PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه گرفتن 2 خروجی مانیتور از یه کیس( گرافیک)‌. درخواست راهنمایی



extreme2006gh
21-01-2009, 17:04
1-من میخوام از یه کیس دو تا خروجی مانیتور بگیرم . خود گرافیک دو تا پورت داره یکی DVI و یکی آبی که فکر کنم بهش میگن D-sub .
حالا راهنمایی کنید که آیا میشه از هر دو خروجی بطور همزمان استفاده کرد ؟ یا اینکه سخت افزار خاصی میخواد؟

2- حالا اگه یه کیسی (یه گرافیک) فقط یه خروجی داشته باشه باید چکار کرد؟ تبدیل خاصی برای این کار هست ؟

لطفا توضیح بدید که آیا باید برای خروجی گرفتن تو ویندوز تنظیم خاصی انجام بشه ؟

با تشکر

extreme2006gh
23-01-2009, 17:19
کسی در این مورد نمیتونه من رو راهنمایی کنه ؟

JUDYABBOT
28-01-2009, 05:55
1-من میخوام از یه کیس دو تا خروجی مانیتور بگیرم . خود گرافیک دو تا پورت داره یکی DVI و یکی آبی که فکر کنم بهش میگن D-sub .
حالا راهنمایی کنید که آیا میشه از هر دو خروجی بطور همزمان استفاده کرد ؟ یا اینکه سخت افزار خاصی میخواد؟

2- حالا اگه یه کیسی (یه گرافیک) فقط یه خروجی داشته باشه باید چکار کرد؟ تبدیل خاصی برای این کار هست ؟

لطفا توضیح بدید که آیا باید برای خروجی گرفتن تو ویندوز تنظیم خاصی انجام بشه ؟

با تشکر

ضمن اینکه نگفتید کارت گرافیکتون چیه اینجوری شروع میکنم
در جواب سوال اولتون باید بگم که اگه خود گرافیک دوتا خروجی داره که قطعا بهمراه پک اصلیش باید یه چند تا رابط و فیش مربوط به tv و مانیتور دوم باشه و میتونی از تبدیل اون استفاده بکنی یا اگر هم نیست میتونی که تبدیل اونو از توی بازار بگیری
2 - برای گرافیکهای دارای یک خروجی فکر نمیکنم عملی باشه ضمن اینکه پورت تبدیل یک خروجی به دو مانیتور هم توی بازار موجود هست
3 توی تنظیمات" properties"یا کنترل پنل خود کارت گرافیک که بعد از نصب اون توی کنترل پنل ویندوز ظاهر میشه قسمتی وجود داره که میتونی به دلخواه اونو جوری تنظیم کنی که دوتا مانیتور رو با هم ادغام کنی یعنی اونا رو یه مانیتور بکنی یا اینکه هر دو تا رو از هم جدا کنی
موفق باشی

extreme2006gh
28-01-2009, 13:24
ضمن اینکه نگفتید کارت گرافیکتون چیه اینجوری شروع میکنم
در جواب سوال اولتون باید بگم که اگه خود گرافیک دوتا خروجی داره که قطعا بهمراه پک اصلیش باید یه چند تا رابط و فیش مربوط به tv و مانیتور دوم باشه و میتونی از تبدیل اون استفاده بکنی یا اگر هم نیست میتونی که تبدیل اونو از توی بازار بگیری
2 - برای گرافیکهای دارای یک خروجی فکر نمیکنم عملی باشه ضمن اینکه پورت تبدیل یک خروجی به دو مانیتور هم توی بازار موجود هست
3 توی تنظیمات" properties"یا کنترل پنل خود کارت گرافیک که بعد از نصب اون توی کنترل پنل ویندوز ظاهر میشه قسمتی وجود داره که میتونی به دلخواه اونو جوری تنظیم کنی که دوتا مانیتور رو با هم ادغام کنی یعنی اونا رو یه مانیتور بکنی یا اینکه هر دو تا رو از هم جدا کنی
موفق باشی

ممنون از راهنمایی شما
من همون پورت تبدیل یک به دو رو که شما هم گفتید گرفتم و دو تا خروجی مانیتور هم گرفتم و مشکلی نداشت ولی وقتی یکی از خروجی ها رو به LCD TV وصل میکنم یکی دیگه قطع میشه و جواب نمیده یعنی فقط میتونم دو تا خروجی مانیتور بگیرم و نمیتونم (یه خروجی برای مانیتور و یه خروجی برا LCD tv ) بگیرم .
میدونید مشکل از کجاست ؟

گرافیک آنبورد هست و تنها یه پورت خروجی VGA داره

morbidtale82
02-02-2009, 19:45
برای اینکه 2 تا مانیتور از کارتت بگیری باید 2 تا خروجی مانیتور داشته باشه. اگر داشته باشه میتونی صفحه دسکتاپتو کاملا واید کنی و پنجره ها رو از این یکی به اون یکی بندازی. ولی اگه یکی داشته باشه فقط میتونی اسپلیتر استفاده کنی و تصویر یک مانیتور رو روی هر 2 ببینی.

p30pro
11-10-2010, 20:40
برای اینکه 2 تا مانیتور از کارتت بگیری باید 2 تا خروجی مانیتور داشته باشه. اگر داشته باشه میتونی صفحه دسکتاپتو کاملا واید کنی و پنجره ها رو از این یکی به اون یکی بندازی. ولی اگه یکی داشته باشه فقط میتونی اسپلیتر استفاده کنی و تصویر یک مانیتور رو روی هر 2 ببینی.


منم همين مشكل رو دارم ولي كارت گرافيكم دو تا خروجي داره كه هي موسش از اين مي آد تو اون يكي يعني دو ملنيتور كنار هم كار مي كنند نه به صورت تصوير همزمان كجاس تنظيمات بايد اين كار رو بكنم ؟

Kianoosh
11-10-2010, 21:34
باید تو تنظیمات کنترل پنل گرافیک دنبال گزینه ای مثل set up multiple displays باشید (کارت گرافیکت چیه؟)تنظیماتش هم سادست فقط ابعاد تصویر کیفیت رنگ و ...+ اینکه دو تصویر کاملا مجزا باشن