PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 'آموزش برنامه Remote Desktop و چگونگي روشن كردن يك كامپيوتر در جايي ديگر!



Amir_P30
24-07-2004, 16:52
با عرض سلام
در اين يخش ميخوام به طور مختصر با برنامه Remote Desktop آشنا بشين:
كار اين برنامه چيه؟
بااستفاده از اين برنامه شما ميتونين از يك محل ديگه به كامپيوتر خودتون در منزل يا محل كار وصل بشين و صفحه دكستاپ اونو ببينين و همچنين با اين برنامه شما قادرين كه در اون كامپيوتر برنامه خاصي رو به اجرا در بيارين و بروي سيستم كه پشتش نتايجش رو ببينين.

نحوه كار:
شيوه كار اين برنامه به اين صورته كه به محض برقراري ارتباط ، سيستم راه دور (اوني كه بهش ميخواين دسترسي پيدا كنين) بطور اتوماتيك Lock (قفل) ميشه و تا زماني كه به آن مرتبط هستين هيچ شخص ديگه ايي نمي تونه به برنامه ها ، فايلها و ساير منابع اون دسترسي داشته باشد و هنگاميكه به محل كارتون برگريدين مي تونين دستگاه كامپيوترتون رو با فشار دادن كليد هاي CTRL+ALT+DEL از حالت Lock در بيارين.
از ديگر ويژگي هاي اين برنامه امكان login كردن در آن واحد بر روي چند سيستمه - حتي در حالتي كه ديگران نيز به اون سيستم Log in كرده باشن، و كاربر مي توانه برنامه هاي اونها را بطور همزمان اجرا كنه.

براي دسترسي به امكانات و اجراي اين برنامه بايد نكات زير رو در نظر داشته باشين :

- يك كامپيوتر كه در آن ويندوز Xp Profesional نصب شده و دسترسي به محيط اينترنت و يا شبكه را داره .

- يك كامپيوتر ديگه در منزل و يا در همون محل شركت (كه از طريق شبكه داخلي با هم مرتبط هستن) با امكان دسترسي به اينترنت ، مودم

- نام كاربري ، كلمه رمز عبور و مجوزهاي مناسب

اجراي برنامه Remote Desktop :

اول به Control Panel برين و سپس گزينه System را انتخاب كنين .

سپس در زبانه Remote ، گزينه Allow users to connect remotely to this computer رو كه در پائين پنجره قرار داره انتخاب كنين (تيك بزنين) .

بعدش در قسمت Remote Desktop ، گزينه Select Remote Users ... را كليك كنين .

سپس در كادر Remote Desktop Users گزينه Add… را انتخاب كنين.

در آخر هم در كادر Select Users<span lang="FA" style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY
آنها را بطور همزمان اجرا كنيد.

فقط در آخر يه نكته بگم كه اين ويژگي فقط در ويندوز XP وجود داره.
براي اطلاعات بيشتر به قسمت HELP ويندوز مراجعه كنين در اونجا به طور مفصل توضيح داده.

pedramonline
06-10-2004, 03:28
اي ول به اين همه معلومات
1000000000000000000000000000000000000000
آفرين

30naa
07-10-2004, 19:43
یکمی کاملتر توضیح میدین؟

measam
09-10-2004, 21:17
بابابابابابابابابابا بي خي
استاددددددددددددددددددددد دددد
دمت

30naa
09-10-2004, 22:45
این چی بود؟ :shock:

Ebi Bag
01-11-2004, 07:11
آقا امیر دمت گرم
مولا علی نگهدارت باشه

Ebi Bag
01-11-2004, 07:11
آقا امیر دمت گرم
مولا علی نگهدارت باشه

doom3
01-11-2004, 22:24
البته فكر كنم براي ويندوز هاي ديگه هم بشه فقط بايد اين برنامه رو نصب كنن

Spy
02-11-2004, 20:57
آقا امير اگه كامپيوتر خاموش باشه هم روشن ميشه ؟؟

30naa
03-11-2004, 00:08
ما که نفهمیدیم
چرا یخورده بیشتر توضیح نمی دی :evil: در ضمن باخط تلفن هم هیشه اون کار رو کرد؟

rasool_bbc
06-11-2004, 20:14
بابا ايول دمت گرم آخرشي

Amir_P30
13-11-2004, 17:13
يك كامپيوتر ديگه در منزل و يا در همون محل شركت (كه از طريق شبكه داخلي با هم مرتبط هستن) با امكان دسترسي به اينترنت ، مودم

وقتي اينو نوشتم يعني اين كه از طريق اينترنت تلفني هم ميشه

mpsjavad
10-02-2005, 03:21
بابا خيلي خوب بود .... :lol:

mamoti
15-02-2005, 02:55
خيلي جالب بود
ممنون

darkfall
15-02-2005, 05:54
اگه كامپيوتر خاموش باشه ميشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Amir_P30
15-02-2005, 22:55
بله ميشه

البته بايد در ست آپ دستگاه يه نموره دستكاري كرد.

