PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آموزش] کنترل و نشان دادن صفحه ویندوز در psp!!!






choory
19-01-2009, 12:36
PSPdisp کنترل و نشان دادن صفحه ویندوز در PSP


سلام دوستان
شما بعد از خواندن این آموزش قادر خواهید بود به سادگی و بدون پرداخت هزینه اضافی محیط ویندوز خود را داخل lcd psp خود ببینید و آنرا کنترل کنید.ویا بازی ها و برنامه های کامپوتری را داخل pspخود اجرا کنید و از بازی کردن با آنها لذت ببرید.
مثلا اجرای بازی Crysis و Tomb Raider: Underworld و بقیه بازی ها در psp هیجان خاص خودش را دارد.

تست شده بر روی فریمور 5.00m33-4
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته تا یادم نرفته بگم که این آموزش را دوست عزیز SASAN-BSE از بچه های BC نوشته اند که من با تغیراتی برای شما قرار داده ام.(البته متن کپی پست نیست و من همه آموزش را خودم بازنویسی کرده ام.)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شما ابتدا اگر از پلاگین های تاپیک زیر استفاده میکنید آنها را غیر فعال کنید.
[آموزش] منتقل کردن تصویر lcd psp به مانیتور کامپیوتر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس برنامه های زیر را دانلود کنید.

PSPdisp:
حجم:648 کیلو بایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


Psp type b :
حجم:331 کیلوبایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


pach:
خجم:31 کیلوبایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با یک برنامه فشرده ساز از حالت فشرده خارج کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد برای خارج کردن از حالت فشرده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سپس برنامه psp type B را بر روی سیستم خود نصب کنید.
کابل usb را به psp وصل کنید و گزینه اتصال usb را از داخل psp اجرا کنید تا کامپیوتر psp را بشناسد.حالا برنامه PSPdisp را نصب کنید.(توجه داشته باشید که همه گزینه های نصب تیک خرده باشد.)

در وسط نصب کردن با صفحه ای به شکل زیر مواجه میشوید که ادرس درایو psp شما نوشته شده است.شما بر روی copy files کلیک کرده تا برنامه مربوطه در داخل psp نصب شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا وارد پوشه pach شده و فولدر bin را کپی کنید به مسیری که برنامه PSPdisp را نصب کرده بروید و past کنید.(فولدر bin را جایگزین فولدر همنام در مسیر نصب شده برنامه کنید.)

حال صفحه دسکتاپ را بر روی ریزولیشن 600*800 تنظیم کنید.

psp را روشن کنید و به قسمت بازی ها رفته و برنامه pspdisp را اجرا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محیط برنامه به شکل زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما میتوانید در این روش دستگاه را به وسیله کابل usb یا WLAN به کامپیوتر وصل کنید.
اگر usb مد نظر شما هست کابل را به دستگاه وصل کنید و کلید ضربدر را بزنید.
و اگر هم میخواهید با wlan وصل کنید کلید دایره را بزنید.

توجه داشته باشید که آیکون برنامه کنار ساعت باز باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر دستگاه را با usb وصل کردید بر روی آیکون برنامه کلید راست کنید و به قسمت options رفته و use usb را انتخاب کنید و enable on conection را بزنید.
اگر هم با wlan وصل شدید گزینه use wireless lan را انتخاب کنید.

برای دیدن کل صفحه داخل psp بر روی برنامه راست کلیک کرده به قسمت screen رفته و fit screen را انتخاب کنید.

در قسمت کنترل میتوانید کلید ها را برای بازی ها با سبک shooter و driving تغیر دهید.

