PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك سوال ( نحوه ساخت دومين - جلوی اين گزينه host name چی بايد بشه )



farid ejay
02-02-2006, 10:35
این گزینه برای پرسیدن host name
من چی باید وارد کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blush: I

vahid114
02-02-2006, 11:04
این گزینه برای پرسیدن host name
من چی باید وارد کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blush: I

farid ejay جان اينطور كه من فهميدم شما ميخواي يه سايت مجاني درست كني اين سوالي هم كه از شما پرسيده مي‌گه اسم سايت دلخواه خودت رو كه مي‌خواي وارد كن (يعني هر اسمي كه براي سايت شخصي خودت انتخاب كردي) مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي

farid ejay
02-02-2006, 20:25
farid ejay جان اينطور كه من فهميدم شما ميخواي يه سايت مجاني درست كني اين سوالي هم كه از شما پرسيده مي‌گه اسم سايت دلخواه خودت رو كه مي‌خواي وارد كن (يعني هر اسمي كه براي سايت شخصي خودت انتخاب كردي) مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي


ببخشید وارد کردم همین اسم ولی error داد
ثبت نامم کردم
این مال گزینه host name
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Am!d
02-02-2006, 20:42
این گزینه برای پرسیدن host name
من چی باید وارد کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blush: I
عزيز خوب نوشته كه Host Name يعني اسم هاستو وارد كن . ربطي به اسم دلخواه نداره . حالا ديگه نميدونم چه هاستي ميخواي وارد كني .

farid ejay
03-02-2006, 02:08
این که گفتی یعنی چه
راهنمایی کنید چی باید وارد کنم
و بعد اگر بخوام ببرمش توی برنامه cute ftp باید چی کار کنم

farid ejay
06-02-2006, 10:47
کسی نبود
جواب مارو بده

ناصر خفن
13-02-2006, 22:48
خوبه يه خوره ديگه بحث كنين به نتيجه مي رسين .