PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینبار خالی کردن رم گوشی به ساده ترین روش و واقعی مخصوصا n73 دارها. 20 مگ رم واقعی(برای همه ی گوشی ها)



farbod N73 me
27-01-2009, 02:49
با سلام
هدف از ایجاد این پست از اسمش معلومه
چون دیدم خیلی از بچه ها با این مشکل درگیرن
مثلا وقتایی که به درون بازی نمیره(مثلا فیفا 09)
البته آقا یونس یه پست داده بود (برای همین منظور) که به نظرم (با تمام احترامی که براشون قائلم)اصلا گیرا و کافی نبود:41:
ولی با این روشی که میخوام براتون بزارم خیلی از مشکلاتون حل میشه
این راه برای تمام گوشی های s60 v3 جواب میده:20:

Legend
27-01-2009, 10:23
خب روشت كو پس؟ تاپيك زدي در رفتي؟:31:
بزار ببينيم جواب ميده يا نه...:20:

Majid-6120
27-01-2009, 17:16
اینبار خالی کردن رم گوشی به ساده ترین روش و واقعی مخصوصا n73 دارها. 20 مگ رم واقعی(برای همه ی گوشی ها)

بالاخره n73 دار ها یا همه گوشی ها!

ما که نفهمیدیم!

farbod N73 me
27-01-2009, 17:29
نه به هیچ وجه در نرفتم
اولا این پست برای تمام گوشی های S60 V3 مورد استفاده است ولی چون دیدم که N73 دارا بیشتر زجر میکشن این تاپیک رو به نام اونا کردم
این تاپیک یه چیزی تو مایه های همون تاپیک آقا یونس ولی بسیار گیراتر و رساتر.
دوما به وسیله ی این روش میتونید تمام بازی هایی رو که نمیتونید بازی کنید از قبیل FIFA09 و همچنین بازی هایی مثل ONE و Asphalt 3 (که خودم با این دوتا حسابی درگیر بودم که بالاخره با این راه درستش کردم)بازی کنید.
اینم از آموزش استثنایی:
این آموزش از 2 بخش درست شده:
خب اینم دستورات.
x-plore 1.22 رو که همتون دارید، وارد این برنامه بشید و menu=>tools=>Restart device رو بزنید
حالا گوشی رستارت میشه ولی موقع روشن شدن تمام فایل ها رو اجرا نمیکنه و این باعث میشه مقداری فضای رم خالی بمون
حالا وارد برنامه ی n-gage بشید اگه رم کافی بود خوب تمومه
2-اگه نشد پس دکمه ی منوی گوشی را بزنید تا این برنامه به stand by برود برنامه ی ActiveFile رو اجرا کنید
میتونید این برنامه رو از لینک زیر بگیرید:
Active File V1.27:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
password:farbod N73 me
(دوستان این ورژن جدید برنامه هستش و امکاناتش از قبلیاش بیشتر هستش:
1. هر چیزی رو kill کنی همون لحظه از بین میره (نمیخواد لیست رو refresh یا اینکه از نو kill کنید)
2.در لیست process هم میتونید از دکمه ی c برای kill کردن استفاد کنید.)
حالا ادامه: بعد از اینکه طبق آموزش برنامه رو اجرا کردین به قسمت Tasks بروید و سپس روی تک تک فایل هایی که میبینید دکمه ی c رو بزنید و yes کنید(standby mode وanykey رو چند بار پشت سر هم باید بکشید، شاید در هنگام کشتن anykey منویی رو ببینید این همان منویی است که با زدن کلید زیر قرمز(مدیا پلیر در موزیکال) در N73 معمولی ظاهر میشود!!!!!) فقط فایل های زیر رو نکشید( رویشان c نزنید):
...nigplay
games
akncapserver
و خود ActiveFile رو آخر از همه بکشید و از طریق گرفتن دکمه ی منو وارد n-gage بشید. تمام.
با این کار 20مگ رم خالی دارین که میتونین باهاش تمام بازی هارو اجرا کنین.