نوع چیدن دکمه های psp

shooter

آنالوگ : موس و کلید های wasd

دایره مربع ضربدر مثلث : موس و کلید های wasd

R : کلیک چپ (شوت)

L : کلیک راست

START : Esc

SELECT : پریدن (space)

چپ: تعویض سلاح

راست : F

پایین : C

بالا : E

*********

Driving

ضربدر : گاز

مربع : دنده R

دایره : ترمز

R : دنده بالا

L : دننه پایین

آنالوگ و چپ راست : فرمون

START : Esc

موفق باشید.

a.a7s.k
11-09-2009, 23:16
سلام دوست عزيز.
من هر كاري كردم اون ضربدر كنار آيكون برنامه نرفت ويندوز رو دوبار عوض كردم (XP و 2003) اما باز هم نشد.
من ورژن 3 برنامه رو هم دانلود و امتحان كردم بازم نشد.وقتي psp رو به كامپيوتر وصل ميكنم اون رو ميشناسه و مينويسه "psp typeb" اما ضربدر نميره لطفا راهنمايي كنيد ممنون.

wonderful
11-09-2009, 23:22
اقا علی رو 5.03 که جواب می ده ؟ نزنیم بریک کنیم

kamil_ps3
12-09-2009, 00:13
اقا علی برای 5.03 mhu مشکل ایجاد نمیکنه؟

(عجب حالی دهد crysis رو psp )

choory
12-09-2009, 00:22
دوستان من خودم فقط روی فریمور 5.00 اجرا کردم.
روی بقیه فریمور ها تست نکردم.
البته میتونید امتحان کنید مشکل خاصی به وجود نمیاره فوقش فقط برنامه اجرا نمیشود.
مشکل بریک کردن ندازه چون با حافظه Flash 0 دستگاه در ارتباط نیست.

Doctor.Freeman
12-09-2009, 04:44
اقا علی برای 5.03 mhu مشکل ایجاد نمیکنه؟

(عجب حالی دهد crysis رو psp )



يــــــــــــــوهــــــــ ــو . . .
من رو 5.3 MHU نصب كردم . اجرا شد . :19:
عشق است و . . .
دستت درست علي آقا

---
همه چيزش عاله فقط كلي طول ميكشه تا بخواد دستت بياد . . .
خوراك Wi-Fi :31:

generaltj
12-09-2009, 09:35
چرا فقط رو این 2 تا سبک؟؟؟؟؟

a.a7s.k
12-09-2009, 10:05
سلام. دوست عزیز من رو یه کامپیوتر دیگم هم تست کردم نشد . ورژن دستگاهم 5.00m33-6 هستش.
وقتی برنامه رو اجرا میکنم و اتصال usb را انتخاب میکنم کامپیوتر psp رو به عنوان usb device میشناسه بعد پنجره ی مربوط به add hardwere باز میشه تو این مرحله باید چیکار کنم؟
هم برنامه pspdisp رو نصب کردم و هم درایور موجود در این تاپیک رو

wonderful
12-09-2009, 10:26
هیچی اونجا next رو می زنی بعد هم نصب دستگاه به صورت اتوماتیک (گزینه ی اول ) بعد صبر میکنی تا یه فایلهایی کپی شوند بعد صفحه ی کامپیوتر رو دستگاهت میاد

با کمال عذر خواهی از اقا علی به خاطر فضولی:43::43:

Doctor.Freeman
12-09-2009, 17:42
ويرايش شد .

*QWERT*
13-09-2009, 00:16
سلام علی آقا من این چیزایی که گفتید انجام دادم بعد چیزی نشون نمیده وفقط این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه find new hardware هم میاد و میگرده دنبال type b که چیزی پیدا نمیکنه

Pami
13-09-2009, 02:07
دوستان من نصب كردم بدون هيچ مشكلي اجرا شد و PSP Type B رو هنگامي كه x رو ميزنيد از تو محيط PSP ميشناسه و تصوير بلافاصله مياد ، تنظيمات Screen رو هم ميتونيد تغيير بديد و كيفيت رو بالا ببريد

دستت درد نكنه choory جان ، عالي بود

در مورد Wireless و وصل شدنش هم Access Point ميخواد كه من نداشتم نتونستم امتحان كنم

