PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در اينترنت



armin15000
24-12-2008, 20:40
سلام
يه مشكلي براي كامپيوتر من پيش اومده و اون اينه كه بعد از چند لحظه كه وارد اينترنت ميشم مثلا 5 يا10 دقيقه يا بيشتر
چون زمان اون متغير است بعد ضمن اينك همچنان به اينترنت وصل هستم ولي وارد هيچ سايتي نميتونم بشم مثل اينه كه اصلا
به اينترنت وصل نشدم ولي عكس دوتا مانيتور پايين صفحه سمت راست مانيتور خودم كه علامت وصل بودن به اينترنت هست
همچنان به جاي خود باقي است و از طريق disconnect هم نميتونم از اينترنت خارج بشم و حتما بايد كامپيوتر رو ريستار كنم
كه بعد كه وارد ويندوز ميشم اين پيام رو ميده.

Generic host process for win 32 services encountered a problem and needed to close

ahriman323
24-12-2008, 20:52
احتمالا مشکل از ویندوزت هست یه ویندوز نصب کن:46:

armin15000
24-12-2008, 21:54
سلام

خيلي وقت نيست كه ويندوز نصب كردم.

ahriman323
24-12-2008, 22:05
سلام

خيلي وقت نيست كه ويندوز نصب كردم.

خیلی وقت یعنی چند روز؟!
میتونی ویندوزت را هم ریپیر کنی
احتمال اینکه ویروس هم باشه هست که میتونی با انتی ویروس اپدیت کاسپراسکای 2009 یا نود 32 و انتی اسپای واری سیستم را اسکن کنی
ولی احتمالا از ویندوز هست

siavashsiavash
24-12-2008, 23:00
سلام
من هم مشکلی شبیه شما داشتم و دارم
کسی هم کامل جواب نداد فقط چند تا از بچه ها گفتن ویندوزم را باید عوض کنم که من هم هنوز نکردم
مشکل من:
مودم من alfex هست تا الان هم مشکلی نداشتم وندارم چون ازطریق pppoe وصل می شدم اما از دیشب ازBridging وصل می شم من از صبا adsl گرفتم هم روز تست کردم هم با یوزر شبانه ام وقتی با Bridging کانکت می شم بعد از 20min به بعداصلا هیچی نمی توانم سند ورسیو کنم و باید کامپیوتر را ریست کنم حتا نمیشه دیسکانکت کنم ویندوزم هم سالم هست و nod32هم دارم ویروس هم ندارم علامت 2تاtv که گوشه سمت راست هست هست دیگر بعد از این اتفاق ابی نیست اما در جایی که کانکشن می سازم نگاه کردم ابی بود هر چی کلیک می کنم 1sپروپرتیس می اید ومی روداما دیسکانتک نمی توانم کنم حتامودم هم دیزیبل می کنم باز هم دسکانکت نمی شود
چند بار کانکشن ساختم اما بازم جواب ندادوقتی ریست می کنم درس می شود 40minهم وصل بودم اما بازم این مشکل پیش امد
اما pppoeکه هستم توی این 20روز با روزی 5ساعت کارکردن همچین مشکلی ندارشتم و ندارم فقط می رم روی Bridgingمشکل دارم
راستی من کارت --- هم دارمwindoxp sp2دارم رجسیتر شده هم هستie7ودانلود منیجرمهم idm هست
هر چی باید می گفنم گفتم فکر کنم توضیحات کامل باشه

به پشتیبانی زنگ زدم گفت اشکال از ویندوزت هست ماکروسافت این کارو کرده باید windxp sp3نصب کنید!!!!!!

