه بین المللی، از دوستداران موسیقی و خوانندگی دعوت کرد که در آکادمی «موسیقی» که قرار است کارش را به زودی آغاز نماید ثبت نام کنند تا به قول خودش: « هر کسی صدای خوبی دارد در این آکادمی شرکت کند و من در آینده روبروی وی بنشینم و لذت ببرم.»

به گزارش «موسیقی ما»، رضا صادقی شب گذشته با ارکستر مشکی پوشان به رهبری «پویا نیک پور» در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی روی صحنه رفت تا بار دیگر پذیرای دوستدارانش در پایتخت باشد.

وی همچون اکثر کنسرت‌هایش در ابتدای برنامه از همه حاضرین در جمع خواست که به احترام شهدا،‌جانبازان و «همه آنهایی که رفتند تا ما در آسایش زندگی کنیم»، پانزده ثانیه به صورت ایستاده دست بزنند.

صادقی همچنین در اوایل برنامه اش نیز رو به حضار گفت: «خوشحالم روی این صحنه در یک شب عزیز هستم که مصادف است با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) در حضورتان هستم، این روز را تبریک می‌گویم امیدوارم امشب شادی را کاملا حس کنید.»

این خواننده همچنین از آغاز ثبت نام آکادمی موسیقی خبر داد و به حاضرین در سالن گفت: «از روز دوشنبه هفته جاری ثبت نام برای مرکز آکادمی موسیقی آغاز می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند پس ثبت نام، در آن شرکت کنند. در این آکادمی بهترین صدا و اتفاق موسیقی برگزیده خواهد شد. امیدوارم هرکسی در این سالن و هرجایی صدای خوبی دارد در این آکادمی شرکت کند و من در آینده روبروی وی بنشینم و لذت ببرم.»

«خدا با منه»، «وایسا دنیا»، «همین»، «نترس» و ... از جمله آثاری بودند که صادقی در این برنامه برای دوستدارانش اجرا کرد.

این کنسرت به همت موسسه «آوای هنر» به مدیریت «محمد جلیل پور» و مهمانانی چون «شهاب رمضان» و با اضافه شدن گروه زهی به ارکستر مشکی پوشان روی صحنه رفت.

reza sadeghi (1).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11tDk)

sadeghi reza (1).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza sadeghi (2).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sadeghi reza (2).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rmbz4)

reza sadeghi (3).jpg

sadeghi reza (3).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MCwSE)

reza sadeghi (4).jpg

sadeghi reza (4).jpg

reza sadeghi (5).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fIigg)

sadeghi reza (5).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Q9BA)

reza sadeghi (6).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ksqmk)

sadeghi reza (6).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9fyrc)

reza sadeghi (7).jpg

sadeghi reza (7).jpg

reza sadeghi (8).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yI6W8)

sadeghi reza (8).jpg

reza sadeghi (9).jpg

sadeghi reza (9).jpg

reza sadeghi (10).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sadeghi reza (10).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ift5w)

reza sadeghi (11).jpg

sadeghi reza (11).jpg

reza sadeghi (12).jpg

sadeghi reza (12).jpg

reza sadeghi (13).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ZVjFY)

sadeghi reza (13).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v_TI8)

reza sadeghi (14).jpg

sadeghi reza (14).jpg

reza sadeghi (15).jpg

sadeghi reza (15).jpg

reza sadeghi (16).jpg

sadeghi reza (16).jpg

reza sadeghi (17).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gyDkk)

sadeghi reza (17).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hUGVc)

reza sadeghi (18).jpg

sadeghi reza (18).jpg

reza sadeghi (19).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uPe_w)

sadeghi reza (19).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5rrWE)

reza sadeghi (20).jpg

sadeghi reza (20).jpg

reza sadeghi (21).jpg

sadeghi reza (21).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4rqaA)

reza sadeghi (22).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2P1GQ)

sadeghi reza (22).jpg

reza sadeghi (23).jpg

sadeghi reza (23).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7j4Hc)

reza sadeghi (24).jpg

sadeghi reza (24).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zENu0)

reza sadeghi (25).jpg

sadeghi reza (25).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] U9oaE)

reza sadeghi (26).jpg

0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] T5J2w)

sadeghi reza (26).jpg

2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hIC2E)

reza sadeghi (27).jpg

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vwoww)