ولي خوراك مچ گيري هست اين برنامه ، من كه ديگه هركي ميشينه پاي لپ تاپ سريع USB ميزنم چك ميكنم چيكار داره ميكنه !!

wonderful
13-09-2009, 10:22
اگه یه چیز دیگه این برنامه داشت عالی می شد اونم پخش صدای ویندوز بود

choory
13-09-2009, 11:35
سلام علی آقا من این چیزایی که گفتید انجام دادم بعد چیزی نشون نمیده وفقط این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه find new hardware هم میاد و میگرده دنبال type b که چیزی پیدا نمیکنه

شما دقیقا همه کارها را انجام دادی؟

برنامه Psp type b را حتما باید نصب کنید.این را نصب کرده اید؟

کلا اگه طبق آموزش پیش بری مثل بقیه دوستان جواب میگیری.

a.a7s.k
13-09-2009, 13:25
سلام QWERT جان تو اتصال usb منم دقیقا مشکل شما رو دارم لطفا اگه تونستی حلش کنی راهنمایی کن ما هم استفاده کنیم،ممنون.
در ضمن دوستان من دیروز Access Point گرفتم و برنامه رو باهاش تست کردم جواب میده اما سرعتش خیلی جالب نیست مثلا اگه یه فیلم رو تو pc پخش کنی تصویر روی psp به طور محسوسی فریم فریم میشه.لطفا دوستانی که با usb برنامه رو اجرا کردن بگن تو این حالت سرعت چطوره؟تو بازی یا پخش فیلم تصویر تغییر میکنه؟
در ضمن دوستان میتونن ورژن جدید برنامه رو که قابلیت انتقال صدا بهش اضافه شده و محیط گرافیکی جالب تری داره رو از لینک زیر دانلود کنند.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طریقه نصب و اجراش مشابه ورژن قبلی است.

*QWERT*
13-09-2009, 18:09
سلام QWERT جان تو اتصال usb منم دقیقا مشکل شما رو دارم لطفا اگه تونستی حلش کنی راهنمایی کن ما هم استفاده کنیم،ممنون.
وقتی find new hardware میاد دو تا گزینه میبینی یکیش install اتوماتیک هست با یکی دیگه شما باید اون دومی رو تیکش رو بزنی بعد next بزنی.دیگه درست میشه.
دمم گرم...:دی

*QWERT*
13-09-2009, 18:11
شما دقیقا همه کارها را انجام دادی؟

برنامه Psp type b را حتما باید نصب کنید.این را نصب کرده اید؟

کلا اگه طبق آموزش پیش بری مثل بقیه دوستان جواب میگیری
علی جون درست شد دمت گرم.ولی برا کنترلش یه چیزای پیشفرض هست.اینا رو چه جوری میشه عوض کنی.
من میخواستم gears of war بازی کنم ولی جلو نمیرفت.

wonderful
13-09-2009, 18:44
هیچی اونجا next رو می زنی بعد هم نصب دستگاه به صورت اتوماتیک (گزینه ی اول ) بعد صبر میکنی تا یه فایلهایی کپی شوند بعد صفحه ی کامپیوتر رو دستگاهت میاد

با کمال عذر خواهی از اقا علی به خاطر فضولی:43::43:

دوستان مارو ...:31: حساب کردند من گفته بودم

سلام علی آقا من این چیزایی که گفتید انجام دادم بعد چیزی نشون نمیده وفقط این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه find new hardware هم میاد و میگرده دنبال type b که چیزی پیدا نمیکنه


سلام QWERT جان تو اتصال usb منم دقیقا مشکل شما رو دارم

*QWERT*
13-09-2009, 21:46
دوستان مارو ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif حساب کردند من گفته بودم
اتفاقا برا من گزینه دومی کار کرد.
یهو میزنم خودم رو میکشما/

metaler-soad
20-09-2009, 00:46
من که هر کاری کردم نشد

wonderful
20-09-2009, 09:32
چجوری نشد؟