PDA

View Full Version : سوال در مورد فارسی نوشتن در Adobe Premiere



ICEBOYS
22-01-2006, 00:35
سلام خدمت سروران گرامی

این دومین سوال من در این بخش هست

میخوام در داخل برنامه Adobe Premiere در قسمت تایتل یک متن را به صورت فارسی بنویسم

با فارسی نویس مریم هم این کار را انجام میدهم و پس از نوشتن متن داخل مریم و کپی و پیس کردن برنامه و انتخاب فونت مخصوص هیچ تغییری روی نمیده و متن به صورت فارسی نمایش داده نمیشه

در ضمن ربطی به نصب زبان فارسی در ویندوز داره ؟

از دوستان اگر کسی جواب این سوال را میدونه لطفا کمک کنه :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

بدرود

IVAN
22-01-2006, 00:55
من كه از اين برنامه استفاده نميكنم
شما اين كارا رو انجام بده:زبان فارسي رو در ويندوز ايكس پي فعال يا نصب كن_چون احتمالا اين برنامه ي مريم در پريمير درست كار نكرده شما به اين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپيك هم يه سري بزن.
موفق باشيد

arash_irani
22-01-2006, 23:25
سلام خدمت سروران گرامی

این دومین سوال من در این بخش هست

میخوام در داخل برنامه Adobe Premiere در قسمت تایتل یک متن را به صورت فارسی بنویسم

با فارسی نویس مریم هم این کار را انجام میدهم و پس از نوشتن متن داخل مریم و کپی و پیس کردن برنامه و انتخاب فونت مخصوص هیچ تغییری روی نمیده و متن به صورت فارسی نمایش داده نمیشه

در ضمن ربطی به نصب زبان فارسی در ویندوز داره ؟

از دوستان اگر کسی جواب این سوال را میدونه لطفا کمک کنه :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

بدرود
سلام دوست من
با فارسي نويس مريم ميشه به راحتي انجام داد البته ديگر فارسي نويسها هم به همين راحتي انجام ميدن مثلا فارسي نويس پروين كه تو همين انجمن لينكش رو ميتوني پيدا كني حالا اگه بازم در مورد اين مورد مشكل داري و مطمين هستي كه تمام كارار رو درست انجام ميدي احتمالا مال فارسي ساز ويندوزت هست و پيشنهاد ميكنم
يه سري به اين تاپيك بزن و اون آموزش تصويري كه براي اين كار يعني براي فارسي كردن ويندوزت گذاشتم ببين و همينطور در مورد نوشتن متن فارسي در فتوشاپ كه با هم فرقي نميكنند :::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد
يا حق

Ship Storm
24-01-2006, 07:41
راست ميگه دوست خوبمون

zodiac
24-01-2006, 10:49
سلام خدمت سروران گرامی

این دومین سوال من در این بخش هست

میخوام در داخل برنامه Adobe Premiere در قسمت تایتل یک متن را به صورت فارسی بنویسم

با فارسی نویس مریم هم این کار را انجام میدهم و پس از نوشتن متن داخل مریم و کپی و پیس کردن برنامه و انتخاب فونت مخصوص هیچ تغییری روی نمیده و متن به صورت فارسی نمایش داده نمیشه

در ضمن ربطی به نصب زبان فارسی در ویندوز داره ؟

از دوستان اگر کسی جواب این سوال را میدونه لطفا کمک کنه :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

بدرود
سلام فرزندم
هيچكدوم از نرم افزارهاي فارسي نويس بخوبي پرديس 2005 در پريمير كار نميكنه و اصلا نيازي به ( كپي و پيست ) نداره بلكه يك آيكون مي سازه و شما خيلي راحت ميتوني فارسي تايپ كني
روي اينترنت لينك دانلود نداره ولي اگه خواستي PM بزن تا برات بفرستم .

ICEBOYS
25-01-2006, 15:01
سلام فرزندم
هيچكدوم از نرم افزارهاي فارسي نويس بخوبي پرديس 2005 در پريمير كار نميكنه و اصلا نيازي به ( كپي و پيست ) نداره بلكه يك آيكون مي سازه و شما خيلي راحت ميتوني فارسي تايپ كني
روي اينترنت لينك دانلود نداره ولي اگه خواستي PM بزن تا برات بفرستم .

سلام اگر لطف کنی بفرستید ممنون میشم

و کمی هم طرز کارش را توضیح دهید

بدرود :rolleye: :rolleye:

ICEBOYS
25-01-2006, 15:14
سلام دوست من
با فارسي نويس مريم ميشه به راحتي انجام داد البته ديگر فارسي نويسها هم به همين راحتي انجام ميدن مثلا فارسي نويس پروين كه تو همين انجمن لينكش رو ميتوني پيدا كني حالا اگه بازم در مورد اين مورد مشكل داري و مطمين هستي كه تمام كارار رو درست انجام ميدي احتمالا مال فارسي ساز ويندوزت هست و پيشنهاد ميكنم
يه سري به اين تاپيك بزن و اون آموزش تصويري كه براي اين كار يعني براي فارسي كردن ويندوزت گذاشتم ببين و همينطور در مورد نوشتن متن فارسي در فتوشاپ كه با هم فرقي نميكنند :::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد
يا حق


سلام در تاپیکی که معرفی کردید متن آموزش هست ولی از عکسها خبری نیست

فکر کنم لینک عکس ها از کار افتاده

بدرود

arash_irani
25-01-2006, 21:12
سلام در تاپیکی که معرفی کردید متن آموزش هست ولی از عکسها خبری نیست

فکر کنم لینک عکس ها از کار افتاده

بدرود
:ohno:
سلام دوست من
من الان هم چك كردم واون عكسها بودند و مشكلي هم نداشتند دوباره امتحان كن شايد اون موقع پرشين گيگ قاط زده :sad:
موفق باشيد
يا حق

HR
25-01-2006, 21:30
من همیشه با نرم افزار Ipt کار میکنم ...... توی فلش وپریمایر من راحت فارسی تایپ کردم .

parham2
25-01-2006, 21:55
آقا اين نرم افزاراي مريم و امثال اينا بدرد تو نمي خورن . مگه اينكه قصد صفحه بندي نداشته باشي. براي صفحه بندي كه نميشه هي كپي پيست كرد ...
بايد دنبال يه فارسي ساز اساسي مثلا مث پروين باشي هر چند كه من از پروين خوشم نمي ياد... اما نرم افزاراي ديگه اي هم هستن كه تو همين رده براي كار صفحه بندي بدرد مي خورن

bb
07-07-2006, 04:45
دوست عزیز من
اگه تو ویندوزت فونت فارسی نصب کرده باشی با استفاده از نقاشی و فتوشاپ می تونی اون متن رو به پریمیر بیاری
یکم طولانی هستش .
اول متن رو تو برنامه نقاشی می نویسی بعد تو فتوشاپ وارد می کنی و اضافیش رو حذف می کنی . بعد با پسوند psd ذخیره و وارد پریمیر می کنی . ( البته مستقیم رفتن بهتره ) می تونی از نرم افزار چلیپا هم با این روش استفاده کنی .

mpmostafa
02-06-2007, 09:02
شروع میشوند استفاده کنی F_وقتی با مریم کار میکنی دقت کن از فونتهایی که با