PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Grand Theft Auto IV



*Ali*
24-12-2008, 19:53
با تشکر از SIMON137 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان به خاطر تهیه آموزش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول از همه شما باید بازی رو نصب داشته باشید . هیچ نیازی به پچ یا چیز خاصی نیست و نصب پچ های مختلف فقط برای بهبود بازی کردن به کار میره ، تذکری هم که اول کار باید بدم اینه که همیشه کسی که نسخه ی بازیش پایین تره باید سرور بزنه نه کسی که نسخه ی بالا تری داره . برای مثال امروز من و علی به چندین روش بازی کردیم ، پچ من ۱٫۰۳ بود و پچ علی ۱٫۰۴ ! علی که سرور میزد من بعد از چند ثانیه بازیم کرش میکرد و باید دوباره مراحل رو انجام میدادم . اما علی نه ! ، باید اینطوری باشه که من باید در این حالت سرور میشدم تا بتونیم بازی کنیم . این بازی خیلی کم مصرفه و ۲ نفری حدود ۱ ساعت که بازی کردیم من که سرور بودم ۱۰ مگابایت از ترافیکم کسر شد .

برای انجام این آموزش اول از هر چیز شما باید این دو برنامه رو داشته باشید :

*
LogMeIn Hamachi v2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

* TeknoGods ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته : اگر خودتون این برنامه رو دارید ، با همون هم میتونید انجام بدید .. اما در این اصلاحات کوچکی انجام شده که ما اینو پیشنهاد میکنیم ..

* رمز :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اول هاماچی رو نصب کرده ، یک نتورک ایجاد کنید یا درون ( Network name : RE5-GS , PW : 200200 ) جوین بشید ( توجه ، تمامی کسانی که میخواند بازی کنند باید در هاماچی و در “ یک شبکه “ به طور همزمان آنلاین باشند ) بعد از اون شما اون فایل رجیستری رو که در فایل TeknoGods قرار دادم اجرا میکنید تا شبکه ی لایو بر روی هاماچی ست بشه .

* بعد از اون ، دو حالت پیش میاد .. کسی که قراره سرور بشه و کسی می خواهد به اون فرد متصل بشه !

- Server :

شخصی که قراره سرور باشه باید حتما ورژن بازیش مساوی یا پایین تر از کسانی باشه که قراره بازی کنند . شخص وارد بازی میشه و از طریق موبایلش قسمت MultiPlayer رو انتخاب میکنه . بعد از اون باید روی Player Match رفته و انتخاب کنید . در اون جا چند حالت پیش میاد که برای درست کردن سرور هست ، QuickMatch که فقط با انتخاب نوع بازی و تنظیمات سریع اون یک سرور میزنه و Custom Match که دارای یک سری تنظیمات بیشتر و تخصصی تر هست . وقتی تنظیمات رو ست کردید Enter رو بزنید و بسته به نوع بازی به شما پیغام هایی میده ، مثلا در نوع Race میگه که صبر کنید تا دیگر بازی کنا جوین شند و یا چیزای دیگه که خودتون خواهید دید

- Client :

شحصی که میخواد به سروری متصل بشه میتونه ورژن بالاتری از بازی رو داشته باشه و مشکلی نیست . فقط باید در فایل های بازی ها دستکاری نکرده باشند دو طرف ! چون ممکنه نتونید حتی وارد قسمت آنلاین بازی بشید ! خب ، کسی که میخواد جوین یک سرور باشه اول باید وارد بازی بشه و وارد موبایل شده قسمت MultiPlayer ، بخش Player Match و اینجا توقف کنید ! با Alt + Tab از بازی خارج شده و فایل GTA IV Loader رو اجرا کنید که در Teknogods بود ، وقتی پیام داد که HF شما میتونید اون پنجره رو ببندید ! و به بازی برگشته و Ctrl + F12 رو بزنید تا یک پیامی بشنوید . بعد میتونید وارد قسمت Quick Match یا Custom Match شده و سرور مورد نظر را انتخاب و جوین اون بشید.

در آخر از اشکان بخاطر آموزش قبلیش در فصل بازی تشکر میکنم که من با دقت در یک نکته ی ساده که خود TeknoGods تهیه کرده بود و یکم صرف وقت باعث شد جزو اولین GTA IV Cracked Version باز های آنلاین بشیم ! امیدوارم که این مطلب مورد توجهتون قرار گرفته باشه و توجه داشته باشید که کپی این مطلب با ذکر نام نویسنده MaFiA3 و سایت فصل بازی دات نت / سروش آنلاین بلامانع است

Aseman e ghermez 2
24-12-2008, 19:57
این بازی فقط با سریالنامبر هایی که روی کاور هر بازی اورجینالش هست میتونی فعال کنی من اینو تو تایپک اصلی پرسیدم این جواب و دادن

bersam
25-12-2008, 20:00
البته همیشه راه های دیگری نیز هست !!!!

باید دید می شه از لن استفاده کرد یا نه ! البته احتمالا مثل WoW سرور های دیگه ای به جز سرور اصلی خود جی تی ای باید باشه ! البته اینم بگم که همه ی بازی ها برای بازی آنلاین نیاز به کد اصلی بازی داره !

