PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال با پاکت پی سی به اینترنت



taNAka
18-02-2009, 01:46
سلام دوستان عزیز
من یکی ازاستفاده کنندگان جدید پاکت پی سی هستم ودرزمینه اتصال این وسیله به اینترنت ضعف دارم ازدوستان عزیزی که بتوانند مرا بصورت ساده وگام به گام اموزش مختصری بدهندممنون میشوم

hesamkowsar
07-03-2009, 23:17
دوست عزیز قبل از زدن پست یه نگاهی به انجمن مینداختی بود...
به این لینک برو...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kaveh.VB
08-03-2009, 09:06
حالا کسی از عزیزان میدونه چجوری با کابل usb میشه از اینترنت کامپیوتر روی ppc استفاده کرد؟؟؟
خیلی مهمه

shasha_ara2001
25-03-2009, 01:42
من کابل رو وصل میکنم و کامپیوتر هم وصله! مشکلی نداره. خودش وصل میشه.

AryanLand
25-03-2009, 03:30
سلام.

شما زمانی که برنامه اکتیو سینک رو نصب کرده باشی بعد از اتصال به کامپیوتر و سینک شدن پاکت پی سی بصورت اتوماتیک وصل میشی و میتونی از اینترنت هم استفاده کنی .

hussain
25-03-2009, 13:02
يكم بيشتر توضيخ بدين ما هم بفهميم.

AryanLand
27-03-2009, 04:36
يكم بيشتر توضيخ بدين ما هم بفهميم.


سلام.

در مورد پاکت پی سی ها شما با برنامه اکتیو سینک از شرکت مایکروسافت میتونید پاکت پی سی تونو به کامپیوتر خانگی وصل کنید.اگر این برنامه رو رو کامپیوترتون نصب کرده باشید و سپس پاکت پی سی تون رو با کابل یو اس بی به کامپیوتر خانگی وصل کنید ,زمانی که با کامپیوتر به اینترنت متصل باشید این اتصال به پاکت پی سی شما هم سرایت پیدا میکنه یعنی اگر شما در این زمان از طریق پاکت پی سی بخواهید وارد یک سایت بشید یا چیزی رو دانلود کنید این امکان وجود داره.:11:

amir_rafie
28-03-2009, 12:22
حالا کسی از عزیزان میدونه چجوری با کابل usb میشه از اینترنت کامپیوتر روی ppc استفاده کرد؟؟؟
خیلی مهمه


من کابل رو وصل میکنم و کامپیوتر هم وصله! مشکلی نداره. خودش وصل میشه.


سلام.

شما زمانی که برنامه اکتیو سینک رو نصب کرده باشی بعد از اتصال به کامپیوتر و سینک شدن پاکت پی سی بصورت اتوماتیک وصل میشی و میتونی از اینترنت هم استفاده کنی .


سلام.

در مورد پاکت پی سی ها شما با برنامه اکتیو سینک از شرکت مایکروسافت میتونید پاکت پی سی تونو به کامپیوتر خانگی وصل کنید.اگر این برنامه رو رو کامپیوترتون نصب کرده باشید و سپس پاکت پی سی تون رو با کابل یو اس بی به کامپیوتر خانگی وصل کنید ,زمانی که با کامپیوتر به اینترنت متصل باشید این اتصال به پاکت پی سی شما هم سرایت پیدا میکنه یعنی اگر شما در این زمان از طریق پاکت پی سی بخواهید وارد یک سایت بشید یا چیزی رو دانلود کنید این امکان وجود داره.:11:



من که با این قضیه مشکل دارم .... با active sync وصل میشم ولی موقعی که میخوام نقشه های GPS رو دانلود کنم میره سراغ GPRS .....

اینترنت PC رو هم در حالت share گذاشتم ولی فایده نداره ........

esmail194
28-03-2009, 16:05
این مشکل هم قبلا واسه خودم پیش امد مشکل از اکتیو سینک هست باید دوباره مراحا ویزارد اکتیو سینک رو بری و گذینه کانکشن اینترنت رو فعال کنی احتمالا ما شما فعال نیست.