عبدالرضا
23-02-2005, 02:20
با سلام

اگرممكنه يه مقاله براي نحويه پارتيشن بندي هارد قرار بديد

عبدالرضا
23-02-2005, 02:29
مادر بورد من اينتل با سي پي يو 2400گيگاورم256است

Navid
23-02-2005, 07:08
بهترین روش به نظر من همون fdisk هست که قبلا امیر اینجا اموزش داده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه بازم سوالی بود در خدمتم ( البته نمی دونم این موضوع چه ربطی به این تاپیک داره ! )

عبدالرضا
24-02-2005, 01:43
با سلام
یه سوال :چگونه میشه outlook expressرا طوری تنظیم کرد که هنگام اتصال به اینترنت نامه هامو به طور خود کار از
yahooدریافت کنه و دیگه به yahooنرم برای چک کردن نامه ها؟

و یک درخواست حیاتی:چگونه باید هارد را پارتیشن بندی کرد .لطفا منو راهنمای کنید.

وسوال 2:در ویندوز ایکس پی (سرویس پک 2)یه برنا مه شبیه (internet explorer)به نام (free AOL&unlimite)
این برنامه چیه و به چه دردی میخوره.
وسوال اخر:من وقتی از اینترنت خارج میشم و می خام دوباره انهارو به صورت off line مرور کنم می که همه ی انها پاک
شدن و قابل دسترسی نیست لطفآ بگید اشکال کار از کجاست.
(با تشکر)

Amir_P30
24-02-2005, 17:07
عبدالرضا جان

آقا مگه شما لينك نويد رو در مورد پارتيشن بندي نديدي؟؟؟

در ضمن اينجا انجمن آموزشه

لطفا سوالاتت رو در انجمن كامپيوتر مطرح كن تا بهشون جواب بديم

ممنون

celiom_r
25-02-2005, 13:36
اگه كامپيوتر خاموش باشه ميشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا امير اگه كامپيوتر خاموش باشه هم روشن ميشه ؟؟

برای روشن کردن کامپیوتر از راه دور:
1-در قسمت ست آپ باید MODEM RING فعال بشه(enable )
2-ویندوز ایکس داشته باشین
3- سیستم پسورد نداشته باشه

بقیه رو امیر خان زحمت کشیدن

iran_bride
04-03-2005, 06:38
سلام

ببخشيد ميشه كمي واضح تر بنويسيد

اول اينكه در چه صورت ميشه اين كارو كرد يعني اينكه كامپيوتر اول بايد روشن باشه به اينترنت وصل باشه يعني در واقع كانكت باشه .................

دوم : به فرض كه مثلا به كامپوترم دست رسي پيدا كردم چه كاري ميتونم انجام بدم ؟

سوم : چطوري ميشه به اين كامپيوتر متصل شد ؟

WooKMaN
25-01-2006, 23:26
برای شبکه کردن دو کامپیوتر از راه دور بوسیله مودم مثلا اگر از محل کارتون بخواید به کامپیوتر منزلتون وصل بشید از این راه میتونید استفاده کنید.
شما باید کامپیوتر منزلتون رو بصورت میزبان قرار بدید که برای اینکار باید به قسمت Network Connections برید و Create New Connection رو انتخاب کنید در صفحه بازشده Advanced Connection رو انتخاب کنید و به صفحه بعد برید حالا در این صفحه Accept incoming Connection رو انتخاب کنید و به صفحه بعد برید دقت کنید در این صفحه فقط مودم رو تیک بزنید و به صفحه بعد برید در این جا هم Do not Allow رو انتخاب منید و به صفحه بعد برید در این صفحه میتونید به یک یا چند یوزر اجازه دسترسی به کامپیوترتون رو بدید در صفحه بعد روی TCP/IP دو بار کلیک کنید و Specify TCP/IP رو فعال کنید و در قسمت From تایپ کنید 192.168.1.2 و در To تایپ کنید 192.168.1.3 و OK را بزنید حالا Next و بعدش Finish رو کلیک کنید حالا کامپیوتر شما به یک میزبان تبدیل شده

اما برای وصل شدن به کامپیوتر منزلتون باید در کامپیوتر محل کارتون یکی از همین connection ها که برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنید درست کنید و در محل شماره تلفن ، شماره تلفن منزلتون رو بدید و در قسمت یوزر و پسورد همون یوزر و پسوردی رو که در مرحله های قبل انتخاب کردید قرار بدید و dial رو کلیک کنید

بعد از وصل شدن میتونید از برنامه Remote Desktop که در ویندوز موجود هست استفاده کنید و در قسمت IP اون ، IP کامپیوتر منزلتون رو وارد کنید.

