PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لينك دادن به BUtton در Adobe Flash






    

alafboys
05-02-2009, 09:22
سلام در كامپيوتر من هم Adobe Flash CS3 و هم Adobe Flash CS4 نصبه من يك دكمه براي هدر وب سايت در فلش تراحي كردم ( از نوع Button ) اگه بخوام روي اين دكمه ها يه لينكي قرار بدم بايد چه كار كنم . لطفا راهنمايي كنيد ؟

شلغم نپخته
05-02-2009, 11:06
اين کد رو روي دکمه وارد کنيد.

on(press){
geturl ("[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]");
}

alafboys
05-02-2009, 11:48
سلام . من در فلش بسيار مبتدي هستم . اگه ممكنه بگيد چطوري كد رو روي دكمه قرار بدم

PERFLMAX
05-02-2009, 14:05
سلام. اول دکمه رو انتخاب کن بعد این کد رو در پنل اسکریپت وارد کن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علي مسرور
13-05-2010, 08:56
من ميخوام طريقه ساختن يك buttonو اينكه بره تو يه فريم خاص و يه فيلم و نمايش بده رو ميخواستم البته button و ساختم ولي نمي دونم چرا روش نميشه هيچ اكشني بزاري درواقع غير فعال ميشه اگه ممكنه كمكم كنيد

ameneh
14-05-2010, 01:02
سلام
اینکه نمی تونی به دکمه کد بدی واسه اینه که داری اون رو با action 3 ذخیره میکنی.اگه می خوای رو دکمه کد بدی باید action 2 کار کنی.
وقتی یه document تو فلش باز می کنی همون اول نگاه کن و action2 رو انتخاب کن.
حالا اگه می خوای با کلیک رو دکمه بری رو یه فریم خاص و فرمت فایلت action 2 هست این کد رو بده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این کد وقتی دکمه رو کلیک کنی میره از 5 به بعد نمایش می ده اما اگه با action 3 می خوای بنویسی باید اول یه اسم به دکمه بدی .

بعد میری تو time line اونجا یه لایه جدید ایجاد میکنی و کد رو توی اون میدی.
فرض کم اسم دکمه myBtn هست.
این کد رو بهش میدی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نگرفتی بگو یه sample بهت بدم.:46:

hk20
26-06-2010, 14:17
من ميخوام طريقه ساختن يك buttonو اينكه بره تو يه فريم خاص و يه فيلم و نمايش بده رو ميخواستم البته button و ساختم ولي نمي دونم چرا روش نميشه هيچ اكشني بزاري درواقع غير فعال ميشه اگه ممكنه كمكم كنيد
يکي از شيء هاي VB که شکل يک دکمه را بر روي فرم ايجاد مي کند و در جعبه ابزار قرار دارد. براي تغيير نام آن از خصيصه Name ، عنوان آن خصيصه Caption ، رنگ آن خصيصه BackColor ، شکل ظاهري آن Appearance ، فعال يا غير فعال بودن Enabled ، فونت آن Font ، طول و عرض و مکان آن در صفحه Weight,Height,Left,Top ، شکل مکان نما MouseIcon,MousePointer و براي ديده شدن يا نشدن از Visible استفاده مي کنيم.
خصيصه Style شکل گرافيکي دکمه را معين مي کند.
خصيصه ToolTipTextزماني استفاده مي شود که بخواهيم متني هنگام قرار دادن اشاره گر بر روي آن پديدار گردد.
سعي کنيد براي نامگذاري دکمه ها ابتدا نام cmd سپس نام مورد نظر را بياوريد

moonch
02-06-2012, 16:40
سلام
من يك منو درست كردم تو cs4 منتها قتي مي خوام به هر كدوم از اين زير منو ها(كه يك باتن هستن) لينك بدم كه به يك سن ديگه برن ، دستور اجرا نمي شه.من اين كد رو به دكمم دادم:
on (release) {
gotoAndPlay("Scene 2", 1);
}

ولي متاسفانه دستور اجرا نمي شه.وقتي هم به اولين فريم سن هام دستور stop رو مي دم موقع اجرا شدن يا فقط سن 1 اجرا ميشه يا فقط سن 2.