PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانیتور سامسونگ



qaqalu
27-03-2009, 14:21
مانیتور من تازه گی پر می زنه مثل موقعی که روی مانیتور نویز می افته اما خیلی شدید دقیقا نمی دونم مشکل از کارت گرافیکی یا مانیتور اگه می شه کمک کنید.

d.b23
24-09-2009, 18:59
اسپیکر و ببر کنار و از این جور چیزا

masoud.hasni1097
08-12-2009, 16:53
مانیتور من تازه گی پر می زنه مثل موقعی که روی مانیتور نویز می افته اما خیلی شدید دقیقا نمی دونم مشکل از کارت گرافیکی یا مانیتور اگه می شه کمک کنید.

آقا چند تا دليل داره.
1 - مانيتورت سامسونگه :31:
2- جاشو عوض كن. شايد تو يه ميدان مغناطيسيه
3- اسپيكرتو دور كن و بقيه وسايل جانبيو
4- شايد مشكل كارت گرافيكته
5- آخه چرا سامسونگ خريدي بدون مشورت:31:
6- سامسونگ خريدي:13:

powerfull206
20-12-2009, 14:03
دوست من کارت گرافیکه تا تست کن
هرتز مانیتورتا تست کن
رزولیشنا عوض کن ببین رو رزولیشنای مختلف بازم پرش داره

sara13
20-12-2009, 14:24
یک راه ساده!!!

سیمش رو چک کن ببین سفته یا شله!

Soap
10-01-2010, 19:53
مانیتور من تازه گی پر می زنه مثل موقعی که روی مانیتور نویز می افته اما خیلی شدید دقیقا نمی دونم مشکل از کارت گرافیکی یا مانیتور اگه می شه کمک کنید.

اين چيزي كه دوستان ميگن در مورد اسپيكر فقط زماني درسته كه مانيتور شما لرزش خفيف داشته باشه يا اينكه احساس كنيد كلمات سر جاي خودشون مي لرزند.
تمام اين ايرادات مربوط به ميدان مغناطيسيه درايورهاي داخل اسپيكر است.
اما در مورد چيزي كه شما گفتيد بايد بگم:
1- مادربورد را تست كنيد.
2- اگر به گرافيك شما كابل برق جداگانه وصل شده است در اين صورت power را تست كنيد.
3- مانيتور را تست كنيد.
اما در مورد چيزايي كه دوستان در مورد samsung گفتن بايد بگم كه هميشه براي مانيتور lcd برند samsung را انتخاب كنيد.
با آرزويه اينكه مشكل شما حل بشه.:8:

mahdi256
06-03-2010, 00:20
با سلام
من یه 1933sn samsung دارم ولی توی تنظیماتش نمیتونم مقدار کنتراست رو تغییر بدم.
قبلا که گرافیک gforce 7300 داشتم میشد ولی الان که ATI 4650 دارم مینویسه Not available
یعنی ممکنه از گرافیک باشه؟
درایور رو دوباره نصب کردم و ویندوز رو عوض کردم ولی نمیشه
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟

mahdi256
06-03-2010, 00:20
با سلام
من یه 1933sn samsung دارم ولی توی تنظیماتش نمیتونم مقدار کنتراست رو تغییر بدم.
قبلا که گرافیک gforce 7300 داشتم میشد ولی الان که ATI 4650 دارم مینویسه Not available
یعنی ممکنه از گرافیک باشه؟
درایور رو دوباره نصب کردم و ویندوز رو عوض کردم ولی نمیشه
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟

mahdi256
06-03-2010, 00:28
با سلام
من یه 1933sn samsung دارم ولی توی تنظیماتش نمیتونم مقدار کنتراست رو تغییر بدم.
قبلا که گرافیک gforce 7300 داشتم میشد ولی الان که ATI 4650 دارم مینویسه Not available
یعنی ممکنه از گرافیک باشه؟
درایور رو دوباره نصب کردم و ویندوز رو عوض کردم ولی نمیشه
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