موفق باشيد ;)

* SadeGh *
26-01-2006, 11:57
سلام
آقا دستت درد نكنه كه خيلي دنبالش بودم

مرسي

metycpu
04-06-2006, 01:51
برای شبکه کردن دو کامپیوتر از راه دور بوسیله مودم مثلا اگر از محل کارتون بخواید به کامپیوتر منزلتون وصل بشید از این راه میتونید استفاده کنید.
شما باید کامپیوتر منزلتون رو بصورت میزبان قرار بدید که برای اینکار باید به قسمت Network Connections برید و Create New Connection رو انتخاب کنید در صفحه بازشده Advanced Connection رو انتخاب کنید و به صفحه بعد برید حالا در این صفحه Accept incoming Connection رو انتخاب کنید و به صفحه بعد برید دقت کنید در این صفحه فقط مودم رو تیک بزنید و به صفحه بعد برید در این جا هم Do not Allow رو انتخاب منید و به صفحه بعد برید در این صفحه میتونید به یک یا چند یوزر اجازه دسترسی به کامپیوترتون رو بدید در صفحه بعد روی TCP/IP دو بار کلیک کنید و Specify TCP/IP رو فعال کنید و در قسمت From تایپ کنید 192.168.1.2 و در To تایپ کنید 192.168.1.3 و OK را بزنید حالا Next و بعدش Finish رو کلیک کنید حالا کامپیوتر شما به یک میزبان تبدیل شده

اما برای وصل شدن به کامپیوتر منزلتون باید در کامپیوتر محل کارتون یکی از همین connection ها که برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنید درست کنید و در محل شماره تلفن ، شماره تلفن منزلتون رو بدید و در قسمت یوزر و پسورد همون یوزر و پسوردی رو که در مرحله های قبل انتخاب کردید قرار بدید و dial رو کلیک کنید

بعد از وصل شدن میتونید از برنامه Remote Desktop که در ویندوز موجود هست استفاده کنید و در قسمت IP اون ، IP کامپیوتر منزلتون رو وارد کنید.

موفق باشيد ;)

خوب آخه نوكرتم نميخواي بگي ما IP طرف مقابل رو توي اينترنت از كجا گير بياريم؟؟؟
خوب يعني فكر ميكني اين موضوع مهم نيست؟؟؟

Roozedidar
04-06-2006, 02:17
خوب آخه نوكرتم نميخواي بگي ما IP طرف مقابل رو توي اينترنت از كجا گير بياريم؟؟؟
خوب يعني فكر ميكني اين موضوع مهم نيست؟؟؟

عزيز آي پي رو كه شما ميتوني راحت بدست بياري كه روشهاي ساده و مختلفي هست. اما اگه شما منظورت اينه كه قصد بدست گرفتن كنترل كامپيوتر كسي رو داري بدون اجازه اون فرد اون هم راههاي مختلف داره. در آخر يك راه آسونترين راه رو به شما دوست عزيز پيشنهاد مي كنم براي پيدا كردن آي پي كه اونهم سايتهايي مثل سايت هاي زير هست.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و خيلي سايت هاي مشابه. متاسفانه نميدونستم اطلاعات شما در چه سطحي هست و شما هم سوال خود رو دقيق مطرح نكردين. اميدوارم اين جواب مختصر كمكي باشه براي شما...

metycpu
04-06-2006, 11:17
ممنون دوست من
اين سايت ها براي بدست آوردن ip خودمونه؟؟
من ميخوام مال طرف رو گير بيارم و در قسمت remote و البته بعد از تنظيمات لازم system هاي طرفين و با مجوز system ميزبان ،desktop اون رو داشته باشم.
من از يك pc در تهران قصد اتصال به system ي در سمنان را دارم كه داعم يه اينترنت وصله و اگه اشتباه نكنم شبكه lan هست.

ممنون

Roozedidar
04-06-2006, 16:26
ممنون دوست من
اين سايت ها براي بدست آوردن ip خودمونه؟؟
من ميخوام مال طرف رو گير بيارم و در قسمت remote و البته بعد از تنظيمات لازم system هاي طرفين و با مجوز system ميزبان ،desktop اون رو داشته باشم.
من از يك pc در تهران قصد اتصال به system ي در سمنان را دارم كه داعم يه اينترنت وصله و اگه اشتباه نكنم شبكه lan هست.

