انتخاب یه آموزشگاه مناسب زبان انگلیسی [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : انتخاب یه آموزشگاه مناسب زبان انگلیسی

6600
01-24-2009, 01:42 AM
سلام بچه ها
می خوام از اساتید محترم خواهش کنم که معیار های یه آموزشگاه خوب به چیه ؟
یعنی راستش می خواستم برم یه جا زبان درس بخونم اما اینقدر سردر گم شدم که اصلا بی خیال قضیه شدم :31:
در باره خودم هم باید بگم که ترم اولی دانشگاهم و زبانم در همین حده و می خوام زبان رو فول شم
البته اگه کسی تو قم یه جا سراغ داره که آموزشش عالی باشه که قربونشم میرم چطوره ها؟
اگه کمکم کنید ممنون میشم تازه هر وقت هم یاد گرفتم میام اینجا هی از خودم انگلیسی دروکنم !

bleu2u4u
01-25-2009, 02:47 PM
اگر میخوای روزی 6 ساعت وقت بزاری 6 ماهه مثل بلبل حرف بزنی برو ایران-کانادا (2 تا کوچه پاینتر از میدون ونک)
اگر زیاد عجله نداری برو سفیر
سفیر شعبه های زیادی داره ولی اونایی که من دیدم اینها است:
اگر پسری ونک به سمت افریقا روبروی برج اناهیتا - یک دونه هم شنیدم طرفهای پل رومی هست ولی خودم ندیدم(بهتره بازم بپرسی شاید شعبه ی دیگری هم داشته باشه)
اگر دختری توی خیابان ولیعصر سر دو راه یوسف اباد

این 2 تا اموزشگاه را بخاطر این گفتم که روش اموزشی جدیدی دارن و تازه تاسیس هستند ( کتابهاشون هم اورجیناله)
ولی اموزشگاههایی هستند که خیلی از اینها معروف تر هست ولی سیستم اموزششون مال عهد بوقه
مثلا موسسه ملی من خودم یک زمانی میرفتم بیشتر به کلاس ادبیات فارسی شبیه بود تا اینگلیسی (توی کلا فقط فارسی صحبت میکردیم)
یا سیمین که اون هم یک زمانی(قبل از رفتن موسس اموزشگاه)خوب بود ولی اونم الان رفته تو باقالی ها

ویرایش: الان دیدم توی قم زندگی میکنی .فکر نکنم توی انجا شعبه داشته باشند

s2010
01-25-2009, 03:30 PM
اگه عجله نداری بروکانون زبان ایران واقعاعالی آموزش میدن

sepid12ir
01-25-2009, 06:04 PM
کانون زبان و کیش و سفیر
همشون خوب هستند ولی هیچ خبری از شعبه هاش توی قم ندارم...
نظر شخصی: زیاد در انتخاب موسسه وسواس به خرج نده، مطمئن باش اگر خودت خیلی خوب وقت بزاری هر موسسه ای میتونه در حد خیلی خوب کمکت کنه(چون تمامی موسسات، چه خوب و چه بد استادهای خوب و بد دارن. استاد زبان هم از هرچیزی توی یک موسسه مهمتره، اگر بهترین کتاب آموزشی باشه ولی استاد نه چندان خوب، پس هیچ تاثیری نداره و اگر موسسه به قول دوستان باقالی باشه و کتابها هم تعریف چندانی نداشته باشه، ولی استاد خوب باشه مطمئنا موثر هست)

jamshidjap
01-26-2009, 12:10 PM
سلام

به انجمن زبان هم مراجعه کنيد :

!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!

6600
01-27-2009, 04:50 PM
سلام بچه ها خیلی ممنون از راهنماییهاتون
فعلان تو قم چند تا از آموزشگاه ها بیشتر از بقیه رسم دارند مثل گویش ، جام جهان گستر و زبانکده ملی ایران
فعلا به نظر دوستمون s2010 احترام میگذارم و میرم اونجا ( البته خودم هم می خواستم برم همون جا چون هم بهمون نزدیک تره و هم تعریف کردن ازش که کارش خوبه و استاداش ایجورین و سابقه دارن و ....)
حالا بعدان میام میگم که واقعا چه جوریند حداقل واسه دوستای قمیم
sepid12ir هم نظرش خوبه خدا کنه یه استاد خوب گیرم بیاد
bleu2u4u از شما هم ممنون بابت راهنماییت اما حیف تو قم هستیم و امکانات محدود

ugly_girl_a
02-24-2009, 10:36 PM
من از بچگی سیمین میرفتم که خیلی خسته کننده بود چون همش گرامر بود ولی پایه گرامرمو قوی کرد بعدش رفتم موسسه کیش که واسه مکالمه خیلی عالی بود...

masoudrejae
02-24-2009, 10:56 PM
بچه ها تو مشهد هم کیش هست هم کیش ایر شما نمیدونی کدوم بهتره و کدوم تقلبی؟
راستی این اموزشگاه ها که میگن 4 ماه برای تافل و ای الس اماده ات میکنن چی؟
یعنی تو 4 ماه زبان در حد تیم ملی میشه؟

hoseinpb
03-08-2009, 02:04 PM
سی دی نصرت از همه بهتره! بقول یکی از دوستان " بخّدا"

ARASH66
03-08-2009, 02:42 PM
سلام به دوستان
والا به نظر من اول استاد و بعد آموزشگاه یعنی مدیریت آموزشگاه مهمه.
در ضمن دوست عزیز sepid12ir هم حرف قشنگی زدن.
من در حال حاظر خودم جهاد دانشگاهی میرم که به نظرم مدیریت خوبی نداره و عموما بچه های درس خونی هم میان این آموزشگاه.

amir_rahmani
03-08-2009, 02:51 PM
من kish way میرم که فکر کنم زیاد خوب نیست.
شما همون برو گویش یا موسسه ملی زبان یا خود موسسه کیش.