*Ali*
25-12-2008, 23:14
پس چرا GTa sa با برنامه Sa.mp میشد بازی کرد؟؟؟؟؟اونم بدون نسخه اصلی

bersam
25-12-2008, 23:26
پس چرا gta sa با برنامه sa.mp میشد بازی کرد؟؟؟؟؟اونم بدون نسخه اصلی

منم که گفتم میشه !!!!!!! فقط باید صبر کرد !!!!! انقدر آدم بیکار هستن این بازی ها رو هک و کرک کنن !!!!!:27::27::27:

armin_software
25-12-2008, 23:33
این بازی رو اگه بشه آنلاین بازی کرد چه طوری هست؟
مثلا یک نفر یک آدم میشه و یک نفر یک آدم دیگه بعد تو خیابان راه می رن؟

HoJJaT_007
25-12-2008, 23:35
آرمین @

شما یه بار سن آندرس رو بریزو sa-mp رو دانلود کن . روشن میشی چطوریه !!

bersam
25-12-2008, 23:37
من با psp یه سری آنلاین بازی کردم ! حالت های خاصی داشت !!!!! یعنی میریختن سر هم دیگه هم دیگه رو می زدن ! و یکی می برد ! یا مثلا یه مرحله داشت که هر کی زود تر به نقطه مورد نظر برسه برنده هست یا مسابقه های ماشین سواری و ... !!!!!!!!!

فکر کنم Pc هم همین طوری باشه !

ferdfe
25-12-2008, 23:40
خوب ما الان تو 6 موندیم دیگه بریم پنجش هم بگیریم و یک ساعت نصب کنیم اوون چیزی که شما هم گفتین پیدا کنیم

اوووووووووووه

خوب الان می گفتی چه جوری و راحتمون می کردی:46:

alizshah
26-12-2008, 01:40
سلام
اگه قسمتی به نام lan یا حالا هر چیزی باشه میشه
یا اینکه باید تو کد بازی تغیراتی ایجاد کرد و ای پی سرور رو بدی بهش

در هر حالت از جمله بازی هایی هست که باید اصل باشه تا حال بده

HoJJaT_007
01-01-2009, 18:40
خوب ما الان تو 6 موندیم دیگه بریم پنجش هم بگیریم و یک ساعت نصب کنیم اوون چیزی که شما هم گفتین پیدا کنیم

اوووووووووووه

خوب الان می گفتی چه جوری و راحتمون می کردی:46:
چیزی به اسم Gta 6 هنوز نیومده !

فکر کنم منظورت Gta IV باشه

*Ali*
30-09-2009, 16:10
مژده به دوستانی که فکر میکردن بازی فقط با نسخه اورجینال قابلیت آنلاین داره ! آموزش آنلاین بازی کردن توی پست اول قرار گرفته شده.

For The Horde
30-09-2009, 16:46
یعنی خودمون سرور میسازیم خودمونم میریم توش ؟ حال نمیده که من اورجینال دارم به شمام پیشنهاد میکنم با اورجینال بازی کنید اصل حال بازی اینه 500 نفر بریزن

mirtalasan
02-10-2009, 14:22
باعرض سلام.
من یه سوال دارم .میشه این بازیرو 5-6 نفری لن بازی کرد.آخه ما 7-8 نفریم با شبکه بهم وصلیم اگه میشه کمکمون کنین مرسی:10:

persianview
04-10-2009, 11:04
با تشکر از SIMON137 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان به خاطر تهیه آموزش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول از همه شما باید بازی رو نصب داشته باشید . هیچ نیازی به پچ یا چیز خاصی نیست و نصب پچ های مختلف فقط برای بهبود بازی کردن به کار میره ، تذکری هم که اول کار باید بدم اینه که همیشه کسی که نسخه ی بازیش پایین تره باید سرور بزنه نه کسی که نسخه ی بالا تری داره . برای مثال امروز من و علی به چندین روش بازی کردیم ، پچ من ۱٫۰۳ بود و پچ علی ۱٫۰۴ ! علی که سرور میزد من بعد از چند ثانیه بازیم کرش میکرد و باید دوباره مراحل رو انجام میدادم . اما علی نه ! ، باید اینطوری باشه که من باید در این حالت سرور میشدم تا بتونیم بازی کنیم . این بازی خیلی کم مصرفه و ۲ نفری حدود ۱ ساعت که بازی کردیم من که سرور بودم ۱۰ مگابایت از ترافیکم کسر شد .

برای انجام این آموزش اول از هر چیز شما باید این دو برنامه رو داشته باشید :

*
LogMeIn Hamachi v2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fproducts%2Fhamachi2%2Fdownload.aspx)

* TeknoGods ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ffile%2Fdownload.php%3Ffile%3D970GTAIV-TeknoGods.zip)

نکته : اگر خودتون این برنامه رو دارید ، با همون هم میتونید انجام بدید .. اما در این اصلاحات کوچکی انجام شده که ما اینو پیشنهاد میکنیم ..

