PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن كردن كامپيوتر تنها با وارد كردن اسم خودتان از صفحه كليد كامپيوترتان



Ship Storm
19-01-2006, 15:31
البته اين كار به نظر براي افراد حرفه اي كه در اين سايت درحال گردش هستند خيلي جالب نيست ولي براي آن

دسته از افراد كه تازه وارد دنياي كامپيوتر شده اند شايد جالب باشد .

خوب بريم سراغ آموزش

ابتدا بعد از روشن شدن كامپيوتر دكمه DELETE را ميزنيم وبعد از ورود به صفحه SETUP روي گزينه

Power Manegment Setup ميرويم و سپس كليد ENTER را ميزنيم و به روي قسمت POWER BY KEYBOARD

ميرويم ودكمه ENTER را ميزنيم (البته در بعضي از مواقع شايد بايد 2 بار دكمه ENTER را بزنيم) سپس كلمه نام خود را

مثلا HAMED رو وارد ميكنيم وكليد ENTER را ميزنيم و دوباره همان نام HAMED را وارد ميكنيم و سپس كليد ENTER

را ميزنيم در اخر كليد ESC را ميزنيم و وارد صفحه اصلي ميشويم و كليد F10 را به عنوان تاييد تغييرات انجام شده

ميزنيم و كامپيوتر RESET ميشود و بعد از خاموش كردن كامپيوتر نام خود را وارد كنيد تا كامپيوتر شما روشن شود

(نكته مهم: دوستان عزيز توجه كنيد كه كابل برق كامپيوتر هرگز از برق درنيايد چون در اين صورت فقط با فشردن دكمه

POWER ميتوان كامپيوتر را روشن كرد )

Amir_P30
20-01-2006, 00:36
ممنون عزيز
خيلي خوب بود

فكر كنم اين ماله مادربورد هاي گيگا باشه درسته؟

WooKMaN
20-01-2006, 00:39
مربوط به مدل msi سري 865 هم هستش

H3SAM
20-01-2006, 00:42
بله من هم در Giga که قبلا داشتم و هم در MSi K8n Neo که حالا دارم این امکان رو مشاهده کردم

arash_irani
20-01-2006, 02:10
سلام دوستان
خيلي جالب بود من تا حالا نميدونستم
راستي يه سوال دوستان مگه كامپيوترمون وقي كه شات دون ميكنيم خاموش نميشه ؟
در صورت عادي هم بدون اين كاري كه دوستمون گفتند باز سيستممون روشن ميمونه؟؟؟؟
اگه جواب مثبت هست بايد براي خاموش شدنش چي كار كنيم؟
حالا كسي ندونه من سيستمم رو اصلا خاموشم ميكنم بعضي وقتها تا چند روز يه ريز بيچاره كار ميكنه :)
ممنون و موفق باشيد
يا حق

parham2
20-01-2006, 02:20
عجب حالي

Ship Storm
20-01-2006, 08:42
سلام دوستان
خيلي جالب بود من تا حالا نميدونستم
راستي يه سوال دوستان مگه كامپيوترمون وقي كه شات دون ميكنيم خاموش نميشه ؟
در صورت عادي هم بدون اين كاري كه دوستمون گفتند باز سيستممون روشن ميمونه؟؟؟؟
اگه جواب مثبت هست بايد براي خاموش شدنش چي كار كنيم؟
حالا كسي ندونه من سيستمم رو اصلا خاموشم ميكنم بعضي وقتها تا چند روز يه ريز بيچاره كار ميكنه :)
ممنون و موفق باشيد
يا حق
دوست عزيز من گفتم كه اگه دوشاخه برق كامپيوتر را از پيريز دربياوري ديگه با وارد كردن نام خود نميتونيد كامپيوتر خود را روشن كنيد وفقط بايد با دكمه power اون رو روشن كني

Ship Storm
20-01-2006, 08:51
مربوط به مدل msi سري 865 هم هستش

دوست عزيز شما با توجه به اون ادرس هايي كه من دادم ميتونيد مراحل كار رو پيگيري كنيد تا متوجه شويد كه ايا
Mother Board شما چنين قابليتي دارد يا نه مال من Giga Sis 8s655FX ميباشد و اين كار رو هم انجام ميدهد

Ship Storm
20-01-2006, 08:52
ممنون عزيز
خيلي خوب بود

فكر كنم اين ماله مادربورد هاي گيگا باشه درسته؟

با تشكر از ِAmir_P30 كه واقعا من رو شرمنده كردند

emhtiwyats
20-01-2006, 11:44
مربوط به مدل msi سري 865 هم هستش
بسته به مادر بورد اسم گزینه ها فرق می کنه . والبته ترتیب قرار گرفتنشون .

