PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افزايش مقدار حافظه كامپيوتر با يك روش جالب ؟



Ship Storm
25-01-2006, 07:15
افزايش مقدار حافظه كامپيوتر

افزايش مقدار حافظه ويندوز كه به عمليات ورودي-خروجي اختصاص مي يابد. مراحل زير را طي كنيد:
1)وارد ويرايشگر ريجستري شويد(regedit).
2)به كليد زير مراجعه كنيد:
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSe ssion ManagerMemory Management
3)زير كليد loPageLockLimit را با توجه به مقادير زير ويرايش كنيد, به عنوان مثال:
32 مگابايت از حافظه يا كمتر 4096:
32 مگابايت و بيشتر 8192:
64 مگابايت و بيشتر 16384:
128 مگابايت و بيشتر 32768:
256 مگابايت و بيشتر 65539:

منبع از سايت نسل جوان

WooKMaN
25-01-2006, 08:19
ممنون
اما اگه بخوايم 512 بشه و رم اصليمون 256 بيشتر نباشه چي؟

hoseinquest
25-01-2006, 08:26
ممنون ولي يه كم بيشتر توضيح ميدادي. خودت امتحان كردي

princes
25-01-2006, 08:31
ممنون
اما اگه بخوايم 512 بشه و رم اصليمون 256 بيشتر نباشه چي؟

آره منم همين سوال رو دارم!

WooKMaN
25-01-2006, 21:12
فكر كنم بهتر باشه يه رم ديگه بخرم
شيپ جان ممنون نميخواد جواب بدي!

Ship Storm
26-01-2006, 07:12
ببخشيذ كه دير جواب ميدم اينترنت شبانه همينه
من اين آموزش رو نوشتم كه از ساايت نسل جوان گرفتم و خودم هم امتحان كردم تاثير جزئي دارد نه ديگر اون طوري هم نيست كه رم 256 بشه 512 حداكثر بتونه 256 تبديل كنه به 300 الي 350

*NashenaS*
26-01-2006, 07:24
ببخشيذ كه دير جواب ميدم اينترنت شبانه همينه
من اين آموزش رو نوشتم كه از ساايت نسل جوان گرفتم و خودم هم امتحان كردم تاثير جزئي دارد نه ديگر اون طوري هم نيست كه رم 256 بشه 512 حداكثر بتونه 256 تبديل كنه به 300 الي 350

دوست عزيز...

1- اينكه در اين لينكي كه دادي - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management- چيزي به اسم loPageLockLimit نيست.

2- فلسفه اين 256 و 512 و اينا چيه؟ مي شه درست توضيح بدين؟

ممنونم..

WooKMaN
26-01-2006, 23:17
ممنون شيب
روش جالبيه ولي نبايد انتظار داشت تاثير زياد داشته باشه !

princes
27-01-2006, 15:27
دوست عزيز...

1- اينكه در اين لينكي كه دادي - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management- چيزي به اسم loPageLockLimit نيست.

ممنونم..


راست ميگه! منم پيدا نكردم! توي ويندوز اكس پي! كجاست؟ :sad:

WooKMaN
27-01-2006, 23:48
واااااااااااااااااي منم اين مشكل رو دارم !
ويندوز من sp2 هستش نكنه اين روش جواب نده ؟