PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كابل K700i



Gabana
08-01-2006, 02:53
براي K700i كابل داريم ؟
كابل K750 بهش مي خوره؟

Hamid110
08-01-2006, 03:08
سلام دوست عزيز

يكي از دوستام k700i داره و براي انتقال و دريافت اطلاعات از كامپيوتر با بلوتوس كارشو انجام ميده و خيلي هم ازش راضي هست
از طريق انفرارد هم ميشه
نميدونم k700i كابل داره يا نه اما به نظر من اگه براي اتصال به كامپيوتر كابل ميخواي از بلوتوس استفاده كن
موفق باشي

mehdi_mahan
15-01-2006, 11:22
نه كايل K750i بهش نميخوره! ميتوني يه بلوتوث 100 متري بگيري كه قيمتش حدود 15000 تومنه! كار كردن باهاش خيلي خيلي راحته !

safety
15-01-2006, 14:24
سلام
كابل هم دارد از حدود 7 هزارتومان تا 14 هزار تومان . هر دو بلوتوث و كابل را به تازگي گرفتم. اما براي راه اندازي كابل با مشكل مواجه شده ام (كابل را براي آپديت كردن firmware گرفتم) و در حال حاضر با بلوتوث كار مي كنم.