View Full Version : Psp
iman.gh
01-10-2006, 11:56 AM
سلام
اگه ميشه بازي براي Psp بزاريد.
M E H D I
01-10-2006, 10:07 PM
سلام
اگه ميشه بازي براي Psp بزاريد.
سلام
شما مي خواين بازيهاي PSP رو داونلود كنين؟ يا اينكه توضيح مي خواين راجع به بازي هاي PSP؟
اگه واسه داونلود مي خواين كه تا حالا من فايل يا ROM واسه داونلود نديدم. يعني هنوز نيست اما قراره كه به زودي بياد و بازيهاي PSP داونلود بشه. چون PSP از سي دي استفاده نمي كنه نميشه راحت بازي رو داونلود كرد. اما با امكانات خود PSP ميشه از اينترنت فايل داونلود كرد و به اين شكل ميشه بازيها رو هم توش داونلود كنيم.
تشكر ;)
Ferrari
01-12-2006, 12:55 AM
سلام بچه ها
اگه ميشه منو کمک کنين
ميخواستم پی اس پی بخرم نمی دونم قيمت چنده
ضمناً بازيهاش تو ايران کرک شده
مرسی
Elfin-D
01-18-2006, 06:45 PM
سلام
اخرين قيمت پي اس پي تو تهران 289 بوده و قسمت بازيهاش 60 تومن!
Virtua Tennis World Tour
http://tinypic.com/m74901.gif
Virtua Tennis: World Tour, the arcade and home console hit, features three core gameplay modes: World Tour, where players travel the globe using a custom-created character to win cash; Exhibition, where players can take control of a pro tennis all-star for one-off matches; and Tournament, which puts players in knockout sessions where only the best will see victory. In addition, this fast-paced games also features a playable array of internationally renowned tennis pros in addition to a make-your-own player mode, exclusive mini-games, and original courts. Wi-Fi gameplay is supported, encouraging up to four friends to play together.
Download Virtua Tennis World Tour ( PSP ISO )
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
WaTeRsTyLeR
01-27-2006, 11:37 AM
بازيهاي psp از تو مموري كارت psp هم اجرا ميشن مشكلي برا اجرا ندارن.
boy_a88
03-16-2007, 03:50 PM
سلام ببخشید version 3.02 هست مادر برد psp من ic1003 هست آیا حسح من دانگرید میشه یا نه اگه میشه زود جواب بدید خیلی ممنون میشم
boy_a88
03-16-2007, 04:31 PM
سلام ببخشید version psp من 3.02 هست مادربردشم ic1003 هستش میخاستم ببینم psp من دانگرید میشه یا نه لطفا اگه میشه زود؟ یا اگه دانگرید نمیشه توضیح بدید مرسی
Gallardo
03-21-2007, 04:05 PM
بله دانگريد ميشه خوب هم ميشه .
اگه كاري داشتي به من يه پيغام خصوصي بزن.
KING ESFANDIYAR
03-24-2007, 01:10 PM
Virtua Tennis World Tour
http://tinypic.com/m74901.gif
Virtua Tennis: World Tour, the arcade and home console hit, features three core gameplay modes: World Tour, where players travel the globe using a custom-created character to win cash; Exhibition, where players can take control of a pro tennis all-star for one-off matches; and Tournament, which puts players in knockout sessions where only the best will see victory. In addition, this fast-paced games also features a playable array of internationally renowned tennis pros in addition to a make-your-own player mode, exclusive mini-games, and original courts. Wi-Fi gameplay is supported, encouraging up to four friends to play together.
Download Virtua Tennis World Tour ( PSP ISO )
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
امين جان دستت درد نكنه....منم اين بازي رو دارم ...اصل بازيه....دوستان حتما دانلود كنيد و بازي كنيد ....خيلي زيباست....البته من CDاش رو داشتم...
hackkeer
04-27-2007, 01:17 PM
agha psp man 1.5 mikham 3.1 konam bayad che kar konam
kasi hast be man javab bedehttp://erfanfun.persiangig.com/evill/SAAD0.jpg
Reza Shekarchi
04-27-2007, 01:58 PM
ميشه بدون تحقيق سؤال الکی نکنی ؟!
اگه به اموزش های صفحه اول اين تاپيک نگاه ميکردی ياد ميگرفتی
سؤالی هم بود ميتونستی بپرسی
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=118595
Arshia001
04-27-2007, 06:33 PM
سلام ببخشید version psp من 3.02 هست مادربردشم ic1003 هستش میخاستم ببینم psp من دانگرید میشه یا نه لطفا اگه میشه زود؟ یا اگه دانگرید نمیشه توضیح بدید مرسی
نه! یه وقت گند نزنی توش!PSP هایی که مین ic1003 دارن موقع داونگرید بریک میشن،یعنی بلا نسبت هیچ غ** ای نمی تونی باهاش بکنی.:41: :41: :41:
Reza Shekarchi
04-27-2007, 07:09 PM
عزيزم وقتی نميدونی چرا اطلاعات غلط ميدی ؟
اين مين بورد ها ديگه مشکلشون درست شد و هم کپی خور ميشن و هم دانگريد
پس ديگه هيچ مشکلی ندارند
دوست عزيز شما هيچ مشکلی ديگه با دستگات نداری
من خودم پی اس پی يکی از دوستام مينش مثل شماست براش دانگريد هم ميکنم مشکلی نداره ديگه
شما هم يکم اطلاعاتت به روز باشه
مديران هم اگه زحمتی نيست لطف کنند ادقام کنند!!
نه! یه وقت گند نزنی توش!PSP هایی که مین ic1003 دارن موقع داونگرید بریک میشن،یعنی بلا نسبت هیچ غ** ای نمی تونی باهاش بکنی.:41: :41: :41:
Safajou
04-27-2007, 08:08 PM
واقعاً بازی های پی اس پی 60 هزار تومنه یا داری خالی می بندی؟
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.