Ship Storm
20-01-2006, 13:47
البته emhtiwyats هم راست ميگه

arash_irani
20-01-2006, 20:43
دوست عزيز من گفتم كه اگه دوشاخه برق كامپيوتر را از پيريز دربياوري ديگه با وارد كردن نام خود نميتونيد كامپيوتر خود را روشن كنيد وفقط بايد با دكمه power اون رو روشن كني
سلام دوست من
مثل اينكه منظور منو شما متوجه نشديد
منظور من اينه كه در كل مگه كامپيوتر به طور 100% خاموش نميشه؟؟؟
حالا چه با روشي كه شما فرمودين و چه بطور معمولي
چون در يك جايي (كه يادم نيست ) نوشته بودند كه با دست كاري فلان جاي ريجستري ميشه كامپيوتر رو به طور كامل خاموش كرد
راستی ::
من هم مادر برد MSI رو دارم که البته هر چی گشتم اینجور جایی رو نداشت حتی عبارت های مشابه رو هم نگاه کردم ولی چیزی پیدا نکردم :sad:
ممنون از توجهي كه داشتيد و موفق باشيد
يا حق

Amir_P30
20-01-2006, 22:57
سلام دوستان
خيلي جالب بود من تا حالا نميدونستم
راستي يه سوال دوستان مگه كامپيوترمون وقي كه شات دون ميكنيم خاموش نميشه ؟
در صورت عادي هم بدون اين كاري كه دوستمون گفتند باز سيستممون روشن ميمونه؟؟؟؟
اگه جواب مثبت هست بايد براي خاموش شدنش چي كار كنيم؟
حالا كسي ندونه من سيستمم رو اصلا خاموشم ميكنم بعضي وقتها تا چند روز يه ريز بيچاره كار ميكنه :)
ممنون و موفق باشيد
يا حق

آرش جان سلام

عزيز شما فقط اگه پشت كيست رو نگاه كني (تقريبا در كنار فيش پاور ) يه دونه دكمه كوچيك ميبيني كه اگه اونو خاموش كني كلا سيستمت خاموش ميشه .

چون در سيستم هاي ATX پس از خاموش شدن هم مقداري برق(خيلي ضعيف) ميمونه .

Ship Storm
21-01-2006, 09:19
ببخشيد من منظورتون رو متوجه نشدم

Amir_P30
21-01-2006, 18:10
ببخشيد من منظورتون رو متوجه نشدم
منظور من يا آرش عزيز؟

منظور من همان دكمه پاور پشت كيس هست!!

Ship Storm
22-01-2006, 07:34
منظور من يا آرش عزيز؟

منظور من همان دكمه پاور پشت كيس هست!!


آرش جان راميگويم

arash_irani
23-01-2006, 00:07
آرش جان سلام

عزيز شما فقط اگه پشت كيست رو نگاه كني (تقريبا در كنار فيش پاور ) يه دونه دكمه كوچيك ميبيني كه اگه اونو خاموش كني كلا سيستمت خاموش ميشه .

چون در سيستم هاي ATX پس از خاموش شدن هم مقداري برق(خيلي ضعيف) ميمونه .
سلام امير جان
دستت درد نکنه عزیز
والله من هر چي نگاه كردم چيزي نديدم فقط يه دكمه بود كوچولو و روش نوشته بود V230 که اون هم فکر میکنم مال ولتاژش بود جلو هم بجز دکه ریاستارت و دکمه اصلی هیچیز دیگه ای نداشت
شاید مال من فرق فوکوله :biggrin:


ببخشيد من منظورتون رو متوجه نشدم
دیگه چطوری توضیح بدم عزیز :blush:

موفق باشید
یا حق

armin_goooodboy
23-01-2006, 13:30
سلام دوستان
Ship Storm عزیز ممنون
با مادربورد من هم این کار صورت گرفت
مادر بردم mercurry هست
ممنون

R£ɀД
23-01-2006, 13:59
arash_irani جان براي منم اون دكمه پشت كيس كه amir_p30 عزيز گفتن وجود نداره فقط روي بعضي كامپيوتر ها من ديدم ( فكر مي كنم اغلب پنتيوم 3 ها اين دكمه رو داشتن) پس هيچ نگران نباش چون زياد هم بهش احتياج نيست. ( اگه هم كه اصرار داري كه هيچ برقي وارد كيست نشه مي توني كابل پاور كيس رو از برق بكشي كار اين دكمه هم دقيقا همين هست ).
من شنيدم كه اگه همون برق خفيف توي كيس باشه براي قطعات و مادربرد بهتره تا اينكه هي بخواهيم به وسيله اون دكمه كاملا كامپيوتر رو خاموش كنيم و دوباره روشن كنيم.