ممنون

عزيز پيدا كردن آى پي طرف مقابل هم راههايي داره كه چون وارد مقوله حك ميشه بنده در موردش صحبتي نكنم بهتره...

metycpu
04-06-2006, 16:37
دوست من من به سيستم طرف دسترسي كامل دارم
درواقع يه جورايي كامپيوتر خودمه.
فكر نميكنم كه توي مقوله هك باشه!
حالا فكر كنم بتونيد بگيد چون كار ديگه راحت تر شده فكر ميكنم

Roozedidar
04-06-2006, 16:43
دوست من من به سيستم طرف دسترسي كامل دارم
درواقع يه جورايي كامپيوتر خودمه.
فكر نميكنم كه توي مقوله هك باشه!
حالا فكر كنم بتونيد بگيد چون كار ديگه راحت تر شده فكر ميكنم

عزيز اگه كامپيوتر خود شماست يا از دوستانتون كه خيلي راحته. شما كافي هست به ايشون بگيد به همون روش كه در بالا ذكر كردم بگيد به ايشون عمل كنه و آي پي خودشون رو به شما بدم. بقيه رو هم كه دوستان زحمتش رو كشيدن و توضيح كامل دادن...

metycpu
04-06-2006, 19:13
ميشه بگيد كه آيا كامپيوتر طرف كه داخل lan هست با هر بار اتصال به شبكه(يا بهتر بگم روشن شدن) ip اون عوض ميشه؟

morteza_k
04-06-2006, 19:26
سلام
ممنون جالب بود
ولی از این کامل تر نیست.

Roozedidar
05-06-2006, 00:30
ميشه بگيد كه آيا كامپيوتر طرف كه داخل lan هست با هر بار اتصال به شبكه(يا بهتر بگم روشن شدن) ip اون عوض ميشه؟

نه عزيز اگر در lan هست عوض نميشه.

موفق باشي...

metycpu
05-06-2006, 16:11
عاليه!!!!!!
زندم كردي با اين حرفت!!
دمت گرم.

Behroooz
07-06-2006, 19:10
دستتون درد نكنه

حالا اگه كسي اين امكان را در كامپيوترش مسدود كرده بود چي؟

Roozedidar
09-06-2006, 11:12
دستتون درد نكنه

حالا اگه كسي اين امكان را در كامپيوترش مسدود كرده بود چي؟

يعني اين كنترل از راه دور كار نمي كنه البته بصورت بيسيك ميشه اينطور گفت...

Dark-man
09-06-2006, 11:18
دستت درد نكنه ...مرسي

irancity
20-06-2006, 23:59
خيلي قشنگ بود.
دستت درد نكنه.

manoxpwin
25-08-2006, 03:53
iI think its impossible bec the IP in lan is not valid ip only you can see the ISP IP Add Its my idea if there is any way too find the Ip Add in LAN pl learn Us

jooya
14-09-2006, 02:31
iI think its impossible bec the IP in lan is not valid ip only you can see the ISP IP Add Its my idea if there is any way too find the Ip Add in LAN pl learn Us
دقیقآ حق با شماست آی پی داخلی lan هیچ ارزشی نداره و فقط برای شناسایی توی خوده شبکه است .

یه سوال داشتم حالا از توی خونه با یه مودم به یه کافی نت با adsl با ip دینامیک که من دسترسی فیزیکی و پسورد ادمین local رو دارم چطوری وصل شم ؟

mehdi_ok1
06-10-2006, 00:34
امیر جون تو کف اطلاعاتت غرقم

mehdi_ok1
06-10-2006, 17:09
آموزش برنامه Remote Desktop و چگونگي روشن كردن يك كامپيوتر در جايي ديگر!


كار اين برنامه چيه؟

بااستفاده از اين برنامه شما ميتونين از يك محل ديگه به كامپيوتر خودتون در منزل يا محل كار وصل بشين و صفحه دكستاپ اونو ببينين و همچنين با اين برنامه شما قادرين كه در اون كامپيوتر برنامه خاصي رو به اجرا در بيارين و بروي سيستم كه پشتشین نتايجش رو ببينين.

نصب برنامه:

1) برای نصب Remote Desktop بر روی هر ویندوزی(32 بیتی) ابتدا CD ویندوز Professional XP داخل درایو گذاشته

بر روی (برای اتصال توسط خط تلفن)
Perform additional tasks کلیک کنید و سپس بر روی Set up Remote Desktop Connection کلیک کنید

2) نصب Remote Desktop web connection(برای اتصال توسط اینترنت)
Set up Remote Desktop Connection> Internet Information Services> Details> Subcomponents of Internet Information Services> World Wide Web Service> Details> Subcomponents for World Wide Web Service> Remote Desktop Web Connection>Ok> Next> Open Internet Services Manager
پوشه ها را باز کنید تا به local computer name\Web Sites\Default Web Site\tsweb folder برسید
بر روی tsweb راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید سپس
Anonymous access and authentication control> Edit> Anonymous access> Authentication Methods>Ok

نحوه كار(تلفنی):
شيوه كار اين برنامه به اين صورته كه به محض برقراري ارتباط ، سيستم راه دور (اوني كه بهش ميخواين دسترسي پيدا كنين) بطور اتوماتيك Lock (قفل) ميشه و تا زماني كه به آن مرتبط هستين هيچ شخص ديگه ايي نمي تونه به برنامه ها ، فايلها و ساير منابع اون دسترسي داشته باشد و هنگاميكه به محل كارتون برگردين می تونين دستگاه كامپيوترتون رو با فشار دادن كليد هاي CTRL+ALT+DEL از حالت Lock در بيارين.
از ديگر ويژگي هاي اين برنامه امكان login كردن در آن واحد بر روي چند سيستمه - حتي در حالتي كه ديگران نيز به اون سيستم Log in كرده باشن، و كاربر مي توانه برنامه هاي اونها را بطور همزمان اجرا كنه.