اگر رم خالی تر خواستید(که من توصیه نمیکنم) میتونید به قسمت processes در ActiveFile برید و فایل های زیر رو بکشید.(لیست زیر با تشکر از یونس جان)
كد:
26. locnotifierappserver 2.8
26. Securitynotifierappserver 2.7
26. btnotifappserver 2.7
26. PhoneServer 30.0
26. CTSecDlgAppServer 2.6
26. SyncMLNotifierAppServer 2.6
26. cconndlgappserver 2.8
28. SysAp 61.5
28. Phone 217.9
30. CLKNITZMDLS 3 8.5
31. screensaver 29.6
35. MultimediaList 20.8
35. Menu 16.3
37. btmanserver 20.4
37. sdpserver 12.9
37. LogServ 54.0
41. sipserver 3 191.3
45. Ncnlist 3 35.5
44. BTServer 2 14.1
48. Schexe 600.0 b
48. Dataconnectionlogger 3 8.4
48. UsbWatcher 3 16.1
48. WIMSERVER 89.1
48. obexmtmuiserver 3 888.0 b
49. Autolock 10.8
49. blinkingled 6.7
49. MGLUtilityServer 3 67.3
49. LBTRACKEROBS 3 3.4
49. FaxModem 3 5.0
50. LBDTRACKER 21.2
52. dnd 41.9
51. MCServer 17.0
52. FLogSvr 612.0 b
13. tzserver 21.1
22. btaccserver 15.2

البته یونس جان JBak TaskMan رو معرفی کرده بود ولی من همون ActiveFile رو توصیه میکنم.

البته چون پس از انجام این کارا گوشی خاموش نمیشه بهتره با x-plore یکبار گوشیتون رو رستارت کنید تا درست شه.
من به تمام دوستان این روش رو توصیه میکنم(البته در مواردی که با مشکل روبرو شدن)
امیدوارم که از این روش راضی بوده باشین
البته با معذرت خواهی از بزرگان N.gage چون خوب توصیح ندادم
راستی هرجا ابهامی بود بگین رفع شه
در ضمن از مشکلات این روش اینه که بعد از اینکه بازی کردین و خواستین از N.gage خارج شین باید گوشیرو ریستارت کنین
امیدوارم به دوستان کمک کرده باشم
با تشکر:31:

farbod N73 me
27-01-2009, 17:31
بالاخره n73 دار ها یا همه گوشی ها!

ما که نفهمیدیم!

تو آموزشم گفتم که برای همه ی گوشی های s60 v3 که هک هستند جواب میده
ولی چون n73 دارها خیلی بیشتر زجر میکشن با اسم اونا تاپیک رو شروع کردم

H.Operator
27-01-2009, 17:46
من كه ورژن 4.839.42.2.1 رو دارم مشكلي بارم ندارم خودش تا روشن شه بعد از بستن موزيك پلير 20 تا 21 مگابايت خاي داره.......

farbod N73 me
27-01-2009, 23:46
خب روشت كو پس؟ تاپيك زدي در رفتي؟:31:
بزار ببينيم جواب ميده يا نه...:20:

خوب بود؟
جواب داد؟
راضی بودی؟
کارم خوبه؟:31:
فکر نکنم:41::2:

Legend
28-01-2009, 00:45
خوب بود؟
جواب داد؟
راضی بودی؟
کارم خوبه؟:31:
فکر نکنم:41::2:

من که 73 ندارم تست کنم...:31:کلا" اینجا 73 دار انگیج باز خیلی کم داریم...:41:
ولی دستت درد نکنه..همین که زحمت کشیدی کلی ارزش داره...:46:
شاد باشی:40:

satttanism
28-01-2009, 00:55
من که 73 ندارم تست کنم...:31:کلا" اینجا 73 دار انگیج باز خیلی کم داریم...:41:
ولی دستت درد نکنه..همین که زحمت کشیدی کلی ارزش داره...:46:
شاد باشی:40:

ای بابا من که n73 دارم خوره انگیجم
اون روش Xplore هم خیلی خوبه من از اول همون رو استفاده می کردم
ولی روش دوم نمیصرفه اصلا
برا 10 20 دقیقی بازی باید نیم ساعت برنامه کیل کنی واسه همین من فیفا 2009 رو بازی نکردم اصلا
یعنی اون روز که یونس جان این روش رو گفت گرخیدم!!!!!!