ahriman323
24-12-2008, 23:12
سلام
من هم مشکلی شبیه شما داشتم و دارم
کسی هم کامل جواب نداد فقط چند تا از بچه ها گفتن ویندوزم را باید عوض کنم که من هم هنوز نکردم
مشکل من:
مودم من alfex هست تا الان هم مشکلی نداشتم وندارم چون ازطریق pppoe وصل می شدم اما از دیشب ازbridging وصل می شم من از صبا adsl گرفتم هم روز تست کردم هم با یوزر شبانه ام وقتی با bridging کانکت می شم بعد از 20min به بعداصلا هیچی نمی توانم سند ورسیو کنم و باید کامپیوتر را ریست کنم حتا نمیشه دیسکانکت کنم ویندوزم هم سالم هست و nod32هم دارم ویروس هم ندارم علامت 2تاtv که گوشه سمت راست هست هست دیگر بعد از این اتفاق ابی نیست اما در جایی که کانکشن می سازم نگاه کردم ابی بود هر چی کلیک می کنم 1sپروپرتیس می اید ومی روداما دیسکانتک نمی توانم کنم حتامودم هم دیزیبل می کنم باز هم دسکانکت نمی شود
چند بار کانکشن ساختم اما بازم جواب ندادوقتی ریست می کنم درس می شود 40minهم وصل بودم اما بازم این مشکل پیش امد
اما pppoeکه هستم توی این 20روز با روزی 5ساعت کارکردن همچین مشکلی ندارشتم و ندارم فقط می رم روی bridgingمشکل دارم
راستی من کارت --- هم دارمwindoxp sp2دارم رجسیتر شده هم هستie7ودانلود منیجرمهم idm هست
هر چی باید می گفنم گفتم فکر کنم توضیحات کامل باشه

به پشتیبانی زنگ زدم گفت اشکال از ویندوزت هست ماکروسافت این کارو کرده باید windxp sp3نصب کنید!!!!!!
یکی از دوستان هم مشکل دیسکانکت شدن داشت که باید سیستم را ریستارت می کرد بعد از این که سیستم را ریستارت می کرد ارورو می داد که با نصب ویندوز مشکلش حل شد
شما هم همین مشکل را دارد ویندوز را دوباره نصب کن مشکلت حل میشه
ولی من شنیدم این مشکل توی سرویس پک 3 هست به گفته پشتیبانی شاتل اون دوستمون هم سرویس پک 3 نصب بود
من خودم سرویس پک 3 نصب دارم و مشکلی ندیدم
درکل نه 2 مشکل داره نه 3

armin15000
25-12-2008, 00:44
سلام

ممنون از دوستان من يه هفته قبل ويندوز نصب كردم و سرويس پك 2 بود امشب رفتم سرويس پك 3 گرفتم و نصب كردم متا سفانه مشكل حل نشد.آنتي ويروس هم دارم ولي چيزي نشون نميده.

ahriman323
25-12-2008, 01:56
سلام

ممنون از دوستان من يه هفته قبل ويندوز نصب كردم و سرويس پك 2 بود امشب رفتم سرويس پك 3 گرفتم و نصب كردم متا سفانه مشكل حل نشد.آنتي ويروس هم دارم ولي چيزي نشون نميده.

باز هم همون ارور را میده بعد از ریستارت کردن؟
Generic host process for win 32 services encountered a problem and needed to close

با پورت usb وصل شو ببین بازم اینجور میشه؟ شاید مشکل از کارت شبکه باشه!!

armin15000
25-12-2008, 18:22
سلام

در خصوص وصل شدن با پورت usb چيزي نميدونم . چطوريه؟

ahriman323
25-12-2008, 21:19
سلام

در خصوص وصل شدن با پورت usb چيزي نميدونم . چطوريه؟

مودمت که usb داره
باید cd مودم را نصب کنی
بیشتر از این نمی دونم
-----------------------------------

armin15000
08-01-2009, 02:26
سلام

اقا بالا خره ويندوز رو تو يه درايو ديگه نصب كردم و مشكل حل شد و درايو قبلي رو كامل فرمت كردم ويندوز مديا سنتر نصب كردم و اين هم درست شد.ممنون از همه دوستان.