ويرايش : راجع به وجود اين گزينه هم كه دوستان گفتن فقط روي بعضي مادربرد ها اين امكان وجود داره كه حتي مي تونين با حركت دادن موس كامپيوتر رو روشن كنين.(پس زيادي نگرد احتمالا براي شما اين امكان رو ساپورت نميكنه )

emhtiwyats
23-01-2006, 16:22
سلام امير جان
دستت درد نکنه عزیز
والله من هر چي نگاه كردم چيزي نديدم فقط يه دكمه بود كوچولو و روش نوشته بود V230 که اون هم فکر میکنم مال ولتاژش بود جلو هم بجز دکه ریاستارت و دکمه اصلی هیچیز دیگه ای نداشت
شاید مال من فرق فوکوله :biggrin:


دیگه چطوری توضیح بدم عزیز :blush:

موفق باشید
یا حق



اگه کیست ای تی هست جواب نمیده !!!

این روش مال کیس های ای تی ایکس هست .


در ضمن علاوه بر اون مقدار که امیر جان اشاره کردن . یه خورده واسه شارژ باتری مین باقی میمونه .

این روش و روشن شودن مربوط به بایوس است نه ویندوز .

ویندوز سیستم عامل هست و مراحل بوت ( به غیر از آخریش ) سخت افزاریه .

اینو واسه اونایی گفتم کهنمی دونستن .

arash_irani
23-01-2006, 18:14
سلام دوستان
emhtiwyats2 عزيز و Reza_S جان از هر دوتون ممنونم استفاده كرديم :)
موفق باشيد
يا حق

emhtiwyats
23-01-2006, 18:37
خواهش !!!
قابل نداره

Ship Storm
27-01-2006, 16:16
سلام دوستان
Ship Storm عزیز ممنون
با مادربورد من هم این کار صورت گرفت
مادر بردم mercurry هست
ممنون

عزيزم خواهش ميكنم شرمندمون كردي

R£ɀД
27-01-2006, 16:26
سلام دوستان
emhtiwyats2 عزيز و Reza_S جان از هر دوتون ممنونم استفاده كرديم
موفق باشيد
يا حق

arash_irani جان قابل شما رو نداشت. خوشحالم كه به دردت خورده.

emhtiwyats
27-01-2006, 17:11
خب دیگه قضیه این تاپیک هم تمومه !!

Ship Storm
28-01-2006, 09:56
دست كليه عزيزاني كه اين تاپيك را پيگيري كردند دردنكند

neyrizboys
28-01-2006, 20:40
ممنون خيلي عالي بود

Ship Storm
29-01-2006, 07:18
neyrizboys دست شما هم دردنكند زحمت كشيدي ممنون

masoud-lat
31-01-2006, 13:29
matrix چه طوري

abdolreza
31-01-2006, 16:40
خب دیگه قضیه این تاپیک هم تمومه !!
با سلام
اگر ممکن است کمی دیگر هم تامل نمائید
جالب اینکه مادر برد من که msi k8n neo4 است فاقد اپشن پاور ان با کیبرد میباشد
اگر از دوستان کسی این مادر برد را دارد لطفا بررسی و جهت مطمئن شدن من راهنمائی نماید
با تشکر

emhtiwyats
31-01-2006, 20:05
آقا ببخشید !! من فکر کردم مشکلات حل شده .. ..

abdolreza
31-01-2006, 20:48
آقا ببخشید !! من فکر کردم مشکلات حل شده .. ..
بازهم سلام
دوست من مشکلی نیست میخواهم مطمئن شوم که این مادر برد انجام میدهد یا نه
با تشکر

emhtiwyats
01-02-2006, 20:45
به دفترچه ی مین بردت نگاه کن .!!

Omidpsp
09-02-2006, 09:44
ship جون دستت درد نوکنه

Ship Storm
15-02-2006, 16:43
ship جون دستت درد نوکنه


خواهش ميكنم عزيزم :happy:

Ship Storm
26-03-2006, 08:59
به دفترچه ی مین بردت نگاه کن .!!

راست میگه دوست عزیزمون

Baltaza
13-11-2006, 08:07
Ship Storm جان ممنون از آموزش كاملي كه نوشته اي من انجام دادم و موفق هم شدم حالا اگر بخواهم پاكش كنم چه كار بايد بكنم ؟.

Ship Storm
14-11-2006, 07:38
Ship Storm جان ممنون از آموزش كاملي كه نوشته اي من انجام دادم و موفق هم شدم حالا اگر بخواهم پاكش كنم چه كار بايد بكنم ؟.


وارد همون بخش بو بعد برو روي همون قسمتي كه اسمت رو وارد كردي بعدش بقيش ديگه راحته