farbod N73 me
28-01-2009, 17:55
ای بابا من که n73 دارم خوره انگیجم
اون روش xplore هم خیلی خوبه من از اول همون رو استفاده می کردم
ولی روش دوم نمیصرفه اصلا
برا 10 20 دقیقی بازی باید نیم ساعت برنامه کیل کنی واسه همین من فیفا 2009 رو بازی نکردم اصلا
یعنی اون روز که یونس جان این روش رو گفت گرخیدم!!!!!!
بابا چند دفعه بگم این اصلا ربطی به n73 نداره:19:
در ضمن مجموع تمام کار به 1 دقیقه هم نمیرسه
اصلا من الان اسم تاپیک رو هم عوض میکنم:13:

Legend
28-01-2009, 17:57
بابا چند دفعه بگم این اصلا ربطی به n73 نداره:19:
در ضمن مجموع تمام کار به 1 دقیقه هم نمیرسه

زیاد حساسیت نشون نده...اونی که بخواد، استفادشو میبره از محتوای تاپیک...


اصلا من الان اسم تاپیک رو هم عوض میکنم:13:

نمیتونی...!:27::31:

شاد باشی:40:

farbod N73 me
28-01-2009, 18:00
راست میگی نمیشه!!!
چه قدر سرعتت بالاست؟!!!!!!!!!!!!!!
کف کردم؟
به نظرت منم میتونم تو این تاپیک فعال باشم؟
راستی خوش به حالتون که بازی میکنین
من که رم گوشیم سوخت!!
تمام سیو هام پرید!

IPHONE 3g
28-01-2009, 23:25
خوب سیو هایی که یونس گزاشته بگیر حالشو ببر.

leyla_love2003
28-01-2009, 23:59
سلام

ممنون برای من هم جواب داد ولی هنوز گلف اجرا نمیشه.ولی مثلآ فیفا جواب داد.

Legend
29-01-2009, 00:20
سلام

ممنون برای من هم جواب داد ولی هنوز گلف اجرا نمیشه.ولی مثلآ فیفا جواب داد.

سلام
من فقط تو یه مورد دیدم گلف ایراد داشته باشه اونم وسط بازی هست...
حالا شما پست 9 تاپیک گلف رو انجام بده شاید عملی شد...
شاد باشی:40:

farbod N73 me
29-01-2009, 00:55
خوب سیو هایی که یونس گزاشته بگیر حالشو ببر.

برای چی؟
من از این کار بدم میاد!
آخه حالش به اینه که آدم خودش تمومش کنه

farbod N73 me
29-01-2009, 00:56
سلام

ممنون برای من هم جواب داد ولی هنوز گلف اجرا نمیشه.ولی مثلآ فیفا جواب داد.

حقیقتا من تا حالا گلف رو بازی نکردم
ولی فکر نمیکنم که با این راه نشه
از نظر آقا یونس استفاده کن:10:

mehrdad232
29-01-2009, 13:29
آقا دمت گرم جواب داد الان one راحت روی گوشیم اجرا می شه،، به همه اونایی هم که n 73 دارن توصیه می کنم.
ممنون از تاپیک مفیدت...

farbod N73 me
01-02-2009, 00:00
دوستان کسي ميخواد براي هک گوشي کار با روشHello Carbide رو به جاي Sec Man معرفي کنم؟
اين روش هم آسونتره هم کارآمد تر!
هرکي ميخواد و با روش Sec Man مشکل داره بگه که برا اين کار يه تاپيک بزنم

Legend
01-02-2009, 00:07
دوستان کسي ميخواد براي هک گوشي کار با روشHello Carbide رو به جاي Sec Man معرفي کنم؟
اين روش هم آسونتره هم کارآمد تر!
هرکي ميخواد و با روش Sec Man مشکل داره بگه که برا اين کار يه تاپيک بزنم
هنوز نگفتي كجاي آموزش براي 9.2 من از hello carbide سخت تره...؟:31: مشتاقم..

Vallio
01-02-2009, 01:01
من موندم که این تاپیک چه ربطی به انگیج داره ؟

farbod N73 me
01-02-2009, 01:16
هنوز نگفتي كجاي آموزش براي 9.2 من از hello carbide سخت تره...؟:31: مشتاقم..