* رمز :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداول هاماچی رو نصب کرده ، یک نتورک ایجاد کنید یا درون ( Network name : RE5-GS , PW : 200200 ) جوین بشید ( توجه ، تمامی کسانی که میخواند بازی کنند باید در هاماچی و در “ یک شبکه “ به طور همزمان آنلاین باشند ) بعد از اون شما اون فایل رجیستری رو که در فایل TeknoGods قرار دادم اجرا میکنید تا شبکه ی لایو بر روی هاماچی ست بشه .

* بعد از اون ، دو حالت پیش میاد .. کسی که قراره سرور بشه و کسی می خواهد به اون فرد متصل بشه !

- Server :

شخصی که قراره سرور باشه باید حتما ورژن بازیش مساوی یا پایین تر از کسانی باشه که قراره بازی کنند . شخص وارد بازی میشه و از طریق موبایلش قسمت MultiPlayer رو انتخاب میکنه . بعد از اون باید روی Player Match رفته و انتخاب کنید . در اون جا چند حالت پیش میاد که برای درست کردن سرور هست ، QuickMatch که فقط با انتخاب نوع بازی و تنظیمات سریع اون یک سرور میزنه و Custom Match که دارای یک سری تنظیمات بیشتر و تخصصی تر هست . وقتی تنظیمات رو ست کردید Enter رو بزنید و بسته به نوع بازی به شما پیغام هایی میده ، مثلا در نوع Race میگه که صبر کنید تا دیگر بازی کنا جوین شند و یا چیزای دیگه که خودتون خواهید دید

- Client :

شحصی که میخواد به سروری متصل بشه میتونه ورژن بالاتری از بازی رو داشته باشه و مشکلی نیست . فقط باید در فایل های بازی ها دستکاری نکرده باشند دو طرف ! چون ممکنه نتونید حتی وارد قسمت آنلاین بازی بشید ! خب ، کسی که میخواد جوین یک سرور باشه اول باید وارد بازی بشه و وارد موبایل شده قسمت MultiPlayer ، بخش Player Match و اینجا توقف کنید ! با Alt + Tab از بازی خارج شده و فایل GTA IV Loader رو اجرا کنید که در Teknogods بود ، وقتی پیام داد که HF شما میتونید اون پنجره رو ببندید ! و به بازی برگشته و Ctrl + F12 رو بزنید تا یک پیامی بشنوید . بعد میتونید وارد قسمت Quick Match یا Custom Match شده و سرور مورد نظر را انتخاب و جوین اون بشید.

در آخر از اشکان بخاطر آموزش قبلیش در فصل بازی تشکر میکنم که من با دقت در یک نکته ی ساده که خود TeknoGods تهیه کرده بود و یکم صرف وقت باعث شد جزو اولین GTA IV Cracked Version باز های آنلاین بشیم ! امیدوارم که این مطلب مورد توجهتون قرار گرفته باشه و توجه داشته باشید که کپی این مطلب با ذکر نام نویسنده MaFiA3 و سایت فصل بازی دات نت / سروش آنلاین بلامانع است

من هم آموزشی تدارک دیدم که خیلی از محدودیت های آموزش شما را نداره برای مشاهده این آموزش به آدرس زیر مراجعه کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در این آموزش از طریق 2 برنامه هاماچی و وایپین می توانید جی تی آی 4 را آنلاین بازی کنید.

hamid 4700
17-03-2011, 21:03
لینک * TeknoGods ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ffile%2Fdownload.php%3Ffile%3D970GTAIV-TeknoGods.zip)خرابه

SnoWall
18-04-2011, 21:04
پس چرا GTa sa با برنامه Sa.mp میشد بازی کرد؟؟؟؟؟اونم بدون نسخه اصلی

اشتباه نکنید ! برنامه SA-MP بدست خود شرکت Rock Star ساخته نشده. سازنده این برنامه یک برنامه نویس با اسم مستعار Kye هست که در قبال این کار ارزشمند، هیچ مبلغی از شرکت Rock Star دریافت نکرده ! الان هم که میبینید خیلی از بازیها مثل همین GTA IV / EFLC رو حتما باید با سریال بصورت آنلاین بازی کرد بخاطر اینه که خود شرکت Rock Star طراحی این پروژه را برعهده گرفته و تا همین الانش هم بخاطر کرک شدن خود بازی کلی ضرر کرده !


شما یه بار سن آندرس رو بریزو sa-mp رو دانلود کن . روشن میشی چطوریه !!
هنوز این بازی برای حالت Role Play برنمه نویسی نشده، خود شرکت Rock Star باید این برنامه نویسی رو بصورت یک پک الحاقی در اختیار قرار بده !

یا اینکه بقول دوستمون منتظر باشم تا یکی پیدا بشه و IV-MP هم بسازه !!! :27:

راستی از برنامه نویس های حرفه ای در زمینه Scripting برای SAMP دعوت به عمل میاد تا به کمک یکدیگر یک سرور ایرانی دست و پا کنیم !