PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق Adsl با Adsl 2 چیه ???



MESHKIPOSH
18-11-2008, 18:30
َadsl با Adsl 2 چه فرقی میکنه ؟؟؟؟
از شرکتی که Adsl میده مثل سپنتا بگیرم سرویس یا از یه شرکتی که Adsl 2 میده بگیرم ؟
کلا میشه توضیح بدید ؟ ممنون میشم

shahramcat
18-11-2008, 19:06
چند تا فرق با هم دارن.
1-ADSL تکنولوژی سال 1987 هست ولی ADSL2 تکنولوژی سال 2003 هست.
2-ADSL تا 5 کیلومتر برد داره ولی ADSL2 تا 7 کیلومتر.
3-ماکزیمم سرعت ADSL2 از ADSL بیشتره(17 مگابیت بیشتر)
4-در مودم های ADSL با افتادن نویز (NOISE) مودم DC میشه ولی در ADSL2 نه.
5-مودم های ADSL وقتی بیکار هستن هم برق مصرف می کنن
ولی مودم های ADSL2 به حالت Standby میرن و برق کمتری مصرف می کنن.
6-مودم های ADSL در موقع بیکاری الکی Send و Recieve می کنن ولی مودم های ADSL2 نه.

akhoond
18-11-2008, 20:04
سلام
بعضی دوستان ، این جوراب بد بخت ما رو پرچم کردن :دی
سر این موضوع بار ها و بار ها و بار ها بحث شده بود ، یه سرچ می زدید ، حل بود ، خودتون هم زود تر به نتیجه می رسیدید .
( البته منظور من شما نیستید ، توی تاپیک ها کلی سوالات پرسیده می شه که قبلا جوابشون داده شده ... )

مرسی
ببخشید :10: :11: :40:
یا حق

MESHKIPOSH
19-11-2008, 12:13
خیلی ممنون از توضیحات مفیدتون
مرسی

Ship Storm
19-11-2008, 13:15
توضیحات خیلی خوب بود منم استفاده کردم واقعا عالی
ممنون

Ehsan1355
20-11-2008, 23:13
چند تا فرق با هم دارن.
1-ADSL تکنولوژی سال 1987 هست ولی ADSL2 تکنولوژی سال 2003 هست.
2-ADSL تا 5 کیلومتر برد داره ولی ADSL2 تا 7 کیلومتر.
3-ماکزیمم سرعت ADSL2 از ADSL بیشتره(17 مگابیت بیشتر)
4-در مودم های ADSL با افتادن نویز (NOISE) مودم DC میشه ولی در ADSL2 نه.
5-مودم های ADSL وقتی بیکار هستن هم برق مصرف می کنن
ولی مودم های ADSL2 به حالت Standby میرن و برق کمتری مصرف می کنن.
6-مودم های ADSL در موقع بیکاری الکی Send و Recieve می کنن ولی مودم های ADSL2 نه.


سلام
با احترام چند تا ایراد وارده به مطلبی که نوشتید.
مورد دوم درست نیست. برد ADSL2 هم مثل ADSL است فقط RE DSL تا 6 کیلومتر برد دارد.
مورد سوم هم برای ADSL2+ است نه ADSL2
مورد 4 درست نیست چون در ADSL2 , 2+ هم قطعی وجود دارد. ولی یک سری بهینه سازی انجام شده که مقاوم تر باشد در برابر Noise


در کل در ایران این موضوع بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد. چون سرویسی که ارائه میشود اینقدر سرعت پایینی دارد که اکثرا شما با پروتکل ADSL UP میشوید نه ADSL2+

sth_died_4me
24-11-2008, 00:58
من تا یک ماه پیش adsl داشتم. اشتباه کردم رفتم adsl2+
از شاتل گرفتم . هیچ فرقی هم احساس نکردم. اینا همش مال کشورای غیر ایرانه. شاید اصلا فقط تبلیغاتی این حرفا.
من که این اکانتم تموم شه میرم دوباره از صبا میگیرم. پیش همه هم از شاتل تبلیغات منفی ارائه خواهم کرد.
فقط یه چیزشون خوبه. اونم پشتیبانیشون خیلی قویه. سریع جواب میدن.

samadsam
06-08-2009, 15:12
اقا یکی فرق ADSL با DSL رو بگه
ممنونتون می شم

zed2
06-08-2009, 15:48
اقا یکی فرق ADSL با DSL رو بگه
ممنونتون می شم
dsl یک نام برای خطوط پر سرعت اینترنتی است بکار می ره و خودش دارای چندین استانداد مختلف هست که بسته به تصمیم شرکت خدمات دهنده یکی از استاندارد هارو استفاده می کنه که نوع استاندارد ارتباطی رو به صورت xdsl ( که x بسته به پایه استاندارد ممکن است a , h , i , m و ... , اپگرید استاندارد ارتباطی رو هم بعد از نام dsl به طورت عدد و یا کد نمایش می دهند

sd0211374
31-08-2009, 01:44
سلام قیمتاشون چقر فرق داره و چقدره؟