بابا من که نگفتم 9.2
من گفتم کلا هک گوشی های S60 V3 OS 9.1 به وسیله ی Hello Carbide راحت تره همین:41:

farbod N73 me
01-02-2009, 01:22
من موندم که این تاپیک چه ربطی به انگیج داره ؟

به خاطر اینکه با این روش میتونید در مواقعی که گوشی در اجرای بازی N.gage کم میاره(کمبود Rom)میتونید خودتون رو از شر این ارور ها خلاص کنید:46:

Vallio
01-02-2009, 11:32
به خاطر اینکه با این روش میتونید در مواقعی که گوشی در اجرای بازی n.gage کم میاره(کمبود rom)میتونید خودتون رو از شر این ارور ها خلاص کنید:46:

کمبود روم ؟ خوب ما میتونیم برنامه های اضافی مثل موزیک پلیر رو ببندیم ولی به حر حال ممنون ... :11:

Legend
01-02-2009, 12:23
بابا من که نگفتم 9.2
من گفتم کلا هک گوشی های S60 V3 OS 9.1 به وسیله ی Hello Carbide راحت تره همین:41:

حالا چرا اسمايل ناراحت و اخمو ميزاري؟ داريم گفتمان ميكنيم ديگه...:31:

9.1 و 9.2 آموزشش يكيه...:46:
مقايسه: هلو كاربايد يه برنامس و بعد از نصب و منو و 1 گوشي تو حالت هك قرار ميگيره كه بايد از قبل x-plore رو باز گذاشته باشيد در غير اين صورت بايد ريست كنيد تا به حالت عادي برگرده...
در صورتي كه سكمن هم يه برنامس و ورژن جديدش به trk نياز نداره و امكان سوئيچ هم داره...

مگه اينكه منظورت روش Drakkarious بوده باشه كه براي 9.3 قرار داده شده...

شاد باشي:40:

farbod N73 me
01-02-2009, 18:48
Ok من تسلیمم
اصلا پست نمیدم
کارت درسته

Legend
01-02-2009, 18:52
ok من تسلیمم
اصلا پست نمیدم
کارت درسته
الان ناراحت شدي؟:18: من عذر ميخوام اگه رنجوندمت...:11:

ولي از اين حرفا كه بگذريم روشه تو امضام از جفتشون راحتتره و هك شدني و نشدني حاليش نيست...:20:

شاد باشي:40:

farbod N73 me
02-02-2009, 15:37
الان ناراحت شدي؟:18: من عذر ميخوام اگه رنجوندمت...:11:

ولي از اين حرفا كه بگذريم روشه تو امضام از جفتشون راحتتره و هك شدني و نشدني حاليش نيست...:20:

شاد باشي:40:

من !!!:18:
من تنها مشکلم اینه که اصلا ناراحت نمیشم:31:
نه بابا قبولت دارم اون روش کارش درسته:8:
ما چاکریم:10:

kamran agha
08-02-2009, 23:12
من كه ورژن 4.839.42.2.1 رو دارم مشكلي بارم ندارم خودش تا روشن شه بعد از بستن موزيك پلير 20 تا 21 مگابايت خاي داره.......

آقا به نکته خوبی اشاره کردی! این موزیک پلیر رو چه طوری میشه بست؟
همیشه کنار آیکونش نیمدایره آبی هست به علامت این که در حال اجرا شدنه!!!!

Majid393
08-02-2009, 23:57
آقا به نکته خوبی اشاره کردی! این موزیک پلیر رو چه طوری میشه بست؟
همیشه کنار آیکونش نیمدایره آبی هست به علامت این که در حال اجرا شدنه!!!!

با jbak Taskman :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hadi173
18-09-2009, 20:31
kern-exec3. این چه پیغامیه که میده ؟؟؟؟

*M!L4D*
19-09-2009, 12:17
kern-exec3. این چه پیغامیه که میده ؟؟؟؟

ارور خاصی نیست ...!
ممکنه به چند تا چیز اشاره کنه ..!

home boya
24-10-2009, 10:59
:11:خیلی خوب بود ممنون من ان 73 دارم ولی 20مگ نشد و16.7 شد از روش x-plore استفاده کردم ولی در مجموع بهتر شد:11: