PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده همزمان از دو کانشکن با یک مودم



Arashdn
30-01-2009, 16:05
سلام
من یه مودم دی لنیک دارم از اونا که هم وایرلسه و هم هاب 4 پورته
حالا یه دونه لبتاپ (با وایرلس) و دو تا کامپیوتر با شبکه بهش وصلن
مودم رو حالت بریج مود هست
قبلا میتونستم با دوتا کامپیوتر (رو بریج مود) به اینترنت وصل بشم و آیپی هامم متفاوت بود
امروز متوجه شدم که نمیتونم با دوتا کامیپوتر همزمان کانکت بشم
کسی میتونه راهنمایی کنه
پینوشت : به هیچ وجه نمیخوام از pppoe روی مودم استفاده بشه چون آیپی واقعیم رو لازم دارم

ممنون

reb
30-01-2009, 18:54
سلام
من یه مودم دی لنیک دارم از اونا که هم وایرلسه و هم هاب 4 پورته
حالا یه دونه لبتاپ (با وایرلس) و دو تا کامپیوتر با شبکه بهش وصلن
مودم رو حالت بریج مود هست
قبلا میتونستم با دوتا کامپیوتر (رو بریج مود) به اینترنت وصل بشم و آیپی هامم متفاوت بود
امروز متوجه شدم که نمیتونم با دوتا کامیپوتر همزمان کانکت بشم
کسی میتونه راهنمایی کنه
پینوشت : به هیچ وجه نمیخوام از pppoe روی مودم استفاده بشه چون آیپی واقعیم رو لازم دارم

ممنون
با یک اکانت pppoe میخوای این کار روبکنی؟ یعنی کانکشن دستی درست میکنی؟
با یک اکانت نمیشه با دو تا اکانت هم پارس آنلاین نمیشه ولی شاتل قبلا میشد الان خبر ندارم.

Arashdn
30-01-2009, 19:33
با یک اکانت pppoe میخوای این کار روبکنی؟ یعنی کانکشن دستی درست میکنی؟
با یک اکانت نمیشه با دو تا اکانت هم پارس آنلاین نمیشه ولی شاتل قبلا میشد الان خبر ندارم.
من آی اس پی عوض نکردم

reb
30-01-2009, 20:37
من آی اس پی عوض نکردم
:31:نمیخوای isp رو لو بدی؟ اشکالی نداره ولی 2 حالت داره یا ارتباط در حال برقرار شدنه و از یوزر و پسورد ایراد میگیره و یا این که اصلا اتفاقی نمیافته و آخرش ارور میده که پاسخی دریافت نشد اگر دومیه که دیگه بیخیالش شو ولی اگر اولیه میتونی امیدوار باشی که بعدا بتونی استفاده کنی ولی حدس من اینه که شما از یک اکانت قبلا استفاده میکردی و الان نمیتونی خوب اگه اینه که سرویس دهنده با تمام بیسوادیش فهمیده و باگ رو رفع کرده پس حالا باید فکر دیگه ایی بکنی.

Arashdn
30-01-2009, 21:28
:31:نمیخوای isp رو لو بدی؟ اشکالی نداره ولی 2 حالت داره یا ارتباط در حال برقرار شدنه و از یوزر و پسورد ایراد میگیره و یا این که اصلا اتفاقی نمیافته و آخرش ارور میده که پاسخی دریافت نشد اگر دومیه که دیگه بیخیالش شو ولی اگر اولیه میتونی امیدوار باشی که بعدا بتونی استفاده کنی ولی حدس من اینه که شما از یک اکانت قبلا استفاده میکردی و الان نمیتونی خوب اگه اینه که سرویس دهنده با تمام بیسوادیش فهمیده و باگ رو رفع کرده پس حالا باید فکر دیگه ایی بکنی.
من از ترکانت می گیرم (یه آی اس پی محلی خوب)
قبلا وصل میشد الان می گه یوزر اشتباهه (میره پینگم میده بعد می گه یوزر یا پس اشتباهه)
من هیچ اکانتی عوض نکردم الان 6 ماهه نه آی اس پی عوض کردم نه اکانت
حالا راهی نیست؟

reb
30-01-2009, 22:36
ایول پس حدسم درست بود :31:الان فقط یک راه داری اونهم اینه که دوستی آشنایی اگه داری که از همونجا اینترنت گرفته یکیشو با اکانت اون کانکت بکنی وقتی که اون دی سی هست. باگ رو فهمیدن درستش کردن

jetjacket
31-01-2009, 12:44
سلام
آقا منم وقتي تو حالت بريج بزارم و كانكشن بسازم اگه يكي وصل باشه براي اون يكه ، error 691: invalid username or password ميده ،
ميشه يه كاري كرد كه با دو تا كانكشن وصل شم؟
ممنون

Arashdn
31-01-2009, 21:36
ایول پس حدسم درست بود :31:الان فقط یک راه داری اونهم اینه که دوستی آشنایی اگه داری که از همونجا اینترنت گرفته یکیشو با اکانت اون کانکت بکنی وقتی که اون دی سی هست. باگ رو فهمیدن درستش کردن
هیچ راه دیگه ای نست؟

saeidsmxo
31-01-2009, 22:08
سلام دوستان...یه سوال بی ربط...ممنون میشم در صورت جواب دادن!
امکانش هست که دو تا کامپیوتر متصل به شبکه با دو مودم معمولی مجزا از یه خط به اینترنت وصل بشن؟؟؟