نحوه کار(وبی و شبکه ای):
مطمئن شوید که رایانه شما در شبکه فعال وonline می باشد
IE را باز کنید (v4.0 به بالا)
منبع جایگزین یکسانی(URL) را در نوار آدرس تایپ کنید
مثلا اگر اسم server شما Admin1 می باشد تایپ کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات وفایل های مورد نیاز در %systemroot%\Web\Tsweb کپی میشود
شما برای ارتباط به TCP/IP رایانه مد نظر احتیاج دارید که به دست آوردن آن نیز راحت میباشد مثلا به سایت های زیر یه سری بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اجراي برنامه Remote Desktop :

اول به Control Panel برين و سپس گزينه System را انتخاب كنين .
سپس در زبانه Remote ، گزينه Allow users to connect remotely to this computer رو كه در پائين پنجره قرار داره انتخاب كنين (تيك بزنين) .
بعدش در قسمت Remote Desktop ، گزينه Select Remote Users را كليك كنين .
سپس در كادر Remote Desktop Users گزينه Add را انتخاب كنين.
در آخر هم در كادر Select Users
بر روی Location کلیک کنید(برای مشخص کردن موقعیت جستجو)
بر روی Object Type کلیک کنید(برای مشخص کردن انواع کار برانی که در موردش می خواهید جستجو کنید)
در قسمت Enter the object names to select (examples) اسامی کاربرانی که میخواهید در موردش سرچ کنید را بنویسید
دکمه Check Names را بزنید
هنگامی که اسم تعیین شد Ok کنید
الان دیگه اسم مورد نظر داخل Remote Desktop Users ظاهر شده
براي اطلاعات بيشتر به قسمت HELP ويندوز مراجعه كنين در اونجا به طور مفصل توضيح داده

sogool_p18
30-01-2010, 09:29
سلام
ممنون از مطلبتون
من می خواستم بدونم چطوری به سیستمی کانکت بشم که من کاری رو که روی سیستم اون انجام میدم اونم همزمان مشاهده کنه؟
ممنون از شما

SIAVASHERROR
21-02-2010, 02:56
سلام
مرسی ازتوضیحتون اگر ممکنش هست کمی بیشتر توضیح بدی مرسی.
سیستمی که میخواهیم کنترل آن کنیم چه باید کرد .

online_amin
21-02-2010, 15:20
Remote Desktop برنامه ی خوبی هست ولی یه سری مشکل داره و یکی از اون ها سرعت پایینش هست.


من می خواستم بدونم چطوری به سیستمی کانکت بشم که من کاری رو که روی سیستم اون انجام میدم اونم همزمان مشاهده کنه؟

با همین Remote Desktop میشه دیگه. شما هر کاری که میکنید طرف هم میبینه شما داری روی کامپیوترش چی کار میکنی.


من همین الان 2 تا کیس دارم و یک مانیتور.

برای کنترل اون کیس که به مانیتور وصل نیست من به جای استفاده از Remote Desktop از یه برنامه دیگه استفاده میکنم که به مراتب بهتر از اون عمل میکنه.

اسمش هست: Real VNC. نحوه کار به این صورت هست که این برنامه رو باید در هر دو کامپیوتر نصب کنید و بعد از نصب, در هر دوشون باید VNC Server اجرا باشه که خود برنامه هنگام نصب به طور پیش فرض اون رو جزئی از سرویس های ویندوز اجرا نگه میداره.

حالا برای کنترل اون کامیپوتر دیگه, میتونید برنامه VNC Viewer رو که چند لحظه پیش با نصب Real VNC اون رو هم نصب کردید اجرا کنید. بعد از اجرا از شما اسم کامیپوتر دیگه یا IP اون رو میپرسه که بعد از وارد کردن IP به سرعت تصویر دسکتاپ کامپیوتر دیگه رو نشون میده. سرعتش یه قدری خوب هست که اگر صفحه کنترل دسکتاپ رو فول اسکرین کنی, هیچ کسی نمیفهمه که این تصویر مال یه کامپیوتر دیگه هست و مال این کامپیوتر کنار شما نیست.