AryanLand
29-03-2009, 03:49
من که با این قضیه مشکل دارم .... با active sync وصل میشم ولی موقعی که میخوام نقشه های gps رو دانلود کنم میره سراغ gprs .....

اینترنت pc رو هم در حالت share گذاشتم ولی فایده نداره ........


احتمالا" ستنیگهای اکتیو سینک رو دستکاری کردی (دیفالتش وصل میشه به اینترنت).

اما شما واسه چی میخوای نقشه های gps رو با گوشی دانلود کنی؟؟؟؟؟ این کار فقط باعث اتلاف وقت بیشتر میشه!!!!!!

AryanLand
29-03-2009, 03:56
من که با این قضیه مشکل دارم .... با active sync وصل میشم ولی موقعی که میخوام نقشه های gps رو دانلود کنم میره سراغ gprs .....

اینترنت pc رو هم در حالت share گذاشتم ولی فایده نداره ........


احتمالا" ستنیگهای اکتیو سینک رو دستکاری کردی (دیفالتش وصل میشه به اینترنت).

اما شما واسه چی میخوای نقشه های gps رو با گوشی دانلود کنی؟؟؟؟؟ این کار فقط باعث اتلاف وقت بیشتر میشه!!!!!!

AryanLand
29-03-2009, 04:02
من که با این قضیه مشکل دارم .... با active sync وصل میشم ولی موقعی که میخوام نقشه های gps رو دانلود کنم میره سراغ gprs .....

اینترنت pc رو هم در حالت share گذاشتم ولی فایده نداره ........


احتمالا" ستنیگهای اکتیو سینک رو دستکاری کردی (دیفالتش وصل میشه به اینترنت).

اما شما واسه چی میخوای نقشه های gps رو با گوشی دانلود کنی؟؟؟؟؟ این کار فقط باعث اتلاف وقت بیشتر میشه!!!!!!

amir_rafie
29-03-2009, 14:33
احتمالا" ستنیگهای اکتیو سینک رو دستکاری کردی (دیفالتش وصل میشه به اینترنت).

اما شما واسه چی میخوای نقشه های gps رو با گوشی دانلود کنی؟؟؟؟؟ این کار فقط باعث اتلاف وقت بیشتر میشه!!!!!!

من از برنامه google navigator استفاده میکنم ، همون که ترکیب google earth و GPS هستش ... راه دیگه ای به غیر از دانلود با گوشی ندارم ......

راستی من با windows mobile device center کار میکنم نه active sync,,,, از بس با XP کار کردم عادت کردم که بگم active sync ....



و بالاخره مشکل حل شد !!!
windows mobile device center رو باز کردم رفتم قسمت mobile device setting
و بعد connection setting و در قسمت this computer is connected to , گزينه the internet رو انتخاب کردم. من 6 ماه پيش برای يه کاری، تنظيم automatic رو انتخاب کرده بودم يادم رفته بود که عوضش کنم

esmail194
29-03-2009, 16:34
من از برنامه google navigator استفاده میکنم ، همون که ترکیب google earth و gps هستش ... راه دیگه ای به غیر از دانلود با گوشی ندارم ......

راستی من با windows mobile device center کار میکنم نه active sync,,,, از بس با xp کار کردم عادت کردم که بگم active sync ....



و بالاخره مشکل حل شد !!!
windows mobile device center رو باز کردم رفتم قسمت mobile device setting
و بعد connection setting و در قسمت this computer is connected to , گزينه the internet رو انتخاب کردم. من 6 ماه پيش برای يه کاری، تنظيم automatic رو انتخاب کرده بودم يادم رفته بود که عوضش کنم

خوشحالم دوست عزیز کارت راه افتاد.
موفق باشی