sadeghi reza (27).jpg

reza sadeghi (28).jpg

NET DOCTOR
14-10-2014, 22:27
دانلود آهنگ جدید رضا صادقی به نام احساس رویایی

ترانه : ترانه مکرم ، تنظیم : شهرام امیدوار

متن آهنگ جدید رضا صادقی به نام احساس رویایی :
همون خوبه که عطر تو هنوز می پیچه توی دنیام
همین خوبه که تو هستی تو این لحظه که من تنهام
مثل رویاست که دستات و هنوز میشه نوازش کرد
نمیشه توی این بن بست دوباره با تو سازش کرد
برام عادت شده این که تو باشی توی هر لحظم
به این احساس رویایی همی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])شه عشق می ورزم
به این احساس رویایی همیشه عشق می ورزم
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
هنوزم توی تنهایی واسه عشق تو می میرم
تو وقتایی که دلتنگی منم بد جور دلگیرم
برام بسه که می تونم دوباره پیش تو باشم
همون لحظه که گم میشم تو آغوش تو پیدا شم

دانلود با کیفیت 320 - 8 مگابایت دانلود با کیفیت 320 - 8 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود با کیفیت 128 - 3.20 مگابایت دانلود با کیفیت 128 - 3.20 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mojaradp
01-11-2014, 16:06
خیلی خوبه صداش:n12:

Malware
02-12-2014, 15:03
رضا صادقی :

سلام و احترام ...
با اجازه شما دوستانم ، و اميد هميارى و با هـم بودنمون براى هميشه ..... راس ساعت 15 از بلك شاپ و 20 از راديو جوان و سايتهاى معتبر تقـديم ميشه .... اين اهـنگ رو تقديم ميكنم به روح مرتضى پاشايى عزيز كه جاش خيلى خاليه و كودكان سرمازده سرزمينم كه ميدونم بيشتر از هر كسى بيادشون هستين ....بايد ميومدى ...
روز ابرى و بارانى و ما هـنوز و هميشه با هـميم ...

Malware
02-12-2014, 20:29
Reza Sadeghi – Bayad Miyoomadi

آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا صادقی به نام باید میومدی

320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه دانلود نشد لینک رو کپی کنین تو IDM .

armiti61
21-06-2015, 11:56
صداش واقعا خوبه

mehr1362
21-06-2015, 12:44
بعد از رفتن ناصر عبداللهی عزیز به هیچ خواننده ای اعتقاد نداشتم ، به خاطر اینکه ناصریا نه فقط صدای فوق العاده ای داشت بلکه در نهایت تواضع و فروتنی و سادگی زندگی کرد ، یک انسان واقعی که در کنسرت هاش جایگاهی برای کودکان خیابانی قائل بود ، اعتقاد داشت برای خوندن و از احساسات مردم نباید پول گرفت ، هنوزم ترانه هاش را گوش میکنم و از عرفان محضش لذت میبرم .

چند وقت قبل آلبوم ( فکر کنم آخر ) رضا صادقی را یکی از آشنایان خریده بود و برای کپی ترانه ها داخل گوشی مشکل داشت ، آلبوم را به من دادند که فایل ها را کپی کنم ...

دیدم در کاور آلبوم اسمی از ناصر عبداللهی و مرتضی پاشایی برده ، بردن اسم پاشایی زیاد عجیب نبود چون تازه در گذشته هست ولی بردن اسم ناصر عبدالهی بعد از 9 سال از رفتنش برای من شگفت آور بود !

شگفت آور از این بابت که از بین ما مردم فراموشکار ، یک نفر هم یادی کرد از معلم عشق و عرفان .

بسیار تحسینش میکنم و درود میفرستم بر شرافتش ، شاید اسم بردن از یک خواننده تازه در گذشته را من یا مردم یا خیلی ها وام گرفتن از اعتبار یا محبوبیت خواننده در گذشته حساب کنند ، اما اسم بردن از ناصر عبدالهی با علم بر اینکه سال هاست رفته ( و شاید هم هست ) اما برای نسل های جدید شناخته شده نیست جای تقدیر و تشکر داره .
شاید هست از این باب :
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز ، مرده آن است که نامش به نکویی نبرند

خوشحالم ازین بابت که از بین اینهمه خواننده آبکی و نون به نرخ روز خور که با شبکه های اجتماعی و سفلی گرفتن دنبال مخاطب هستند ، یک نفر به اسم رضا صادقی اینقدر معرفت داشته که همشهریش را از یاد نبره .

به دوستانی که ترانه های ناصریا را کمتر گوش دادند توصیه میکنم سه ترانه ی زیر را که تنها با یک ارگ ساده خوانده شده را گوش کنند و مقایسه کنند با ترانه های افرادی که با تکنولوژی و دستکاری دنبال چسبیدن به واژه ی هنرمند هستند .

نجابت ، باران وفا ، قبله ی حاجات