خوبی این برنامه اینه که باهاش میتونید کامیپوترتون رو با موبایل و از طریق اینترنت کنترل کنید. البته من هنوز امتحان نکردم ولی برنامه اش رو دیدم.

a.l.d
28-02-2010, 20:58
برای ریموت شدن مشکل دارم ومی خوام طریقه ی ست کردن IP valid vروبدونم

توجه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میگن بخاطراینه که فایروالت بازه ویندوزه اگرکسی بلده راهنمایی کنه

درضمن تنضیمات فایروال بخاطرنرم افزارفروشگاهی که نصبه(اصلا بخاطرهمین نرم افزار می خواهم ریموت شم)
کنترلش دست من نیست

jamy_khoshtip
29-05-2010, 22:15
سلام . من می خواهم از طریق اینترنت وصل بشوم . چگونه انجام بدم . !؟!؟ 1 سوال دیگه این که من می تونم با این IP وصل بشوم یعنی با IP استاتیک یا داینامیک فرقی میکنه !؟!؟!

nima_voroojak
20-08-2010, 12:06
سلام دوستان من هرچی میگردم نمیتونم کامپیوتر دوم رو پیداکنم باید کاری توی اون کامپیوتر کنم ممنون

راستی از طریق شبکه میخوام وصل بشم

anigma
16-11-2010, 20:41
سلام

من مسئول سایت یکی از دانشگاه ها در شهرستان هستم.

و در سایت دانشگاه اینترنت 2 مگابایت داریم. که شب ها کاملا بدون استفاده می مونه!

من قصد دارم برای دانلود فایل ، در شب ها که سایت تعطیله ، از طریق سیستم adsl منزل به یکی از سیستم های دانشگاه که همیشه از طریق adsl به اینترنت متصل هست، وصل بشم !

در حال حاضر برای اینکار مجبورم کامپیوتر را در دانشگاه روشن بگذارم.

سوالی که داشتم اینه که راهی هست که بتونم از راه دور و طریق اینترنت ، کامپیوتری که در دانشگاه از طریق کابل شبکه به adsl وصل هست رو روشن کنم؟

در صورت امکان لطفا توضیح بدید.

متشکرم.

mey-mey
30-11-2010, 13:26
باعرض سلام وخسته نباشي من تويه شركت كار ميكنم كه اينترنت پرسرعت(wireless) دارم باتوجه به اينكه درمنزل خودم اينترنت(adsl) دارم چجوري ميتونم كنترل كامپيوتررو تومحل كارم به دست بگيرم
باتشكر فراوان از مطالب علمي بسيار خوبتون

a.l.d
02-12-2010, 17:46
باعرض سلام وخسته نباشي من تويه شركت كار ميكنم كه اينترنت پرسرعت(wireless) دارم باتوجه به اينكه درمنزل خودم اينترنت(adsl) دارم چجوري ميتونم كنترل كامپيوتررو تومحل كارم به دست بگيرم
باتشكر فراوان از مطالب علمي بسيار خوبتون

اول نوع ویندوزت درمحل کارتوبگو تابعد ...

mey-mey
04-12-2010, 16:51
باسلام
ويندوز xp

mey-mey
04-12-2010, 16:53
باسلام
ويندوز من xp هستش

mey-mey
06-12-2010, 17:00
باسلام مجدد،هنوز منتظر جواب شما هستم
با تشكر.

a.l.d
07-12-2010, 12:48
باسلام مجدد،هنوز منتظر جواب شما هستم
با تشكر.
ببخشید یه مدت نیودم
خوب در ویندوز XP اگر به آن Remote بشی که بعدها می گم چجوری ؟ User Log off میشه وشماازخونه واردکامپیوترت میشی
اول بایدببینی مودمت قابلیت Remote شدن داره یانه دوم بایدیک Ip Valid تهیه کنی که ماهانه 10 الی 12 هزارتومانه

راه دیگه ای هم هست که بااستفاده از نزم افزارهایی مثل Team Viwer این کارروانجام بدی که ساده تره
هرکدومو خواستی بگو ؟ :11:

mey-mey
08-12-2010, 08:53
باسلام وتشكر به خاطر لطفتون
هركدوم روكه به نظر خودتون مقرون به صرفه تر هستش لطف كنيد اموزش بديد،درضمن بايد بگم كه توي خونه ويندوز من 7 هستش وتو محل كار xp
منتظر هستم
باتشكر
goodluck

mey-mey
08-12-2010, 10:13
البته اون نرم افزاري هم كه گفتي بد نيست

mey-mey
11-12-2010, 15:49
باسلام
اگه ميشه remote روتوضيح بده
باتشكر

a.l.d
11-12-2010, 21:11
باسلام
اگه ميشه remote روتوضيح بده
باتشكر

برای remote باید اول یک Ip Valid ازمرکز ADSl شرکت بخرید
Ddefault Gateway
Preferred Dns Server
Alternate Dns Server
اطلاعات بالا رو از شرکت Adsl محل کارت دریافت کنید
نکته : باید مطمئن بشوید که مودم شرکت قابلیت Remote رادارد اقدامات بعدی راانجام دهید
اگرشماره پشتیباتی مودم شرکت داشته باشید درصورت مشکل بسیارمی تونه بت کمک کنه

