huti_421
01-25-2009, 05:58 PM
سلام بر برادر و خواهرای نویسنده و ادب و علم و اینا و اونا :دی
غرض از مزاحمت یه خورده راهنماییه که می خوام از شما دوستان بگیرم !
چند روزیه تو فکر اینم که یه کتاب بنویسم و چاپش کنم ... در مورد هزینه و اینا مشکلی ندارم ، طراحی جلد و صفحه آراییش رو هم خودم انجام میدم
مساله بیشتر محتوا هست ، داستان رو هم خلاصشو امروز نوشتم تا ببینیم چی پیش میاد
داستان دو اپیزود داره که با یه جهش زمانی حدودا 10-15 ساله به اپیزود دوم داستان وارد میشیم
خلاصه داستان :
پسری 18-19 سال تو همون دوران جنگ و جبهه و مبارزه زخمی میشه و حال و حواش رو تو بیمارستان نشون میده و مریض هم اتاقیش که یه نویسنده بوده و از طریق اون شخص به نوشتن علاقه مند میشه
یه جهش داریم و وارد اپیزود دوم میشیم ...
بعد از گذشت 15 سال از زمان مرخص شدن جوون از بیمارستان ، اون یه نویسنده ی معروف شده ... بعد از مدتی شب ها دچار درد های شدید از ناحیه ی مغزی میشه
کم کم بینایی خودش رو از دست میده و در نهایت کور میشه ...
به خاطر عشقی که به نوشتن داشته دچار افسردگی شدید میشه و بستری میشه
بعد از بهتر شدن وضعیت روحیش کم کم با خط بریل آشنا میشه و اینبار از طریق این نوع نوشتن نویسندگی رو از سر میگیره ...
غرض از مزاحمت یه خورده راهنماییه که می خوام از شما دوستان بگیرم !
چند روزیه تو فکر اینم که یه کتاب بنویسم و چاپش کنم ... در مورد هزینه و اینا مشکلی ندارم ، طراحی جلد و صفحه آراییش رو هم خودم انجام میدم
مساله بیشتر محتوا هست ، داستان رو هم خلاصشو امروز نوشتم تا ببینیم چی پیش میاد
داستان دو اپیزود داره که با یه جهش زمانی حدودا 10-15 ساله به اپیزود دوم داستان وارد میشیم
خلاصه داستان :
پسری 18-19 سال تو همون دوران جنگ و جبهه و مبارزه زخمی میشه و حال و حواش رو تو بیمارستان نشون میده و مریض هم اتاقیش که یه نویسنده بوده و از طریق اون شخص به نوشتن علاقه مند میشه
یه جهش داریم و وارد اپیزود دوم میشیم ...
بعد از گذشت 15 سال از زمان مرخص شدن جوون از بیمارستان ، اون یه نویسنده ی معروف شده ... بعد از مدتی شب ها دچار درد های شدید از ناحیه ی مغزی میشه
کم کم بینایی خودش رو از دست میده و در نهایت کور میشه ...
به خاطر عشقی که به نوشتن داشته دچار افسردگی شدید میشه و بستری میشه
بعد از بهتر شدن وضعیت روحیش کم کم با خط بریل آشنا میشه و اینبار از طریق این نوع نوشتن نویسندگی رو از سر میگیره ...