PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در تنظیمات Adsl هیاهو



djhamed70
17-11-2008, 14:06
سلام
من َADSL هیاهو گرفته ام اما نمی دونم پسوورد و تنظیمات مودم چی است اگر می شود استیل یا فرم پسوورد رو بگید.
همچنین طریقه ی ساخت کانکشن بریج مود(BRIDGE MODE) در ویندوز XP را توضیح دهید.
اون شرکتی که من ازش اینترنت گرفتم زیر مجموعه هیاهو است و می گوید نام کاربری و پسوورد اینه:
user:telephone+@hm
pass:telephone
اما وصل نمیشه:41:
منظور از telephone همان شماره تلفنه.
لطفا کمک کنید جون هرکی دوست دارید.:10::19:

Xbox360
17-11-2008, 14:35
سلام
اول باید تنظیمات مودم رو انجام بدید. مارک و مدل مودمت رو بگو تا بتونم کمک کنم:46:

djhamed70
17-11-2008, 16:11
مارک micronet
مدل sp3361 adsl2

Xbox360
17-11-2008, 16:59
مرورگرت رو باز کن در داخل نوار آدرس اینو تایپ کن بعد اینتر رو بزن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه ای که باز میشه باید این باشه:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



از تب های قسمت بالا به Advanced Setup برو بعد vpi رو روی 8 و vci رو هم روی35 بزار بعد هم Connection Type رو بزار روی Bridging
در آخر هم تنظیمات رو سیو کن

darvish1900
17-11-2008, 17:38
شما ابتدا می بایستی وارد Setting مودم خود شوید برای وارد شدن به این قسمت در هر مودم روش خاصی را می طلبد که در بعضی از مودمها که از طریق کابل شبکه به کامپیوتر متصل می باشند با بازکردن یک صفحه اینترنت اکسپلورر و تایپ IP مودم که در اکثر موارد بصورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعریف شده است در قسمت آدرس برنامه Browser خود می توانید وارد Setting مودم خودتان بشوید.
اگر IP مودم را بدرستی وارد نمائید با صفحهای مبنی بر ورود به یک صفحه که از شما یوزرنیم و پسورد را می پرسد روبرو می شوید
چنانچه با این صفحه روبرو نشدید ممکن است یا IP مودم را بدرستی وارد نکردید یا مودم شما یک IP متفاوت دارد که می توانید یا از دفترچه راهنمای مودم و یا از فروشنده در مورد IP سوال کنید. و یا اینکه مودم شما بدرستی به کامپیوتر متصل نشده است.
در مورد یوزرنیم و پسورد نیز می توانید از دفترچه راهنما یا فروشنده سوال نمائید. ولی در اکثر مودمها به یکی از صورتهای زیر می باشد که قبل از تماس با فروشنده مودم می توانید انها را تست کنید (به حروف بزرگ و کوچک دقت کنید)




Password


User Name


Admin


Admin


admin


admin


root


root

- VPI را در مودمتان به صفر و VCI را به 35 تغییر دهید
2- نحوه وصل شدن به اینترنت را از حالت pppoe به bridge تغییر دهید ( bridge دارای دو حالت می باشد VCC و LLC که شما می بایستی حالت LLC را انتخاب نمائید

djhamed70
20-11-2008, 16:40
با این مدل یوزر و پس ارور691 و 678 میده اینترنتم هیاهو است
user:telephone+@hm
pass:telephone

darvish1900
20-11-2008, 19:49
دوست عزیز با پشتیبانیشون تماس بگیر یا مودم ببر شرکت بده برات تنظیم کنند