mey-mey
12-12-2010, 14:53
اولا" سلام
دوما" كه خيلي دير جواب ميدين
سوما" من تو محل كارم wireless دارم وتوخونه adsl دارم واين default gateway preferred dns server alternate dns server روتو خونه دارم ودرضمن توشركت مودم ندارم توخونه مودم دارم ومودم من هم d-link هستش وتو محل كارم با كابل به كيس متصل ميشم
لطف كنيد مدت زمان پاسخ گويي به مشكلات رايه خورده كم كنيد البته اين پاسخ گويي شما ازروي اجبار نيست بلكه يه لطف هستش
باتشكر
goodluck

a.l.d
12-12-2010, 20:26
اولا" سلام
دوما" كه خيلي دير جواب ميدين
سوما" من تو محل كارم wireless دارم وتوخونه adsl دارم واين default gateway preferred dns server alternate dns server روتو خونه دارم ودرضمن توشركت مودم ندارم توخونه مودم دارم ومودم من هم d-link هستش وتو محل كارم با كابل به كيس متصل ميشم
لطف كنيد مدت زمان پاسخ گويي به مشكلات رايه خورده كم كنيد البته اين پاسخ گويي شما ازروي اجبار نيست بلكه يه لطف هستش
باتشكر
goodluck

مگه میشه مودم نباشه تنظیماتی که برای جایی ایجادکردم وremote هم می شم روی مودم شرکت Ip valid راتنظیم کردم
جور دیگه ای بلدنیستم جزبا نرم افزارکه گفتم البته پست 43 همین تاپیک درصفحه ی قبل روهم مطالعه کن شاید کمک کنه

mey-mey
12-12-2010, 21:29
من هم میدونم امکان نداره که مودم نداشته باشی,منظورمن مودم اکسترنال بودکه درخانه دارم,حالا میشه بگی ip valid روچجوری تو محل کارم تنظیم کنم؟

a.l.d
13-12-2010, 17:14
من هم میدونم امکان نداره که مودم نداشته باشی,منظورمن مودم اکسترنال بودکه درخانه دارم,حالا میشه بگی ip valid روچجوری تو محل کارم تنظیم کنم؟

Ip valid رو داری؟
درنوارمرورگرت 198.168.1.1 را بنویس بعد به User: Admin Password: admin رابنویس اگراینهاراتومحل کارت تونستی وارد شی بگو؟

mey-mey
13-12-2010, 18:37
اولا" كه 198.168.1.1 نيست،بلكه 192.168.1.1هستش،درضمن من توشركت تحت شبكه هستم(يعني windows server 2003)،در ضمن مرسي ازراهنماييهات،ديگه نمي خواد راهنمايي كني
باتشكر
goodluck

xgoogle
27-02-2011, 19:31
سلام این اخرش کجاست بعد اد کردن؟؟؟؟؟؟
مطمینید حالتون خوبه؟ فونت و استایل می خواد چی کار؟؟؟؟؟؟
اشتباهی شده حتما نه؟؟؟؟:18:

Crespo
05-07-2012, 16:04
سلام.
ببخشید، من میخوام از سریق سیستم خودم (ویندوز 7) یه سیستم دیگه رو از طریق اینترنت (اونم ویندوز 7) ریموت کنم.
چندتا سئوال داشتم!
1. کلاً برای دسترسی به کامپیوتر مقصد چه کارایی رو باید انجام بدم که اینجا دیگه به مشکل نخورم؟
2. امکان این هست بین دو سیستم فایل جا به جا کنم؟
3. من که میخوام این کار رو از طریق اینترنت انجام بدم، از پهنای باندم کم میشه؟ اگه آره، چقد و کلاً میزان کم شدن پهنای باند به چه صورته؟

Crespo
13-07-2012, 18:35
بابا، تو رو خدا یکی کمکم کنه! ناسلامتی انجمن به این تاپی، یکی نیست کمک کنه؟!!!!

piishii
16-07-2012, 13:07
سلام.
ببخشید، من میخوام از سریق سیستم خودم (ویندوز 7) یه سیستم دیگه رو از طریق اینترنت (اونم ویندوز 7) ریموت کنم.
چندتا سئوال داشتم!
1. کلاً برای دسترسی به کامپیوتر مقصد چه کارایی رو باید انجام بدم که اینجا دیگه به مشکل نخورم؟
2. امکان این هست بین دو سیستم فایل جا به جا کنم؟
3. من که میخوام این کار رو از طریق اینترنت انجام بدم، از پهنای باندم کم میشه؟ اگه آره، چقد و کلاً میزان کم شدن پهنای باند به چه صورته؟

سلام
بهترین راه برای وصل شدن ریموت زدن هست
بباید از سیستم مقصد آی پی داشته باشین و ریموتش بسته نباشه
آی پی چون Dynamic مال اکثر افراد هست میتونید بگین بره به سایت Iptools.com ای پی مورد نظری که نشون میده به شما بده و شما با نوشتن دستور mstsc و باز شدن پنجره مورد نظر و نوشتن آی پی ریموت رو انجام بدین و یا به این صورتmstsc /v xxxxxxxx که اون حرف های ایکس باید آی پی مورد نظر باشه
شما جابجایی فایل و .... رو من پیشنهاد میدم به صورت آپ لود انجام بدین چون ارتباط های ریموت اینا بیشتر برای حل مشکلات و... هست و کمتر کسی از این کار استفاده میکنه و من تجربه نداشتم
و اگه نخواین از امکانات خود ویندوز استفاده کنید از برنامه Teamviewer میتونید برای همین ریموت زدن استفاده کنید
دو طرف برنامه رو نصب و در پایان زمان اجرا کردن یکی پسوورد و آی پی که برنامه میده رو برای اتصال به دیگری میده و وصل میشه
و اگه هم کلا سرور یا کامپیوتری Ip Static داشت راه بالا بدون رفتن به سایت مورد نظر عملی ست و اونجا دیگه آی پی رو شما دارین

K1lou
19-07-2012, 11:45
سلام
بهترین راه برای وصل شدن ریموت زدن هست
بباید از سیستم مقصد آی پی داشته باشین و ریموتش بسته نباشه
آی پی چون Dynamic مال اکثر افراد هست میتونید بگین بره به سایت Iptools.com ای پی مورد نظری که نشون میده به شما بده و شما با نوشتن دستور mstsc و باز شدن پنجره مورد نظر و نوشتن آی پی ریموت رو انجام بدین و یا به این صورتmstsc /v xxxxxxxx که اون حرف های ایکس باید آی پی مورد نظر باشه
شما جابجایی فایل و .... رو من پیشنهاد میدم به صورت آپ لود انجام بدین چون ارتباط های ریموت اینا بیشتر برای حل مشکلات و... هست و کمتر کسی از این کار استفاده میکنه و من تجربه نداشتم
و اگه نخواین از امکانات خود ویندوز استفاده کنید از برنامه Teamviewer میتونید برای همین ریموت زدن استفاده کنید
دو طرف برنامه رو نصب و در پایان زمان اجرا کردن یکی پسوورد و آی پی که برنامه میده رو برای اتصال به دیگری میده و وصل میشه
و اگه هم کلا سرور یا کامپیوتری Ip Static داشت راه بالا بدون رفتن به سایت مورد نظر عملی ست و اونجا دیگه آی پی رو شما دارین

با سلام
من یک ای پی ثابت دارم اما باز هم نمی تونم از طریق ری موت وصل شم به سیستم خودم . وقتی ای پی ثابت رو از طریق سیستم راه دور می زنم مستقیم وصل می شم به مودم
وقتی ای پی سیستم خودم در شبکه رو هم می زنم که ارور دریافت می کنم
خوب چطور میشه از طریق ای پی ثابت به سیستم خودم در اداره وصل بشم
با تشکر

Crespo
23-07-2012, 00:37
سلام
بهترین راه برای وصل شدن ریموت زدن هست
بباید از سیستم مقصد آی پی داشته باشین و ریموتش بسته نباشه
آی پی چون Dynamic مال اکثر افراد هست میتونید بگین بره به سایت Iptools.com ای پی مورد نظری که نشون میده به شما بده و شما با نوشتن دستور mstsc و باز شدن پنجره مورد نظر و نوشتن آی پی ریموت رو انجام بدین و یا به این صورتmstsc /v xxxxxxxx که اون حرف های ایکس باید آی پی مورد نظر باشه
شما جابجایی فایل و .... رو من پیشنهاد میدم به صورت آپ لود انجام بدین چون ارتباط های ریموت اینا بیشتر برای حل مشکلات و... هست و کمتر کسی از این کار استفاده میکنه و من تجربه نداشتم
و اگه نخواین از امکانات خود ویندوز استفاده کنید از برنامه Teamviewer میتونید برای همین ریموت زدن استفاده کنید
دو طرف برنامه رو نصب و در پایان زمان اجرا کردن یکی پسوورد و آی پی که برنامه میده رو برای اتصال به دیگری میده و وصل میشه
و اگه هم کلا سرور یا کامپیوتری Ip Static داشت راه بالا بدون رفتن به سایت مورد نظر عملی ست و اونجا دیگه آی پی رو شما دارین

اجازه نمیده که ریموت کنم! سیستم مقابل هم اوکی هست! اما اصلاً کلاً یه جورایی کانکت نمیشه که اصلاً بخوام ریموت کنم یا نه! من ADSL دارم و سیستم مقابل هم از طریق اینترنت ایرانسل و بلوتوث لپ تاپ به اینترنت وصلیم!
پ.ن: نگفتین، ریموت کردن و جا به جایی اطلاعات از طریق ریموت، از پهنای باند کم میکنه؟!